Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
ракия не пия ... квалитетна бира може ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j0Taeu9zTFk http://www.youtube.com/watch?v=TcqqGo8J_4s Ставаше въпрос за линк - DOWNLOAD free link ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
Дата на Събитието Събитие Селекции Коефициент Условия на Подсигурен Залог Резултат
1 22/05/2010 Байерн Мюнхен v Интер Милано (Краен Резултат) Интер Милано 2.25 Печеливш Залог: 240,00 Печели: 300,00 Печалби: 540,00 Общ Залог: 240,00 Общо печалби: 540,00 Аз съм доволен !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Честито на всички! Аз все още не мога да осъзная това което постигнахме....
от 15 години горе долу съм фен на този отбор....и тази ми бленувана мечта се сбъдна вчера! Просто не мога да го повярвам..и ще трябва да минат още няколко дена докато осъзная всичко ![]() ЕДНО ОГРОМНО ЕВАЛА НА ЦЕЛИЯТ ОТБОР.....през целия сезон всички се бореха на макс за една единствена цел(ШЛ)...която бе постигната и обогатена с още 2 скудетото и копата! Нещо, което другите отбори в Италия могат само да си мечтаят! Най-голям кеф ми прави, че им го набихме отзад на всички критици и хейтърчета! Не могат на малкия ни пръст да стъпят вече! Сега ги боли много....но занапред още повече! ![]() Да не забравя.....огромно БЛАГОДАРЯ на Жозе! Официално това е най-големият треньор за мен! Просто това което той съумя да направи...заслужава място в сърцата на всеки един ИНТЕРИСТ! Колкото и много да ми се иска той да остане начело на отбора ни....защото той е създаден за Интер...."Специален клуб и специален отбор"....нищо не мога да направя освн да му пожелая успех където и да иде..... И така...завърши един уникален сезон....да не кажа най-паметният в историята ни! Надявам се от тук нататък да продължим да градим в/у това....и занапред да сме още по-силни...макар, че ние върха го стигнахме ![]() Накрая..искам да благодаря на отбора, че ми донесе тази радост за която съм мечтал толкова години наред.....горд съм, че съм фен на този ВЕЛИК ТИМ! FORZA MAGICA INTER! -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Честито на всички! Аз все още не мога да осъзная това което постигнахме.... от 15 години горе долу съм фен на този отбор....и тази ми бленувана мечта се сбъдна вчера! Просто не мога да го повярвам..и ще трябва да минат още няколко дена докато осъзная всичко ![]() ЕДНО ОГРОМНО ЕВАЛА НА ЦЕЛИЯТ ОТБОР.....през целия сезон всички се бореха на макс за една единствена цел(ШЛ)...която бе постигната и обогатена с още 2 скудетото и копата! Нещо, което другите отбори в Италия могат само да си мечтаят! Най-голям кеф ми прави, че им го набихме отзад на всички критици и хейтърчета! Не могат на малкия ни пръст да стъпят вече! Сега ги боли много....но занапред още повече! ![]() Да не забравя.....огромно БЛАГОДАРЯ на Жозе! Официално това е най-големият треньор за мен! Просто това което той съумя да направи...заслужава място в сърцата на всеки един ИНТЕРИСТ! Колкото и много да ми се иска той да остане начело на отбора ни....защото той е създаден за Интер...."Специален клуб и специален отбор"....нищо не мога да направя освн да му пожелая успех където и да иде..... И така...завърши един уникален сезон....да не кажа най-паметният в историята ни! Надявам се от тук нататък да продължим да градим в/у това....и занапред да сме още по-силни...макар, че ние върха го стигнахме ![]() Накрая..искам да благодаря на отбора, че ми донесе тази радост за която съм мечтал толкова години наред.....горд съм, че съм фен на този ВЕЛИК ТИМ! FORZA MAGICA INTER! Евала, брато! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
Ставаше въпрос за линк - DOWNLOAD free link ![]() бинго ![]() Дата на Събитието Събитие Селекции Коефициент Условия на Подсигурен Залог Резултат 1 22/05/2010 Байерн Мюнхен v Интер Милано (Краен Резултат) Интер Милано 2.25 Печеливш Залог: 240,00 Печели: 300,00 Печалби: 540,00 Общ Залог: 240,00 Общо печалби: 540,00 Аз съм доволен !!! ![]() евала бате ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Тия шибани италиански медии са най-големите лицемери.А между другото не видях заглавия от Тутоспорт
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
не се сдържах да не пусна тази култова снимка...
![]() ![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Дори вече след като отминаха няколко дни ми е трудно направо да асимилирам случилото се. Определено такава радост не съм изпитвал никога като фен на Интер. И ако оставим 3-те купи настрани, то погледнем ли играта на отбора, за нея има само една дума - ШАМПИОНСКА! Такъв Интер сме нямали възможността никога да наблюдаваме.
