Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
честита победа на всички интеристи,на всички коитообичат отбора.изиграхме един мн добър мач с мн силно второ полувреме в което навряхме московчани в тяхното наказателно.1-0 е най-малкото,с което си тръгнаха.очаквам подобна силна игра и на реванша и да ви кажа че дори барса дани се паднат след него ще ги отсраним и тях.искам всички да вяравате,защото аз вярвам,че тази година можем да направим не дубал,а требъл,защото вярвам,че интер ще спечели ШЛ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Ето`о: Трябва да довършим започнатото
Нападателят на Интер Самуел Ето`о не скри задоволството си от успеха с 1:0 в първия двубой от 1/4 финала в Шампионската лига срещу ЦСКА (Москва). Той обаче заяви, че сега на тимът му предстои да довърши започнатото в реванша и да си осигури класиране в следващата фаза. "Заслужавахме да отбележим повече голове, но най-важното в случая е, че победихме. Вече чакаме с нетърпение реванша в Москва. 1:0 е добър резултат, но 2:0 щеше да е още по-добър. Сега просто трябва да се концентрираме и да довършим започнатото във втората среща", заяви Ето`о. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Акинфеев: Резултатът е добър
Вратарят на ЦСКА (Москва) Игор Акинфеев остана доволен от резултата в първия мач с Интер от 1/4 финала в Шампионската лига, независимо, че отборът му загуби с 0:1. Според руснака този резултата дава реален шанс на тимът му да стигне до крайния успех в реванша и да продължи напред в турнира. "Записахме минимална загуба, но малко ме е яд, че не удржахме нулевото равенство. Днес се изправихме срещу много силен отбор и 0:1 е добър резултат. Интер доста ни натискаше особено в началото на второто полувреме и ние трябваше внимателно да се отбранавяме. Имахме шанс да задържим нулевото равенство, но не се получи. Сега не е важно кой е виновен за това, а по-важното е да се подготвим добре за реванша и да направим всичко необходимо, за да стигнем до 1/2 финала. Разибра се загубата на Красич и Алдонин е доста неприятна", заяви Акинфеев. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Фиго иска финал за ШЛ Интер – Манчестър Юн
Бившата футболна звезда Луиш Фиго изрази надежда, че Интер ще срещне Манчестър Юнайтед на финала на Шампионската лига. Директорът в щаба на „нерадзурите” сподели мнението си след победата с 1:0 над ЦСКА Москва. „Мисля, че Интер – Манчестър Юнайтед ще е чудесен финал”, каза Луиш Фиго, който смята, че италианският шампион може ще играе ключова роля в Европа през този сезон. „Получи се добър мач срещу ЦСКА, Интер игра фантастично през второто полувреме. Лошото е, че не успяхме да реализираме още един гол, но и така е добре”, добави Фиго. Аз искам да сме само на финал без значение с кой ще се изправим ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Някой дали е рипнал мача от Диема?! Намерих го по други торенти, но ме интересува диемския... мерси предварително...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Тфа Моджи К*****А ли е ?!?!?!
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
ако имаш мача пост линк да си го сваля
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
аз лично го намерих /а и там винаги ги качват/ от http://rutracker.org ... минуса /за някои/ че коментарите са на руски или украински ... но пък ги има във най различни пропорции - рипнати, в ейчдитиви вариант и т.н.
