Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_messi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Eстествено, че съм за Рома, но ако заявя и в ника си, че съм за Рома, дали няма да ме баннете? Казвам го, защото вече ми се е случвало. Няма смисъл да се крия. Ако имате да ме питате нещо, пишете ми на ЛС, не искам да ви оспамвам темите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Този сезон съм пропуснал 3 мача на тима (Сампдория 1-0 , Аталанта 1-1 , Рома 2-1).И в трите мача нямаме победа
![]() ![]() Въпреки загубата вярвам ,че ще сме шампиони! FORZA INTER! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Така....не можах да гледам мача...тъй като по същото време бях в Сектор Б
![]() От репортажи и коментари гледам, че сме заслужавали да вземем точка....най-вече заради 2рото полувреме. Яд ме е, защото жертвахме мачове заради Челси....а сега като ни се падна ЦСКА Москва очаквах да наблегнем доста шпо-сериозно на мачовете от първенството. За съжаление това не се получи....от тук нататък обаче нямаме право на грешки. Ключови 3 мача остават...с Виола, дъртата и Лацио....като мача във Флоренция вземем ли го...ще сме шампиони според мен. Мисля, че той ще е най-тежък. Адски ще ме е яд ако изгубим титлата в края.....единствено бих я прежалил ако вземем ШЛ.... -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
значи положението на Киву коментираме сега така ли?! а положенията на перота и останалите симуланти ? а грубите влизания на същия тоя перота дето няма капка мозак? според мен тои трябваше да е под душовете преди почивката
![]() ![]() п.с. фаустиКо ти голям разбор правиш секи мач едни и същи тъпизми ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
п.с. фаустиКо ти голям разбор правиш секи мач едни и същи тъпизми ![]() Ами не. Но за да общуваш с мен ще е нужно поне Средното да си завършиш. При представяне на такъв документ.. ще ти обърна внимание, стига да е в удобно за мен време. ![]() А относно тъпизмите.. по-скоро прекалено много се занимавма с това да подтиквам хората да не ги пишат и да не се излагат. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Мухлян отново се издъни
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
ти вярно че си вишист .. показателно е кви са "вишистите" в наши дни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
А относно тъпизмите.. по-скоро прекалено много се занимавма с това да подтиквам хората да не ги пишат и да не се излагат. :> Фаустико , ти стана ли член вече ? Голям мач изпукахме срещу Рома , пак го повтарям ! Ама гледаме напред , най - добрите сме ние ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Eстествено, че съм за Рома, но ако заявя и в ника си, че съм за Рома, дали няма да ме баннете? Казвам го, защото вече ми се е случвало. Няма смисъл да се крия. Ако имате да ме питате нещо, пишете ми на ЛС, не искам да ви оспамвам темите. Какво трябва да питам ми е интересно?Нещо специалист ли се извъждаш не мога да разбера?Уважавам отбора ви,но трябва да гледаш реално на нещата.На какво отгоре си мечтаете за титлата?Финансово клуба е много нестабилен и не влагате пари в трансфери, а чакате Скудето.Докарахте пенсионера Тони, а продадохте Аквилани за да можете да закърпите бюджета.Тоти колкото и голям играч да е вече е на възраст,а Де Роси който трябва да го замести е много далече от неговото ниво.Следващия сезон вероятно ще продадете или него или черногореца и така докато се отзовете в зона Лига Европа.Кака Розела ще ви шитне в момента в който трябва да даде някое евро от себе си така както прави Морати.Нещата са несравними и въпреки че Рома се старае да подържа едно прилично ниво в ШЛ ясно се вижда че отбора няма потенциал за големи неща, а в Италия второто място е единственото за което може да се борите.Добре че дойде Интер на стадио Олимпико, че да го видим понапълнен защото през останалото време е полупразен така че радвайте се сега защото друг повод няма да имате ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако сметнем, че си прав, защото в известна стешен имаш право. То нали всеки сезон се каним за ШЛ и Скудето? Тогава какво значи това? Слаба селекция? Значи някой не си е свършил работата лятото, щом отбора няма силите да поддържа нещата на 2 фронта. Както го правят Юнайтед и Барса. В Интер дори нямам трайно контузени играчи в момента. Наистина като се замисля много хора говорят за умората и 2-ра фронта. И ако това се обаже проблем, и реши един от 2-та турнира (не смея дори да си помисля и за 2-та) значи някой не си е направил правилната сметка. А това би трябвало да е Жозе. На тоя етап аз продължавам да мисля, че ПРИМАДОНЩИНИТЕ ни изиграха лоша шега в Италия последните два месеца. ![]() По