IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

10 страници V  « < 6 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Катания - Интер (Серия А), 3:1
THE_GAME
коментар Mar 13 2010, 10:00
Коментар #141

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Няма смисъл да се заблуждаваме - формата на отбора падна. Всъщност след мача с Милан нямаме силно представяне (въпреки победите над Ювентус и Фиорентина за купата, както и над Челси за ШЛ). Според мен трябва да имаме едно на ум, че ако успеем да стигнем до заключителните фази (полуфинал, финал) на ШЛ, е твърде вероятно да сдадем титлата в Италия, защото Интер не се е борил успоредно за 2 важни отличия от много-много години и просто няма изграден стереотип, по който да го прави, нямаме навика, нагласата, които имат примерно английските отбори - дори един Арсенал, който никога не ги печели тия отличия, но винаги е в борбата за тях до последно. Конкретно снощният мач с нищо не беше по-слаб от който и да е от нулевите ни хиксове напоследък. Да, Мунтари се издъни, изложи и провали отбора, но какво направи например човекът, когото замени. Станкович играе ужасно слабо не знам кой мач подред. Смислените пасове отсъстват от играта му, спечелените единоборства също, а и прави доста лошо впечатление моментът, в който подава топката на Снайдер, след което спира да се движи, седи и гледа. Това се случва на мач минимум по 5 пъти. Проблемите не са в защита, там смея да твърдя, че сме на по-високо ниво от почти всички европейски грандове. Проблемът е, че халфовата линия за пореден път показа, че не може да задържа и разиграва достатъчно добре топката дори срещу отбор като Катания. Да, никой не иска да играем като Барса - всяка атака да ни е с по 40 паса, но е нужно, за да реализираш някакво териториално предимство, да държиш топката, а така се облекчава и работата на защитата. Ама не се получава, вместо това играем двуостър мач срещу Катания, по презумпция отбор, който трябва да играе срещу нас с едничката мисъл да не допусне гол, вместо това тия момчета от Сицилия се показаха доста по-креативни от нас снощи... И гледайки към вторник на фона на играта от последния месец и половина, не е трудно да се прогнозира, че ни предстои ненормално тежък мач, в който като футболни аргументи към момента смятам, че ще отстъпваме, но морално-волевите качества и тактическата дисциплина могат да компенсират много.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
Go to the top of the page

+Quote Post
ale inter
коментар Mar 13 2010, 10:46
Коментар #142

Батьо

Група: Members

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(KAZAKA @ Mar 13 2010, 12:19 AM) *
Мунтари е ясен. Да го махат час по скоро. Само и само да има кой да се излъже да го купи, ама едва ли.

Мулан нямат ли желание ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif cheers1.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 13 2010, 10:55
Коментар #143

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(ale inter @ Mar 13 2010, 10:46 AM) *
Мулан нямат ли желание ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif cheers1.gif

Утре може Казака да го предложи на публична продан по ББТ или tutto inter да говори с Овчата глава за Славия rofl.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 10:56
Коментар #144

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(INTERMINATOR @ Mar 13 2010, 06:27 AM) *
Краси, пеем! Но НЕ на простите играчи и НЕ на наглото съдииство !!! Тотално съм разочарован от Серия А от началото на втория полусезон, братле! Неможе такава гавра! Неможе неадекватен отбор да е преследвач на едноличния лидер и шампион за последните 4 години! Никъде го няма това! Всяко нещо има граници и търпение!
Все пак - ЗАВИНАГИ ИНТЕР !!! forza.gif

