Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Срещу Болоня ще сме без Санети, Майкон, Лусио и Ето`о. Това обяснява защо съдията досте се натягаше при някои ситуации и вдигаше картон, след картон.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
3 греди и слаби централни защитници... ИНТЕР Е ШАМПИОНА НА ИТАЛИЯ !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Нямах възможност да гледам мача и немога да го коментирам.В мачовете до края мога да кажа,че ако ще губим точки то това ще е при гостуването на Фио...всички други мачове са задължителни победи! Дано Рома сбъркат повече от нас.Най-положителното в случая което виждам аз е че и след тази загуба сме първи...и сме длъжни да запазим 1то място! FORZA INTER !
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Нямах възможност да гледам мача и немога да го коментирам.В мачовете до края мога да кажа,че ако ще губим точки то това ще е при гостуването на Фио...всички други мачове са задължителни победи! Дано Рома сбъркат повече от нас.Най-положителното в случая което виждам аз е че и след тази загуба сме първи...и сме длъжни да запазим 1то място! FORZA INTER ! Най-положителното ти мнение (след загуба) от както съм във форума според мен ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
За съжаление загубихме днеска дали заслужено или не няма значение ,според мен до края няма да е ясно нищо и чак последните мачове ще покажат кой ще е шампион.Все пак да си хефемон 4 години подред си има и сериозен минус,като ни вземат точка или три се радват като малки деца,срещу нас винаги се играе на 100% и предвид никак леката програма до края неможе да има никакво отпускане.Отделно се борим на 3 фронта и все пак играчите са хора,вижда се умора в тях а няма кой знае колко заместници... Все още всичко си зависи от нас най вече,дано накрая на сезона има хепи енд.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Най-положителното ти мнение (след загуба) от както съм във форума според мен ![]() ![]() Да бе,верно ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Първи сме , няма място за паника , ШАМПИОНИ СМЕ !
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Няма да пиша фермани , понеже който е гледал мача вероятно е забелязал , как смачкваш противника , той се брани като луд, рита , симулира , съдията тотално объркан , ава картони без да е сигурен , подминава дузпи , ние чупим греди , а Рома след грешка на Сезар и топовен шут на Тадей превърнал се в случайна асистенция , прави Тони голмайстор за втори път . Това се случва във футбола , и на мен ми се иска да съм малък и на годините на Владко , да давам прогнози с 0:4 , ама е късно . Както казах преди мача , Рома няма да се хвърлят в яростни атаки защото ще ги нараним . Който е чел какво писах преди мача , може и да го е разбрал ! Едно остава от снощи , НИЕ БЯХМЕ МНОГО СИЛНИ ! Аз се гордея след този мач , не се притеснявам ни най - малко . Видях масови атаки , положения , радостта в очите на играчите на Рома след мача , все едно са станали европейски шампиони , това говори , че и те самите не са вярвали , че могат да ни бият . Раниери използва много защитна тактика , той просто губеше мача и го знаеше , но късмета проработи за тях . Сигурен съм в титлата , с такъв футбол , няма кой да ни я вземе ? И за каква пейка говорим , ще издържим на това темпо с лекота , вжда се , че сме ТУРБО _ ДВИГАТЕЛИ ! Мачове през три дни , не ме е грижа .
