Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Срещу Барса предполагам ще излезе абсолютно същия отбор като днеска.Силно се надявам да е така и да не виждам Киву като ляв бек,Амин. FORZA INTER
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_gaboo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Тази победа ще ни даде голяма увереност в оставащите 5 мача за титлата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Повтарям за 100 - ен път , не е важно какъв фен мислиш , че си , важно е какво чувстваш отвътре ? Това не се ражда в теб , то ти е вродено ! Форца Интер ако има , слава и захлас ще има !
![]() Интер е отбора на моето сърце и само той определя какво ще е? Бъдещето светло или мрачно , няма значение , Интер е като братство , Интер който обича , във вярност му се врича! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Доволен съм, свършихме си работата, сега остава Лацио да свършат своята и всичко ще бъде изцяло в наши ръце. Най-трудното мина, оставащите мачове до края влизат в графата задължителни победи. Още малко и титлата е наша.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Както предполагах камерунеца наистина почерпи дъртата въпреки че изпусна най-чистото положение.Гонихме победата и я извоювахме, но като цяло не мисля че играхме много добре.Милито направи много пропуски, но се бори мъжки така че не мога да го обвиня за разлика от Снайдер и Пандев които не се виждаха въобще.При тази схема на игра халфовете ни трябва да са на изключително ниво както и нападателите които е необходимо да ги подпомагат, но Пандев и Балотели не полагат достатъчно усилия в дефанзивен план а и не само.Незнам каква тактическа постройка ще използва Жозе за мача с Парца, но Пандев не трябва да бъде титуляр за сметка на Марио при формата в която се намира.Иначе отново видяхме един въздесъщ Капитан на отбора който трябва да е пример на всички с желанието и себераздаването си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
някои хора ги тресе свещената простота... Милито всеки мач си оставя дробовете, нормално е в края на тежкия сезон да не е толкова свеж... ебати феновете, ебати чудото... аре Балотели на върха и титуляр всеки мач... фурнаджийски лопати А ве подминавай ги такива ве , ще ти стане по- добре ! Повярвай ми , Милито си оставя дробовете , Ето'о вътрешностите ако щеш , ама слепеца никога няма да прогледне , не отваряй очички , няма смисъл! Голям мач и пак сме на върха , това е по - важното , сега напрежението е във вълчетата , ще гледаме в неделя ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
гранде интер!смазахме ги,сигурен съм че и с 11 човека да бяха пак щяхме да го направим.невероятен мач,невероятен гол на майкон.поздравление за целия ни отбор.мн пропуски направихме можеха да си тръгнат и с 4 гола.ето'о показа защо си струва парите,показа че е на точното място в точния момент.дали това няма да е повратния момент в първенството...?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=hsCbXu5it6Y
Как стават тези неща? Гледам тъпо.................................. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Ма4ът нямах възможност да го гледам за което горчиво съжалявам , но във фейсбук Казака е качил обширен репортаж с коментара на Скарпини и видях че резултата можеше да е 20:0
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=hsCbXu5it6Y Как стават тези неща? Гледам тъпо.................................. МАГИЯ ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
некои са с претенции към играта... много претенциозни и нагълтани с магически футбол от Марс първенството... цяло второ полувреме мача се игра на една врата и отбора изпусна резлутат от поне 6:0 ... т.е. създават се положения, т.е. отбора играе, пресира, не се мърдосва. Айде да се сетим как ние играхме 65 минути с десет души срещу Милан ... или с девет?! Така ли ни бяха напънали и разпилели по терена бе, аланколувци претенциозни... честно, този с претенциите към Ето`о и Милито даже не искам да го квалифицирам... ебаси и лапешките плюнки хвърчат тук... гнусарщина...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Просто са малки пич
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
да, ама взе да ми писва от хора с манталитета на "веднагическия резултат" подковани от идолите си- 25 годишни мутри с джипове на лизинг и виртуални богаташи с умствоне капацитет на вкиснал корнишон. Такива дето ги устройва резултат от 3 гола нагоре и ако може два да са със задна ножица и един от центъра. Това кой как се бори, дали се раздава, дали му пука от мача и прочие, не е важно. Ако отбора е загубил или завършил наравно, "разпродават" половината отбор... Марио титуляр срещу Барса?! Що ... за да играем с десет души? ... бойци ще затруднят Барса, не петички...
как да е... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Незнам каква тактическа постройка ще използва Жозе за мача с Парца, но Пандев не трябва да бъде титуляр за сметка на Марио при формата в която се намира. Напълно съгласен. Направо не ми останаха нерви заради македонеца. Останалите в отбора си свършиха чудесно работата, въпреки слабите няколко докосвания на Милито и Ето'о. Но грешката може да е приемлива в колективния спорт, и то най-вече когато има кой да я поправи. Сега вече мислим за Барса и 4-те поредни победи в Италия, които са напълно задължителни. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз за себе си виждам една наситена средна линия при 4-5-1 ... с повече халфове които да разбиват играта и да пресират Барса ... разбира се, може да се приложи и 4-3-3 от мача с Челси, когато Пандев и Ето`о постоянно ангажираха бековете на сините и използваха всеки момент за контра. Ама им се вижда рисковано. Балотели евентуално като резерва ... почнем ли с него, значи губим човек който да играе защитно... не ми се гледа Интер с десет души, точно срещу Барса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Какво е ставало в Спорт1Кафе?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 07:27 PM |