Нака , познаваш ме добре. Ти си ми като брат , Мунтари сгафи много снощи , наистина , признавам го , но това го прави враг на отбора и на нас феновете , така ли? Един отбор знаеш , за това е отбор , когато бием всички имат заслуга , няма значение кой е вкарал гола или е подал за него. Някои изпъкват в даден мач , други бледнеят , трети грешат фатално , но това е ОТБОРЪТ! За да има такъв са нужни 11 души , не един. Снощи направихме слаб мач и ни наказаха , айде стига с този Мунтари . Това е най-лесно , искаме изкупителна жертва , изгониха го и я имаме. А отборът не бе същият снощи , както каза Game , Станкович по-добре ли игра ? Снайдер? Матераци? Дори капитана беше невидим , да изброявам ли? Те всички не бяха на ниво , ама това се случва , трябва да го приемем и да продължим напред. Всякакви обиди към играчите ни са безсмислени , просто става смешно да се каже , че Мунтари е некадърник , всички знаем че е професионалист ( 16 млн. евро) не се дават за чувал с картофи нали? От нападки полза няма , от това по-хубаво няма да стане , просто има мачове в които не се получава , трябва да го приемем. Гледали сме мачове в които е безгрешен и тича и се бори като луд , така че нека оставим човека на мира , ние като интеристи трябва да подкрепим отбора , а отборът са играчите . Болно им е когато сбъркат , нека никой не си мисли , че им е безразлично . Все още вярвам в титлата повече от всичко и съм убеден , че ще я вземем , за мен тя е специална , точно тази , както и за всички нас . Не ми пука за лигата , никога не ми е пукало , искам скудетото. Ако спечелим лигата , това ще е черешката на тортата , но за мен приоритет е калчото. От както се помня съм сигурен в силата и класата му , 10 мача в Европа не могат да променят това.
За някой съм банален , за други съм прав и точен , но мотото ми е " Non Mollare Mai " , а това включва безрезервна подкрепа към всички които носят тази фланелка. Този отбор си има треньор , ръководство и екип . Те знаят по-добре от мен и от всички нас какво му е нужно на Интер . Ако питат нас , отбор няма да имаме , бъдете сигурни . От 11 в списъка 6-7 ще са плеймейкъри , всеки по-отделно за по 20 - 30 млн. евро минимум ! Това ще стане , само че това не е Плейстейшън нали , който е играл знае , че реалността е друга . Нака , гледаме напред , това е. Този мач остава в миналото , няма леки мачове , всичко е война. Сега се борим и срещу друго , което се вижда вече очевадно , но ние сме Интер , то винаги е било така през годините. Ние сме мразени и плюти повече от всички други , трън сме им в очите , нямаме премиер за шеф и тотаджия и измамник за изпълнителен директор , не сме били в серия Б , само ние , това ги дразни. Ама така ще си остане , имат Interista Purosangue от мен! Айде със здраве!

П.С. Нака , ела в спорта да им намажем ските , не съм спал снощи! Гладни са хейтърите , нека им сипем!

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 13 2010, 11:02
Коментар #145

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Титлата в Италия може да е сдадем, но трябва да се атакува мощно ШЛ.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 11:12
Коментар #146

Цитат(SvetJlio @ Mar 13 2010, 11:02 AM) *

Луд ли си , това ще е пагубно. Тази държава трябва да не забравя кой е шампиона? Искаш да забравят ли?

--------------------

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Mar 13 2010, 11:20
Коментар #147

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Вярно е че повечето бяха слаби снощи, но не виждам какво лошо има в това да си признаем, че Арнаутович,Мансини,Мунтари и Мота са слаби трансфери, че както спомена The Game Станкович е на ниво "ала бала" и че не могат такива футболисти да играят в шампиона на Италия и претендент за титлата в ШЛ.Между впрочем Лигата е заложена като основна цел през този сезон от ръководството на клуба и макар всички да искаме да доминираме и в Калчото, крайно време е да покажем зъбите си и в Европа.Като цяло отбора показва ново лице през този сезон което е нормално от време на време да не ни харесва но това е футбола.Аз за разлика от Kinterista не мога да имам безрезервна подкрепа към всички които носят фанелката на Интер.Мога само да дам подкрепата си за клуба като цяло, на ръководството, скаутите,треньора и екипа му и на всички които играят със сърце.Незнам дали ни трябват много плеймейкъри, но със сигурност ни трябват съзидателни футболисти които могат да играят добре и в Европа, а не само на нивото на Калчото cool.gif

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Mar 13 2010, 11:25
Коментар #148

