Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Стоя и продължавам да се чудя след този мач Пандев какво прави в Интер? И то по-скоро какво прави като титуляр в Интер? 3-4 слаби мача поред са разбираеми.. но 7-8 са прекалено много вече. Както и да е.. отговор на това няма да получа. Македонеца хич не ни е най-големият проблем.. но винаги съм си мислел, че един отбор е най-добър тогава когато играят най-добрите му играчи.
Чисто математически ако разгледаме нещата.. тази точка е много важна спрямо нулата, която също имаше вероятност да вземем. При това стечение.. докрая на сезона Рома трябва да направи 1 грешка повече от нас. То аз и преди мача с Фиорентина си го мислех.. само победи докраян а сезона, ама.. уви. Сега имаме Ювентус у дома и после следват отбори извън топ 10. Т.е. всичко различно от 5 победи.. най-вероятно ще значи честита титла на Рома. Искаме на искаме.. ще чакаме на Божинов и компания. Вече вкара на другите грандове.. дано се запази традицията да отбележи и на Рома. Касано и борещата се за ШЛ Сампдория пък ще гостува в Рим.. и там пак може да се очаква тежък мач, след който може да се възползваме отново да излезем на върха. Днес си мисля, че Рома няма как да изпусне своето срещу Аталанта. Пет мача.. пет победи.. и все някъде някой ще помогне.. може би Рома няма да успее да спечели 6 мача поред. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Стоя и продължавам да се чудя след този мач Пандев какво прави в Интер? И то по-скоро какво прави като титуляр в Интер? 3-4 слаби мача поред са разбираеми.. но 7-8 са прекалено много вече. Както и да е.. отговор на това няма да получа. Македонеца хич не ни е най-големият проблем.. но винаги съм си мислел, че един отбор е най-добър тогава когато играят най-добрите му играчи. Чисто математически ако разгледаме нещата.. тази точка е много важна спрямо нулата, която също имаше вероятност да вземем. При това стечение.. докрая на сезона Рома трябва да направи 1 грешка повече от нас. То аз и преди мача с Фиорентина си го мислех.. само победи докраян а сезона, ама.. уви. Сега имаме Ювентус у дома и после следват отбори извън топ 10. Т.е. всичко различно от 5 победи.. най-вероятно ще значи честита титла на Рома. Искаме на искаме.. ще чакаме на Божинов и компания. Вече вкара на другите грандове.. дано се запази традицията да отбележи и на Рома. Касано и борещата се за ШЛ Сампдория пък ще гостува в Рим.. и там пак може да се очаква тежък мач, след който може да се възползваме отново да излезем на върха. Днес си мисля, че Рома няма как да изпусне своето срещу Аталанта. Пет мача.. пет победи.. и все някъде някой ще помогне.. може би Рома няма да успее да спечели 6 мача поред. Само, че Рома не е гранд, че Божинов да вкара гол ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Само, че Рома не е гранд, че Божинов да вкара гол ![]() Предпочитам да мисля, че отбора, който ни бие.. и се бори до последно да ни вземе титлата е град, защото в противен случай.. нещата не изглеждат добре. ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Предпочитам да мисля, че отбора, който ни бие.. и се бори допоследно да ни вземе титлата е град, защото в противен случай.. нещата не изглеждат добре. ![]() Тo действително не изглеждат добре. От 2 месеца не приличаме на себе си в Италия и като сложим всичките резачки от съдиите тук таме и ето го резултата, да се надяваме на някаква Аталанта. Има още 5 кръга и както каза ти са ни нужни 15 точки, така на-вероятно ще сме шампиони. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В отбора явно се е понасъбрала доста умора напоследък и от това дойдоха вчера грешките според мен.Отбора беше разконцентриран на моменти и то ако забелязахте все ключовите ни играчи вчера грешаха.Като започнем със Сезар и цялата ни титулярна защита изиграха много слаб мач.Камбиасо вчера ако му дадат статистика на точните подавания сигурно няма да имат и 50%.Санети вчера също не беше кой знае колко в час точно заради умората.Пандев не искам да го коментирам.Милито също изглеждаше уморен вчера.
