IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

29 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Байерн Мюнхен - Интер (Шампионска лига ФИНАЛ)
Guest_Lahm_Munchen_*
коментар May 2 2010, 15:09
Коментар #81

Guests

Стига с този гол от засада срещу Фиорентина. 2 гол на Фиорентинци сигурно не беше от засада или 3 когато имате фал Йоветич бутна Буйтен с ръка. Айде стига моля ви.
Go to the top of the page

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар May 2 2010, 15:17
Коментар #82

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Когато говорим за Байерн винаги се сещам, че именно заради Румениге и Матеус станах фен на Интер.Моите уважения, но със или без Рибери тази година ще почакат.Нямат как да стана шампиони на Европа тази година eusa_naughty.gif

--------------------

+Quote Post
durex
коментар May 2 2010, 15:25
Коментар #83

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Тази година си е нашата!

+Quote Post
durex
коментар May 2 2010, 19:04
Коментар #84

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Защитникът на Интер Лусио заяви, че няма да търси реванш от Байерн Мюнхен във финала на Шампионската лига, тъй като има добри спомени от баварския тим.

„Изиграхме велик мач срещу Барса. Съставът ни беше много компактен и искахме да достигнем финала на всяка цена. Радваме се и сме горди от това постижение”, заяви бразилският национален бранител.

„Сега играем срещу Байерн. Прекарах много години там и там ми беше приятно. Това ще бъде един равностоен мач, но аз не търся реванш от тях”, коментира Лусио.

Бразилецът игра в Мюнхен от 2004 до 2009 година, преди през миналото лято Луис Ван Гаал да реши да не разчита на опитния защитник.

+Quote Post
Faustico
коментар May 2 2010, 19:22
Коментар #85

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(KAZAKA @ May 2 2010, 09:55 AM) *
Може /дай Боже/ да се стигне до много интересна ситуация. Интер и Байерн могат да влязат във финала като шампион и носител за купата на страните си и да се борят освен за титлата в лигата и за това кой ще е едва третия отбор носител на требъл /до тук това са МЮ през 1999 г. и Барселона през 2009 г./. \

Само да добавим Селтик и Аякс, които също са го правили, но по време на КЕШ.
А иначе както се спомена и залога е национален коефицент, така че залога е меко казано ОГРОМЕН. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
onlyinter
коментар May 2 2010, 20:02
Коментар #86

Интер Фен

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Dr.Moratti @ May 2 2010, 04:17 PM) *
Когато говорим за Байерн винаги се сещам, че именно заради Румениге и Матеус станах фен на Интер.Моите уважения, но със или без Рибери тази година ще почакат.Нямат как да стана шампиони на Европа тази година eusa_naughty.gif

И аз заради Румениге станах фен на Интер. Относно финала - каквото и да си говорим на никой от двата отбора няма да му е лесно. Но моето усещане е, че на 22 май вдигаме купата.

+Quote Post
Guest_Lahm_Munchen_*
коментар May 2 2010, 23:06
Коментар #87

Guests

Всичките му успехи са свързани с Байерн, пак и когато е играл в Интер е бил на години smile.gif и не виждам какво ви е накарало Румениге да станете фенове на Интер. За Матеус съм по съгласен.

+Quote Post
Scofield
коментар May 2 2010, 23:23
Коментар #88

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Не искам да дърпам дявола за опашката , но на този етап не виждам как 11 на 11 Байерн ще ни победят.
Баварците са ми доста симпатичен тим и ги поздравявам за сезона който правят, но ще трябва да се задоволят със среброто wink.gif

FORZA INTER!

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар May 3 2010, 02:07
Коментар #89

Баче Кико

Коментари: 4,334
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

QUOTE(Lahm_Munchen @ May 3 2010, 12:06 AM) *
Всичките му успехи са свързани с Байерн, пак и когато е играл в Интер е бил на години smile.gif и не виждам какво ви е накарало Румениге да станете фенове на Интер. За Матеус съм по съгласен.

