IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

11 страници V  « < 9 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Палермо - Интер (Серия А), 1:1
interboy
коментар Mar 21 2010, 13:08
Коментар #201

INTEResen

Група: Members

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 01:00 PM) *
не аз просто на друго мнение по отношение на безгръбначния носител на една мозъчна клетка не мога да бъда просто във всеки 1 от мачовете му присъства лежане по терена ,симулации разправи груби нарушения и индивидуална игра !!! а тук го носят на ръце ....еи ама като бихме челски никои не си спомни за тва рядко ако smile.gif

И тва всичко е, защото е момче от нашата школа, момче което се е преборило за титулярно място и има много потенциал за развитие. Ако беше дошъл от Аякс примерно нямаше да са толкова позитивно настроени някои хора, това е парадоксалното в случая!
Не е важно от къде идваш и колко си силен, а какво показваш в момента. Леке ли е? Леке е! Ама нали си е наше biggrin.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 13:17
Коментар #202

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 01:07 PM) *
Не можеш да разбереш кой колко е фен докато не го видиш лице в лице.До колкото знам не сме се срещали и не сме гледали мач заедно.Надявам се и това да стане.Аз не съм си позволил и няма да си позволя да дам оценка на никой фен тук,защото за мен всички са равни.МОГА ДА ТЕ УВЕРЯ ,ЧЕ АЗ ТРЕПЕРЯ И МИЛЕЯ ЗА ИНТЕР.Не съм изпускал нито един мач от сезона(с изключение на този за купата срещу Ливорно,когато не бях в БГ).По време на мач си изключвам телефон скайп ,фейсбук и всичко ,което може да ме безпокои.Не съм оставал безмълвен никога ,когато чуя някой да каже нещо против Интер и това няма да се промени.Уважавам всички в отбора независимо,че си позволявам да изразявам недоволството си от представянето на някои играчи в определение мачове.Радвам се на всяка победа и ми е кофти след всяка загуба.Но каквото и да стане, ще съм с отбора до край! Това,че ти имаш друго виждане аз не мога да го променя.
Btw след толкова писане за Балотели в тая тема се сетих за един случай преди години,когато Бекъм беше звезда в Юнайтед.Имаше скандал и Бекъм каза- "Или аз,или Фъргюсън" .Надявам се да не се тига до такава крайност при нас,защото резултатът ще е същия!

Разликата е в това , че аз не мразя никой , просто се дразня от факта , че говорят така срещу отбора , а то нищо не е станало ! Представи си ако стане ? Ще стане мазало тука! Като се замисля , какъв е смисълът ? Както каза един познат съвсем скоро , " Все едно да биеш новородено , задето реве " !

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 13:28
Коментар #203

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 10:41 AM) *
за теб кои спечели мачовете с Челси? този брилянт Балотели ли? направо сте ми смешни
отлично при това! глупави финтове срещу десет,груби нарушения,протести и разправии със съдията както и когато е в стената да скача с двете ръце високо вдигнати
тва е нашия човек!!! повдига ми се от постове лишени от сякав смисал просто е така да се плюне нещичко да не останете по назад от останалите капацитети

Е ако искаш и 3 да останем? Другия кръг може и без Снайдер или Сезар да играем. ;>
А въпросният Балотели е печелил 2 пъти повече мачове от Ето'о и Пандев. Така че не ми излизай с това кой какви мачове е печелил...................
Ние когато се мъчихме в групите.. да стигнем до този проклет финал Ето'о ГЛЕДАШЕ ОТБЛИЗКО! А Пандев го нямаше! Тогава Балотели помагаше!

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 13:38
Коментар #204

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(kinterista @ Mar 21 2010, 01:17 PM) *
Разликата е в това , че аз не мразя никой , просто се дразня от факта , че говорят така срещу отбора , а то нищо не е станало ! Представи си ако стане ? Ще стане мазало тука! Като се замисля , какъв е смисълът ? Както каза един познат съвсем скоро , " Все едно да биеш новородено , задето реве " !

Ем.ОК рабирам те,но си изразявай малко по-сдържано мнението ,защото отстрани изгллежда доста грубо.Всички разбират,че не ти е безразлично нищо свързано с Интер,просто трябва и ти да разбереш същото за останалите!

