IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

29 страници V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Байерн Мюнхен - Интер (Шампионска лига ФИНАЛ)
durex
коментар May 21 2010, 14:57
Коментар #241

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Бием ги швабите няма мърдане Жозе ще ги излъже и тях s_inter.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
shemeta
коментар May 21 2010, 15:11
Коментар #242

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Цитат(INTER_1908_ @ May 21 2010, 10:57 AM) *
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА ДОСТА ХЕЙТЪРИ ... ОПРОВЕРГАВАМЕ ГИ !!! ИИИ 138148_orig.gif ЗА КАСАБОВ

allright.gif 107952_orig.gif

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
durex
коментар May 21 2010, 15:38
Коментар #243

Модератор

Ето'о пред уникален втори требъл
Той не вкарва толкова, колкото Диего Милито. Не създава толкова, колкото Уесли Снайдер. Но Самуел Ето'о е един от ключовите футболисти в Интер този сезон.

Човек, който има голяма заслуга нерадзурите да са на финал в Шампионската лига. Особено от тактическа гледна точка. Той бе човекът, който се премести от централен нападател на фланга. Той бе човекът, който игра в защита срещу Барселона, когато отборът бе с 10 души.

Ето'о е на прага да направи нещо уникално. Да постигне требъл с два различни отбора. И то в две поредни години. През миналият сезон камерунецът спечели шест купи и отбеляза общо 36 гола. Сега вече грабна Купата на Италия и титлата в Серия А. Ако утре вечер Интер победи Байерн, ще запише втори требъл в кариерата си.

А Ето'о знае как да играе във финали. Той вече има 2 зад гърба си. И двата с Барселона, и двата завършили с победи, след негови голове. Първо се разписа за 2:1 над Арсенал през 2006, а после вкара и за 2:0 над Манчестър Юнайтед миналата година.

Вярно, този сезон Ето'о вкара доста по-малко голове. В актива си има 16 попадения - 12 в Серия А, 2 в Шампионската лига, 1 за Купата на Италия и 1 за Суперкупата на Италия. Когато дойде в Интер миналото лято, нападателят не обеща голове, а успехи.

"Президенте, на мен ми харесва да печеля. Идвам в Интер, защото съм убеден, че можем да вземем всичко. Включително Шампионската лига. Премиите ги искам само в случай на успехи", заяви Ето'о преди да подпише с Интер.

И удържа на думата си. Във витрината са вече два от трофеите, а утре вечер може да пристигне и третият.

Морати със сигурност е останал много доволен от сделката, която направи с Барселона. Първо взе много полезен играч. Освен това получи страшно много пари, защото Ето'о бе част от сделката за Златан Ибрахимович. С тези пари Интер купи играчи като Снайдер, Лусио, Тиаго Мота и Диего Милито.

Утре вечер Ето'о може да влезе в елитния списък на играчите печелили Шампионската лига поне с 2 различни отбора. А те са само 9. Недостижим на върха си остава Кларънс Зеедорф с 4 успеха и то с три различни отбора. Още осем души имат титли с 2 отбора. В списъка освен Ето'о може да влязат още Тиаго Мота, който няма да играе на финала заради наказание и капитанът на Байерн Марк ван Бомел.

Силно му го желая!

+Quote Post
durex
коментар May 21 2010, 15:39
Коментар #244

Модератор

Байерн - Интер означава много. Не само требъл за един от двата отбора. Не само факта, че единият ще е шампион на Европа. Финалът в Шампионската лига определя съдбата на Италия и Германия в ранглистата на УЕФА.

В момента немците са на третата позиция в класирането и ако я запазят след този мач, от сезон 2011/12 ще имат четири отбора в турнира.

Интер, който едва ли ще има италианец в титулярния състав за мача, може да спаси третата позиция на Италия при победа в редовното време.

В момента Италия изостава с 0,155 точки зад Германия. Победата в редовното време носи 2 точки за коефициента на дадена страна. Те обаче се разделят на броя на участниците в евротурнирите (7) и това прави 0,285 точки към актива. В този случай Италия ще изпревари Германия с 0,13 точки и ще запази четирите тима в Шампионската лига.

