Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
ТОчно за това ме е яд още повече ... пълни мизерници са .... и накрая с ерадват все едно някой им е намазал филия с злато ... мангали ... чисти
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Преди имах един лаф: Срещу зар,карта и надървен кур несе върви. хахахахахаххахахахаххахахахаах разби ме !!! ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Яд ме е и мен,ама много...Ама какво да се прави.Важното е,че ощe сме водачи пък ако ще и с половин точка да е.Титлата ни е в ръцете и само ния можем да я изпуснем.Сега просто гледаме към мача с цС*ка Москва и това е.
FORZA INTER ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Надявам се да си го изкараме на ЦЕЦА сега и на Болоня само ни дразнят а ???
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този мач свърши.Вече гледаме към Шампионската Лига защото за разлика от другите лузъри в Италия ние играеме на три фронта.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
ГРАНДЕ ИНТЕР !!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 132 Регистриран: 18-February 10 Град: София Потребител No.: 2,265 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Съдията свири тенденциозно,но не забравяйте че нашия гол беше от засада.Играхме слабо и най-вече Сезар и както обикновенно Станкович.Основния виновник обаче е Моуриньо който напрактика беше надхитрен.С изключение на двата двубоя с мердата загубихме всички важни мачове през сезона и при това положение се поставяме под изключително напрежение до края на сезона.Чака ни Флоренция а чантата ще играе с нас като за последно.Освен Морати да дава допълнителни премии на някои отбори за да спрат ромите, при тяхната програма незнам как ще се получи да паднат.Много труден период ни очаква.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Преди имах един лаф: Срещу зар,карта и надървен кур несе върви. Сега спокойно мага и да добавя към тоя лаф и :Късмет и съдия. Няма страшно ,през оставащите 7 кръга имаме не лоши мачове.най много 2 мача са по тежки.Ромите имат доста трудни мачаве,още следващата седмица губят срещу Бари, а Мулетата неги мисля,още утре губят точки от Лацио. ИНТЕР Интер-Болоня Фиорентина-Интер Интер-Юбе Интер-Аталанта Лацио-Интер Интер-Киево Сиена-Интер ------------------------------------------------------- РОМА Бари-Рома -точки Рома-Аталанта Лацио-Рома -точки Рома-Сампдория -точки Парма-Рома -точки Рома-Каляри Киево-Рома -------------------------------------------------------------- МИЛАН Милан-Лацио -точки Каляри-Милан Милан-Катания Сампдория-Милан -точки Палермо-Милан -точки Милан-Фиорентина -точки Дженоа-Милан -точки Милан-Ювентус -точки -точки(губят точки) според мен там ще загубят точки Така че споко,ШАМПИОНИ СМЕЕЕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе мен яко ме е яд за този мач,но има и такива дни ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Sneijder-10_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
и аз им гледах програмата според мене нашата е по трудна до края ама тва е трябва да бием все пак сме ИНТЕР
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Без да го размишлявам много, защото съм АДСКИ ИЗНЕРВЕН от видяното, според мен мача беше изключително равностоен. Разликата дойде от ЖЕЛАНИЕТО. Рома го показа в 90мин. Ние пак допуснахме отпускания, особено първите 40мин бяха ТРАГЕДИЯ.
Другия фактор за мен бяха футболистите. Играчите на Рома показаха, че аристократизма в такъв важен мач не им е присъщ. За разлика от Ето'о, Станкович и Пандев. Тези наши 3 звезди са с прекалено синя кръв. Въобще не мога да сравнява желанието във Вучинич и това в Ето'о и Пандев, същото важи за Станкович - Перота и Менез. Лично за мен е СТРАННО тарани от рода на Милито и Тони да се ДВИЖАТ И ДА ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ! Особено ако си Ето'о. Точно когато си помислих, че навлиза във форма иии........ -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Sneijder-10_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
рома са много техничен отбор дано се контузат повечето основни играчи за да губят повече точки до края иначе знаем че умеят да ни гонят
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Само едно мое впечатление. Би ми се искало някой да вземе сериозно отношение по въпроса да видим какво мислим повечето. Вече втори месец само на мен ли ми се струва, че Интер няма резервна пейка? За жалост според мен последните месеци направо ни се еба майакта в това отношение... с каквото почнем мача.. на това си лежим.
Бтл тук не правя намек за Балотели. Но би било извод за самия мен, породен от горния конфликт, който ме гложди от доста време насам. И ако на някой му се стори маловажно.. трябва да си припомним Круз и Балотели. И колко пъти сме успявали да възкръснем от пепелта именно в последните минути, именно когато влезе някой нов герой. Това липсва в момента според мен....... -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
При тази програма до края и това съдийство Рома няма къде за загубят, т.е. ние трябва да вземем всичко до края, което е направо невероятно.
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
Първо не мисля изобщо че играхме слабо.Много динамика в атака,хубави комбинации,но все пак защитата на Рома не е тази на Лиоврно и е доста по-трудно срещу тях.За късмета им в изобилие няма какво да говорим,както и за неадекватния съдия.Предпочитам да не беше пуснал гола,но да беше свирил адекватно,със сигурност резултатът можеше да е друг.Иначе изобщо не ме притесняват тия лигльовци,имат за треньор най-големият загубеняк в съвременния футбол,а и самите те нямат нещо,което ние придобихме последно време и на английски се казва "Winning mentality".Така че в момента единственото нещо,което може да ни спре по пътя към титлата сме самите ние!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Че ние и сега щяхма да възкръснем в 95-тата минута.Разликата беше една греда.Никой неможе да ме убеди че са ни надиграли.И ако поне една от гредите ни беше влязла тие дето сега сте напълнили гащите друго щяхте да говорите.Не се ли научихте вече че Интер няма да е Интер ако не е подложен под напрежение.Важното е че досега винаги сме се справяли с него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Шибаният ми нет спря и не успях да изгледам второто полувреме. Съдейки обаче по първото такова, където играхме меко казано ужасно, не заслужавахме и равния. Незнам нашите дали не мислиха за мача с руснаците, но просто играха слабо, безидейно и мързеливо. Разликата се стопява до 1 точка, а остават само 7 кръга до края на първенството. Трябва да се стегнем и да покажем що за отбор сме и да си вземем титлата... FORZA INTER!
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Sneijder-10_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ми само балотели липсва ама той е като кон с капаци след края на сезона да го махат иначе е много добър като футболист ама не и като характер и точно той му навлича проблеми станкович мн слаб честитте контузии му отслабнаха играта пандев спря да играе нещо единственно забелязах снайдер да е много нахъсан евала за което ама според мене са изморени повечето титуляри аа мунтари по добре да не влиза
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Че ние и сега щяхма да възкръснем в 95-тата минута.Разликата беше една греда.Никой неможе да ме убеди че са ни надиграли.И ако поне една от гредите ни беше влязла тие дето сега сте напълнили гащите друго щяхте да говорите.Не се ли научихте вече че Интер няма да е Интер ако не е подложен под напрежение.Важното е че досега винаги сме се справяли с него. Ради , кой са е насрал бе !? Спокойно , не мисля , че някой се съмнява кой е НОМЕР 1 ! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 08:23 AM |