Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Колеги ... Това е само една загуба ... Да вярно е , че идва в много неудобен момент с оглед на лесния мач а на Мулан с Киево и програмата ни по нататък ... Аз мисля , че Жозе след като се завърне на пейката ... ще внесе отново онзи надъхващ стил .... момчетат също изгарят от желание да спечелят титлата , поради простата причина , че отбора е като цяло с нови играчи ... НЕКА ВЯРВАМЕ ... ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ ИНТЕР , ПРЕПЯДСТВИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРЕД НАС ... ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА , НО ПОБЕДИТЕЛ ЩЕ ИЗЛЕНЕМ НИЕ
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Абе, вие някои сте много особени хора... един футболист вкара гол и сте готови да му издигнете паметник, след това направи една грешка, и хайде да го убиваме, да се гаврим, да го убиждаме и какво ли още не. На мен Мунтари не ми е харесвал никога, но не заради футболните му качества, а заради произхода. Иначе не казвам, че снощи не сгреши, но ако се постарае малко повече, и тренира по-усърдно, може да се реваншира. На всеки се случва да греши, важното е сега в ШЛ да продължим, титлата после ще я мислим...!
|
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Никога не съм казвал да се спира коментирането на играчите , напротив! След слаб мач ще си носят критиките , не съм бил против това. Против съм използването на епитети като ( некадърник , дърво , нащастник , маймуна , средняк и прочие) . Нека не забравяме на кой отбор сме фенове , какъв бюджет имаме , и каква история също? Това са нашите играчи , нека не ги третираме като мерди , нали / Съгасен ли си с мен? Тук си прав.Снощи може би бях доста афектиран от случилото се,но все пак продължавам да съм му адски ядосан на Мунтари направи невероятна глупост.Дано това не е фатално за титлата. Оттук нататък отбора трябва да си даде сметка,че всеки мач ще е като финал.Твърде много точки изгубихме напоследък. Дисциплината ни напоследък също не е на ниво.Много глупави червени картони си изкарваме,както и дузпи.Жозе трябва да стегне отбора,защото нещата излизат извън контрол точно в решителната част от сезона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Колеги ... Това е само една загуба ... Да вярно е , че идва в много неудобен момент с оглед на лесния мач а на Мулан с Киево и програмата ни по нататък ... Аз мисля , че Жозе след като се завърне на пейката ... ще внесе отново онзи надъхващ стил .... момчетат също изгарят от желание да спечелят титлата , поради простата причина , че отбора е като цяло с нови играчи ... НЕКА ВЯРВАМЕ ... ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ ИНТЕР , ПРЕПЯДСТВИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРЕД НАС ... ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА , НО ПОБЕДИТЕЛ ЩЕ ИЗЛЕНЕМ НИЕ ![]() ![]() ![]() Eвала пич , това е изчерпателно! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Стига караници ето малко смях
![]() -Не се смей - цял мач съдията безкомромисно буташе Интер! Видя се, че само със снайдер не може... Етоо е дърво, а Балотели е контузен нещо. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
На мен Мунтари не ми е харесвал никога, но не заради футболните му качества, а заради произхода. Тебе май не те слуша главата много много!? -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Никога не съм казвал да се спира коментирането на играчите , напротив! След слаб мач ще си носят критиките , не съм бил против това. Против съм използването на епитети като ( некадърник , дърво , нащастник , маймуна , средняк и прочие) . Нека не забравяме на кой отбор сме фенове , какъв бюджет имаме , и каква история също? Това са нашите играчи , нека не ги третираме като мерди , нали / Съгасен ли си с мен? Аз съм съгласен на 100%, затова казах "ако може да не е толкова цветущо". Ти обаче като голям човек, трябва да разбереш че се бориш с вятърни мелници, като искаш да спреш тези коментари, от страна на хора които дори не познаваш ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Аз съм съгласен на 100%, затова казах "ако може да не е толкова цветущо". Ти обаче като голям човек, трябва да разбереш че се бориш с вятърни мелници, като искаш да спреш тези коментари, от страна на хора които дори не познаваш ![]() Като им гледам коментарите и не ми се иска даже и да ги познавам. То ще е така , ама за това монетата има и обратна страна! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Добре де, дайте да изгоним целия отбор. Да не би Мунтари да беше единственият, който игра слабо снощи ? Вярно, че прави слаб сезон, но през изминалия доказа, че може да се разчита на него. Как да подобри представянето си, ако не му се гласува доверие, а вместо това бъде нарочен за гонене (ако приемем, че ръководството мисли като вас). Всеки прави грешки, очевидно Съли има някакви проблеми, просто трябва да му се помогне да ги преодолее. Ако става въпрос, на мен хич не ми се нрави представянето на Ето'о от началото на сезона, но много добре знам на какво е способен и не съм тръгнал да го гоня с изказвания от рода на 'Вън от Интер' или 'Повече да не съм те видял с нашия екип'. А и в крайна сметка червеният картон дойде в 80 минута и в този ред на мисли, какво по дяволите правихме та не си решихме мача до тогава ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Добре бе, айде оставете вчерашния мач. Но защо според вас му се нахвърляме? Не заради снощи, ами заради целия му сезон и втория полусезон от миналия сезон. Онзи Куарешма докога ще го търпим? Ако Мунтари играеше силно през този сезон, тази негова грешка щеше да бъде по леко приета и повечето щяхме да си кажем - ОК, случва се. Но безобразната му игра не е от вчера.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Трябват ни играчи креативни и многофункционални и така или иначе ще си ги набавим през лятото.Ще се наложи и да продаваме или да подаряваме.Мисля че ганаеца ще бъде в началото на списъка колкото и да го защитават някои хора тук.Силоваци с неубоздани нерви които изпадат в различни състояния които им пречат да покажат доброто от себе си не са ни необходими.За съжаление както вече споменах Мунтари не показва необходимите качества за да бъде държан в състава ни, а е твърде млад за пейката така че възможностите пред него са две.Следя от много години трансферната политика на Интер и минаха какви ли не играчи през Меаца като качествата им бяха от едната крайност в другата.Мисля че следващия месец можем да звъннем на Реднап
![]() -------------------- |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Трябва да им подменим главите ,не друго а главите,на повечето мъртви души
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Според мен две са основните причини да загубим мача вчера: първо вкарахме гол и се успокоихме,че сме свършили работата,подценихме домакините и те ни наказаха.Втората причина е огромния натиск върху отбора,едва ли не победа във всеки мач(то хубаво ама няма начин),както и предстоящия реванш с Челси .Оставям настрана че някои от играчите показаха неубедително представяне и загубата за съгаление е закономерна,но както се знае войната не се печели и не се губи с един мач.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Окей, не се изразих правилно. Да не би Мунтари да е единственият, който носи вина за това да не спечелим ? Да не спечелим - не. Да загубим - дам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Братле ае стиа
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Хубаво лансирате думата "отбор" , но я се замислете.Снощи Мунтари опропасти усилията на целия ОТБОР.Най-нормалното нещо е Мунтари да бъде критикуван.Искрено се надявам , че не само ние ще направим това , ами и цялото ръководство, начело с Жозе.
Но нека пак се върнем на думата "отбор" и приноса на Мунтари за него.Ако толкова много държеше на "отбора" , защо реагира като лайно при смяната му в мача с Дженоа?Защо не показа и грам респект към човек от спортно-техническия отдел на отбора?Защо снощи не се замисли нито за миг за "отбора" и не игра с мисъл в главата си? Защо от началото на сезона не е показал и грам от това , което се изисква от него? Хайде да не се заблуждаваме...това , че защитавате в момента Мунтари НЕ ВИ ПРАВИ ПО-ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ ОТ ТЕЗИ , КОИТО СА НЕДОВОЛНИ ОТ НЕГО.НАЙ-НОРМАЛНОТО И ЛОГИЧНО НЕЩО Е ДА БЪДЕ КРИТИКУВАН ДАДЕН ИГРАЧ , КОГАТО ЦЯЛ СЕЗОН ПОКАЗВА С ИГРАТА СИ , ЧЕ МУ Е ПРЕЗ К*РА ЗА ОТБОРА! Даден играч печели уважението на феновете , когато се раздава на макс на терена и прави всичко по силите си отбора да върви! И губи въпросното доверие , когато с неадекватното си поведение ДЪРПА ОТБОРА НАДОЛО! ИНТЕР Е ПО ГОЛЯМ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ИГРАЧ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Напълно съм съгласен с Цецо.Ако тези дивотии ги беше направил Капитана никой тук нямаше сега да го обвинява защото е нормално да ти се случи в някой мач да се издъниш,важното е през останалата част от сезона да си един от играчите с най-голям принос за успехите на отбора.Мунтари не се е постарал да спечели уважението и респекта ни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Ако спечелим титлата в Италия тази година за мен ще е по-значима и от ШЛ, там все пак се играе 1 на 1 въпреки че е срещу най-силните. В италия тази година с това съдийство ще е подвиг. Стига бе, Венци. Нищо му няма на съдийството. Ние сами сме си виновни. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 05:24 AM |