При равенство в редовното време или победа на Байерн, Германия си осигурява четири отбора в турнира на богатите, а Италия остава с три. Немците щяха да са извоювали това, ако Хамбургер бе завършил поне наравно с Фулъм в полуфинала от Лига Европа.

+Quote Post
marto1908
коментар May 21 2010, 16:48
Коментар #245

Интер Фен

Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

http://www.youtube.com/watch?v=IrdG1qP8Zyo Ето тази песен ще я пеем утре след мача ... ФОРЦАААААА ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар May 21 2010, 16:50
Коментар #246

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Аз напук на очакванията казвам, че ще стане един хубав финал. Ако Барселона се беше класирала, мачът щеше да е нещо подобно на нашия срещу испанците в реванша. Само че защитата на Байерн според мен е по-слаба от нашата и щяха да пуснат няколко гола.

FORZA INTER!!! NON MOLLARE MAI!!!

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_INTER_F3N_*
коментар May 21 2010, 17:10
Коментар #247

Guests

Дано се получи хубав мач и нека по-добрия да победи. boysan.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар May 21 2010, 17:11
Коментар #248

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

Цитат(N E R A Z Z U R R O @ May 21 2010, 04:50 PM) *
Аз напук на очакванията казвам, че ще стане един хубав финал. Ако Барселона се беше класирала, мачът щеше да е нещо подобно на нашия срещу испанците в реванша. Само че защитата на Байерн според мен е по-слаба от нашата и щяха да пуснат няколко гола.

FORZA INTER!!! NON MOLLARE MAI!!!

Байерн не могат да се защитават. Пък и едно е да играеш с Барса 1 мач, съвсем друго е 2 мача на разменено домакинство. Та мисълта ми е, че на финала няма как един отбор да започне със защитна тактика, трябва да се вкара поне 1 гол. smile.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
radiinter
коментар May 21 2010, 17:12
Коментар #249

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(INTER_F3N @ May 21 2010, 06:10 PM) *
Дано се получи хубав мач и нека по-добрия да победи. boysan.gif

Да се получи какъвто и да било мач и ИНТЕР ДА ПОБЕДИ ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif

+Quote Post
Guest_INTER_F3N_*
коментар May 21 2010, 17:15
Коментар #250

Guests

Цитат(Lahm_Munchen @ May 21 2010, 02:10 PM) *
В България точно Интер и Байерн са най-мразените отбори и е нормално да има много критики и завист.

Защо пък и Интер ? : huh.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар May 21 2010, 17:18
Коментар #251

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

Цитат(INTER_F3N @ May 21 2010, 05:15 PM) *
Защо пък и Интер ? : huh.gif

Или пък Байерн ? За мен най-мразения отбор е РеалМ. Аз почти не познавам хора, които да кажат аз ги харесвам. Особено с последното им изпълнение 250 милиона на вятъра... smile.gif

И да не е OFFTOPIC: http://www.youtube.com/watch?v=hEcYrl7toZg...feature=related smile.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар May 21 2010, 17:28
Коментар #252

Guests

Цитат(SvetJlio @ May 21 2010, 06:18 PM) *
Или пък Байерн ? За мен най-мразения отбор е РеалМ. Аз почти не познавам хора, които да кажат аз ги харесвам. Особено с последното им изпълнение 250 милиона на вятъра... smile.gif

И да не е OFFTOPIC: http://www.youtube.com/watch?v=hEcYrl7toZg...feature=related smile.gif

И на мен са ми така Реал,заедно с Челси тия 2 отбора!

+Quote Post
Guest_INTER_F3N_*
коментар May 21 2010, 17:31
Коментар #253

Guests

Цитат(tutto_inter @ May 21 2010, 06:28 PM) *

И на мен са ми така Реал,заедно с Челси тия 2 отбора!

