IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

12 страници V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Рома - Интер (Серия А), 2:1
marto1908
коментар Mar 27 2010, 21:08
Коментар #121

Интер Фен

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

ТОчно за това ме е яд още повече ... пълни мизерници са .... и накрая с ерадват все едно някой им е намазал филия с злато ... мангали ... чисти

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010
Go to the top of the page

+Quote Post
Miro Belia
коментар Mar 27 2010, 21:08
Коментар #122

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Група: Members

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Цитат(ale inter @ Mar 27 2010, 09:07 PM) *
Преди имах един лаф: Срещу зар,карта и надървен кур несе върви.

хахахахахаххахахахаххахахахаах разби ме !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
RoLeX
коментар Mar 27 2010, 21:09
Коментар #123

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Яд ме е и мен,ама много...Ама какво да се прави.Важното е,че ощe сме водачи пък ако ще и с половин точка да е.Титлата ни е в ръцете и само ния можем да я изпуснем.Сега просто гледаме към мача с цС*ка Москва и това е.
FORZA INTER !

+Quote Post
Miro Belia
коментар Mar 27 2010, 21:11
Коментар #124

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Надявам се да си го изкараме на ЦЕЦА сега и на Болоня само ни дразнят а ???

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 27 2010, 21:11
Коментар #125

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Този мач свърши.Вече гледаме към Шампионската Лига защото за разлика от другите лузъри в Италия ние играеме на три фронта.

+Quote Post
INTERМilano
коментар Mar 27 2010, 21:12
Коментар #126

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

ГРАНДЕ ИНТЕР !!!!! s_inter.gif кур за ромите, на уя са ми !!! 138148_orig.gif hammer.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
plio
коментар Mar 27 2010, 21:13
Коментар #127

Интерист
**

Коментари: 132
Регистриран: 18-February 10
Потребител No.: 2,265

forza.gif има и такива мачове просто не вървеж това беше със загубите до тук форца ИНТЕ forza.gif s_inter.gif loveinter.gif Р

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 27 2010, 21:13
Коментар #128

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Съдията свири тенденциозно,но не забравяйте че нашия гол беше от засада.Играхме слабо и най-вече Сезар и както обикновенно Станкович.Основния виновник обаче е Моуриньо който напрактика беше надхитрен.С изключение на двата двубоя с мердата загубихме всички важни мачове през сезона и при това положение се поставяме под изключително напрежение до края на сезона.Чака ни Флоренция а чантата ще играе с нас като за последно.Освен Морати да дава допълнителни премии на някои отбори за да спрат ромите, при тяхната програма незнам как ще се получи да паднат.Много труден период ни очаква.

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Mar 27 2010, 21:18
Коментар #129

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(ale inter @ Mar 27 2010, 09:07 PM) *
Преди имах един лаф: Срещу зар,карта и надървен кур несе върви.
Сега спокойно мага и да добавя към тоя лаф и :Късмет и съдия.
Няма страшно ,през оставащите 7 кръга имаме не лоши мачове.най много 2 мача са по тежки.Ромите имат доста трудни мачаве,още следващата седмица губят срещу Бари, а Мулетата неги мисля,още утре губят точки от Лацио.

ИНТЕР
Интер-Болоня
Фиорентина-Интер
Интер-Юбе
Интер-Аталанта
Лацио-Интер
Интер-Киево
Сиена-Интер
-------------------------------------------------------

РОМА

Бари-Рома -точки
Рома-Аталанта
Лацио-Рома -точки
Рома-Сампдория -точки
Парма-Рома -точки
Рома-Каляри
Киево-Рома
--------------------------------------------------------------

МИЛАН

Милан-Лацио -точки
Каляри-Милан
Милан-Катания
Сампдория-Милан -точки
Палермо-Милан -точки
Милан-Фиорентина -точки
Дженоа-Милан -точки
Милан-Ювентус -точки

-точки(губят точки) според мен там ще загубят точки
Така че споко,ШАМПИОНИ СМЕЕЕ biggrin.gif biggrin.gif yeah.gif cheers1.gif hooray.gif boysan.gif drinks.gif worthy.gif worthy.gif 106782_orig.gif 106782_orig.gif 106782_orig.gif

Иначе мен яко ме е яд за този мач,но има и такива дни cheers1.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
Guest_Sneijder-10_*
коментар Mar 27 2010, 21:19
Коментар #130

Guests

и аз им гледах програмата според мене нашата е по трудна до края ама тва е трябва да бием все пак сме ИНТЕР loveinter.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 27 2010, 21:20
Коментар #131

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Без да го размишлявам много, защото съм АДСКИ ИЗНЕРВЕН от видяното, според мен мача беше изключително равностоен. Разликата дойде от ЖЕЛАНИЕТО. Рома го показа в 90мин. Ние пак допуснахме отпускания, особено първите 40мин бяха ТРАГЕДИЯ.
Другия фактор за мен бяха футболистите. Играчите на Рома показаха, че аристократизма в такъв важен мач не им е присъщ. За разлика от Ето'о, Станкович и Пандев. Тези наши 3 звезди са с прекалено синя кръв. Въобще не мога да сравнява желанието във Вучинич и това в Ето'о и Пандев, същото важи за Станкович - Перота и Менез.
Лично за мен е СТРАННО тарани от рода на Милито и Тони да се ДВИЖАТ И ДА ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ! Особено ако си Ето'о. Точно когато си помислих, че навлиза във форма иии........

