IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

29 страници V  « < 26 27 28 29 >  
Reply to this topicStart new topic
> Байерн Мюнхен - Интер (Шампионска лига ФИНАЛ)
Guest_tutto_inter_*
коментар May 24 2010, 23:03
Коментар #541

Guests

Честит Требъл!
Go to the top of the page

+Quote Post
Faustico
коментар May 24 2010, 23:05
Коментар #542

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(kinterista @ May 24 2010, 03:50 PM) *
Фаустико , да разбирам ли , че когато Интер печели КЕШ тогава е най - силен ? Че ние сме силни от 102 години вече , КЕШ - а е само черешка към тортата , така виждам нещата аз! Онзи Интер от 1998 - а не беше по - слаб , онзи от 1989 също , със рекордните точки спечелени в серия А тогава. Тази година просто получихме това което сме чакали толкова години , нашият Интер винаги е бил силен и ще бъде такъв , да сме живи и здрави да го гледаме !

Да, точно така го разбирай. Интер, който печели 3 титли е по-силен от Интер, който пада от Локомотив Москва, или Интер, който няма сили да се класира за ШЛ и попада в УЕФА. Тази равносметка ще ти я направи и първолак. biggrin.gif

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
InterMF
коментар May 24 2010, 23:25
Коментар #543

Интерист
**

Коментари: 112
Регистриран: 31-August 09
Град: София
Потребител No.: 1,779

Кинтерист ,по-леко с еуфорията smile.gif Всеки тук едва ли може да опише радостта си ,но тази твоя мания е наистина странна на моменти.Не ,не манията Интернационале ,това е страхотно ,но не мога да си обясня ,сам не разбираш ли какво пишеш понякога.Не искам да те нападам ,най-малкото сега ми е до безмислени спорове ,но често си противоречиш ,а и нещата ,които пишеш ,звучат дори смешно понякога.За мен ,това е най-силният Интер в историята. smile.gif

+Quote Post
KAZAKA
коментар May 25 2010, 14:43
Коментар #544

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Simo_23
коментар May 25 2010, 14:47
Коментар #545

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(KAZAKA @ May 25 2010, 03:43 PM) *

Евала worthy.gif worthy.gif cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
marto1908
коментар May 25 2010, 15:05
Коментар #546

Интер Фен

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

Браво КАЗАК ... Благородно ти завиждам yeah.gif yeah.gif Само така и за напред ... УСПЕХ !!!

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
kinterista
коментар May 25 2010, 18:07
Коментар #547

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(InterMF @ May 25 2010, 12:25 AM) *
Кинтерист ,по-леко с еуфорията smile.gif Всеки тук едва ли може да опише радостта си ,но тази твоя мания е наистина странна на моменти.Не ,не манията Интернационале ,това е страхотно ,но не мога да си обясня ,сам не разбираш ли какво пишеш понякога.Не искам да те нападам ,най-малкото сега ми е до безмислени спорове ,но често си противоречиш ,а и нещата ,които пишеш ,звучат дори смешно понякога.За мен ,това е най-силният Интер в историята. smile.gif