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 13:46
Коментар #205

Баче Кико

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

QUOTE(Faustico @ Mar 21 2010, 01:28 PM) *
Е ако искаш и 3 да останем? Другия кръг може и без Снайдер или Сезар да играем. ;>
А въпросният Балотели е печелил 2 пъти повече мачове от Ето'о и Пандев. Така че не ми излизай с това кой какви мачове е печелил...................
Ние когато се мъчихме в групите.. да стигнем до този проклет финал Ето'о ГЛЕДАШЕ ОТБЛИЗКО! А Пандев го нямаше! Тогава Балотели помагаше!

естествено че държа да сме първи и тва е напълно нормално
ти говориш че Жозе е изгубил точки а не Интер - т.е обвини Жозето че не е пуснал Балотели
да ти припомня ли мача с Дженоа как в 90 мин ги напъвахме напъвахме и избухна гения на Балотели просна се на тъча и гледа жално съдията ама не му мина номера и се почнаха едни псувни и кво жълт картон и 2 мин в гъза заради тъпотията на наи голямата ни звезда - с две думи осра атаката а и малкото оставащо време до края
този сезон се нагледах на победи именно в продължението така че не бих се учудил ако тогава бе паднал гол - та същия този шут тогава не направи нищо повече от пандев или ето'о
да ти припомня балотели какво брилянтно хрумване имаше да скочи с две дигнати ръце в стената и после да ругае съдията че видиш ли бил свирил дузпа е кво да му свири?
аре стига плс.. Ето'о е слаб! много при това ако не беше вкарал гола на Челси ( в 80 мин мача се виждаше решен т.е гола не беше въпрос на живот и смърт ) сички щяхме да му сипем заради пропуските му но тои вкара и беше много по-голям от Ибра а сега 1 дришльо - Балотели е по-голям от Ето'о ?! не няма как да ме убедиш в това smile.gif

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Mar 21 2010, 13:56
Коментар #206

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 01:46 PM) *
ти говориш че Жозе е изгубил точки а не Интер - т.е обвини Жозето че не е пуснал Балотели
да ти припомня ли мача с Дженоа как в 90 мин ги напъвахме напъвахме и избухна гения на Балотели просна се на тъча и гледа жално съдията ама не му мина номера и се почнаха едни псувни и кво жълт картон и 2 мин в гъза заради тъпотията на наи голямата ни звезда - с две думи осра атаката а и малкото оставащо време до края
този сезон се нагледах на победи именно в продължението така че не бих се учудил ако тогава бе паднал гол - та същия този шут тогава не направи нищо повече от пандев или ето'о
да ти припомня балотели какво брилянтно хрумване имаше да скочи с две дигнати ръце в стената и после да ругае съдията че видиш ли бил свирил дузпа е кво да му свири?
аре стига плс.. Ето'о е слаб! много при това ако не беше вкарал гола на Челси ( в 80 мин мача се виждаше решен т.е гола не беше въпрос на живот и смърт ) сички щяхме да му сипем заради пропуските му но тои вкара и беше много по-голям от Ибра а сега 1 дришльо - Балотели е по-голям от Ето'о ?! не няма как да ме убедиш в това smile.gif

Браво мн.точно го каза cheers1.gif worthy.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 14:06
Коментар #207

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 11:46 AM) *

Сеш се, че ти трябва да ме убедиш в нещо, а не аз теб. Балотели има 2 пъти по добър коеф. и КПД в Интер от Ето'о. Има го и за тоя сезон. Също така е 2 пъти по-полезен играч. И ако смяташ заради лична дразга към Балотели (която имам и аз заради Мухлян) да го отричаш.. значи просто не искаш да гледаш реално на нещата. Не знам за какъв тъч ми говориш срещу Дженоа, Павеле. Но аз ти говоря за 8 мача БЕЗ ГОЛ! 8 МАЧА! Да ти ги сметна ли в минути? И да ти сметна колко пъти Балотели ни спаси тоя сезон. И как почти всеки негов гол е важен, защото много често влизаше като резерва да помага в ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ по време на мач, но ето...... Жозе взе решение.. и не използва своя КОЗ в 2 мача, първтия път не ни беше нужен, но ако някой ми каже, че снощи сме НЯМАЛИ НУЖДА от Балотели... то въобще няма да взема на сериозно тоя коментар.
И тук Ради каза нещо много вярно.. логично е отбора ни да е изморен и изхабен малко след тежката битка в Лондон. Няма смисъл да скъсваме от критика играчите, но ИМАХМЕ СВЕЖ ИГРАЧ...но явно в отбора ни твърдите глави не са малко. :>

