Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Разочарованието е пълно. Този 2-ри гол на Фио направо ме хвърли в тъча... Надяваме се на подвиг от страна на Аталанта утре...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
![]() Точно за тая схема сме в момент,в който всички путки в Серия А играят с по 10 човека в защита.Пример бяха днешните виолетки,които разчитаха на контри и на някое сполучливо центриране. Трябва да пробваме с 4-4-2 според мен,тримата нападатели повече си пречат отколкото да си помагат.Казака е прав с тази схема нени върви -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Човече аз не казвам ... "Нямам думи" заради това че играем лошо .... Напротив ние играем супер ... просто казвам "Нямам думи" защото от нелепи ситуаций .... губим точки от които с евъзползват подлезурковци ... Аз съм един от тези които неистиво вярват в успеха на нешите ... просто изказвам моментно разочарование ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Лично моето мнение е че Прандели добре е гледал мачове на ИНТЕР през този сезон и много добре е разузнал вижданията на Жозе , не ви ли приличаше воденето на мача от страна на Фиорентина както обича да го прави Жозе ? Сигурна игра отзад , отпред убийствени контри , който смея да твърдя Фио си пропиляха с лека ръка.. Отново на преден предел в мача беше духа на отбора и ех.. малшанса и късмета (ако Принца беше вкарал още в 3'тата минута) то мача нямаше да се развие по този начин , успяхме да се вдигнем след нелепия гол който получихме лично аз останах стреснат .. Какво търсеше Милито на десния бек при отбелязването на първия гол ? Това е много сериозна грешка , която отбор грамотен като Фиорентина умее да оползотворява в своя полза.. съумяхме, инициативата беше в нас отбелязахме два гола близнаци .. зарадвах се .. и какво да видя , 2-2 , грешка , същия тоя Сезар който целуваме и изкачваме на пиедистал след всеки мач , случва се да сбърка .. кофти ситуация с оглед , че следващия ни мач е с ФК Дуспентус и се явява мач на живот и смърт , но с тази игра от днес няма да имаме проблеми да се справим с мършите от Торино.. има още мачове до края .. титлата не е решена все още , защото ние сме ИНТЕР а другите докато не се изиграят оставащите мачове са само претенденти за титлата..
САМО ИНТЕР !! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
ФОРЦААААА ИНТЕЕЕЕЕЕР
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Поредните глупаво изгубени 2 точки...въпреки всичко играем добре... дано не се получи от двата стола та на земята...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само ИНТЕР
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Аз ще се опитам да погледна от друга гледна точка събитията около клуба.Само за 1 сезон ,благодарение на Моуриньо, Интер извървя (все още не е завършил похода) дълъг , но правилен от футболна гледна точка път.След загубата от Барса (2-0) му светна лампичката на Жозе и изцяло промени стратегията на отбора.Сменихме въпросното 4-4-2 с по-офанзивното 4-3-3.
Интер се опитва да играе красив и атакуващ футбол , футбол който е наслада за окото.Няма и помен от стария Интер , който цял мач стои в половината си и чака или някоя фрапанта грешка на противниковите защитници , или разчита на проблясък от страна на някой от тараните ни (Виери , Креспо , Адриано и т.н).Интер контролира играта , умело сменя темпото и постоянно пресира противниковите футболисти.Благодарение на 3-мата нападатели се увеличи и щурма по фланговете.В момента отбора ни е "остър" , а играта ни е вариативна до толкова, че противниковите отбори буквално не знаят от къде ще им връхлети опасността.Не трябва да се пропуска и факта , че продължаваме борбата на 3 фронта , нещо което от мноооого отдавна не сме правили.Вярно е , че можем от "3 стола , накрая да седнем на земята" , но това не бива да ни плаши.Отбора ни има всички предпоставки да се утвърди , като един от "Световните грандове" , който не разчита само на старата си слава.Отбора ни се намира в преход , който след време може да се окаже решаващ за успехите на клуба. Аз съм доволен от себераздаването на играчите и духа , който за пореден път показват.В момента се гради нещо вълшебно в този отбор и искрено се надявам ,че Жозе ще остане достатъчно дълго начело на отбора , за да може "преходния път" да бъде извървян правилно. Горе главите момчета...