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Sneijder-10_*
коментар Mar 27 2010, 21:23
Коментар #132

Guests

рома са много техничен отбор дано се контузат повечето основни играчи за да губят повече точки до края иначе знаем че умеят да ни гонят s_inter.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 27 2010, 21:28
Коментар #133

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Само едно мое впечатление. Би ми се искало някой да вземе сериозно отношение по въпроса да видим какво мислим повечето. Вече втори месец само на мен ли ми се струва, че Интер няма резервна пейка? За жалост според мен последните месеци направо ни се еба майакта в това отношение... с каквото почнем мача.. на това си лежим.
Бтл тук не правя намек за Балотели. Но би било извод за самия мен, породен от горния конфликт, който ме гложди от доста време насам.
И ако на някой му се стори маловажно.. трябва да си припомним Круз и Балотели. И колко пъти сме успявали да възкръснем от пепелта именно в последните минути, именно когато влезе някой нов герой. Това липсва в момента според мен.......

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 27 2010, 21:33
Коментар #134

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

При тази програма до края и това съдийство Рома няма къде за загубят, т.е. ние трябва да вземем всичко до края, което е направо невероятно.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Dalmat
Коментар #135

Интерист
**

Коментари: 113
Регистриран: 2-August 09
Потребител No.: 1,672

Първо не мисля изобщо че играхме слабо.Много динамика в атака,хубави комбинации,но все пак защитата на Рома не е тази на Лиоврно и е доста по-трудно срещу тях.За късмета им в изобилие няма какво да говорим,както и за неадекватния съдия.Предпочитам да не беше пуснал гола,но да беше свирил адекватно,със сигурност резултатът можеше да е друг.Иначе изобщо не ме притесняват тия лигльовци,имат за треньор най-големият загубеняк в съвременния футбол,а и самите те нямат нещо,което ние придобихме последно време и на английски се казва "Winning mentality".Така че в момента единственото нещо,което може да ни спре по пътя към титлата сме самите ние!

+Quote Post
radiinter
Коментар #136

Moderator

Че ние и сега щяхма да възкръснем в 95-тата минута.Разликата беше една греда.Никой неможе да ме убеди че са ни надиграли.И ако поне една от гредите ни беше влязла тие дето сега сте напълнили гащите друго щяхте да говорите.Не се ли научихте вече че Интер няма да е Интер ако не е подложен под напрежение.Важното е че досега винаги сме се справяли с него.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Mar 27 2010, 21:35
Коментар #137

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Шибаният ми нет спря и не успях да изгледам второто полувреме. Съдейки обаче по първото такова, където играхме меко казано ужасно, не заслужавахме и равния. Незнам нашите дали не мислиха за мача с руснаците, но просто играха слабо, безидейно и мързеливо. Разликата се стопява до 1 точка, а остават само 7 кръга до края на първенството. Трябва да се стегнем и да покажем що за отбор сме и да си вземем титлата... FORZA INTER!

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_Sneijder-10_*
коментар Mar 27 2010, 21:40
Коментар #138

Guests

ми само балотели липсва ама той е като кон с капаци след края на сезона да го махат иначе е много добър като футболист ама не и като характер и точно той му навлича проблеми станкович мн слаб честитте контузии му отслабнаха играта пандев спря да играе нещо единственно забелязах снайдер да е много нахъсан евала за което ама според мене са изморени повечето титуляри аа мунтари по добре да не влиза forza.gif

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 27 2010, 21:40
Коментар #139

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(radiinter @ Mar 27 2010, 09:33 PM) *
Че ние и сега щяхма да възкръснем в 95-тата минута.Разликата беше една греда.Никой неможе да ме убеди че са ни надиграли.И ако поне една от гредите ни беше влязла тие дето сега сте напълнили гащите друго щяхте да говорите.Не се ли научихте вече че Интер няма да е Интер ако не е подложен под напрежение.Важното е че досега винаги сме се справяли с него.

Ради , кой са е насрал бе !? Спокойно , не мисля , че някой се съмнява кой е НОМЕР 1 ! biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 27 2010, 21:42
Коментар #140

Moderator

Цитат(Simo_23 @ Mar 27 2010, 09:40 PM) *
Ради , кой са е насрал бе !?

Ами чети внимателно и ще разбереш wink.gif

+Quote Post

12 страници V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 08:23 AM
Buy sports equipment online