принцип има логика в думите ти, но не съм съгласен че трябва да се сравняваме с Юнайтед и Барса... за мен на тях не им е толкова трудно, колкото на нас, поради простата причина че всички отбори от серия А като играят с нас, се хвърлят на 100%, нещо което си обеснявам единствено с думата омраза... Еми в крайна сметка няма как да стане тоя номер, за да побеждаваме всички, трябва всеки мач да изнасяме игра, като тази срещу Челси, само дето това може да стане единствено по филмите... ти казваш правилна селекция, аз казвам правилен избор, избор за титлата или за ШЛ, едно от двете, според мен на този етап нямаме сили и за двете, дано да греша, просто според мен много от мачовете на Манчестър и Барса минават леко, ако се замислим те също нямат качествена резервна скамейка, все едни и същи са титулярите, по-скоро си е до късмет и до противници, все пак ако си бяхме вкарали гредите, щяхме да сме по-спокойни ![]() |
|
|
Guest_messi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Какво трябва да питам ми е интересно?Нещо специалист ли се извъждаш не мога да разбера?Уважавам отбора ви,но трябва да гледаш реално на нещата.На какво отгоре си мечтаете за титлата?Финансово клуба е много нестабилен и не влагате пари в трансфери, а чакате Скудето.Докарахте пенсионера Тони, а продадохте Аквилани за да можете да закърпите бюджета.Тоти колкото и голям играч да е вече е на възраст,а Де Роси който трябва да го замести е много далече от неговото ниво.Следващия сезон вероятно ще продадете или него или черногореца и така докато се отзовете в зона Лига Европа.Кака Розела ще ви шитне в момента в който трябва да даде някое евро от себе си така както прави Морати.Нещата са несравними и въпреки че Рома се старае да подържа едно прилично ниво в ШЛ ясно се вижда че отбора няма потенциал за големи неща, а в Италия второто място е единственото за което може да се борите.Добре че дойде Интер на стадио Олимпико, че да го видим понапълнен защото през останалото време е полупразен така че радвайте се сега защото друг повод няма да имате ![]() Не съм казала, че трябва да ме питаш нещо. Първо - момиче съм, както се разбра вече. Второ - имах предвид съвсем друго, защото ме питаха дали съм за Рома, а не смятам, че тези неща са за тази тема и трябва да ви отговарям тук. ![]() Гледам реално на нещата, да. Рома от последен в Италия стана втори. Не мисля, че е малко. Това, което си написал за финансовото положение на Рома е абсолютно вярно, но хората са го казали - мечтите са безплатни, така че не виждам проблем. А и не мисля, че финансовото положение на един отбор го прави повече или по-малко достоен за шампион. Даже смятам, че е много по-трудно и достойно за уважение един отбор да се представя на ниво, ако няма пари за качествени попълнения. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Не съм казала, че трябва да ме питаш нещо. Първо - момиче съм, както се разбра вече. Второ - имах предвид съвсем друго, защото ме питаха дали съм за Рома, а не смятам, че тези неща са за тази тема и трябва да ви отговарям тук. ![]() Гледам реално на нещата, да. Рома от последен в Италия стана втори. Не мисля, че е малко. Това, което си написал за финансовото положение на Рома е абсолютно вярно, но хората са го казали - мечтите са безплатни, така че не виждам проблем. А и не мисля, че финансовото положение на един отбор го прави повече или по-малко достоен за шампион. Даже смятам, че е много по-трудно и достойно за уважение един отбор да се представя на ниво, ако няма пари за качествени попълнения. ![]() Еми така е като се борите за едната Серия А така е за разлика от някои ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_messi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добре, така е. Прекратяваме спора.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
ти вярно че си вишист .. показателно е кви са "вишистите" в наши дни ![]() И това идва написано от ръката на човек със завършен 9 или 10 клас? Сори ама... точно във форума ли трябва да ме смазваш от смях? yXhxauxaXHUxah A бтл... вече за не знам кой път си позволяваш да обиждаш членове на форума, а досега такива мнения все ти бяха трити... явно модератор, човек на години, ала бала... за теб не важи. ![]() ![]() По принцип има логика в думите ти, но не съм съгласен че трябва да се сравняваме с Юнайтед и Барса... за мен на тях не им е толкова трудно, колкото на нас, поради простата причина че всички отбори от серия А като играят с нас, се хвърлят на 100%, нещо което си обеснявам единствено с думата омраза... Еми в крайна сметка няма как да стане тоя номер, за да побеждаваме всички, трябва всеки мач да изнасяме игра, като тази срещу Челси, само дето това може да