ще се борим до края и за трите трофея... ФОРЦА ИНТЕР! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Много добър мач стана за жалост неможахме да го спечелим,но както се казва има още мачове и още точки за печелене. Както се очертава последния кръг ще е ясно кой ще спечели затова недейте се поддава на паниката,даже и Рома да бие какво от това,губят точки ние си бием и есичко е наред,а и играем на три фронта все пак не е никак лесно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Напълно съм съгласен с Цецо.Дори нищо да не спечелим този сезон аз съм доволен от начина по който се развива отбора.Каква ни беше ползата от титлите с Манчини?Осирахме се в Европа и играехме по един и същи начин просто защото само това можехме.В момента в Интер се гради нещо което е с мисъл за бъдещето а не само за моменти успехи.Аз съм убеден че най-хубавото за Интер предстои през следващите сезони,дано само Жозе да остане поне още 2 години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Напълно съм съгласен с Цецо.Дори нищо да не спечелим този сезон аз съм доволен от начина по който се развива отбора.Каква ни беше ползата от титлите с Манчини?Осирахме се в Европа и играехме по един и същи начин просто защото само това можехме.В момента в Интер се гради нещо което е с мисъл за бъдещето а не само за моменти успехи.Аз съм убеден че най-хубавото за Интер предстои през следващите сезони,дано само Жозе да остане поне още 2 години. И аз тая надежди Жозе да остане още 2 години. А относно първите редове - няма смисъл да се предавате така. Свикнали си бяхме да си контролираме първенството и до края на тоя месец просто да чакахме да намалеят кръговете,за да отпразнуваме поредната титла. Сега къде със съдииски отсъждания, къде с наши пропуски, допуснахме голяма разлика да бъде стопена, но все пак има още мачове. Ако другите отбори се хвърлят срещу "конкуренцията", както се хвърлят срещу нас - Скудето ни е в кърпа вързано на думи,защото никой неможе да удържи такова темпо каквото само Интер го прави. От друга страна, аз лично не вярвам,че някой от преследвачите ще съумее само да побеждава до края. Достатъчно им бе и на тях! Стискаме зъби и чакаме идните мачове, няма как иначе! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
О аз изобщо не съм се предал.Просто казвам че дори и при възможно най-лошия вариант пак съм доволен от сезона защото направихме нещо което което е по-важно от титлите-сменен беше чипа в главите на играчите и сега в Европа се говори с респект за нас.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова казвам че сега в Интер се гради отбор за бъдещето.Пътя обаче е правилен и това е най-важното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Излезна информация че мача ви с Ювентус ще е в петък истина ли е
![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Излезна информация че мача ви с Ювентус ще е в петък истина ли е ![]() Да , още в четвъртък , вярно е ! Заради ШЛ от лигата дръпнаха мача назад , да има време за почивка! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Не е решена още титлата, но сега всичко зависи от Рома и дали те ще успеят да си вземат мачовете.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Така е Светльо ама сякаш по добре ми звучи , " всичко си зависи от нас "
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Доста странен мач. Дълго време бяхме догонващи, играта не спореше кой знае колко, в дефанзивен план отборът не приличаше на себе си. И въпреки това стигнахме до пълен обрат. С оглед на всичко това, а и на важността на мача - еми нямахме право да допускаме подобен левашки гол. Първо още атаката, от която се стигна до корнера, показа някаква необяснима разсеяност, точно когато трябва да сме най-концентрирани. След това неадекватното излизане на Сезар, после абсурдната ситуация, при която най-високият човек на Фиорентина при изпълнение на ъглов удар се оказва напълно сам във вратарското поле (?!)... Не подхожда на Интер по такъв начин да изпуска спечелен мач, още повече мач, който може да се окаже решаващ в борбата за титлата. И не разбирам защо Пандев продължава всеки мач да е титуляр?! След онзи фойерверк срещу Милан вече 2 месеца няма дори приличен мач, да не говорим за нещо запомнящо се, а вчера специално стигна дъното на посредствеността според мен поне.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 12:15 PM |