Когато дойде Моуриньо вече бях сигурен, че рано или късно ще вземем ШЛ. Очаквах още първият сезон по-сериозно представяне, уви Юнайтед тогава бе прекалено силен за нас. И сега когато се върна назад, тази загуба на "Олд Трафорд" изглежда толкова полезна за отбора ни. Жозе докара 2 крила - Мансини и Куаресма, и те се оказаха провал. Останахме със същия отбор, който ръководеше Манчини. И когато Юнайтед приземи амбициите ни да триумфираме с Жозе Моуриньо година по-късно това се оказа толкова полезно за нас. Лятото Жозе реши да каже СТИГА ТОЛКОВА, и погреба онзи Интер, който още имаше почерка на Манчини, който все още имаше този злокачествен тумор в главата си. С идването на Лусио, Мота, Снайдер, Ето'о и Милито ние се възродихме. За класата на първият въобще не бях сигурен, но това се оказа поредният много силен ход на Жозе. И когато дойде онова дерби с мердите, и онова ФАНТАСТИЧКО 0-4 вече всички надушвахме, че в този сезон ще има нещо СПЕЦИАЛНО. И то стана факт. С играта на Лусио в решителните мачове успяхме да съставим най-стабилната централна двойка в света. Мота когато успяваше да се възстанови от контузии и да изиграе 3-4 поредни мача го правеше на много високо ниво, успя да придаде интелигентната си и много добра тактически поставена игра от Дженоа. И успя да се наложи в този Интер. Със Снайдер получихме всичко онова, което ни е ЛИПСВАЛО години наред, ЧОВЕКА ПАС. Плюс това задължителното условие за Жозе - играч биткаджия. Който въпреки ниския си ръст пресира и се бори за последно за всяка топка. Няма как да не добавя и уникалното му разбирателство с Милито. Те 2-мата се намират с такава лекота на терена, все едно цял живот са играли заедно. И ако върнем назад лентата.. до онези кошмарни 80мин в Киев, когато можеше всичко да рухне.. тогава Снайдер и Милито заедно унищожиха Динамо и поставиха НАЧАЛОТО НА ВЕЛИКИЯТ НИ ПОХОД. Ето'о направи един от най-страните си сезони. Наложи се да изпълнява необичайна роля за него, имаше труден период след завръщането си от Африка, но в последствие навлезе във форма. Играч, който спечели сърцата на всички нас с огромното си трудолюбие и раздаване във всеки мач, определено няма кпд-то на Снайдер и Милито за головете и асистенциите, но има дейно участие в най-големия успех в историята на Интер. За Милито всичко е ясно. Два гола срещу Мухлян, 2 гола срещу Рома, единият на финал за Купата, гол в последния кръг срещу Сиена, гол срещу Челси в Милано, гол срещу Ц. Москва в Милано, гол срещу Барса в Милано, два гола на финала за ШЛ. А да коментираме ли и колко асистенции направи? Не знам дали Роналдо и Златан бяха по-фамозни играчи, но определено Милито ги СКЪСА всичките по КПД. Такъв полезен нападател в атака аз в Интер не съм виждал. За Самуел, Майкон, Сезар, Санети и Камбиасо не се впускам в подробности, свикнали сме с тяхната ФАНТАСТИЧНА игра, просто им трябваше още 5-ма чудесни иргача, играчи от тяхното ниво, и те ги получиха. Фантастични играчи, фантастичен наставник, фантастичен ОТБОР! Това не бе просто специален сезон. ТОВА БЕШЕ НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯТ СЕЗОН! Бъдещето.... топката отново е в полето на Морати. Масимо направи много грешки през годините, но когато преди 2 сезона взе Жозе той-направи НАЙ-СИЛНИЯТ си ход. Сега очакваме поредното добро решение от ръководството. Който и да дойде.. ТОЙ ПОЛУЧАВА НАЙ-ГОЛЯМОТО НАСЛЕДСТВО ВЪВ ФУТБОЛА. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
QUOTE Дори вече след като отминаха няколко дни ми е трудно направо да асимилирам случилото се. Определено такава радост не съм изпитвал никога като фен на Интер. И ако оставим 3-те купи настрани, то погледнем ли играта на отбора, за нея има само една дума - ШАМПИОНСКА! Такъв Интер сме нямали възможността никога да наблюдаваме. Когато дойде Моуриньо вече бях сигурен, че рано или късно ще вземем ШЛ. Очаквах още първият сезон по-сериозно представяне, уви Юнайтед тогава бе прекалено силен за нас. И сега когато се върна назад, тази загуба на "Олд Трафорд" изглежда толкова полезна за отбора ни. Жозе докара 2 крила - Мансини и Куаресма, и те се оказаха провал. Останахме със същия отбор, който ръководеше Манчини. И когато Юнайтед приземи амбициите ни да триумфираме с Жозе Моуриньо година по-късно това се оказа толкова полезно за нас. Лятото Жозе реши да каже СТИГА ТОЛКОВА, и погреба онзи Интер, който още имаше почерка на Манчини, който все още имаше този злокачествен тумор в главата си. С идването на Лусио, Мота, Снайдер, Ето'о и Милито ние се възродихме. За класата на първият въобще