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 14:08
Коментар #208

Баче Кико

QUOTE(interboy @ Mar 21 2010, 01:08 PM) *
И тва всичко е, защото е момче от нашата школа, момче което се е преборило за титулярно място и има много потенциал за развитие. Ако беше дошъл от Аякс примерно нямаше да са толкова позитивно настроени някои хора, това е парадоксалното в случая!
Не е важно от къде идваш и колко си силен, а какво показваш в момента. Леке ли е? Леке е! Ама нали си е наше biggrin.gif

коя школа? привлечен е от някав друг отбор, а факта че е "миланист" не го коментираме даже..титулярно място не е имал и не е заслужил! потенциал има но има и много за дялкане преди да се окичи с титулярно място в Интер но според мен е по вероятно да бъде трансфериран
тия неговите стоики да ги чупи на друго място в Интер трябва да си остави сичка кир на терена а не фасони

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 14:15
Коментар #209

Баче Кико

QUOTE(Faustico @ Mar 21 2010, 02:06 PM) *
Сеш се, че ти трябва да ме убедиш в нещо, а не аз теб. Балотели има 2 пъти по добър коеф. и КПД в Интер от Ето'о. Има го и за тоя сезон. Също така е 2 пъти по-полезен играч. И ако смяташ заради лична дразга към Балотели (която имам и аз заради Мухлян) да го отричаш.. значи просто не искаш да гледаш реално на нещата. Не знам за какъв тъч ми говориш срещу Дженоа, Павеле. Но аз ти говоря за 8 мача БЕЗ ГОЛ! 8 МАЧА! Да ти ги сметна ли в минути? И да ти сметна колко пъти Балотели ни спаси тоя сезон. И как почти всеки негов гол е важен, защото много често влизаше като резерва да помага в ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ по време на мач, но ето...... Жозе взе решение.. и не използва своя КОЗ в 2 мача, първтия път не ни беше нужен, но ако някой ми каже, че снощи сме НЯМАЛИ НУЖДА от Балотели... то въобще няма да взема на сериозно тоя коментар.
И тук Ради каза нещо много вярно.. логично е отбора ни да е изморен и изхабен малко след тежката битка в Лондон. Няма смисъл да скъсваме от критика играчите, но ИМАХМЕ СВЕЖ ИГРАЧ...но явно в отбора ни твърдите глави не са малко. :>

не ме прочете маи? да съм казал "доволен съм от Ето'о"? няма как да бъда при положение че се скъсва да изтърва и с/у Самп и срещу Дженоа и Челси в първия кръг както и на реванша както казах поподението му в 80 мин не беше това което реши мача smile.gif сплотената игра много преса и тичане си казаха думата също така и пасовете на Снаидер
малко се отклоних.. smile.gif значи ти мислиш че един-единствен свеж Балотели щеше да ни преобрази и да наниже 3 гола? не съм склонен да се съглася но не казвам че е невъзможно ( ако е гадна думичка..ако мама беше мъж а бла бла бла )
ти говореше за грешката на Жозе - за мен е правилна и мъжка постъпка да му даде урок на тва пале и да си знае мястото smile.gif ако е мека Мария ще продължава с номерата и много скоро ще се цупи при всяка смяна и ще прави като твоя любим Мундари - никво уважение към ръководството и тотална подигравка с доверието е нема нужда по-добре да отиде в Милан или където иска

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 14:19
Коментар #210

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 12:15 PM) *
не ме прочете маи? да съм казал "доволен съм от Ето'о"? няма как да бъда при положение че се скъсва да изтърва и с/у Самп и срещу Дженоа и Челси в първия кръг както и на реванша както казах поподението му в 80 мин не беше това което реши мача smile.gif сплотената игра много преса и тичане си казаха думата също така и пасовете на Снаидер
малко се отклоних.. smile.gif значи ти мислиш че един-единствен свеж Балотели щеше да ни преобрази и да наниже 3 гола? не съм склонен да се съглася но не казвам че е невъзможно ( ако е гадна думичка..ако мама беше мъж а бла бла бла )
ти говореше за грешката на Жозе - за мен е правилна и мъжка постъпка да му даде урок на тва пале и да си знае мястото smile.gif ако е мека Мария ще продължава с номерата и много скоро ще се цупи при всяка смяна и ще прави като твоя любим Мундари - никво уважение към ръководството и тотална подигравка с доверието е нема нужда по-добре да отиде в Милан или където иска

