IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

11 страници V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Палермо - Интер (Серия А), 1:1
Faustico
коментар Mar 21 2010, 00:05
Коментар #141

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Dr.Moratti @ Mar 20 2010, 10:02 PM) *
нито трябва да се молим на Балотели.

Ние няма да му се молим. На него му се КАЗВА - влзиаш и играеш. Точка! Интер и Балотели са ДЛЪЖНИ да изстискат най-доброто един от друг, дори да се разделят в някой определен момент. А мен ме дразни, че това с изстискването на най-доброто не се получава. И в двете посоки (т.е. казвам, че и Балотели има вина за ситуацията). Но аз Марио да прави 3-4 поредни слаби мача не съм го виждал (Серия А). Тук ще си позволя да кажа, че твърдо съм го виждал от Пандев и Ето'о!

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"
Go to the top of the page

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 00:05
Коментар #142

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Цитат(Faustico @ Mar 21 2010, 12:01 AM) *
Всеки си има мнение. Но ти колко добри атаки на Интер видя тази вечер? Колко опасности? Ами срещу Катаниа?
Кога последно Пандев направи добър мач? И с играта си спокойно можем да кажем, че е помогнал и е бил много полезен? Преди колко седмици?
Интер едва ли е зависим откогото и да е било.. но гостувахме на ОТБОР БЕЗ ЗАГУБА! И гостувахме без НАЙ-ДОБРОТО! Защото единия човек в тази категория го нямаше в групата. Живеем в свят, където хората обичат да вярват, че "арогантноста се наказва". За мен тази вечер точки не загуби Интер, загуби ги Жозе. Заради решението, което беше взел преди мача.

Факт е ,че нямахме нито едно голово положение.Не отричам и че Балотели можеше да помогне.Но сам по себе си е СТРЯСКАЩ факта,че с тези играчи на терена ,ние бяхме абсюлютно безидейни.Ако се докараме до дережето да разчитаме на Балотели да ни решава мачовете не мисля ,че и на второ място ще се задържим !!!

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 00:09
Коментар #143

Цитат(Simo_23 @ Mar 20 2010, 10:05 PM) *
Факт е ,че нямахме нито едно голово положение.Не отричам и че Балотели можеше да помогне.Но сам по себе си е СТРЯСКАЩ факта,че с тези играчи на терена ,ние бяхме абсюлютно безидейни.Ако се докараме до дережето да разчитаме на Балотели да ни решава мачовете не мисля ,че и на второ място ще се задържим !!!

Днес когато ни ударжаха 3-те звезди в атака трябваше да го реши Балотели. Утре Балотели и Милито ще са незажележими.. и Снайдер ще реши мача. Следващия път това ще е Милито. Проблема е, че един от най-качествените ни играчи НЕ БЕШЕ ОПЦИЯ ДНЕС! А имамхмее нужда! И това никой не може да го отрече. :>

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 21 2010, 00:09
Коментар #144

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Faustico @ Mar 21 2010, 12:01 AM) *
Всеки си има мнение. Но ти колко добри атаки на Интер видя тази вечер? Колко опасности? Ами срещу Катаниа?
Кога последно Пандев направи добър мач? И с играта си спокойно можем да кажем, че е помогнал и е бил много полезен? Преди колко седмици?
Интер едва ли е зависим откогото и да е било.. но гостувахме на ОТБОР БЕЗ ЗАГУБА! И гостувахме без НАЙ-ДОБРОТО! Защото единия човек в тази категория го нямаше в групата. Живеем в свят, където хората обичат да вярват, че "арогантноста се наказва". За мен тази вечер точки не загуби Интер, загуби ги Жозе. Заради решението, което беше взел преди мача.

В Милано ги бихме в благодарение именно на Марио.Само Морати може да потуши този конфликт и съм сигурен че ще го направи,защото като гледам Пандев и ми се плачи а бая мачове имаме още c030.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 21 2010, 00:10
Коментар #145

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Момчета само преди няколко дни гостувахме на един от най-силните отбори в Европа.Изразходвахме много сили.Тази вечер на практика същите играчи гостуваха на най-стабилния домакин в момента който от 23 мача няма загуба като домакин.Все пак това не е телевизионна игра и нашите играчи не са от желязо.Може пък тази точка да ни е от полза в крайна сметка.

+Quote Post
INTERМilano
коментар Mar 21 2010, 00:10
Коментар #146

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Ужас,ужас,ужас,ужас.... хем изгубихме две точки, хем този мач ме прецака за доста кинти. Не ми се говори... FORZA INTER и тва е !! forza.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 00:12
Коментар #147

Цитат(radiinter @ Mar 20 2010, 10:10 PM) *
Момчета само преди няколко дни гостувахме на един от най-силните отбори в Европа.Изразходвахме много сили.Тази вечер на практика същите играчи гостуваха на най-стабилния домакин в момента който от 23 мача няма загуба като домакин.Все пак това не е телевизионна игра и нашите играчи не са от желязо.Може пък тази точка да ни е от полза в крайна сметка.