П.С. Безобразно съдийство , подмина две дузпи за нас , накрая тотално объркан не ни вдигна засада при гола на Милито ! Насипа картони на всички нас , а не изгони Перота на два пъти ! Не се оправдавам със рефера , ама този тип е тотално объркан винаги . Колкото пъти съм го гледал , толкова пъти се е осирал ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
![]() Хората от гол.бг ЗАПОЧНАХА ДА МЕЧТАЯТА, НО НЕКА , МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
С това "шампиони сме" не мога да схвана какво се навивате постоянно.Гледайте реално на нещата, имаме още няколко кръга където не се знае какво ще се случи.Програмата ни не е чак толкова тежка, по-скоро всички се хвърлят да играят срещу нас като за последно.Жозе трябва сериозно да преосмисли тактиките си защото две загуби за едни месец не ни приличат.Не искам да се нахвърлям при първия удобен момент срещу него, но определено трябва сериозно да преосмисли нещата с наличните сили с които разполага.Резервната скамейка не е дълга но Пандев,Куарешма,Марига,Киву,Мунтари и Кордоба не са вчерашни играчи.Неприятното е че Балотели изостави отбора на финалната права,Сантон е контузен,Арнаутович пък въобще не впечетли треньора,Мансини се оказа пълна дупка, а Виера беше преодаден.Това намали силите ни към настоящия момент, но ако трябва могат да се включат момчетата от Примаверата-Дестро,Стеванович и Донати.Ключа към новата титла се крие в достатъчната концентрация на отбора-титуляри и резерви до края на сезона, а това може да го постигне единствено Моуриньо и треньорския щаб.Всички трябва да дадат максимума от себе си или в противен случай забравяме за титле през този сезон.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
С това "шампиони сме" не мога да схвана какво се навивате постоянно.Гледайте реално на нещата, имаме още няколко кръга където не се знае какво ще се случи.Програмата ни не е чак толкова тежка, по-скоро всички се хвърлят да играят срещу нас като за последно.Жозе трябва сериозно да преосмисли тактиките си защото две загуби за едни месец не ни приличат.Не искам да се нахвърлям при първия удобен момент срещу него, но определено трябва сериозно да преосмисли нещата с наличните сили с които разполага.Резервната скамейка не е дълга но Пандев,Куарешма,Марига,Киву,Мунтари и Кордоба не са вчерашни играчи.Неприятното е че Балотели изостави отбора на финалната права,Сантон е контузен,Арнаутович пък въобще не впечетли треньора,Мансини се оказа пълна дупка, а Виера беше преодаден.Това намали силите ни към настоящия момент, но ако трябва могат да се включат момчетата от Примаверата-Дестро,Стеванович и Донати.Ключа към новата титла се крие в достатъчната концентрация на отбора-титуляри и резерви до края на сезона, а това може да го постигне единствено Моуриньо и треньорския щаб.Всички трябва да дадат максимума от себе си или в противен случай забравяме за титле през този сезон. Бъди сигурен , че ръководството на отбора знае кое е най - правилно за финалната права ? Имам пълна вяра в треньора и всички над него ! Играчите ни са най - добрите които стъпват по -терените в Италия , а това е най - големият ни + ! Като казваме " Шампиони сме " изразяваме вярата си в това , това е хубаво , че всички го правим . Сега е нужно точно това . Играчите също искат да чуват това , ще им го дадем . Ти , аз и другите по- стари интеристи точно това трябва да направим , да поведем тези които започват да се предават , макар , че вярвам че тук са малко ! Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Бъди сигурен , че ръководството на отбора знае кое е най - правилно за финалната права ? Имам пълна вяра в треньора и всички над него ! Играчите ни са най - добрите които стъпват по -терените в Италия , а това е най - големият ни + ! Като казваме " Шампиони сме " изразяваме вярата си в това , това е хубаво , че всички го правим . Сега е нужно точно това . Играчите също искат да чуват това , ще им го дадем . Ти , аз и другите по- стари интеристи точно това трябва да направим , да поведем тези които започват да се предават , макар , че вярвам че тук са малко ! Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei , Chi non salta rossonero ei , ei ! За предаване въобще не говорим, още повече че ромите и мердата въобще не заслужават с тези отбори дето ги имат да взимат скудето.Какво имам предвид-с кого се паднаха Ромите и Мулан на четвърт финалите в ШЛ,както каза Ради? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Де Роси: Честно, не вярвах, че ще бием Интер
Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси, който отбеляза единия от головете за победата с 2:1 над Интер, се обясни в любов на тима си. „Бяхме длъжни да спечелим този двубой, за да продължим борбата за титлата. Честно казано, не вярвах много, че ще успеем, но знаех, че ще е престъпление, ако не дадем всичко, на което сме способни в този двубой”, допълни Де Роси. „Обичам да целувам клубната емблема. Единственото нещо, което обичам повече от Рома е дъщеря ми! Това е самата истина”, каза още италианският национал. Вижте , те дори не си вярват , а искат да станат шампиони ? -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Паднахме, защото сме уморени"
Нападателят на Интер Диего Милито заяви, че "нерадзурите" не са заслужавали да загубят дербито с един от конкурентите си за титлата - Рома. "Разбира се, че сме разстроени след загубата, но трябва да запазим спокойствие и да продължим напред. Единственото нещо, което не ни достигаше в играта срещу Рома, бе още един отбелязан гол. Смятам, че заслужавахме точка, тъй като ударихме три греди. Този резултат не променя нищо, все още всичко е в наши ръце", каза нападателят. Милито призна, че има натрупана умора у футболистите на Моуриньо. "Не е леко да се бориш на три фронта, има известна умора у футболистите. За нас обаче това не е проблем, а предизвикателство. По-сладка е победата, когато си надвил това състояние", каза добави играчът на Интер. Неговият тим падна с 2:1 в гостуването си на Рома и позволи на "вълците" да се доближат само на точка от върха. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Де Роси: Честно, не вярвах, че ще бием Интер Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси, който отбеляза единия от головете за победата с 2:1 над Интер, се обясни в любов на тима си. „Бяхме длъжни да спечелим този двубой, за да продължим борбата за титлата. Честно казано, не вярвах много, че ще успеем, но знаех, че ще е престъпление, ако не дадем всичко, на което сме способни в този двубой”, допълни Де Роси. „Обичам да целувам клубната емблема. Единственото нещо, което обичам повече от Рома е дъщеря ми! Това е самата истина”, каза още италианският национал. Вижте , те дори не си вярват , а искат да станат шампиони ? Може и да не са си вярвали, но точно това желание за победа беше решаващото в случая. Макар и в редиците на Рома Де Роси е футболист заслужаващ уважение, тази любов и варност на отбора в който играеш са все по-рядко срещани днес ![]() Затова никога не съм харесвал Балотели, няма и да го харесвам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Олееее, Каква е тая излагация, 2:1 от този смешен посредствен отбор
![]() ![]() Въпреки всичко основното си остава - Forza Inter ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Може и да не са си вярвали, но точно това желание за победа беше решаващото в случая. Макар и в редиците на Рома Де Роси е футболист заслужаващ уважение, тази любов и варност на отбора в който играеш са все по-рядко срещани днес ![]() Затова никога не съм харесвал Балотели, няма и да го харесвам ![]() От 9 страници само твоите мнения май ми допаднаха. ![]() Всеки почва да нарежда какви путки били играчите на Рома, как съдията НЕ НИ ПУСНАЛ 3 гола от засада, как странични не излезе да ни вкара някой гол от корнер, или просто пак сме нямали късмет. Да, обаче това с късмета не върви в 7 мача поред. :> А бтл ако сравним играта на Рома снощи и играта на нас срещу Мухлян, когато направихме може би най-добрият си мач тази година, ще видим невероятно сходство. С тази разлика, че Рома е станал къде къде по-симулативен отбор. Явно Раниери е пипнал това онова след Спалети. Тука вече всеки играе с оръжията, с които разполага. Със сигурност не заслужавахме да бием...... и това е тревожното в тоя мач. Иначе не сме били надиграни. Но единия отбор игра 90мин, а другия 50. Може би ако се бяхме напънали през първите 40, сега можеше да е 2-2. Сега срещу Болоня ни чака тежък мач, имаме и много наказани. Съдията няма да го коментирам и картоните му. БЕШЕ ЧУДЕСЕН! Че с тези греди, ако съдиите не бяха допуснали грешка.. и гол нямаше да вкараме. Общо взето картоните си ги имаше. А бтл тук преобладава много НАГЛО поведение, жалко е... явно последните години сме свикнали да играем с "14 играча на терена", както писаха феновете на Джуфе и Рома. Аз на това не вярвах.. но очевидно тук има хора, който са свикнали съдията да се насира от името Интер, и това постояно да грешат в наша полза 3 години. А вече спряха.. ШОК! ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
