Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Ники Кънчев май е викал за нас ... КРАЛЕТЕ НА ЕВРОПАААААААААААААААААА
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Не знам колко общо хора има тук, и кой от кога е фен на тима, чел съм много различни представяния, и на стари интеристи, и на нови, но знам, че всички успяхме да дочакаме този така мечтан момент. Най-сетне... като си помисля колко много време са тридесет и осем години – имало е даже някои злощастни фенове, които не са видели нито една наша титла в Шампионската лига за цял живот, и най-вече тези в първите петдесет и пет години от създаването ни. В този момент със сигурност мога да кажа, че най-сетне съм горд интерист и не съжалявам, че преди седем години станах техен верен почитател! В този момент може би думите не са достатъчни, за да опишат или пресъздадат по някакъв начин това, което чувствам и искам да напиша. Просто не мога по този елементарен начин. Всички знаят, че не преди години, ами направо в началото на този сезон никой не смееше да вярва и на една трета от това, което сега постигнахме и което от този момент вече украсява и нашата витрина (лично аз на осминафинала бях казал, че ще се радвам и на една точка от двата мача с Челси). Знае се, че немалко хора не смееха да изрекат на глас мечтите си, за тях мечтите им бяха нещо недопустимо, нещо нереално, нещо едва ли не невъзможно. И тук идва ред да кажа – един голям поклон пред всички, които с години ден след ден повтаряха в началото на всеки сезон, че този път вече най-сетне е нашия ред, дори и след злощастните финали, които ни сполетяваха, дори след беззъбите отпадания (в последните две години едва на осминафинал, без да отбележим и гол), дори след вялата ни игра на моменти, обсипана с купища критики. Сега всички тези критики са назад във времето, сега всички те вече не съществуват, а техните автори стоят и гледат с ненавист нашата сбъдната мечта! Огромно уважение за тези, които не спираха да вярват до последно в отбора, които не спираха да повтарят винаги ”няма страшно, всичко ще се оправи”. Тези хора, макар и да звучи леко нереално, всъщност помогнаха по някакъв начин и на самите футболисти, защото в такива моменти, при тази конкуренция, понякога най-малкото нещо, което е необходимо, са възможностите. Срамувам се от това, че в последните ни мачове в много малко писах, че очаквах положителен развой, само това може би не ми харесва, но... едва ли ще се промени!
![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_gaboo_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сбъдна се една от най-съкровените ми мечти в моя живот до сега-другата ми е да отида да гледам мач на Интер в Милано,но и тя ще се сбъдне,сигурен съм
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
пич наясно ли си че ШЛ съществува от към 1950 година насам ??? кви 55 години дрънкаш..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() към хубавия текст на XxXDead_worlDXxX кропнах красивите сълзи на радостта ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Бих я "утешил"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Дано си прав човече
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не знам колко общо хора има тук, и кой от кога е фен на тима, чел съм много различни представяния, и на стари интеристи, и на нови, но знам, че всички успяхме да дочакаме този така мечтан момент. Най-сетне... като си помисля колко много време са тридесет и осем години – имало е даже някои злощастни фенове, които не са видели нито една наша титла в Шампионската лига за цял живот, и най-вече тези в първите петдесет и пет години от създаването ни. В този момент със сигурност мога да кажа, че най-сетне съм горд интерист и не съжалявам, че преди седем години станах техен верен почитател! В този момент може би думите не са достатъчни, за да опишат или пресъздадат по някакъв начин това, което чувствам и искам да напиша. Просто не мога по този елементарен начин. Всички знаят, че не преди години, ами направо в началото на този сезон никой не смееше да вярва и на една трета от това, което сега постигнахме и което от този момент вече украсява и нашата витрина (лично аз на осминафинала бях казал, че ще се радвам и на една точка от двата мача с Челси). Знае се, че немалко хора не смееха да изрекат на глас мечтите си, за тях мечтите им бяха нещо недопустимо, нещо нереално, нещо едва ли не невъзможно. И тук идва ред да кажа – един голям поклон пред всички, които с години ден след ден повтаряха в началото на всеки сезон, че този път вече най-сетне е нашия ред, дори и след злощастните финали, които ни сполетяваха, дори след беззъбите отпадания (в последните две години едва на осминафинал, без да отбележим и гол), дори след вялата ни игра на моменти, обсипана с купища критики. Сега всички тези критики са назад във времето, сега всички те вече не съществуват, а техните автори стоят и гледат с ненавист нашата сбъдната мечта! Огромно уважение за тези, които не спираха да вярват до последно в отбора, които не спираха да повтарят винаги ”няма страшно, всичко ще се оправи”. Тези хора, макар и да звучи леко нереално, всъщност помогнаха по някакъв начин и на самите футболисти, защото в такива моменти, при тази конкуренция, понякога най-малкото нещо, което е необходимо, са възможностите. Срамувам се от това, че в последните ни мачове в много малко писах, че очаквах положителен развой, само това може би не ми харесва, но... едва ли ще се промени! ![]() ![]() ![]() Когато се изсираш с някоя прогноза за равен или наша загуба мога с удоволтвие да те насера , обаче когато напишеш нещо такова мога да ти стисна ръката , ЕВАЛА ! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
В Италия: Само Интер!
