IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

11 страници V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Палермо - Интер (Серия А), 1:1
Dr.Moratti
коментар Mar 21 2010, 11:32
Коментар #181

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Някои хора трябва угасят мотора защото прегряват излишно cool.gif Всеки има своето мнение и своите страхове.Излишна фенщина или пък краен песимизъм не са ни нужни сега.Има си треньор и президент които могат да свършат необходимото за да завършим сезона достойно.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 21 2010, 11:41
Коментар #182

Tu patere legem quam ipse fecisti

Група: Members

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(Faustico @ Mar 21 2010, 04:47 AM) *
Не. :> Аз въобще не искам и да се доближавам до твоето мнение или до още 2-3 прекалено крайни в тоя форум. Да говорим за нагласени неща отгоре.. при 4 години слабо и смешно съдийство е БЕЗОЧЛИВО от наша старана. Но прекалено много ще почна да се повтарям. Накрая ще видим какво ще излезе...

Пак отричаш очевидното! За съжаление ще има възможността да ти дам още не един и два примера този сезон и най-вероятно ще започна още днес.
Най-голямата ми надежда да станем шампиони е това мердата да не издържи, щото са трагично слаби.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 21 2010, 11:42
Коментар #183

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Интер е голям защото си поставя големи цели.Захнавали сме се на три фронта и това само показва разликата между нас и останалите в Италия.Мердите всяка година отписват купата защото знаят че нямат сили за три турнира.Интер обаче е друго,искаме да докажем че можем да спечелим всичко но дори да не успеем самият факт вече ни отличава от останалите.Сега страдаме в първенството но това е защото имаме големи цели.Ако гонехме само титлата отдавна да сме шампиони.

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 11:55
Коментар #184

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(KAZAKA @ Mar 21 2010, 11:41 AM) *
Най-голямата ми надежда да станем шампиони е това мердата да не издържи, щото са трагично слаби.

По добре да се фърля от някъде , от колкото да се надявам на отбор като Милан да ни даде титлата.ТИТЛАТА ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ ДО СЕГА Е НАША.Те трябва да се надяват ние да я сдадем ,а не обратнотото.Всичко е в наши ръце!

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 21 2010, 12:01
Коментар #185

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 11:55 AM) *
По добре да се фърля от някъде , от колкото да се надявам на отбор като Милан да ни даде титлата.ТИТЛАТА ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ ДО СЕГА Е НАША.Те трябва да се надяват ние да я сдадем ,а не обратнотото.Всичко е в наши ръце!

Ако днеска берлускони бие няма да е в наши ръце. Ще трябва да се надяваме ние те да грешат.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 12:15
Коментар #186

Старо Куче Интерист

Цитат(SvetJlio @ Mar 21 2010, 12:01 PM) *
Ако днеска берлускони бие няма да е в наши ръце. Ще трябва да се надяваме ние те да грешат.

Имат 10 мача до края(с днешния) . Ако ги вземат и 10-те си режа ..... biggrin.gif biggrin.gif ще грешат и то не един или два пъти,спокойно biggrin.gif ШАМПИОНИ СМЕ!

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 21 2010, 12:16
Коментар #187

Интер до гроб!

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 12:15 PM) *
Имат 10 мача до края(с днешния) . Ако ги вземат и 10-те си режа ..... biggrin.gif biggrin.gif ще грешат и то не един или два пъти,спокойно biggrin.gif ШАМПИОНИ СМЕ!

Дано да е така, защото на тях им остана само една Серия А. Проблема е ние да спрем да грешим.

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Mar 21 2010, 12:19
Коментар #188

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

ТОЧНО ТАЯ титла лично за мене , а и за вас мисля че е много важна , дано момчетата се вдигнат което вярвам че ще стане още в сряда , пък на края радостта ни ще бъде двойна smile.gif

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:24
Коментар #189

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 10:43 AM) *
Добре бе ,разбрахме ,че само ти вярваш в отбора и т.н. Много хубаво си започваш коментара с "За разлика от някои форумци , преди да си дам мнението , прочитам всички останали преди това " . И след това 15-20 реда обясняваш как абсюлютно никой не вярвал в титлата и всички са се криели и са се предали . Е я ми постни един коментар ,в който някой е казал , че сме загубили титлата . Айде като много ги четеш , ми покажи една от слабите душици ,които ти визираш . Всички в този форум са вярвали ,вярват , и ще вярват в титлата , независимо от теб и коментарите ти !

Еми почваме с тебе ве , ти разпертушини отбора след снощи! Цитирам:
Снайдер не направи нито един от гениалните си пасове за жалост.И той се бори ,но .... Ето'о се губеше през целия мач.Милито също.Пандев се опита да направи нещо след влизането си ,но също не успя.Мота остана като сянка.Кучо тичаше много,но не е той човека,от който да се искат голове.Самуел беше стабиелен.Сантон направи една грешка,която се оказа фатална.