не бях сигурен, но това се оказа поредният много силен ход на Жозе. И когато дойде онова дерби с мердите, и онова ФАНТАСТИЧКО 0-4 вече всички надушвахме, че в този сезон ще има нещо СПЕЦИАЛНО. И то стана факт. С играта на Лусио в решителните мачове успяхме да съставим най-стабилната централна двойка в света. Мота когато успяваше да се възстанови от контузии и да изиграе 3-4 поредни мача го правеше на много високо ниво, успя да придаде интелигентната си и много добра тактически поставена игра от Дженоа. И успя да се наложи в този Интер. Със Снайдер получихме всичко онова, което ни е ЛИПСВАЛО години наред, ЧОВЕКА ПАС. Плюс това задължителното условие за Жозе - играч биткаджия. Който въпреки ниския си ръст пресира и се бори за последно за всяка топка. Няма как да не добавя и уникалното му разбирателство с Милито. Те 2-мата се намират с такава лекота на терена, все едно цял живот са играли заедно. И ако върнем назад лентата.. до онези кошмарни 80мин в Киев, когато можеше всичко да рухне.. тогава Снайдер и Милито заедно унищожиха Динамо и поставиха НАЧАЛОТО НА ВЕЛИКИЯТ НИ ПОХОД. Ето'о направи един от най-страните си сезони. Наложи се да изпълнява необичайна роля за него, имаше труден период след завръщането си от Африка, но в последствие навлезе във форма. Играч, който спечели сърцата на всички нас с огромното си трудолюбие и раздаване във всеки мач, определено няма кпд-то на Снайдер и Милито за головете и асистенциите, но има дейно участие в най-големия успех в историята на Интер. За Милито всичко е ясно. Два гола срещу Мухлян, 2 гола срещу Рома, единият на финал за Купата, гол в последния кръг срещу Сиена, гол срещу Челси в Милано, гол срещу Ц. Москва в Милано, гол срещу Барса в Милано, два гола на финала за ШЛ. А да коментираме ли и колко асистенции направи? Не знам дали Роналдо и Златан бяха по-фамозни играчи, но определено Милито ги СКЪСА всичките по КПД. Такъв полезен нападател в атака аз в Интер не съм виждал. За Самуел, Майкон, Сезар, Санети и Камбиасо не се впускам в подробности, свикнали сме с тяхната ФАНТАСТИЧНА игра, просто им трябваше още 5-ма чудесни иргача, играчи от тяхното ниво, и те ги получиха. Фантастични играчи, фантастичен наставник, фантастичен ОТБОР! Това не бе просто специален сезон. ТОВА БЕШЕ НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯТ СЕЗОН! Бъдещето.... топката отново е в полето на Морати. Масимо направи много грешки през годините, но когато преди 2 сезона взе Жозе той-направи НАЙ-СИЛНИЯТ си ход. Сега очакваме поредното добро решение от ръководството. Който и да дойде.. ТОЙ ПОЛУЧАВА НАЙ-ГОЛЯМОТО НАСЛЕДСТВО ВЪВ ФУТБОЛА. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
В момента свърши повторението на финала по ринг бг и отново съм в сълзи, причинени от ВЕЛИЯКИТ И МОГЪЩ ИНТЕР, ПОКЛОН!!!!!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
не се сдържах да не пусна тази култова снимка... ![]() ![]() Дали не са се понаакали а ? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Абе някой намери ли е клипче след края на мача, когато даваха онази мацка, която плачеше?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Фаустико , да разбирам ли , че когато Интер печели КЕШ тогава е най - силен ? Че ние сме силни от 102 години вече , КЕШ - а е само черешка към тортата , така виждам нещата аз! Онзи Интер от 1998 - а не беше по - слаб , онзи от 1989 също , със рекордните точки спечелени в серия А тогава. Тази година просто получихме това което сме чакали толкова години , нашият Интер винаги е бил силен и ще бъде такъв , да сме живи и здрави да го гледаме ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Пичове, честито и от мен на всички ви! Полудях направо. Сега си влизам в къщи и като си почина малко почвам да качвам снимки.
Но тази нямам търпение да ви я покажа! ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Пичове, честито и от мен на всички ви! Полудях направо. Сега си влизам в къщи и като си почина малко почвам да качвам снимки. Но тази нямам търпение да ви я покажа! ![]() Уникална е,направо си я свалям да ми краси декстопа ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
През деня:
http://www.youtube.com/watch?v=o_rsNAezeR4 Преди началото: http://www.youtube.com/watch?v=Q-Ui6zjVK2s http://www.youtube.com/watch?v=EK81ZisQwH4 http://www.youtube.com/watch?v=21S_RWjI9Bw http://www.youtube.com/watch?v=54q_v0CxUr0 -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
БРАВО КАЗАК ... УНИКАЛНИ СНИМКА И КЛИПЧЕТА ...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 04:28 AM |