без да се заяждам излишно..ника ти е лам мюнхен а любим играч робен? логика..връзка едно друго и говориш за неща които са се случили преди 20 години бил ли си свидетел? да/не smile.gif

--------------------

+Quote Post
Ultras
коментар May 3 2010, 16:04
Коментар #90

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Потребител No.: 1,544

http://www.youtube.com/watch?v=MmXmnZGt_g0

Един път чийто END трябва да бъде HAPPY ! ! ! FORZA

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар May 4 2010, 08:49
Коментар #91

Il Dottore

Цитат(Lahm_Munchen @ May 3 2010, 12:06 AM) *

На времето отдавах предпочитание към немския футбол,а Румениге ми беше любимия футболист който все пак игра три сезона при нас.Тогава немците имаха уникални футболисти и доста от тях играеха в Италия за разлика от сега.Нищо лично, но към дадения момент няма германски футболист който да е на голямо ниво, въпреки че отборния дух и дисциплината винаги са били характерни черти на немските отбори и футбола им като цяло.Вече написах че имаме едно осезаемо предимство за финала и това ще си проличи по време на самия мач loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар May 4 2010, 11:47
Коментар #92

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Dano Lucio e gotov za finala, che mnogo me pritesnqva edna igra na Cordoba/Materazzi

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар May 4 2010, 12:48
Коментар #93

Il Dottore

Лусио трябва да играе задължително за да се изсмее "на место" в лицето но МанГаал laugh.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар May 4 2010, 14:07
Коментар #94

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Сега нека всички които са се престрували , че са интеристи преосмислят това , тези които са мразели отбора да погледнат кои са и къде са , тези които обиждаха играчите , а сега им пляскат , тези които ги изкарваха посредствени, а сега им носят аватарите , тези които не обичат отбора и имат още 3-4 резервни варианта , тези които се срамуват от името Интер , НЕКА СТАНАТ НА КРАКА И СЕ ЗАСРАМЯТ ОТ СЕБЕ СИ !
Тази година ние ще постигнем велики неща , без значение каква подкрепа сме имали , тези които са с отбора винаги ще го обичат дори и да изпадне . Ние тези същите , не се страхуваме от Челси , не треперим от Барса , а ги бием , малцина вярваха в това , но сега радостта им е напълно заслужена , и 100 предавания да минат в които се казва , че всички интеристи са еднакви това ще си остане лъжа , аз искам да се знае факта , че истинките са там където е завоя , тези които пътуват в студ и мраз , в жар и пек , тези са същите които дават пари за отбора и не искат нищо в замяна , те са най - великите , кой говори за 25 лева , искам да съм като тях , 1 - 2 мача на Меаца не могат да ме доближат до това , не можах да стигна до тях , пях и знамена развявах там , но пак се чувствах далече . Само като ги погледнеш и разбираш , каква любов отдават , няма значение резултата , пеят до край , иситнските нерадзури , БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ ВИ ИМА !
Този финал ще бъде специално за тях , независимо от крайният изход на мача , дори и след него те ще са горди , те вярваха , обичаха и плакаха ! Ние тук сме песъчинка в пустинята , добре , че не ни четат коментарите , никакво членство няма да видим ако зависеше от тях , синьо-черното е свято , само то живее , всичко друго Мерда се нарича , ние не сме като тях , ние сме интеристи . Няма Левски , ЦСКА има истина една , Интер се нарича тя !
Горд съм , че избрах това име , то единствено в сърцето ми стои , друго няма щом за футбол става дума . Колкото и да ми струва , хиляди сълзи дори , завинаги със Интер аз оставам , велик клуб , велик отбор и президент , велика вярна публика , велик треньор , велики играчи и хармония навсякъде изблива и с радост ни залива . Струи от това име глад за успехи , чакаме ги ние и мълвим " Интер е непобедим" !
Финала наближава , време не остана ,
в тази вечер златна ,
много Интер ще оплюват , но сигурно сънуват ,
сърцето вече ми говори , с Интер няма кой да спори .
90 минути тежки и невероятни ,
за нас интеристите толкова златни .
Че историята ще сменим , Интер ще гравирме на купата красива,
в тази година тежка , но вярваме щастлива !
Поклон пред вас момчета , преглътнахе много ,
но добрахте се до финала ОТНОВО !
ПОКЛОН ПРЕД ВАС !