Заглавия в италианската преса след триумфа на Интер в Шампионската лига възхваляват победата на "нерадзурите". Изданията не пропускат да отбележат напускането на старши треньора Жозе Моуриньо, както и фактът, че Интер чака за тази купа цели 45 години. Ето и заглавията на водещите издания: "Ла Гадзета Спортива": Само Интер! Милито разби Байерн. Моу плаче и се сбогува. "Два гола на супераржентинеца качиха големия Интер на трона на Европа 45 години след Ерера. Това е трета купа за отбора този сезон. Безпрецедентен подвиг за Италия". "Кориере делло спорт": Интер, легендата: Интер спечели Шампионската лига след 45 години. Моуриньо плаче: "Напускам". "Триумф за Моуриньо, изключителен треньор, който даде тласък на клуба в неговото желание да си върне европейската слава". "Кориере делла сера": Великият Интер се прероди. Интер оле, Европа е в краката ти. "Чакането свърши и проклятието е развалено". "Ла Република": Нощ на триумфа за Интер, но Моу си тръгва. "Три "М" са ключови за този сезон на Интер - Морати, Милито и "М" на португалеца, на когото трудно ще бъде намерен заместник". Хиляди привърженици на Интер се събраха на централния площад Дуомо в Милано снощи, за да отпразнуват титлата в Шампионската лига. Тифозите изпълниха улиците на Милано и цяла нощ скандираха песни за своите любимци. Отборът се прибра в Милано 5 часа сутринта (местно време) и автобусът с играчите веднага бе откаран на стадион "Сан Сиро". Останалите до ранни зори около 40 000 запалянковци полудяха от радост, когато капитанът Хавиер Санети стъпи на терена и вдигна купата точно при изгрева на слънцето. http://sportni.bg/?tid=40&oid=2544893&cid=2608 -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Банда лицемери !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тцъ тцъ ... къде бяхте когато половин Италия стискаше палци за Барса, в желание да видите Моуриньо паднал? Къде ... този който плюхте цяла година, отбора който тероризирахте два месеца с медии и съдии ви спаси честта и шибания коефициент! Мизерници! Изпълнихте задачата си, отвратихте Моуриньо с лицемерието и подлостта си... сега пак ще сте с 16 италинаски специалиста... спете спокойно...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Току що казаха по Ринг БГ,че Моу поема Реал с годишна заплата 11 млн. Благодарим ти Жозе и поклон -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
САШКА ВАСЕВА СЦЕПИ ТАВАНИТЕ
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
XxXDead_worlDXxX, чудесен пост.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
които намери линк за мача с коментара на скарпини получава 1 шише домашнярка от мене
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Да и от МЕН
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
които намери линк за мача с коментара на скарпини получава 1 шише домашнярка от мене ![]() ракия не пия ... квалитетна бира може ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j0Taeu9zTFk http://www.youtube.com/watch?v=TcqqGo8J_4s -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нормално , все пак туко що е разрешил случая ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 03:07 AM |