![]() Много голям набор от мачове имат- от Серия А, от ШЛ и други първенства... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Акинфеев: Резултатът е добър Вратарят на ЦСКА (Москва) Игор Акинфеев остана доволен от резултата в първия мач с Интер от 1/4 финала в Шампионската лига, независимо, че отборът му загуби с 0:1. Според руснака този резултата дава реален шанс на тимът му да стигне до крайния успех в реванша и да продължи напред в турнира. "Записахме минимална загуба, но малко ме е яд, че не удржахме нулевото равенство. Днес се изправихме срещу много силен отбор и 0:1 е добър резултат. Интер доста ни натискаше особено в началото на второто полувреме и ние трябваше внимателно да се отбранавяме. Имахме шанс да задържим нулевото равенство, но не се получи. Сега не е важно кой е виновен за това, а по-важното е да се подготвим добре за реванша и да направим всичко необходимо, за да стигнем до 1/2 финала. Разибра се загубата на Красич и Алдонин е доста неприятна", заяви Акинфеев. Че как няма да е доволен , това е най-малкото с което можеха да минат -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Много добре изигран мач, аз лично вече чакам Барса, а минем ли и тях, могат да ни дават ШЛ-то
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Много добре изигран мач, аз лично вече чакам Барса, а минем ли и тях, могат да ни дават ШЛ-то ![]() ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шемберас: Можем да бием Интер
Полузащитникът на ЦСКА Москва Дейвидас Шемберас вярва, че тимът му може да се класира на полуфиналите в Шампионската лига въпреки загубата от Интер в първия четвъртфинал „Не играхме толкова добре, колкото се надявах, въпреки че осъзнаваме, че срещнахме един много опитен съперник. Резултатът не е най-добрия, но не е й най-лошия”, заяви литовският национал. „Все още имаме шанс. Мога да ви кажа, че Интер не е непобедим, но в Москва ние трябва да покажем повече в защита, в халфовата линия и особено в атака.” „Трябва да изстискаме максимума от възможностите си у дома. Само така ще имаме достатъчно шансове да се класираме”, заяви още Шемберас от ЦСКА Москва. Тея обаче много си вярват..не им стигна боя къде го ядоха..просто трябва да са радостни,че не си тръгнаха с пълна кошница,сега щели да ни бият смешковци |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Толкова много положения в един мач не сме правили тоя сезон ми се струва,но изпуснахме всичко! Силно се надявам това да не се окаже фатално в реванша...FORZA INTER !
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Шшшшш не дърпай дявола за опашката бре ![]() Няма бе тва е по-сигурно от черното тото ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Така, сега дойде и моя ред да драсна нещо...
Първо, много се радвам за победата, защото е ценна, авансът е по-добър отколкото срещу Челси и отсега нататък един гол ще струва три. Но в никакъв случай не трябва да подценяваме състава на "сборная", защото жилят ![]() Лично аз от сърце се надявам да не отпаднем от тях... при Барселона се определи кой не е истински интерист, при Рома се определи какви са съвременните вишисти... Сега никак не ми се иска да има повод за нови определения ![]() А лично моята прогноза за втория мач е 3:1... Не знам защо, просто имам някакво подобно предчувстие... Не ме мислете за песимист ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
А лично моята прогноза за втория мач е 3:1... Не знам защо, просто имам някакво подобно предчувстие... Не ме мислете за песимист ![]() Кажи ми, че тфа 3-1 е в наша полза моля те ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Така, сега дойде и моя ред да драсна нещо... А лично моята прогноза за втория мач е 3:1... Ай сиктир .. Фтасахме я ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, сега дойде и моя ред да драсна нещо... Първо, много се радвам за победата, защото е ценна, авансът е по-добър отколкото срещу Челси и отсега нататък един гол ще струва три. Но в никакъв случай не трябва да подценяваме състава на "сборная", защото жилят ![]() Лично аз от сърце се надявам да не отпаднем от тях... при Барселона се определи кой не е истински интерист, при Рома се определи какви са съвременните вишисти... Сега никак не ми се иска да има повод за нови определения ![]() А лично моята прогноза за втория мач е 3:1... Не знам защо, просто имам някакво подобно предчувстие... Не ме мислете за песимист ![]() Много ми е интересно кое те кара да си мислиш,че мача е 3:1?Това че смазахме руснаците ли те навежда на мисълта,че може да отпаднем от тях? ЦСКА просто извадиха пусти късмет срещу Севиля...но всичко беше до тук!!! |
|
|
Guest_Rousse_F.C. Internazionale_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми добре ги бихме в 1-я мач , сега да стискаме палци за това и да ги бием в Русия , че да идем на 1/2 финалите барем . После не знам как ще се справим с Барса обаче
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 04:14 AM |