+ Манафите и лузърите

+Quote Post
SHeki
коментар May 21 2010, 17:44
Коментар #254

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Принца и Ето`о са козовете на Интер

Тифозите на Интер мечтаят за триумф в Шампионската лига и исторически требъл утре на "Сантиаго Бернабеу". Техните мечти са свързани най-вече с голмайсторсия тандем Самуел Ето`о и Диего Милито. Двамата са за първи сезон в клуба, но вече няма интерист, които да съжалява и плаче за Златан Ибрахимович, дори напротив. Двамата повярваха сляпо на философията на Жозе Моуриньо и играят изцяло за отбора, а не за себе си, което създаде от Интер машина за победи. Двамата имат страхотен нюх пред гола, но най-важен е отборът. Принца и Ето`о все още не са отбелязали в един и същи мач от Шампионската лига, но тифозите на тима се надяват на "Бернабеу" това да се случи.

Сторят ли го, двамата ще постигнат и много лични успехи, освен тези с Интер. Ето`о може да стане първия играм в историята на футбола, който за две поредни години печели требъл. Миналата година го стори с Браселона, когато триумфира с Шампионската лига, титлата в Примера дивисион и Купата на Краля. Този сезон с "нерадзурите" камерунецът спечели вече Скудетото и Купата на Италия. Отбележи ли гол на "Бернабеу", деветката на италианците ще се е разписвал в три финала в ШЛ и ще се доближи до легендата и почетен президент на Реал Мадрид Алфердо Ди Стефано, отбелязал седем гола в пет поредни финала в периода 1965-1969 година. Ето`о има два финала, спечелени с Барса - през 2006 срещу Арсенал с 2:1 и през 2009 срещу Манчестър Юнайтед с 2:0, като и в двата случая записа името си сред голмайсторите, вкарвайки първия гол за тима си.

"Интер може да се справи. Имаме феноменален треньор, който намери формулата да извади най-доброто от този колектив и резултатите са налице. Не мисля за миналото и какво съм спечелил. Най-важният мач е винаги този, които предстои. Затова съм концентиран на 100% срещу Байерн (Мюнхен)", коментира Ето`о.

Той е единственият играч разписвал се във всичките четири турнира в които игра Интер през този сезон. Суперкупата на Италия, Серия "А", Купата на Италия и ШЛ.

Милито пък е новият идол на синьо-черната част на Милано. Пристигналият от Дженоа през лятото играч е голмайстор номер едно за сезона на тима си, като е достатъчно да кажем, че се разписа на финала за Купата на Италия за триумфа с 1:0 над Рома, негов бе и голът, донесъл титлата на "нерадзурите" миналата неделя при успеха с 1:0 над Сиена. "Не е важно кой вкарва, а кой печели. Важното в случая е не дали ще вкарам гол, а Интер да победи".

28 пъти Милито е вкарвал през този сезон, от които 22 пъти в калчото. Принца бе точен в Киев срещу Динамо, което позволи на тима да се класира на осминафиналите. Не пропусна да се разпише във фазата на елиминации срещу всички, първо срещу Челси (2:1), след което ЦСКА Москва (1:0), а накраят неговия гол за крайното 3:1 срещу Барселона в първия полуфинал класира Интер на финал след 38-годишно отсъствие.
Ако тези факти твърдят, че Милито бележи във важните моменти в ШЛ през този сезон, можем да очакваме да го стори и в най-важния мач за своя тим за годината, за десетилетието и най-вероятно за последните 45 години.

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
durex
коментар May 21 2010, 18:00
Коментар #255

Модератор

Цитат(SHeki @ May 21 2010, 06:44 PM) *
Принца и Ето`о са козовете на Интер

Тифозите на Интер мечтаят за триумф в Шампионската лига и исторически требъл утре на "Сантиаго Бернабеу". Техните мечти са свързани най-вече с голмайсторсия тандем Самуел Ето`о и Диего Милито. Двамата са за първи сезон в клуба, но вече няма интерист, които да съжалява и плаче за Златан Ибрахимович, дори напротив. Двамата повярваха сляпо на философията на Жозе Моуриньо и играят изцяло за отбора, а не за себе си, което създаде от Интер машина за победи. Двамата имат страхотен нюх пред гола, но най-важен е отборът. Принца и Ето`о все още не са отбелязали в един и същи мач от Шампионската лига, но тифозите на тима се надяват на "Бернабеу" това да се случи.