Мъжка постъпка? biggrin.gif Чек малко, чек.... Жозето не е дошъл в Интер да се прави на мъж. Доказвал го е достатъчно пъти. В Интер е дошъл да печели мачове и титли, а не да раздава уроци.Когато бием... ако ще и с 11 лапета да бием.. през онази работа ми е с каква 11-ка сме били, а да не говорим какво правили или неправили играчите.
Ти след като си недоволен от Ето'о как виждаш да бием Палермо едва ли не с играч по-малко? На "Барбера"?
Ако си прав за мъжествеността.. по-добре Жозе вместо на мъж да се прави на ШАМПИОН.. и да награди Ето'о с 1-2 сядания на пейката, вместо Балотели.
А относно продажбата.. аз съм окей да продадем Балотели лятото. Нямам нищо напротив. ;> Проблема е, че март месец ако не разчитаме на Марио.. няма как да се вземе негов заместник. ;>

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 14:29
Коментар #211

Баче Кико

QUOTE(Faustico @ Mar 21 2010, 02:19 PM) *
Мъжка постъпка? biggrin.gif Чек малко, чек.... Жозето не е дошъл в Интер да се прави на мъж. Доказвал го е достатъчно пъти. В Интер е дошъл да печели мачове и титли, а не да раздава уроци.Когато бием... ако ще и с 11 лапета да бием.. през онази работа ми е с каква 11-ка сме били, а да не говорим какво правили или неправили играчите.
Ти след като си недоволен от Ето'о как виждаш да бием Палермо едва ли не с играч по-малко? На "Барбера"?
Ако си прав за мъжествеността.. по-добре Жозе вместо на мъж да се прави на ШАМПИОН.. и да награди Ето'о с 1-2 сядания на пейката, вместо Балотели.
А относно продажбата.. аз съм окей да продадем Балотели лятото. Нямам нищо напротив. ;> Проблема е, че март месец ако не разчитаме на Марио.. няма как да се вземе негов заместник. ;>

доказал го е но ако тук се докаже като путка - каквато беше Манчини нищо добро не ни чака smile.gif дошъл е да печели мачове и титли но пилците се броят на есен нека видим краен резултат и тогава поставяме под въпрос правотата на едно или друго решение smile.gif ако Балотели беше много стока шеще да е титуляр и да се докаже пред Липи сега ако е пеика ще гледа световното от вкъщи заедно с тъпото му агентче мино раиола

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 21 2010, 14:58
Коментар #212

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Интер: Съдиите подпират само Милан
Единствено срещу Интер се свири според правилника, заяви Габриеле Ориали.

Ръководството на Интер не остана доволно от съдията Антонио Дамато след равенството 1:1 срещу Палермо. В последните седем кръга нерадзурите имат една единствена победа - срещу Удинезе. Това позволи на преследвачите да настигнат тима на Жозе Моуриньо.

Треньорът на Интер отново не говори пред медиите. Това обаче направи спортния директор на Интер - Габриеле Ориали. Той заяви, че съдиите подкрепят Милан и ощетяват неговия тим. Ориали заяви, че съдията Дамато не е показал втори жълт картон на Чезаре Бово от съперника.

"Мачът с Палермо беше открит. Веднага поведохме и можехме да вкараме втори гол. През втората част опитахме да спечелим. Ние се борихме за трите точки, а Палермо игра за равенство", каза Ориали.

"Но някои епизоди ги отсъдиха срещу нас. Влизането на Бово срещу Милито бе за втори жълт картон. Но ние вече свикнахме да ни режат. При нас правилника се спазва до всяка буква, а при другите - не. Надявам се първенството да е открито до края. И да няма толкова много големи грешки на съдиите", допълни шефа на Интер.

