Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Първо програмата им е по-лека + това те няма какво да губят реално. Отбор с финансови кризи и тем подобни, който се бори с квото има, има шанса да е шампион на Италия. не ги подценявайте, защото с мачовете в ШЛ нещата не са същите в Италия. Медала си има 2 страни
![]() Всеки втори пост е шампиони сме, шампиони сме! Кого се опитвате да убедите "нас" или себе си ![]() Ради е прав, че половината тук са напълнили гащите. "Шампиони сме", а по начина по който говорят за отбора, за представянето ни, ако ви слушам отстрани Лига Европа е за нас. Съдията, симулациите, късмета - ДА!....нещото което днес им спечели мача беше ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ПОБЕДА. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Втория полусезон в Калчото ни е направо трагичен.Имахме 5-6 мача навън все срещу сериозни съперници и взехме една измъчена победа срещу Удинезе.Да не говорим,че и у дома направихме 2-3 издънки.Работата стана много сериозна в Серия А.Няма я тази шампионска инерция в последните 2 месеца и ако продължаваме по същия начин титлата ще ни я отмъкнат.
Иначе за днешния мач мотивацията изигра основна роля според мен.Ромите излезнаха на терена все едно са на война,докато нашите играеха поредния мач от Италия.Първото полувреме ни смачкаха много неадекватни действия на защитниците и халфовете ни.Второто полувреме малко се пораздвижи отбора,но отново стрария проблем когато изравним резултата се отпускаме и заради това бяхме наказани.Ето'о днес беше доста изолиран напред,на Снайдер не му беше ден,да не говорим за нелепата грешка на Жулио,която натежа доста за крайния резултат в мача днес.Дано последния двубой от тежките гостувания с Фио на Артемио Франки го спечелим,защото ако не го направим като,че ли няма да заслужаваме титлата след този катастрофален втори полусезон. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Ами чети внимателно и ще разбереш ![]() Всички вярват в крайния успех . Дори и днес ,дори и когато падаме игаем по-добре . Интер е НАД СЕРИЯ А към днешна дата и това ще си остане така в следващите 7 кръга . Отборите , които ме притесняват са Лацио и Фиорентина . Ювентус ще ги бием . Рома все ще се издънят някъде . Имат Бари,Самп,Лацио и Парма .... -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Sneijder-10_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Рома си бяха по добрия отбор през първата част на мача гола им беше от чиста грешка на отбора втория им гол също втората част ги скъсах ме определено не ми пука , че сме паднали има още време рома винаги са играли силно срещу интер освен когато ги бихме с 0:4 в Рим.
![]() |
|
|
Guest_Sneijder-10_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Всички вярват в крайния успех . Дори и днес ,дори и когато падаме игаем по-добре . Интер е НАД СЕРИЯ А към днешна дата и това ще си остане така в следващите 7 кръга . Отборите , които ме притесняват са Лацио и Фиорентина . Ювентус ще ги бием . Рома все ще се издънят някъде . Имат Бари,Самп,Лацио и Парма .... Ювентус точно срещу нас ще се хвърлят и според мен ще е доста груб мач |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Шанс...Всичко е въпрос на късмет.Нацепихме 3 пъти гредата,което си е направо нещастие,но има и такива мачове,в които всичко е срещу теб.
Въпреки всичко съм УБЕДЕН,че ако всичко е нормално и няма някакви съдийски тесли ще станем шампиони с разлика. ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
Всички говорят за липса на мотивация днес,което беше истина в няколко мача то Нова Година насам,но не и днес,когато липсваше КОНЦЕНТРАЦИЯ,а не мотивация.Както при Жулио (не само при гола),така и при защитниците,Камбиасо и в по-малка степен двамата нападатели.Все пак това не е оправдание и е нещо,което Жозе е трябвало да предвиди,но както и да е.Гледаме към Сряда,аз лично съм спокоен и мисля че завършекът на сезона ще е положителен!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Само едно мое впечатление. Би ми се искало някой да вземе сериозно отношение по въпроса да видим какво мислим повечето. Вече втори месец само на мен ли ми се струва, че Интер няма резервна пейка? За жалост според мен последните месеци направо ни се еба майакта в това отношение... с каквото почнем мача.. на това си лежим. Бтл тук не правя намек за Балотели. Но би било извод за самия мен, породен от горния конфликт, който ме гложди от доста време насам. И ако на някой му се стори маловажно.. трябва да си припомним Круз и Балотели. И колко пъти сме успявали да възкръснем от пепелта именно в последните минути, именно когато влезе някой нов герой. Това липсва в момента според мен....... Алтернативата я видя-Пандев и Куарешма.