Сторят ли го, двамата ще постигнат и много лични успехи, освен тези с Интер. Ето`о може да стане първия играм в историята на футбола, който за две поредни години печели требъл. Миналата година го стори с Браселона, когато триумфира с Шампионската лига, титлата в Примера дивисион и Купата на Краля. Този сезон с "нерадзурите" камерунецът спечели вече Скудетото и Купата на Италия. Отбележи ли гол на "Бернабеу", деветката на италианците ще се е разписвал в три финала в ШЛ и ще се доближи до легендата и почетен президент на Реал Мадрид Алфердо Ди Стефано, отбелязал седем гола в пет поредни финала в периода 1965-1969 година. Ето`о има два финала, спечелени с Барса - през 2006 срещу Арсенал с 2:1 и през 2009 срещу Манчестър Юнайтед с 2:0, като и в двата случая записа името си сред голмайсторите, вкарвайки първия гол за тима си.

"Интер може да се справи. Имаме феноменален треньор, който намери формулата да извади най-доброто от този колектив и резултатите са налице. Не мисля за миналото и какво съм спечелил. Най-важният мач е винаги този, които предстои. Затова съм концентиран на 100% срещу Байерн (Мюнхен)", коментира Ето`о.

Той е единственият играч разписвал се във всичките четири турнира в които игра Интер през този сезон. Суперкупата на Италия, Серия "А", Купата на Италия и ШЛ.

Милито пък е новият идол на синьо-черната част на Милано. Пристигналият от Дженоа през лятото играч е голмайстор номер едно за сезона на тима си, като е достатъчно да кажем, че се разписа на финала за Купата на Италия за триумфа с 1:0 над Рома, негов бе и голът, донесъл титлата на "нерадзурите" миналата неделя при успеха с 1:0 над Сиена. "Не е важно кой вкарва, а кой печели. Важното в случая е не дали ще вкарам гол, а Интер да победи".

28 пъти Милито е вкарвал през този сезон, от които 22 пъти в калчото. Принца бе точен в Киев срещу Динамо, което позволи на тима да се класира на осминафиналите. Не пропусна да се разпише във фазата на елиминации срещу всички, първо срещу Челси (2:1), след което ЦСКА Москва (1:0), а накраят неговия гол за крайното 3:1 срещу Барселона в първия полуфинал класира Интер на финал след 38-годишно отсъствие.
Ако тези факти твърдят, че Милито бележи във важните моменти в ШЛ през този сезон, можем да очакваме да го стори и в най-важния мач за своя тим за годината, за десетилетието и най-вероятно за последните 45 години.

Дано! Амин!

+Quote Post
SHeki
коментар May 21 2010, 18:04
Коментар #256

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Финалът в ШЛ e на стойност €351.5 милиона, според изследване на MasterCard

В съботната вечер на UEFA Champions League Final ще станем свидетели как два от най-великите футболни клуба в света ще се борят да спечелят повече от 120 милиона евро според ново изследване, поръчано от MasterCard. Изследването, което се прави от името на Официалния спонсор на UEFA Champions League, прогнозира и че мачът ще донесе над €351.5 милиона на икономиката в Европа.

Според доклада MasterCard Heart of Sports Commerce, влиянието върху икономиката ще отбележи увеличение от €41.5 милиона в сравнение с миналогодишната надпревара, което показва, че футболът продължава да жъне успех на целия континент. Тази новина е още по-значима поради факта, че нито един английски или испански клуб – които са широкоизвестни като икономическите „генератори” на европейския футбол, не е представен на финала за първи път от пет години.

Изследването на MasterCard, разработено от проф. Саймън Чадуик – един от водещите спортни бизнес експерти в света, изчислява, че испанската столица Мадрид ще има ползи на стойност €50 милиона, дори ако губещият клуб прибере повече от €70 милиона от събитието.

Изследването на MasterCard прогнозира значителни увеличения във всички области в сравнение с миналата година.