"Леонардо заяви, че една съдийска грешка не решава титлата? Така е. Но когато грешките са много в полза на един тим, тогава нещата са други", добави Ориали.

Шефът на нерадзурите отправи още един удар към градския съперник. "За мен Рома трябваше да е втора в класирането. Спомням си една дузпа, която Вълците не получиха в мача с Милан за фаул на Тиаго Силва срещу Менес. Същият този международен съдия (б.р. Рицоли) ни свири мача с Бари (отсъди 2 дузпи за южняците).

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 21 2010, 15:40
Коментар #213

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Жулио Сезар замени Моуриньо след хикса с Палермо
Вратарят на Интер Жулио Сезар замени треньора си Жозе Моуриньо на пресконференцията след равенството 1:1 като гост на Палермо.

Явно ядосан от лошата серия на нерадзурите в Серия А португалският специалист, който се завърна на треньорската скамейка след три мача наказание, бе в лошо настроение и отказа да говори пред медиите.

Моуриньо бе словоохотлив в средата на седмицата, когато Интер отстрани Челси, но отказа да говори, след като шампионите не успяха да спечелят 6 от последните си 7 мача в Калчото и рискуват да сдадат първото място, ако днес Милан победи Интер у дома.

Ето и какво каза Жулио Сезар след хикса с Палермо: „Вярвам в моя отбор, вярвам в нашата сила, дори и да сме завършили при равен резултат.”

„Ние наистина сме спокойни”, заяви още бразилският страж на нерадзурите.

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Mar 21 2010, 16:23
Коментар #214

Guests

Значи аз вярвам в отбора и си мисля че въпреки всичко ще сме шампиони, ама има и друго нещо.... много отдавна спорех за това, че много от съфорумците се наситиха ако мога така да се изразя на титли в Италия и естествено се мисли от 2 сезона почти изцяло за ШЛ... е ще ви кажа че за мен специално Барса имаха огромен късмет с требъла или там каквото беше, нито съм на мнение че испанското първенство е трудно колкото нашето, нито че играчите на Барса са извънземни и не познават думата умора, както казах чист късмет... а реалността е че такова нещо може да стане много много трудно, нали щото не говорим за FIFA 10, Manager и прочие... Искахте много победи в ШЛ, за някои бих казал че тези победи бяха по-важни от победите в шампионата, еми получихте ги, само че пълно щастие няма... аз се радвам на победите в ШЛ, но да уточня, победи не с цената на шампионата, щото в момента сме все още на прага да задминем Мулан и да станем вторият отбор по титли в Италия, което за мен специално е по-важно!!! И какво намесихте Балотели, под вола теле се търси, и с него и без него, на терена ще са пак толкова уморени заради скъпоценната ШЛ, пак казвам, за мен нашият шампионат е много корав и на отбори от сорта на Катания и Палермо, Наполи и т.н. много трудно се гостува, трябва да играем както играхме срещу Челси за да сме сигурни в победата, само че не може всеки мач да е така... И срещу ЦСКА ще е адски трудно и ще трябва да се играе на MAX, въпреки че не изглежда така, на този етап слаби отбори няма, и накрая може би ще спечелим ШЛ, но ще се простим с титлата, тогава ще е интересно кой ще е доволен, кой не, а да не говорим че се борим и на трети фронт badmood.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 21 2010, 16:41
Коментар #215

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

От разсъждения ме заболя главата в тая тема c030.gif

--------------------

+Quote Post
durex
коментар Mar 21 2010, 17:58
Коментар #216

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

Чудесно,че мердите не си взеха мача szyd-milan.gif

+Quote Post
mihael16
коментар Mar 21 2010, 18:00
Коментар #217

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

все още сме на върха след като и милан се издъниха днес tongue.gif

+Quote Post
marto1908
коментар Mar 21 2010, 18:03
Коментар #218

Интер Фен

Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

МУХЛЯН продължават да доказват че са некадърници , които не заслужават титлата .... szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
marto1908
коментар Mar 21 2010, 18:09
Коментар #219

Интер Фен

Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

Сега вече ... титлата е наша .... да се надяваме , че няма да правим повече грешни стъпки ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 21 2010, 18:12
Коментар #220

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Титлата винаги си е била наша smile.gif

--------------------

+Quote Post

11 страници V  « < 9 10 11
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 05:38 AM
Buy sports equipment online