Към никой нищо лично нямам , честен съм и прям , за много нося срам голям , щом истината директно им я кажа , но животът е такъв , има хора които ги е страх истината да изричат и зад другите лица се крият и в други отбори се вричат !
Докато не свири съдията в Мадрид , на крака да сме като един , да скачаме до полуда да пеем до забрава , тези момчета на терена са нашата вяра в успеха , няма да ни подведат , уважаваме ги ний безкрай , дори и да не се чува там не толкова далече ! loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Lahm_Munchen_*
коментар May 4 2010, 15:48
Коментар #95

Guests

Цитат(Cruz @ May 3 2010, 03:07 AM) *
без да се заяждам излишно..ника ти е лам мюнхен а любим играч робен? логика..връзка едно друго и говориш за неща които са се случили преди 20 години бил ли си свидетел? да/не smile.gif

Дори и да не съм свидетел, то се знае. За 3 години в Интер Румениге не е направил нищо кой знае какво. И съм се писал лам_мюнхен защото просто не можех да се сетя и нямам любим футболист, но както и да.

+Quote Post
Guest_Lahm_Munchen_*
коментар May 4 2010, 15:51
Коментар #96

Guests

Цитат(SvetJlio @ May 4 2010, 12:47 PM) *
Dano Lucio e gotov za finala, che mnogo me pritesnqva edna igra na Cordoba/Materazzi

Луси е с класа над Матераци и Кордоба, но прави много фраптични грешки. За всичките му сезонни в Байерн той си е вкарал около 15 автогола. Това какво ти говори. Същият като Демикелис. Поведат си топката, нападателите на противниковият отбор им я земат и гол .... Или понякога с някакви слаби подавания към втатаря и нападателите на противноковият отбор стигат първи до нея и гол. Просто много не сигурен защитник, но Жозе го е направил доста стабилен.

+Quote Post
interboy
коментар May 4 2010, 16:49
Коментар #97

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Lahm_Munchen @ May 4 2010, 04:51 PM) *
Луси е с класа над Матераци и Кордоба, но прави много фраптични грешки. За всичките му сезонни в Байерн той си е вкарал около 15 автогола. Това какво ти говори. Същият като Демикелис. Поведат си топката, нападателите на противниковият отбор им я земат и гол .... Или понякога с някакви слаби подавания към втатаря и нападателите на противноковият отбор стигат първи до нея и гол. Просто много не сигурен защитник, но Жозе го е направил доста стабилен.

БИЛ Е!

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар May 4 2010, 17:44
Коментар #98

Guests

Цитат(Lahm_Munchen @ May 4 2010, 04:51 PM) *

Много малко играчи са с класа над Матераци и Кордоба, просто те остаряха, преди време бяха много стабилни и двамата, сега Лусио е по-добър и по-постоянен в изявите си в сравнение с началото на сезона!! Двамата със Самуел са перфектната двойка, но пак казвам защото Марко и Иван са на години и нямат много игрови минути...

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар May 4 2010, 17:53
Коментар #99

Il Dottore

Цитат(Boy_San77 @ May 4 2010, 06:44 PM) *
Много малко играчи са с класа над Матераци и Кордоба, просто те остаряха, преди време бяха много стабилни и двамата, сега Лусио е по-добър и по-постоянен в изявите си в сравнение с началото на сезона!! Двамата със Самуел са перфектната двойка, но пак казвам защото Марко и Иван са на години и нямат много игрови минути...

Марко и Иван дадоха своето на клуба и сега са много добри резерви.Лусио верно прави някои акробатики от време на време, но сезона е повече от отличен за него.

--------------------

+Quote Post
Miro Belia
коментар May 4 2010, 19:10
Коментар #100

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Кордоба е уникален защитник просто като Матрикса е супер рисков играч и си изкарва картончета иначе е стабиларка wink.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post

29 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 2nd July 2025 - 06:01 PM
Buy sports equipment online