стане единствено по филмите... ти казваш правилна селекция, аз казвам правилен избор, избор за титлата или за ШЛ, едно от двете, според мен на този етап нямаме сили и за двете, дано да греша, просто според мен много от мачовете на Манчестър и Барса минават леко, ако се замислим те също нямат качествена резервна скамейка, все едни и същи са титулярите, по-скоро си е до късмет и до противници, все пак ако си бяхме вкарали гредите, щяхме да сме по-спокойни ![]() Не мога да се съглася, че на Юнайтед не му скачат в Англия, както и на Интер в Италия. Доказано е, че "Премиершип" е най-трудна за печелене последните години. Не мисля да изтъквам защо, всеки вижда отборите им как се представят в Европа, парите вложени в тях и по-големия на брой мачове и реални конкуренти за различни места в Европа. Ние ако тръгнем да правим избиранки.. според мен само ще я влошим работата. А ако имаш право.. и пренебрегваме Италия за сметка на ШЛ.. то според мен правим ОГРОМНА глупост. Аз след мача с Рома си задавам само един въпрос. Кога Жозе ще започне да мисли за Интер? И да вклщючи в отбора ни вторият най-добър нападател след Милито. Че вече мъката с тези Ето'о, Пандев и Куаресма става нетарпима. И едва ли сега някой ще каже, че един от тримата се представи добре срещу Рома. А относно дискусията дали Рома биха заслужавали да станат шампиони евентуално? Ще заслужават.. стига да имат точка повече от нас. Успех в битката за втора място срещу Мухлян. Титлата е и ще принадлежи на Интер. ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Титлата е и ще принадлежи на Интер. ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Добре, така е. Прекратяваме спора. ![]() Най-добре.Има малко време до края на сезона и тогава ще видим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И това идва написано от ръката на човек със завършен 9 или 10 клас? Сори ама... точно във форума ли трябва да ме смазваш от смях? yXhxauxaXHUxah A бтл... вече за не знам кой път си позволяваш да обиждаш членове на форума, а досега такива мнения все ти бяха трити... явно модератор, човек на години, ала бала... за теб не важи. ![]() ![]() Не мога да се съглася, че на Юнайтед не му скачат в Англия, както и на Интер в Италия. Доказано е, че "Премиершип" е най-трудна за печелене последните години. Не мисля да изтъквам защо, всеки вижда отборите им как се представят в Европа, парите вложени в тях и по-големия на брой мачове и реални конкуренти за различни места в Европа. Ние ако тръгнем да правим избиранки.. според мен само ще я влошим работата. А ако имаш право.. и пренебрегваме Италия за сметка на ШЛ.. то според мен правим ОГРОМНА глупост. Аз след мача с Рома си задавам само един въпрос. Кога Жозе ще започне да мисли за Интер? И да вклщючи в отбора ни вторият най-добър нападател след Милито. Че вече мъката с тези Ето'о, Пандев и Куаресма става нетарпима. И едва ли сега някой ще каже, че един от тримата се представи добре срещу Рома. А относно дискусията дали Рома биха заслужавали да станат шампиони евентуално? Ще заслужават.. стига да имат точка повече от нас. Успех в битката за втора място срещу Мухлян. Титлата е и ще принадлежи на Интер. ![]() Faustico,много ме кефиш с тея изказвания особенно за Ето'о ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Камерунеца в последните си 10 или 11 мача в колко вкара? Ако използваш жокер от публиката отговара ще е в 2. :> Не че нещо ама...... това ми се вижда доста притеснително и слабичко.
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Може и да не вкарва толкова колкото ни се иска но винаги играе с голям хъс и не спира да се бори за разлика от онова лекенце.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Снайдер недоволен от съдийските решения срещу Рома
29.03.2010 18:02 Полузащитникът на Интер не е впечатлен от играта на "вълците" Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер заяви, че не е останал особено впечатлен от играта на "вълците", въпреки че "нерадзурите" загубиха с 2:1 от отбора на Клаудио Раниери в събота. "Рома е добър отбор, но не останах много впечатлен от тях", каза холандецът. "Мисля, че съдийските решения бяха в наш ущърб, но трябва да го приемем. Борихме се до последния сигнал и търсехме изравнителния гол". "Не сме играли по-слабо, просто Рома имаха повече късмет. Нямаме никакво намерение да оставим титлата на някой друг, ще се борим до края", обеща Снайдер. След загубата Интер допусна Рома само на точка от върха, но халфът не се притеснява особено. "Има още мачове до края на шампионата. Дори и на точка , все пак са след нас, нали?", попита Снайдер пред микрофоните на клубния канал. www.gol.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 09:40 PM |