Вчера липсваше доста Мота.Балотели се включи добре,направи и асистенция може би трябва да се върне в титулярния състав.И сега искам да обърна специално внимание на Ето'о.Не мога да разбера защо Жозе го използва като крило.Айде в ШЛ това явно е успешно,но в Калчото няколко поредни мача се вижда,че Самуел не е ефективен на крилото и трябва да играе до Милито.Ето вчера отиде в центъра на нападението ни за няколко минути и веднага отбеляза. Сега нищо не зависи вече от нас,но Рома имат няколко не леки мача,в които трябва да изгубят точки.НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
В отбора явно се е понасъбрала доста умора напоследък и от това дойдоха вчера грешките според мен.Отбора беше разконцентриран на моменти и то ако забелязахте все ключовите ни играчи вчера грешаха.Като започнем със Сезар и цялата ни титулярна защита изиграха много слаб мач.Камбиасо вчера ако му дадат статистика на точните подавания сигурно няма да имат и 50%.Санети вчера също не беше кой знае колко в час точно заради умората.Пандев не искам да го коментирам.Милито също изглеждаше уморен вчера. Вчера липсваше доста Мота.Балотели се включи добре,направи и асистенция може би трябва да се върне в титулярния състав.И сега искам да обърна специално внимание на Ето'о.Не мога да разбера защо Жозе го използва като крило.Айде в ШЛ това явно е успешно,но в Калчото няколко поредни мача се вижда,че Самуел не е ефективен на крилото и трябва да играе до Милито.Ето вчера отиде в центъра на нападението ни за няколко минути и веднага отбеляза. Сега нищо не зависи вече от нас,но Рома имат няколко не леки мача,в които трябва да изгубят точки.НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО. Че умора има, има - вижда се. Снощи не липсваше само Мота - Станко също! Относно пренасищането на нападатели, според мен като играем с повече от трима, хубаво е да има още един до Милито (Марио или Саму), да атакуваме с двама изявени отпред. Пандев и Ето'о са си централни нападатели, няма какво да го мислим толкова и да се обвиняват за начина им на игра. На мен ми е направило впечатление друго. Вече незнам кой пореден мач на Милито му е много трудно,когато се озове очи в очи срещу вратаря да вкарва. Такива пропуснати положения нямате си представа как ме изкарват извън нерви. Създаваме много,но пропускаме много. Иначе сме машини, спор няма! Не мисля,че нищо не зависи от нас. Имаме мачове, и другите имат мачове,ние просто трябва да си ги взимаме. Другите немогат само да бият, така че.. Шампиони сме! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
каквото и да говорим рома вече са първи.умора има,но това е цената на титлите.барса играе на три фронта,при тях да не би да няма и ние сме велик отбор като тях и при тях има умора,това не е оправдание.имаме 5 мача докрая.сега при всякакви положение трябва да бием ювентус а рома да сбъркат.с юве мача мача ще е мн труден.предпочитам да загубим мача за купата или да играем с резерви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
каквото и да говорим рома вече са първи.умора има,но това е цената на титлите.барса играе на три фронта,при тях да не би да няма и ние сме велик отбор като тях и при тях има умора,това не е оправдание.имаме 5 мача докрая.сега при всякакви положение трябва да бием ювентус а рома да сбъркат.с юве мача мача ще е мн труден.предпочитам да загубим мача за купата или да играем с резерви. Барса не ги режът съдиите от Януари месец-насам! А Рома? - по-големи опълченци от тях не бях гледал,преди с Аталанта бяха... и то на Олимпико. Лацио ще им сере в устите! Спокоен съм! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ние да си свършин нашата работа пък ромите е ясно че няма да издържат.В следващите 3 кръга ще се реши титлата.Последните два мача и за двата отбора са протоколни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние да си свършин нашата работа пък ромите е ясно че няма да издържат.В следващите 3 кръга ще се реши титлата.Последните два мача и за двата отбора са протоколни. Ние приемаме последователно Ювентина и Аталанта,после отиваме на Лацио. Опълченците най-вероятно (и е време) да го отнесът от Римските Орли, след това май са домакини на Самп и гостуват на Божо..ми виждам 1-2 точки максимум за тях от тея 3 кръга, а при нас минимум 7 в актива.Така че..дано! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Време е Лацио да ни върне титлата която ни отне преди 8години !
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо си е признак на отчаяния да очакваме ТРАГИЧНИЯ ЛАЦИО да вземе нещо на Рома, там мача е прекалено ясен. Парма и Сампдория.. там ще е друго.
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Време е Лацио да ни върне титлата която ни отне преди 8години ! ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
ЕБАТИ НАГЛОСТА !!
СЛЕД ИЗРАВНЯВАНЕТО НА КЛОУДРУП СНОЩИ ЗА 2:2 ЕДИН ОТ СТРАНИЧНИТЕ САДИЙ ПО ТОЧНО СТИВЪН АЙРОЛДИ Е ИЗРАЗИЛ С ЖЕСТОВЕ РАДОСТА СИ ОТ ИЗРАВНЯВАНЕТО НА ФИОРЕНТИНА.. БЕЗОЧИЕ ! http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=17094 -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
ЕБАТИ НАГЛОСТА !! СЛЕД ИЗРАВНЯВАНЕТО НА КЛОУДРУП СНОЩИ ЗА 2:2 ЕДИН ОТ СТРАНИЧНИТЕ САДИЙ ПО ТОЧНО СТИВЪН АЙРОЛДИ Е ИЗРАЗИЛ С ЖЕСТОВЕ РАДОСТА СИ ОТ ИЗРАВНЯВАНЕТО НА ФИОРЕНТИНА.. БЕЗОЧИЕ ! http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=17094 Те за това ни рязаха с толкова измислени засади! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Те за това ни рязаха с толкова измислени засади! Съдиите нямат нищо общо ние сами сме си виновни!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе какво сте се завайкали, оставете ги малко Рома да се порадват, от 4 години насам все ни гонят, доживяха най-накрая да ни задминат с 1 точка че да се порадват малко, само дето не знаят че радостта им ще е временна, ама нека, поставете се на мястото на техните фенове, все втори, все втори, все на 10, 15 точки зад нас, еми сигурни са се изпонасрали от кеф като биха вчера, после за тяхно съжаление болката ще е 5 пъти по-голяма, ще си викат толкова близко бяхме, ама Интер са ВЕЛИКАНИ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рома не са помирисвали първо място в класирането от 2003-та година..
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Рома не са помирисвали първо място в класирането от 2003-та година.. ![]() 2017-та може пак за един-два кръга да им дадем да се порадват ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 09:30 PM |