Жозе рядко разчита на португалеца, а за Арнаутович въобще да не говорим.Стига си се хапал с Ето'о защото проблема не е в нападението.За пореден път Жозе сбърка с включването на Занети по фланга и липсата му в средата на терена се оказа осезаема въпреки че Мота играе все по-добре за мое учудване.Капитана е вече на години и линейната бързина при него отслабва което е напълно нормално.Сърбина беше тотална дупка и ето ти две сериозни грешки.Имаме Марига и Куарешма на пейката но отново се залага на добрия изпитан боец Станкович, с тази разлика че вече не е боец.Така очаквания жокер Арнаутович не му видях физиономията и при така стеклите се обстоятелства с Балотели оставаме с трима нападатели което е абсурдно при условие че играем в три турнира.Останалите или са твърде млади или са някъде под наем. В този мач ромите ни надхитриха,респективно надиграха а съдията беше определено предубеден.Шансовете ни за титлата сериозно намаляха, но въпреки това са най-сериозните така че ще видим какво ще се случи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Няма кво да говориме кредита на губене на точки изтече от тук на татък трябват победи и скамейка мислиме мач за мач и това е
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Тая победа на Рома до голяма степен ми прилича на нашата срещу Челси с тая разлика, че ние се борихме мъжки, а ромите по женски, ама кой - както може. Мач, решен от ситуациите - една грешка на Сезар, един невъзможно крив удар на Тадей, превърнал се в ебати асистенцията, а отсреща 3 греди за нас и всичко това за 15 минути чисто игрово време... Нашите играчи не ми се коментират, ама ше обърна внимание на играта на Перота. Изключителна класа и ефикасност в ролята на... безсрамен женски полов орган.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Че ние и сега щяхма да възкръснем в 95-тата минута.Разликата беше една греда.Никой неможе да ме убеди че са ни надиграли.И ако поне една от гредите ни беше влязла тие дето сега сте напълнили гащите друго щяхте да говорите.Не се ли научихте вече че Интер няма да е Интер ако не е подложен под напрежение.Важното е че досега винаги сме се справяли с него. ![]() ![]() ![]() С две думи :Най ни е добре когато ние трудно,или когато си го направиме трудно е по правилно ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Само едно мое впечатление. Би ми се искало някой да вземе сериозно отношение по въпроса да видим какво мислим повечето. Вече втори месец само на мен ли ми се струва, че Интер няма резервна пейка? За жалост според мен последните месеци направо ни се еба майакта в това отношение... с каквото почнем мача.. на това си лежим. Бтл тук не правя намек за Балотели. Но би било извод за самия мен, породен от горния конфликт, който ме гложди от доста време насам. И ако на някой му се стори маловажно.. трябва да си припомним Круз и Балотели. И колко пъти сме успявали да възкръснем от пепелта именно в последните минути, именно когато влезе някой нов герой. Това липсва в момента според мен....... Аз ще си кажа какво мисля, даже още преди 2 кръга го казах, за мен ние нямаме сили към момента да се борим на 3 фронта, трябва да избираме, или всички усилия към ШЛ или към титлата на Италия, това е, явно че играчите ни се уморяват, нямаме читава резервна скамейка и също така нямаме явно и мотивация за двата турнира едновременно, ако бяха се надъхали както срещу Челси, сега резултата щеше да е 3, 4 на 0, ест. има го и фактора късмет, но не винаги.... Първо програмата им е по-лека + това те няма какво да губят реално. Отбор с финансови кризи и тем подобни, който се бори с квото има, има шанса да е шампион на Италия. не ги подценявайте, защото с мачовете в ШЛ нещата не са същите в Италия. Медала си има 2 страни ![]() Всеки втори пост е шампиони сме, шампиони сме! Кого се опитвате да убедите "нас" или себе си ![]() Ради е прав, че половината тук са напълнили гащите. "Шампиони сме", а по начина по който говорят за отбора, за представянето ни, ако ви слушам отстрани Лига Европа е за нас. Съдията, симулациите, късмета - ДА!....нещото което днес им спечели мача беше ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ПОБЕДА. За Лига Европа не сме, с играта която показахме срещу Челси имаме сили да спечелим ШЛ, но пак казвам не и двата турнира, просто това ми е мнението, за мен няма да стане работата, личи си че повече мислят играчите ни за ШЛ отколкото за титлата, иначе няма как да си обесня липсата на желанието за победа... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