Факти: Разбивка на икономическото влияние на 2010 UEFA Champions League Final
Влияние 2010 сума 2009 сума
Печалба за домакинство на финала €50 милиона €45 милиона
Печалба за клуба-победител на финала €120 милиона €110 милиона
Печалба за града на победилия клуб €17.5 милиона €15 милиона
Печалба за изгубилия клуб на финала €70 милиона €65 милиона
Печалба за европейската икономика €94 милиона €75 милиона
Общо икономическо влияние на UEFA Champions League Final €351.5 милиона €313 милиона

Професор Саймън Чадуик, съветникът на MasterCard по въпросите за спортната търговия, каза: “Стойността на 2010 UEFA Champions League Final ще счупи всички предишни рекорди, като даде възможност или на ФК Bayern München, или на ФК Internazionale Milano да спечелят над €120 милиона, побеждавайки в най-елитното клубно състезание в Европа. Очевидно футболът процъфтява, въпреки че нито един английски или испански клуб не участва на финала за първи път от пет години. 2010 UEFA Champions League Final ще положи нови основи, що се отнася до огромното му икономическо влияние.”

Пол Мюлендийк, вицепрезидент и ръководител на звеното за спонсорства на MasterCard Europe, каза: “Бумът от €351.5 милиона, който ще генерира 2010 UEFA Champions League Final, е доказателство за невероятната страст, която питаят феновете от цял свят към това събитие. Като спонсор на състезанието от 1994 г. насам MasterCard се гордее, че приближава още повече феновете към играта и играта по-близо до феновете, както и че улеснява достъпа чрез всички промоции и дейности, които развиваме заедно с клиентите ни. Ето защо изживяването да наблюдаваме как се прави историята наистина ще бъде безценно.”

В Мадрид се печелят пари

Според прогнозите на доклада на MasterCard испанската столица ще има икономически подем от €50 милиона като директен резултат от домакинството си на 2010 UEFA Champions League Final. Тази цифра включва увеличение на краткосрочно похарчените средства на стадиона Santiago Bernabeu и в цял Мадрид – в барове, клубове, магазини, хотели, градски забележителности и букмейкъри. Но тя ще бъде подплатена от икономическото наследство, което ще получи испанската столица, в т.ч. увеличение на туристическите посещения и възможността да е домакин на други спортни мега събития в бъдеще.

Печалбата от 50 милиона евро на Мадрид засенчва тази от 45 милиона евро на Рим, които спечели като домакин през 2009 г. Това увеличение се дължи предимно на променената програма на UEFA Champions League Final от средата на седмицата за съботен ден, когато хората могат да пътуват по-лесно и имат повече време да гледат спорт. Липсата на квалифицирали се испански/английски отбори увеличи неяснотата за резултатите и интереса към финала, което доведе до над 120,000 души, които ще посетят града за мача.

Икономически стимул за Европа

Според прогнозите, по-голямата част от икономиката в Европа ще се радва на печалба от €94 милиона като резултат от UEFA Champions League Final. Според доклада на MasterCard феновете, които похарчат значителни суми, като пропътуват целия континент, за да са свидетели на зрелищното събитие – и в частност тези от Германия и Италия, ще са важна част от общата сума. Освен това футболните фенове от всяка европейска държава ще похарчат средства по време на финала за неща като оригинални тениски, храни и напитки.

Със своите проучвания за икономическото въздействие на сезоните 2006-2007, 2007-2008, 2008-2009 и 2009-2010 на UEFA Champions League и 2008 UEFA European Championships, MasterCard е един от водещите източници на ценна информация от самото „сърце” на спортната търговия.

Допълнителен икономически анализ

Особености на тазгодишния финал

Тазгодишния финал има три характеристики, които най-вероятно ще увеличат икономическите ползи:

Първият финал в съботен ден: Вместо да се проведе в средата на седмицата, тазгодишният финал ще се играе в събота, когато средностатистическият зрител има повече време и гледа повече спортни събития. Това най-вероятно ще доведе до по-голям обем от туристи в Мадрид и зрители в местното кафене или бар.

Следователно, съботният финал ще донесе най-различни икономически ползи, в т.ч. повече похарчени средства за реклама поради прогнозирания по-голям обем от телевизионни зрители и допълнителни похарчени средства преди и по време на финала от страна на хората, които го гледат в собствените си държави за храни, напитки, списания и залози.