Ето'о се губеше през целият мач? Ти мача гледа ли го ? Той се движеше два пъти повече от мача в Лондон. Или ти се представяш , че не се губи , само когато вкарва? Хихихи , страхотен си. Мота останал като сянка ? Какво да ти кажа , тези думи са на човек , който никва представа си няма от тактически задачи и работа на терена. Ако Мота е бил сянка снощи , утре ставам ватман! Милито се губел , та те го спукаха от ритане ве , вкара гол и нацели гредата , Кучо тичал много ,но не бил човека за гола , че никой не иска от него да вкарва ве , да не откри топлата вода случайно? И запони едно нещо , ИНТЕР никога не играе безлично . Безлично можеш да пишеш ти , което е факт , Интер се бори и иска победата . Когато не я постигне , той не е бил БЕЗЛИЧЕН , това е само в мозъка ти . Така е след всеки мач в който загубим точки , почват се атаките срещу отбора . Сменяте треньора , гоните футболисти . Питаш ме кои са слабите душици , еми те сами се показват , не виждаш ли? Те са същите , които искат 15 точки преднина всеки мач победи с 5:0 , за да спят спокойно . Да им е лесно , като отидат на училище да се перчат , само че решението за това е да хванат джойстика и да го направят , да си истински фен , се иска много търпение , вяра и голям оптимизъм . Голяма любов и преданост към отбора , качества които не се купуват . Или ги имаш или ги нямаш , във вторият случай оставаш бояджия , нищо повече . Днес Интер играе добре , утре не , сменяме го. Ставаме от Манчестър , защо не Барселона . После те пак започват да губят , а Интер да печели , пак минаваме от Интер , това е бояджийство , разбра ли? Истинският фен си стои на мястото , падаме , бием , равен правим , все едно , само Интер се мълви!.

П.С. Е да , ама като губим точки , някой иска да сипе на отбора , като бият им пляскаме , като губят точки ги разпъваме на кръст ! Все едно и също , винаги , това се повтаря като развален грамофон . Радостното е , че има пичове които не се връзват на останалите които се предават , това е хубавото ! Винаги има надежда , Само Интер!

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:27
Коментар #190

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 10:43 AM) *
Е я ми постни един коментар ,в който някой е казал , че сме загубили титлата .

Цитат Swetjlio : Ако днеска берлускони бие няма да е в наши ръце. Ще трябва да се надяваме ние те да грешат.

Tова би трябвало да ти даде отговор. Ако днес бие Милан , няма да сме шампиони според Светльо!

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 21 2010, 12:36
Коментар #191

Интер до гроб!

kinsteriste, стига си извъртал мненията както ти е удобно на тебе. Никъде не съм написал, че шампионата е решен. Ако ББилан бият ще станат 1-ви, но има още 10 мача, в които не се знае нищо. Но при положение, че ни е минал дирекния мач с тях, при положение, че те ще са първи, ще трябва да се надяваме да сгрешат някъде, за да може ние да ги минем, нали ти е ясно ?

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 12:41
Коментар #192

Баче Кико

Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

QUOTE(Faustico @ Mar 21 2010, 12:01 AM) *
Всеки си има мнение. Но ти колко добри атаки на Интер видя тази вечер? Колко опасности? Ами срещу Катаниа?
Кога последно Пандев направи добър мач? И с играта си спокойно можем да кажем, че е помогнал и е бил много полезен? Преди колко седмици?
Интер едва ли е зависим откогото и да е било.. но гостувахме на ОТБОР БЕЗ ЗАГУБА! И гостувахме без НАЙ-ДОБРОТО! Защото единия човек в тази категория го нямаше в групата. Живеем в свят, където хората обичат да вярват, че "арогантноста се наказва". За мен тази вечер точки не загуби Интер, загуби ги Жозе. Заради решението, което беше взел преди мача.

за теб кои спечели мачовете с Челси? този брилянт Балотели ли? направо сте ми смешни

QUOTE(Scofield @ Mar 21 2010, 12:04 AM) *
В никакъв случай не смее зависими от въпросния хлапак!

Чисто и просто на отбора днес му липсваше свежест в атака.Свежест, която Марио знае как да придаде.