От 9 страници само твоите мнения май ми допаднаха. ![]() Всеки почва да нарежда какви путки били играчите на Рома, как съдията НЕ НИ ПУСНАЛ 3 гола от засада, как странични не излезе да ни вкара някой гол от корнер, или просто пак сме нямали късмет. Да, обаче това с късмета не върви в 7 мача поред. :> А бтл ако сравним играта на Рома снощи и играта на нас срещу Мухлян, когато направихме може би най-добрият си мач тази година, ще видим невероятно сходство. С тази разлика, че Рома е станал къде къде по-симулативен отбор. Явно Раниери е пипнал това онова след Спалети. Тука вече всеки играе с оръжията, с които разполага. Със сигурност не заслужавахме да бием...... и това е тревожното в тоя мач. Иначе не сме били надиграни. Но единия отбор игра 90мин, а другия 50. Може би ако се бяхме напънали през първите 40, сега можеше да е 2-2. Сега срещу Болоня ни чака тежък мач, имаме и много наказани. Съдията няма да го коментирам и картоните му. БЕШЕ ЧУДЕСЕН! Че с тези греди, ако съдиите не бяха допуснали грешка.. и гол нямаше да вкараме. Общо взето картоните си ги имаше. А бтл тук преобладава много НАГЛО поведение, жалко е... явно последните години сме свикнали да играем с "14 играча на терена", както писаха феновете на Джуфе и Рома. Аз на това не вярвах.. но очевидно тук има хора, който са свикнали съдията да се насира от името Интер, и това постояно да грешат в наша полза 3 години. А вече спряха.. ШОК! ![]() Съдията снощи не ни свири една дузпа и ни призна гол от засада . Картоните си бяха реални ( с изключение на Санети ) . Споделям мнението ,че съдията не ни е пречил . Колкото до това с 50-те минути , еми според мен не е до желание ,а до умора . Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯ отбор в серия А , който играе на 3 фронта и по 2 пъти на седмица . И беше нормално да дойде момент на умора . Все пак играчите ни не са свикнали на такова темпо през годините . Именно това засега ни отличава от големите грандове . В нашата единайсеторка единствено Ето'о е свикнал всяка година да играе максимален брой мачове във всички турнири . Според мен Жозе е сметнал нещата , но в момента върви по много нестабилен път . Както може да играем финал в ШЛ и да спечелим калчото , така може и да останем без нищо . От сега съм се примирил , че тази година всичко ще се реши в последния възможен момент ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Съдията снощи не ни свири една дузпа и ни призна гол от засада . Картоните си бяха реални ( с изключение на Санети ) . Споделям мнението ,че съдията не ни е пречил . Колкото до това с 50-те минути , еми според мен не е до желание ,а до умора . Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯ отбор в серия А , който играе на 3 фронта и по 2 пъти на седмица . И беше нормално да дойде момент на умора . Все пак играчите ни не са свикнали на такова темпо през годините . Именно това засега ни отличава от големите грандове . В нашата единайсеторка единствено Ето'о е свикнал всяка година да играе максимален брой мачове във всички турнири . Според мен Жозе е сметнал нещата , но в момента върви по много нестабилен път . Както може да играем финал в ШЛ и да спечелим калчото , така може и да останем без нищо . От сега съм се примирил , че тази година всичко ще се реши в последния възможен момент ! Ако сметнем, че си прав, защото в известна стешен имаш право. То нали всеки сезон се каним за ШЛ и Скудето? Тогава какво значи това? Слаба селекция? Значи някой не си е свършил работата лятото, щом отбора няма силите да поддържа нещата на 2 фронта. Както го правят Юнайтед и Барса. В Интер дори нямам трайно контузени играчи в момента. Наистина като се замисля много хора говорят за умората и 2-ра фронта. И ако това се обаже проблем, и реши един от 2-та турнира (не смея дори да си помисля и за 2-та) значи някой не си е направил правилната сметка. А това би трябвало да е Жозе. На тоя етап аз продължавам да мисля, че ПРИМАДОНЩИНИТЕ ни изиграха лоша шега в Италия последните два месеца. ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Faustico, обича да гледа как отбора ни бива ощетяван цял полусезон в Италия, а още повече обича и да си затваря очите за това. Ако не ни бяха взели точките от предните мачове сега щяхме да мислим само за ШЛ и купата на Италия, а не и за Серия А. То не бяха наказания и чудесии, 60 000 бели кърпички извадиха хората на Меаца, но Faustico е вечерял с господ и знае, че всичко е наред. Снощи вкарахме гол от засада О ЧУДО това не се беше случвало от миналата година и този гол от засада, какво ни донесе ? 0 точки. А, колко точки изгубихме от измислени червени картони и дузпи против нас ? Двуцифрено ли е числото ?
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:04 PM |