Ако пак си прочетеш мнението ще разбереш какво имам предвид за Балотели. Трудно е цял сезон да лежим на Милито. Трудно е да искаме от Снайдер чудо след чудо. Особено в рамките на 3-4 дена. Прочти пак написаното.. и помисли имахме ли играч на разположение, който не попада в това, което си написал. Който не веднъж е пробразявал Интер, особено като резерва. Защото с тази УЖАСНА игра в атака.. ако Балотели беше на пейката.. съм сигурен, че Жозе щеше да го пусне.. било то в 80мин.. или с 2-3 шамара за кураж и обеца на ухото...

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Wesley_*
коментар Mar 21 2010, 00:14
Коментар #148

Guests

В този мач дори и с Марио в състава едва ли щяхме да го спечелим.Моето мнение е,че напоследък отбора не знае как да си печели мачовете в Серия А.Сякаш в последните 2 месеца забравиха какво са правили 4 сезона подред.
Този мач може да се опреличи така ние владеехме доста повече топката,а Палермо създаваха положения с опасните си контратаки.Отбора определено трябва да си припомни как биеше по инерция в Серия А за да може нещата да потръгнат.За мен ключовия мач,който ще реши титлата е мача с Рома.

+Quote Post
Simo_23
коментар Mar 21 2010, 00:14
Коментар #149

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Някой беше написал,че му липства Круз ,който беше златната резерва.Еми сега пак си имаме златна резерва,ама тя днес яде пуканки пред ТВ-то ;]

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 21 2010, 00:15
Коментар #150

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(Faustico @ Mar 21 2010, 12:12 AM) *
Ако пак си прочетеш мнението ще разбереш какво имам предвид за Балотели. Трудно е цял сезон да лежим на Милито. Трудно е да искаме от Снайдер чудо след чудо. Особено в рамките на 3-4 дена. Прочти пак написаното.. и помисли имахме ли играч на разположение, който не попада в това, което си написал. Който не веднъж е пробразявал Интер, особено като резерва. Защото с тази УЖАСНА игра в атака.. ако Балотели беше на пейката.. съм сигурен, че Жозе щеше да го пусне.. било то в 80мин.. или с 2-3 шамара за кураж и обеца на ухото...

Така е но аз предпочитам сегашния вариант отколкото отбора да клекне и да позволи този пич да го разиграва.

+Quote Post
stefan
коментар Mar 21 2010, 00:16
Коментар #151

Редовен Интерист

Коментари: 382
Регистриран: 23-February 09
Град: SLIVEN
Потребител No.: 982

каквото взехте да го боготворите тоя келеш балотели,сякаш от него зависи целия отбор. май някой забравят,че освен това е един от най рисковите ни играчи. след всеки фал почва да се дразни и да чупи стойки. тоя всеки мач е потенциален червен картон. надявам се всичко ще си дойде на мястото след 2-3 кръга и ще сма там където ни е мястото-на върха !

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Mar 21 2010, 00:18
Коментар #152

Guests

Балотели та Балотели... да бели банани и тва е! laugh.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 21 2010, 00:19
Коментар #153

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Simo_23 @ Mar 21 2010, 12:14 AM) *
Някой беше написал,че му липства Круз ,който беше златната резерва.Еми сега пак си имаме златна резерва,ама тя днес яде пуканки пред ТВ-то ;]

Ами Мартинс?Просто някой трябва да даде заден ход и това ще е Жозе защото първо е по-умен и второ ще му смее цял свят ако изпусне Скудетото cool.gif

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 21 2010, 00:21
Коментар #154

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

Брей от кога Балотели се изяви като такъв лидер на отбора, че като го няма и неможем да бием Палермо. Дано да е в групата за мача срещу ЦСКА Москва, че шок и ужас.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Mar 21 2010, 00:25
Коментар #155

`GEO`

Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

2-ри пореден мач повеждаме, а след това вместо да успокоим играта и да установим контрол - допускаме някакъв обрат. След гола на Палермо мачът се превърна в битка и всеки изход беше възможен. Не можем да упрекнем играчите, че не са се старали. Не можем и да гадаем какво би станало, ако Балотели беше на разположение, но самият факт, че при този развой Моуриньо не използва всичките си възможни смени, е аргумент в полза на тия, които отчитат отсъствието на Марио като решително. Доста дълго беше изтърпян Станкович - не знам поради какви съображения, но формата на тоя човек е под всякаква критика. Марига с неговата физика и енергия беше идеален за тоя мач, ако приемем, че Мота е изморен от войната в Лондон, но явно Жозе не му се доверява още - сигурно си има причини. Пандев се включи слабичко, може би Куарешма щеше да е по-полезен с нестандартните си ходове и техника срещу тази защита на Палермо, ама е лесно да се анализира сега - 40мин след края на мача... Между другото само на мен ли ми се стори, че ако Бово беше играч на Интер (примерно в един мач срещу Сампдория), щеше да е изгонен към 15-ата минута?