За теб , за втори , за трети и други Интер сега е най - силен , когато взима купи , за други той е силен винаги , всеки го разбира различно . За мен , Интер няма нужда да спечели КЕШ за да покаже , че е голям отбор и че е най -силен на света , защото за мен това е начин на живот , на много хора им трябваше да седнат да гледат финала и чак тогава да узнаят за нас , на други не им е трябвало защото винаги са знаели кои сме ? След мача ми казваха : Еееее , вие голям отбор сте били ве ? А аз отговарях : Сега ли разбрахте кои сме , от колко време ни гледате вие , да вие , от 1 , 2 или 5 години , ние сме били винаги силни , ако ни гледате от 15 години сега нямаше да ми го казвате след толкова време , и за да ПОДЧЕРТАЯ кое е свързващото , ще намекна , че имаме същият отбор какъвто имахме и преди 3 години , но прибавяме и Милито и Снайдер които се вписаха като дялан камък. Един отбор обаче не се прави с двама - трима играча , той се прави с години , ако не беше тази година , другата щяхме да спечелим , то нещата си идват на мястото , при нас малко по - късно , при други по - рано , иска се търпение , ние чакахме и накрая се случи . Един учен беше казал , че търпението е ключа към победата , сега разбираш ли , какво имам в предвид ? Това е дълги години работа , работа и пак работа , както каза Санети , много хиляди километри тичане за да се стигне дотук , че Капитана не беше голям играч и преди ли , Самуел , Толдо ( Сезар ) , Майкон , Матераци , Кордоба , Камбиасо , Станкович и Мунтари не бяха големи така ли , той отбора си е със същото ядро , успеха ни беше въпрос на време . Никой не е открил топлата вода , че Интер е силен , той е отдавна такъв ! Не знам на колко си и дали помниш старият отбор от 90 - те , какво нещо беше ? И не да ми говори Фаустико , че сме паднали от Локомотив Москва преди 5 години , всеки може да загуби от всеки , особено в лигата , недейте да хвърчите в облаците . Виждали сме фаворитите , като Барса например как паднаха у дома от Рубин , кой бяха тези Рубин нали ? Но си остават Барса , както и ние Интер !
И това не е еуфория от два дена колега , това е от много време адреналин и емоций , онази вечер както казах , беше черешката , да запушим устите точно на критиците , които натякваха тази лига всеки ден ! Сега доволни ли са , защо не пишат ? Защото винаги са знаели , че сме големи , трябваше им снимка на отбора с купата да млъкнат .

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар May 25 2010, 18:14
Коментар #548

Цитат(kinterista @ May 25 2010, 04:07 PM) *
че Капитана не беше голям играч и преди ли[/size][/color] , Самуел , Толдо ( Сезар ) , Майкон , Матераци , Кордоба , Камбиасо , Станкович и Мунтари не бяха големи така ли , той отбора си е със същото ядро , успеха ни беше въпрос на време . Никой не е открил топлата вода , че Интер е силен , той е отдавна такъв ! Не знам на колко си и дали помниш старият отбор от 90 - те , какво нещо беше ? И не да ми говори Фаустико , че сме паднали от Локомотив Москва преди 5 години , всеки може да загуби от всеки , особено в лигата , недейте да хвърчите в облаците . Виждали сме фаворитите , като Барса например как паднаха у дома от Рубин ,

Сякаш не помниш, че до Санети, Толди и Кордоба играха Консейсао, Фаринос, Емре, Верон и т.н. Не знам какво се опитваш да кажеш сега? Някакви фанатизирани коментари пишеш, ама не мога да им хвана началото и края, колкото повече се опитвам да те разбеара толкова по-объркан оставам.
Какви сравнения правиш? Тоя отбор СПЕЧЕЛИ ТРЕБЪЛ. Нещо, което не е правено от НИКОЙ отбор от Апнените, вкл. и от Гранде Интер през 60-те. ОМФГ! Не е правено от РЕАЛ, МУХЛЯН И ЛИВЪРПУЛ.. дори те нямат такъв требъл. Естествено, че когато говорим за тоя сезон ще казваме, че сме видяли НАЙ-СИЛНИЯТ ИНТЕР през сезона. Този требъл не е нещо, което се постига през 5 или 10 години..
Във връзка с горните неща появнявам, че Ливърпул има ШЛ + Премиершип ама купата им е на Лигата, а не ФА.
Тоя наш требнъл е история. История, която ни гарантира величие. Не знам за каква 89 ми говориш, или как всеки може да падне от Локомотив Москва.
Отбора ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩИЯ! Ама въобще! Ливърпул и Юнайтед БЯХА ПО-СИЛНИ от нас и съвсем закономерно ни отстраниха. За отбора с/у Валенсия и Вилереал дори не ми се пише... отбора НЕ Е СЪЩИЯТ!
Говорим за отбора, който не можа да вкара в 360мин гол на Ливърпул и Юнайтед.. и тоя, който за 180мин вкара по 3 гола на Челси и Барса.
Но иначе отбора е СЪЩИЯТ.. т.е. името му е същото, повечето играчи са същите, президента е същият.. но отбора е КОРЕНО РАЗЛИЧЕН....
Нито Реал е ВИНАГИ СИЛЕН, нито Меси или Роналдо винаги иргаятт добре, нито Интер е ВИНАГИ СИЛЕН..... няма нищо вечно, както и не може вечно да се спи. Рано или късно трябва да се отворят очите. smile.gif

