Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Тук отново ми мирише на единодушие - Мота.
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Супер Марио
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
гласувам за Мота, макар, че ми се искаше да гласувам за Милито... и то заради факта, че се появиха ПОКЛОННИЦИТЕ и нищо чудно да направят това недоразумение играч на мача... сиктир
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Станкович , Мота и Милито заслужават този приз . Балотели също игра на много добор ниво . Основната конкуренция за мен е между Станко и Мота , но все пак гласувам за Мота , защото просто последните 4-5 мача е ИЗВЪНЗЕМЕН и всеки път друг отнася славата .
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Киву
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Черноработникът Станкович... нормално никой да не се сеща за него, пък и без това повечето мислят че с него сме с 10 играча на терена, ама просто ме изпълва начина по който се себераздава, бори се за всяка топка и тича като ненормален
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Черноработникът Станкович... нормално никой да не се сеща за него, пък и без това повечето мислят че с него сме с 10 играча на терена, ама просто ме изпълва начина по който се себераздава, бори се за всяка топка и тича като ненормален ![]() За Мота някой сеща ли се ?! Тиаго направи серия от невероятни мачове . Станкович също възвръща прекрасната си форма от началото на сезона , но ако трябва да се прави съпоставка между двамата В ТОЗИ МОМЕНТ от сезона , Мота е по-добрият избор . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
Станкович , Мота и Милито заслужават този приз . Балотели също игра на много добор ниво . Основната конкуренция за мен е между Станко и Мота , но все пак гласувам за Мота , защото просто последните 4-5 мача е ИЗВЪНЗЕМЕН и всеки път друг отнася славата . Черноработникът Станкович... нормално никой да не се сеща за него, пък и без това повечето мислят че с него сме с 10 играча на терена, ама просто ме изпълва начина по който се себераздава, бори се за всяка топка и тича като ненормален ![]() едва ли някои се съмнява за кого ще гласувам ![]() Балотели показа някои добри неща но и доста пропуски Станко изсимулира за дузпичка което ми се видя глупаво но все пак моя глас отива за сърбина ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Сега гледам че единствения мач досега в който сме избрали Мота е пак срещу Болоня
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Моят глас този път е за Мота, дето им го наМота 2 пъти
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
№8
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Супермарио - само защото се усмихваше
![]() ![]() ![]() Супер-талантливо момче!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Мота трябва да вкара ли за да го признаете , цял сезон едно и също повтарям ? Голям играч!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Тиаго Мота направи най-добрият си мач ,откакто е в Интер. Просто беше перфектен вчера!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Мота трябва да вкара ли за да го признаете , цял сезон едно и също повтарям ? Голям играч! Много си прав, Краси! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Най-после да видяхме най-доброто от Мота.Дано продължава така.В последния месец играе на много високо ниво!Глас за него!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Много си прав, Краси! ![]() Нака , пяна ми излезе да пиша всеки мач специално за него , толкова ли не се виждаше какво прави ? Някой хора признават играчи само ако вкарат , тук е разликата ! Нека гледаме по - детайлно футболистите . За мен лично вчера не беше най - добрият му мач , два гола не ми го издигат на мен в очите , той го направи още след мача с Милан . Лично за мен най - добрият му мач бе този в който той е играл за нас , с две думи във всички ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Мота! Станкович,Киву,Милито и Балотели също бяха на много добро ниво
-------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:54 PM |