Оспорвана първа награда: От 2004 г. насам 80% от отборите, които се състезават на финала на UEFA Champions League, са били или от Англия, или от Испания. Тазгодишното събитие ще е първото от 1972 г. до момента, когато ФК Internazionale Milano се появява на европейския финал и нито един германски отбор не участва в този мач от 2002 г.насам. Според изследването непредсказуемостта на резултата допълнително ще засили икономическата стойност на финала.

Телевизия: UEFA Champions League Final е най-важното събитие по отношение на телевизионните публики в глобален мащаб на ключови спортни събития. Финалът на 2009 UEFA Champions League между Manchester United и ФК Barcelona привлече средно 145,2 милиона телевизионна публика, с което задмина Superbowl, спечелила средно 106 милиона зрители (Източник: Initiative Futures Sport). Очаква се общият брой зрители на 2010 UEFA Champions League Final да достигне 170 милиона.

Бележки за редактора

На професор Саймън Чадуик беше възложено от MasterCard - официален спонсор на Шампионската лига, да идентифицира икономическото влияние на финала на шампионската лига за 2009 година.

За MasterCard Worldwide

MasterCard Worldwide усъвършенства глобалната търговия, като предоставя важната икономическа връзка между финансовите институции, компаниите, картодържателите и търговците по света. В своята роля на франчайзър, оператор и консултант MasterCard разработва и предлага решения за разплащания и обработва над 22 милиарда транзакции всяка година и същевременно предоставя водещи за индустрията анализи и консултантски услуги за финансовите институции и търговците. Благодарение на MasterCard Worldwide Network и чрез своите брандове, сред които MasterCard®, Maestro® и Cirrus®, MasterCard обслужва крайни и бизнес потребители в над 210 държави. За повече информация, моля, посетете www.mastercard.com . Четете ни и в Twitter:@mastercardnews.

За професор Чадуик

Професор Саймън Чадуик е един от водещите световни експерти в бизнеса на различните спортове, спонсорствата и маркетинга на ключови спортни събития. Професор Чадуик е директор на центъра „Международен бизнес в спорта” към университета Ковънтри. Той е редактор и автор за няколко списания в сферата на спортния маркетинг, спонсорствата, туризма и мениджмънта.

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
SHeki
коментар May 21 2010, 19:00
Коментар #257

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

http://www.youtube.com/watch?v=540nWHNgt9g

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар May 21 2010, 19:06
Коментар #258

Guests

Пускайте Ринг дават председателите на фен-клубовете!

+Quote Post
SHeki
коментар May 21 2010, 20:03
Коментар #259

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Моуриньо: За нас титлата е мечта, но не и мания

Наставникът на Интер Жозе Моуриньо определи утрешния финал на Шампионската лига като извънредно събитие за всички в клуба и най-вече за феновете. "За феновете утрешният мач е нещо сензационно, невероятно. 45 години са прекалено много, повечето от тях все още не са родени, когато техният тим за последен път спечели европейската титла. За нас успехът е мечта, но не е мания", каза португалският спец на пресконференцията си преди финалния двубой срещу Байерн (Мюнхен).

"Дали това е най-важният мач в кариерата ми? Винаги следващият мач е най-важен за мен, но когато стигнеш до финала на Шампионската лига, титлата от която носи величието на един клуб, разбира се, че искаш да я спечелиш", допълни още Моуриньо.

Интересна ситуация се получи, когато един руски журналист връчи на Моуриньо корона. "Днес няма да я слагам, дано имам повод да я сложа утре", типично в свой стил отговори португалецът.

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар May 21 2010, 20:05
Коментар #260

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Алекс Фъргюсън:

"Не се заблуждавайте - Интер е по-добрият отбор. Те наистина са много, много добри. Моуриньо промени този отбор из основи. Интер спокойно може да вземе Шампионската лига, но трябва да внимават с късмета на Байерн", коментира още Фъргюсън.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post

29 страници V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 06:01 AM
Buy sports equipment online