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар May 25 2010, 18:24
Коментар #549

Цитат(Faustico @ May 25 2010, 07:14 PM) *
Сякаш не помниш, че до Санети, Толди и Кордоба играха Консейсао, Фаринос, Емре, Верон и т.н. Не знам какво се опитваш да кажеш сега? Някакви фанатизирани коментари пишеш, ама не мога да им хвана началото и края, колкото повече се опитвам да те разбеара толкова по-объркан оставам.
Какви сравнения правиш? Тоя отбор СПЕЧЕЛИ ТРЕБЪЛ. Нещо, което не е правено от НИКОЙ отбор от Апнените, вкл. и от Гранде Интер през 60-те. ОМФГ! Не е правено от РЕАЛ, МУХЛЯН И ЛИВЪРПУЛ.. дори те нямат такъв требъл. Естествено, че когато говорим за тоя сезон ще казваме, че сме видяли НАЙ-СИЛНИЯТ ИНТЕР през сезона. Този требъл не е нещо, което се постига през 5 или 10 години..
Във връзка с горните неща появнявам, че Ливърпул има ШЛ + Премиершип ама купата им е на Лигата, а не ФА.
Тоя наш требнъл е история. История, която ни гарантира величие. Не знам за каква 89 ми говориш, или как всеки може да падне от Локомотив Москва.
Отбопа ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩИЯ! Ама въобще! Ливърпул и Юнайтед БЯХА ПО-СИЛНИ от нас и съвсем закономерно ни отстраниха. За отбора с/у Валенсия и Вилереал дори не ми се пише... отбора НЕ Е СЪЩИЯТ!

Не мога да разбера защо слагаш Верон навсякъде , много си зле hammer.gif ! Верон беше изрод на терена , невероятен подавач , какво си гледал незнам ? Че тази година постигнахме нещо уникално никой не отрича , дай да се разберем , още сме в маниакална обстановка , нали така ? И за да не се спами напразно , ще добавя едно " Айде наздраве 498602_orig.gif " и да не отваряме нови полемики , че няма смисъл , нека да се кефим сега , а пък за отбора всеки си има мнение , за мен от както ги видях са силни , тези купи не ми замъгляват очите като на новите фенове !

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар May 25 2010, 18:30
Коментар #550

Ти си знаеш най-добре.. ама не се хващай за купите. Кога за последно победихме Барса и Челси? И Байерн?
Кажи ми сезон, в който сме победили 3 супергранда на Европа. Заеби купите..... smile.gif
Този сезон за мен далеч не е само трофеи.. както и за повечето сигурен съм. Победихме шампионите на Англия, Германия и Испания, а това се казва да си ШАМПИОН НА ШАМПИОНИТЕ. smile.gif

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар May 25 2010, 18:34
Коментар #551

Цитат(Faustico @ May 25 2010, 07:30 PM) *
Ти си знаеш най-добре.. ама не се хващай за купите. Кога за последно победихме Барса и Челси? И Байерн?
Кажи ми сезон, в който сме победили 3 супергранда на Европа. Заеби купите..... smile.gif
Този сезон за мен далеч не е само трофеи.. както и за повечето сигурен съм. Победихме шампионите на Англия, Германия и Испания, а това се казва да си ШАМПИОН НА ШАМПИОНИТЕ. smile.gif

eusa_naughty.gif стига , че ще има изтривания пак!