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Simo
коментар Mar 21 2010, 00:26
Коментар #156

Интер Маняк

Коментари: 962
Регистриран: 12-May 07
Град: Русе
Потребител No.: 329

Като след галаспекталъка от Лондон всички бяха много щастливи днес има доста разнопосочни мнения,ама истината е такава равен и гледаме напред,нищо не се е промелило особено.Личеше си умора и според мен трябваше да се даде шанс за изява на играчи които не играха с Челси,а и както някои казаха все пак и играчите са хора.Другия път бием и продължаваме битката на три фронта.

+Quote Post
Faustico
коментар Mar 21 2010, 00:27
Коментар #157

Цитат(stefan @ Mar 20 2010, 10:16 PM) *
каквото взехте да го боготворите тоя келеш балотели,сякаш от него зависи целия отбор.

Боготворене не е точната дума. И ти си прав за нещата, които казваш. Но ето ти още една истина - Пандев (няма гол от 6 мача насам), Ето'о (няма гол от 8 мача насам в Италия, за 10 мача във всички турнири 1 гол). Балотели в последните си 4 мача има 2 гола (не броя мача с Каляри, кгоато влезе в 85мин). Тези голове са за 1-1 с/у Удине когато започнахме лошо, и с цената на точка срещу Пармалатите.

Цитат(THE_GAME @ Mar 20 2010, 10:25 PM) *
Между другото само на мен ли ми се стори, че ако Бово беше играч на Интер (примерно в един мач срещу Сампдория), щеше да е изгонен към 15-ата минута?

Щеше. И трябваше да бъде изгонен днес. Съдията доста подцени 2-та му фала... ДОСТА! :>

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 21 2010, 00:33
Коментар #158

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

В интерес на истината играхме безобразно слабо. Без нито едно чисто голово положение. Гол от дузпа след кэрнер и още един опасен удар на Самуел пак след корнер. Така или иначе каквото и да си говорим за мен причината за сегашната ситуация е само една и това е съдийството. Ако не бяха балтиите от Бари насам то слабите представяния срещу Катаня и Палермо /при все, че Палермо е много силен отбор и Х-са е добър резултат по принцип/ въобще нямаше да ни правят впечатление. Нормално е преди мача с Челси да са напрегнати и след него да са изморени. Нормално е! Дано не съм прав, но за мен скудетото си отива и то по най-нелепия начин. Едно е, че мердата ще ги бутат безобразно до края и второ, че отбор за три фронта нямаме. На Снайпера се разчита прекалено много, а го пазат по трима. Станко е трагичен. Ето-о като я хване и ми се отщява направо. Майкон като изключим центрирането му към Ето-о в Лондон друго центриране няма от много време наса, ама продължава да осира атаките, а и да бие от където му падне. Лусио допуска страшно много грешки - днес покри засадата според мен /не съм гледал репортаж/. Капитана е вече на годинки. Абсурдно предсказуемо играем, а освен това като видя Милито при наши атаки да поема топката на тъчя направо иземявам. Кучо също много грешки прави. Да разчитаме на Куарешма вече е направо смешно, а Балотели с неговите детинщини ... Имаме много трудна програма. Гости на ромите, фио, фашагите дето се борат да не изпаднат, домакинство на чантата, а те ще играят като за последно срещу нас - едно за да постелят на любовницата си и второ борят се за 4тото място.

ПОЛОЖЕНИЕ НИКАК НЕ Е РОЗОВО!

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Mar 21 2010, 00:35
Коментар #159

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(Faustico @ Mar 21 2010, 12:27 AM) *
Щеше. И трябваше да бъде изгонен днес. Съдията доста подцени 2-та му фала... ДОСТА! :>

И....? Това не ти ли отваря очите поне малко да разбереш, че се свири срещ нас? Бово си беше за под душа та дрънка, ама .... А при всеки удобен момент картон на наши играчи се дава!?

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
diabloodripper
коментар Mar 21 2010, 00:52
Коментар #160

Заинтересован Интерист

Коментари: 169
Регистриран: 26-July 09
Потребител No.: 1,650

Цитат(INTER_1908_ @ Mar 20 2010, 11:54 PM) *
Добре бе братле кой е бил против Балотели били сме против поведението му терена Ок Жозе не го пускай титуляр ама го сложи в групата за мачовете !!!

Отвори другите теми и виж кой бил против и кой не. Понеже вие всички сте на всяка тренировка на отбора, и понеже очевидно знаете какво става в съблекалнята , по-добре сменете Жозе... Какво направи Балотели миналите мачове толкова?! Срещу Удинезе игра добре, а преди това направи няколко поредни слаби мача...
Ще спечелим титлата... СПОКОЙНО

+Quote Post

11 страници V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 09:01 PM
Buy sports equipment online