отлично при това! глупави финтове срещу десет,груби нарушения,протести и разправии със съдията както и когато е в стената да скача с двете ръце високо вдигнати
тва е нашия човек!!! повдига ми се от постове лишени от сякав смисал просто е така да се плюне нещичко да не останете по назад от останалите капацитети

--------------------

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 12:43
Коментар #193

Старо Куче Интерист

Цитат(kinterista @ Mar 21 2010, 12:24 PM) *
Еми почваме с тебе ве , ти разпертушини отбора след снощи! Цитирам:
Снайдер не направи нито един от гениалните си пасове за жалост.И той се бори ,но .... Ето'о се губеше през целия мач.Милито също.Пандев се опита да направи нещо след влизането си ,но също не успя.Мота остана като сянка.Кучо тичаше много,но не е той човека,от който да се искат голове.Самуел беше стабиелен.Сантон направи една грешка,която се оказа фатална.

Ето'о се губеше през целият мач? Ти мача гледа ли го ? Той се движеше два пъти повече от мача в Лондон. Или ти се представяш , че не се губи , само когато вкарва? Хихихи , страхотен си. Мота останал като сянка ? Какво да ти кажа , тези думи са на човек , който никва представа си няма от тактически задачи и работа на терена. Ако Мота е бил сянка снощи , утре ставам ватман! Милито се губел , та те го спукаха от ритане ве , вкара гол и нацели гредата , Кучо тичал много ,но не бил човека за гола , че никой не иска от него да вкарва ве , да не откри топлата вода случайно? И запони едно нещо , ИНТЕР никога не играе безлично . Безлично можеш да пишеш ти , което е факт , Интер се бори и иска победата . Когато не я постигне , той не е бил БЕЗЛИЧЕН , това е само в мозъка ти . Така е след всеки мач в който загубим точки , почват се атаките срещу отбора . Сменяте треньора , гоните футболисти . Питаш ме кои са слабите душици , еми те сами се показват , не виждаш ли? Те са същите , които искат 15 точки преднина всеки мач победи с 5:0 , за да спят спокойно . Да им е лесно , като отидат на училище да се перчат , само че решението за това е да хванат джойстика и да го направят , да си истински фен , се иска много търпение , вяра и голям оптимизъм . Голяма любов и преданост към отбора , качества които не се купуват . Или ги имаш или ги нямаш , във вторият случай оставаш бояджия , нищо повече .

За мен няма нищо фатално от Х-а снощи.Играчите са умоени от серията от много мачове и бе нормален известен спад.При някои има слаба форма ,но 90% от отбора е на отлично ниво за тази решителна част от сезона.Аз не съм доволен от показаното снощи.И мисля,че не съм само аз.Но ти не правиш разлика и разграничаване от оценка върху определен мач и вяра като цяло в ирачите треньора и т.н.За Милито и Ето'о казвам ,че се губеха не защото не тичаха ,не защото не се бореха и не се опитваха.Далеч съм от мисълта,че има играч към днешна дата в отбора ни ,който не дава 110% от себе си ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МАЧ.Опитвам се да кажа,че останаха изолирани от играта по една или друга причина.За Кучо съм казал точно и в прав текст ,че не се искат от него голове,ти ми казваш точно същото biggrin.gif Пак ти казвам,никой в този форум не е "слаба душица" и никой не подкрепя отбора ,само ,за да може на другия ден да се изфука ,че Интер е победил.Това е САМО И ЕДИНСТВЕНО В ТВОЯТА ГЛАВА.Ти ясно си си изградил представа ,че щом някой направи градивна критика,значи не е фен ,не подкрепя отбора,не вика за него ,колкото теб и чисто и просто не е достоен т.н Еми Станкович снощи да не беше перфектен.Дай да си затворим очите.Разбери най-после,че всички вярват в отбора и го обичат ( А НЕ САМО ТИ !!!!!! ) Умората е нормално нещо,при някои си проличава повече ,при други не . Срещу отбор като Палермо Х-а на техен терен е добър резултат с оглед тежката програма и мачовете през 3 дни.Сезона е дълъг,за сега се развива в перфектна посока.Продължаваме за купата и ШЛ и сме първи в Италия.Успокой малко нервите и слез на земята.Не само ти си с отбора и не само ти трепериш и милееш за него ! wink.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:45
Коментар #194

Цитат(SvetJlio @ Mar 21 2010, 12:36 PM) *
kinsteriste, стига си извъртал мненията както ти е удобно на тебе. Никъде не съм написал, че шампионата е решен. Ако ББилан бият ще станат 1-ви, но има още 10 мача, в които не се знае нищо. Но при положение, че ни е минал дирекния мач с тях, при положение, че те ще са първи, ще трябва да се надяваме да сгрешат някъде, за да може ние да ги минем, нали ти е ясно ?

Виж , разликата е там , че ние няма да чакаме Милан да сгреши , това ще ни убие повече . Ние гледаме себе си , какво правят другите , може само да ни е + ! И да бие Милан довечера , пак ще сме шампиони , без да чакаме тяхна грешка , ние просто сме по-добри , не го ли разбра?