--------------------

+Quote Post
El Jardinero
коментар May 25 2010, 19:47
Коментар #552

АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ

Коментари: 2,666
Регистриран: 18-April 10
Потребител No.: 2,440
Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron

Kinterista и Faustico, И ДВАМАТА СТЕ ПРАВИ!!! cheers1.gif

--------------------
ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!!

LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!

НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897

+Quote Post
J.M.
коментар May 25 2010, 21:38
Коментар #553

Заинтересован Интерист

Коментари: 249
Регистриран: 4-June 08
Град: Varna
Потребител No.: 544

сега, на леко трезва глава може леееко да осъзнаете все пак че

ИНТЕР Е ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН

ШАМПИОН НА ИТАЛИЯ!

НОСИТЕЛ НА КУПАТА!

А ТОВА Е ТРЕБЪЛ, НЕПОСТИГАН ОТ НИТО ЕДИН ИТАЛИАНСКИ ОТБОР!
allright.gif

благодаря за вниманието- запивайте пак... cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар May 25 2010, 21:40
Коментар #554

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Цитат(J.M. @ May 25 2010, 10:38 PM) *
сега, на леко трезва глава може леееко да осъзнаете все пак че

ИНТЕР Е ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН

ШАМПИОН НА ИТАЛИЯ!

НОСИТЕЛ НА КУПАТА!

А ТОВА Е ТРЕБЪЛ, НЕПОСТИГАН ОТ НИТО ЕДИН ИТАЛИАНСКИ ОТБОР!
allright.gif

благодаря за вниманието- запивайте пак... cheers1.gif

Леко ще ми е трудно с първото изречение, но виж с другото съм съгласен cheers1.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
THE_GAME
коментар May 25 2010, 21:48
Коментар #555

`GEO`

Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

Ако подходим конкретно към финала, много ясно се видя разликата между един отбор, който много иска да постигне нещо, и един, който чисто и просто знае как да го постигне. smile.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
INTERМilano
коментар May 25 2010, 21:59
Коментар #556

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Отново се спази една стара традиция. Финала се печели от отбора който не е печелил по-дълго време

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
KAZAKA
коментар May 25 2010, 23:19
Коментар #557

Така, снимки няма да качвам - те са ми във фейсбука, а и са много.

Ето Ви малко клипове:

Байерн и Интер излизат да загряват.
http://www.youtube.com/watch?v=4TofvNcBIWw

Съставът на Интер!!!
http://www.youtube.com/watch?v=b7H-5AkEI9I

Интер загряват!
http://www.youtube.com/watch?v=6F2fBv4Bkf4

Химнът на Интер преди мача!!!
http://www.youtube.com/watch?v=935YXi5oWa0

Хореографиите преди мача!
http://www.youtube.com/watch?v=i5oCZyXsk28

0-1!!! Ел Принчипеееееее!
http://www.youtube.com/watch?v=NfDzXk_fQfA

Хореографията на Интер на полувремето 1!
http://www.youtube.com/watch?v=8zhrL7CMnvk

Хореографията на Интер на полувремето 2!
http://www.youtube.com/watch?v=MHJsFCWxfSA

0-2! Ел Принчипееееееееееее!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_VbcjxD4b1Y

Награждаване 1!
http://www.youtube.com/watch?v=nEewqH4hJRI

Награждаване 2!
http://www.youtube.com/watch?v=6uUZ76QmMmU

Награждаване 3!
http://www.youtube.com/watch?v=-hezwP0QE2Y

Награждаване 4!
http://www.youtube.com/watch?v=Fdc1PDiqjFw

Награждаване 5!
http://www.youtube.com/watch?v=wwcmQNL8Z50

Това са ми клиповете. Пожелавам ви да преживеете същото в най-скоро време. Например догодина в Лондон!