СЕГА ЗАПОЧВА СЕЗОНА ЗА ЛУДИЯ ИНТЕР ! В ТЕЗИ МОМЕНТИ ИГРАЕМ НАЙ-СИЛНО ! КОГАТО НОЖЪТ Е ДО КОКЪЛ СМЕ НАj-СИЛНИ ! СЕГА Е ТАЗИ ЧАСТ ОТ СЕЗОНА ! ДО СКОРО ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ СВЪРШВАХМЕ 5 КРЪГА ПРЕДИ КРАЯ И В ШЛ БЯХМЕ ЗА СМЯХ ! СЕГА ПОКАЗВАХМЕ УНИКАЛЕН ШАМПИОНСКИ ХАРАКТЕР !ИГРАЕМ ПО 2 МАЧА НА СЕДМИЦА И СМЕ ПЪРВИ В ИТАЛИЯ ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ В ШЛ ! дОРИ СМЕ В БОРБАТА ЗА КУПАТА НА ИТАЛИЯ ! ЕМИ СЪЖАЛЯВАМ , НО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е РОЗОВО И 15 КРЪГА ПРЕДИ КРАЯ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ! НА 99,9% СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ТИТЛА ! ВЯРВАЙТЕ И ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
СЕГА ЗАПОЧВА СЕЗОНА ЗА ЛУДИЯ ИНТЕР ! В ТЕЗИ МОМЕНТИ ИГРАЕМ НАЙ-СИЛНО ! КОГАТО НОЖЪТ Е ДО КОКЪЛ СМЕ НАЙ-СИЛНИ ! СЕГА Е ДОШЛА ТАЗИ ЧАСТ ОТ СЕЗОНА ! ДО СКОРО СЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ СВЪРШВАХМЕ 5 КРЪГА ПРЕДИ КРАЯ И В ШЛ БЯХМЕ ЗА СМЯХ ! СЕГА ПОКАЗВАХМЕ УНИКАЛЕН ШАМПИОНСКИ ХАРАКТЕР !ИГРАЕМ ПО 2 МАЧА НА СЕДМИЦА И СМЕ ПЪРВИ В ИТАЛИЯ ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ В ШЛ ! ДОРИ СМЕ В БОРБАТА ЗА КУПАТА НА ИТАЛИЯ ! ЕМИ СЪЖАЛЯВАМ , НО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е РОЗОВО И 15 КРЪГА ПРЕДИ КРАЯ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ! НА 99,9% СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ТИТЛА ! ВЯРВАЙТЕ И ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Преди имах един лаф: Срещу зар,карта и надървен кур несе върви. Сега спокойно мага и да добавя към тоя лаф и :Късмет и съдия. Няма страшно ,през оставащите 7 кръга имаме не лоши мачове.най много 2 мача са по тежки.Ромите имат доста трудни мачаве,още следващата седмица губят срещу Бари, а Мулетата неги мисля,още утре губят точки от Лацио. ИНТЕР Интер-Болоня Фиорентина-Интер Интер-Юбе Интер-Аталанта Лацио-Интер Интер-Киево Сиена-Интер ------------------------------------------------------- РОМА Бари-Рома -точки Рома-Аталанта Лацио-Рома -точки Рома-Сампдория -точки Парма-Рома -точки Рома-Каляри Киево-Рома -------------------------------------------------------------- МИЛАН Милан-Лацио -точки Каляри-Милан Милан-Катания Сампдория-Милан -точки Палермо-Милан -точки Милан-Фиорентина -точки Дженоа-Милан -точки Милан-Ювентус -точки -точки(губят точки) според мен там ще загубят точки Така че споко,ШАМПИОНИ СМЕЕЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Аз ви казвам,ама няма кой да чете.Според мен имаме два тежки мача,Ромите имат 4 тежки мача,а Мулетата неги мисля -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 292 Регистриран: 6-March 08 Град: София Потребител No.: 488 Любим Играч: Raul Gonzalez ![]() |
Ужасен ден за футбола!
Интер губи, а Левски прави равен ! Относно програмата до края съм съгласен, че основен претендент за титлата ни се явява Рома. Очаквам да загубим точки най-много ве дин мач до края ( с Юбе или Фио), докато те ще си прекратят серията още с Бари, а и след това нервите им няма да издържат, Рома няма самочувствието и манталитета на победител! Форца Нерадзури! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Титлата ще се решава в последния кръг със Сиена. И ние имаме още къде да губим точки и Рома и Милан има къде да губят точки.
edit : Не ви ли се струва, че позицията на която играе Ето`о не му подхожда или така да се каже не му пасва и не се справя там ? Ето`о трябда да бъде забит за мен в центъра на атаката ни до Милито, а не по крилото. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
От всичко ... просот ме е яд че тапите РОМИ ... феновете имам в предвид ... вече се мислят за богове ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Момчета нещо ми подксазва ... че другата седмица НИЕ БИЕМ Болоня ... а РОМИТе правят ХИКС или ПАДАТ от Бари ... но ще загубят точки ... имам такова предчувствие
П>С> И аз си мисял че ЕТо'О се губи когато е на фланга ... но нз ... всичко е до моментна ситуация .. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм благодарен и доволен от моментното развитие на сезона за Интер ! Не забравяйте ,че някои "грандове" в момента ги е яд , че Интертото вече не съществува , за да могат да играят в Европа др година !
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:19 AM |