Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
важното е да си вземем всички мачове докрая,а те да направят поне равен в някой от мачовете.спокоен съм,защото знам че ще сме шампиони в края на сезона.искам утре с резервите да играем,за да си починат титулярите ни
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
важното е да си вземем всички мачове докрая,а те да направят поне равен в някой от мачовете.спокоен съм,защото знам че ще сме шампиони в края на сезона.искам утре с резервите да играем,за да си починат титулярите ни Тц, няма резерви! Повикани са пак титулярите + Кърхин и Арнаутович. А Рома няма само равен да направят, а и минимум 1 загуба. Паднат ли от Лацио, падат и от Парма или два равни с Парма и Самп.. споко там ![]() Важно е ние да си побеждаваме! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
прав си,нз състава който е за купата утре ясно ни показва че жозе иска требъл тази година.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 03:42 AM |