--------------------

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар May 25 2010, 23:25
Коментар #558

Guests

Кви пари даде за билет? Казак?

+Quote Post
KAZAKA
коментар May 25 2010, 23:54
Коментар #559

Няма такава история. Извадих голям късмет. В 23,30 ч. на 21,05 - 8 часа преди да тръгна за Мадрид получих СМС от непознат номер от Германия, в който момчето ми писа, че има билет, но няма да може да пътува, взел ми телефона от форума на Байерн и ми предложи да ми даде ценната пластмаса. Аз първоначално не повярвах на очите си и реших, че или някой си прави гавра с мене или е някой търгаш. Обадих се и пича ми каза, че в събота сестра му пътува за мача и ако искам ще ми докара неговия билет. Аз бях направо втрещен! В продължение на един месец бях в несвяст от класирането на Интер и Байерн /който от Вас ме познава знае, че съм фен и на двата отбора/ и търсех билети буквално от всеки човек, който познавам. В Мадрид положението беше драматично. С Цецо и двама пичове от фен-клуба на Байерн обикаляхме цял Мадрид и до стадиона и направо няма да повярвате какви криминалци са черноборсаджиите. Аз бях готов да давам много пара, но имаше много фалшификати. В събота вече бях полудял в буквалния смисъл. Чаках момичето да дойде и тя дойде чак към 18,00 и донесе билета. Тъй като единия от феновете на Байерн имаше билет за агитката на Интер, а моя беше за тази на баварците си разменихме билетите. Нямам думи направо. непознат човек стана причината да преживея този фантастичен момент, а маса народ, които познавам само се биеха в гърдите, ама курец. Що черно джони разнесох последния месец - не е истина. Билета като я питах мацката колко струва тя ми каза, че са платили по 165 евро /155 + 7 такса за Байерн + 3 доставка/. Аз и казах, е не я питам за колко го е купила, а за колко го продава а тя: - Много ли ти се виждат? Аз направо онемях. Викам: - Ти на номинал ли го продаваш а тя: - Ами да!!!! Тя пътуваше в деня на мача от Дюселдорф до Валенсия със самолет, а от там до Мадрид с рент-а-кар. Та аз й дадох 250 евро, тя не искаше да ги взема, ама аз я уговорих. Да си плати паркинга, такси от стадиона до колата /тя в 10,00 сутринта пътуваше за Дюселдорф обратно от Валенсия/. Аз се бях побъркал направо петък и събота да чакам момичето. Цецо каза, че двама жабари му казали, че купили 2 билета за по 1000 евро, ама като ги разпечатали вътре фонокарти!

билетите бяха:
1. - 300 евро;
2. - 225 евро;
3. - 155 евро;
4. - 90 евро.

В петък масово се продаваше 2ра категория за по 700-800 евро, а два за 1300. Един продаваше 2 за по 500, а двата за 900, ама бяха фалшиви. Иначе само италианци /според момчето, с което си сменихме билетите неаполитанската мафия, която държи черната борса с билети/ и 4-5 испанци. Даже се запознах с един Манолоsmile.gif Първа категория вървяха по 1200-1300 евро. 3та и 4та не се предлагаха почти.
В съботата на площада Сол криминалците бръмчаха на по 1000, а пред стадиона не знам. Преди мача обаче рязко паднаха и Дидо влезе за 300 евро с билет 2ра категория, но имаше нерви да чака до 1 час преди мача.

--------------------

+Quote Post
marto1908
коментар May 26 2010, 11:23
Коментар #560

Интер Фен

Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

Браво КАЗАК ... Било е УНИКАЛНО ... Цялото преживяване от получаването на билета до края на мача ... БРАВО smile.gif

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post

29 страници V  « < 26 27 28 29 >
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 04:31 AM
Buy sports equipment online