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:46
Коментар #195

Цитат(Cruz @ Mar 21 2010, 12:41 PM) *
за теб кои спечели мачовете с Челси? този брилянт Балотели ли? направо сте ми смешни
отлично при това! глупави финтове срещу десет,груби нарушения,протести и разправии със съдията както и когато е в стената да скача с двете ръце високо вдигнати
тва е нашия човек!!! повдига ми се от постове лишени от сякав смисал просто е така да се плюне нещичко да не останете по назад от останалите капацитети

Ще дойдеш на моя Павеле!

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:49
Коментар #196

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 12:43 PM) *
Не само ти си с отбора и не само ти трепериш и милееш за него ! wink.gif

Еми трепери и милей за него ве , аз първи ще те аплодирам , даже ще ти стана фен ! За сега нищо не показваш !

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 21 2010, 12:51
Коментар #197

Интер до гроб!

Цитат(kinterista @ Mar 21 2010, 12:45 PM) *
Виж , разликата е там , че ние няма да чакаме Милан да сгреши , това ще ни убие повече . Ние гледаме себе си , какво правят другите , може само да ни е + ! И да бие Милан довечера , пак ще сме шампиони , без да чакаме тяхна грешка , ние просто сме по-добри , не го ли разбра?

Ясно ми е, че сме най-добрият отбор в Италия и ако заради мафиота Берлускони изпуснем титлата ще е най-големият ташак в историята на футбола. Засега нещата клонят повече в наша полза, да сме шампиони, но трябва да спрем с грешките. Снощи играхме слабо, това, че си луд фен на Интер, не означава, че не можеш да кажеш на черното бяло.

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 21 2010, 12:54
Коментар #198

Цитат(SvetJlio @ Mar 21 2010, 12:51 PM) *
Ясно ми е, че сме най-добрият отбор в Италия и ако заради мафиота Берлускони изпуснем титлата ще е най-големият ташак в историята на футбола. Засега нещата клонят повече в наша полза, да сме шампиони, но трябва да спрем с грешките. Снощи играхме слабо, това, че си луд фен на Интер, не означава, че не можеш да кажеш на черното бяло.

Ако сме играли слабо , щяхме да загубим ! Взехме точка от тежък отбор , който няма загуба у дома . Нека бъдем прями , няма как да биеш всеки мач , не го ли проумя ? Има вероятност и да загубиш , както и да направиш равен , но лудият фен не се предава !

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар Mar 21 2010, 13:00
Коментар #199

Баче Кико

Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

QUOTE(kinterista @ Mar 21 2010, 12:46 PM) *
Ще дойдеш на моя Павеле!

не аз просто на друго мнение по отношение на безгръбначния носител на една мозъчна клетка не мога да бъда просто във всеки 1 от мачовете му присъства лежане по терена ,симулации разправи груби нарушения и индивидуална игра !!! а тук го носят на ръце ....еи ама като бихме челски никои не си спомни за тва рядко ако smile.gif

--------------------

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 13:07
Коментар #200

Старо Куче Интерист

Цитат(kinterista @ Mar 21 2010, 12:49 PM) *
Еми трепери и милей за него ве , аз първи ще те аплодирам , даже ще ти стана фен ! За сега нищо не показваш !

Ще ти кажа нещо,което самият ти си го казвал! Не можеш да разбереш кой колко е фен докато не го видиш лице в лице.До колкото знам не сме се срещали и не сме гледали мач заедно.Надявам се и това да стане.Аз не съм си позволил и няма да си позволя да дам оценка на никой фен тук,защото за мен всички са равни.МОГА ДА ТЕ УВЕРЯ ,ЧЕ АЗ ТРЕПЕРЯ И МИЛЕЯ ЗА ИНТЕР.Не съм изпускал нито един мач от сезона(с изключение на този за купата срещу Ливорно,когато не бях в БГ).По време на мач си изключвам телефон скайп ,фейсбук и всичко ,което може да ме безпокои.Не съм оставал безмълвен никога ,когато чуя някой да каже нещо против Интер и това няма да се промени.Уважавам всички в отбора независимо,че си позволявам да изразявам недоволството си от представянето на някои играчи в определение мачове.Радвам се на всяка победа и ми е кофти след всяка загуба.Но каквото и да стане, ще съм с отбора до край! Това,че ти имаш друго виждане аз не мога да го променя.

Btw след толкова писане за Балотели в тая тема се сетих за един случай преди години,когато Бекъм беше звезда в Юнайтед.Имаше скандал и Бекъм каза- "Или аз,или Фъргюсън" .Надявам се да не се тига до такава крайност при нас,защото резултатът ще е същия!

--------------------

+Quote Post

11 страници V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 01:18 PM
Buy sports equipment online