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

В този мач Мунтари наистина се прояви като голям грешник.Не знам колко червени картона има Съли този сезон,но на Снайдер са му повече и то за глупости(не че това снощи не беше глупост).Защо не нападате Снайдер,че ни остави с 10 човека срещу Милан в директен мач за титлата?
Че е грешник Мунтари-грешник е,но разберете че не може след всяка слаба игра на някой да го гоним.И Матераци и Лусио бяха ужасно слаби и не по-малко виновни от Мунтари за загубата.Защо не ги нападате и тях?
Майкон също при всеки свой пробив гледа да стреля към вратата,вместо да подава на човек в много по-изгодна позиция от него.
Надявам се за мача в Англия да няма такива грешки и Самуел да си играе до Лусио в центъра на отбраната,а Санети в халфовата линия,защото там ни липсва хъс за първата топката.
Forza Inter

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 13 2010, 11:28
Коментар #149

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Цитат(kinterista @ Mar 13 2010, 11:12 AM) *
Луд ли си , това ще е пагубно. Тази държава трябва да не забравя кой е шампиона? Искаш да забравят ли?

Луд съм, не може всеки кръг в Италия да ни се дават червени картони и дузпи, и каквото още се сетиш против нас, и да се надявам, че ще сме шампиони. То се вижда, че ние сме най-добрият отбор в Италия, но аршина не е еднакъв за нас и конкурентите ни. Една ШЛ мен би ме зарадвала много повече от титлата в Италия.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 11:30
Коментар #150

Цитат(vladkata_inter @ Mar 13 2010, 11:25 AM) *
Че е грешник Мунтари-грешник е,но разберете че не може след всяка слаба игра на някой да го гоним.И Матераци и Лусио бяха ужасно слаби и не по-малко виновни от Мунтари за загубата.Защо не ги нападате и тях?

Много точно казано моето момче , явно вече усещаш силата на оборният дух. Остави ги тези Rolex i Neradzurro , те не знаят какво говорят ? Те се водят от моментното положение , само от това което се случва на терена сега , днес плюят Мунтари , утре обаче си го слагат на аватар . Добре е , че съзряваш факта " Отбор" пред играч. s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 11:32
Коментар #151

Цитат(SvetJlio @ Mar 13 2010, 11:28 AM) *
Луд съм, не може всеки кръг в Италия да ни се дават червени картони и дузпи, и каквото още се сетиш против нас, и да се надявам, че ще сме шампиони. То се вижда, че ние сме най-добрият отбор в Италия, но аршина не е еднакъв за нас и конкурентите ни. Една ШЛ мен би ме зарадвала много повече от титлата в Италия.

И Милан да имат пак повече от нас ли? До кога ? Време е да излезем напред , това трябва да стане. А за картоните и дузпите не се безпокой , това е тенденция от много време насам , само че сме оцелявали и пак ще оцелеем.

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 13 2010, 11:34
Коментар #152

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(SvetJlio @ Mar 13 2010, 11:02 AM) *

Това ще е пагубно.Дори в момента шансовете ни за титлата са много по-големи отколкото ШЛ.

+Quote Post
interboy
коментар Mar 13 2010, 11:46
Коментар #153

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Сред като се наспах нищо ново не ми се върти в главата. След като дойдоха някои нови футболисти в отбора други по-старши от тях започнаха да бледнеят очевадно. След идването на милито и Ето'о на другите ни нападатели им беше ясно, че няма да намерят място сред титулярните 11 или щеше да става много рядко и потърсиха късмета си другаде. Факт е че Станкович Мунтари бледнеят в средата на терена и дори вчера един Марига, който сбърка няколко паса после беше машина. Само забележете колко пъти коментатора(в beta) му каза името, колко пъти беше в окото на камерата, това най-просто и елементарно сравнение между него и Станко стига. Слаб е сърбина и както много от вас казаха това не е от вчера.
Дано някои осъзнаят, че са сгрешили като казваха че нямаме нужда от коларов още през зимата, защото си имаме Сантон. имаме си го да, ама е контузено момчето, оки smile.gif Киву го контузиха и него, но той никога не е бил "искания ляв бек" по разбираеми причини, оки. Да влезе заместника на Сантон от ляво, идва Санети играе на едно прилично ниво, но в центъра зейва такава дупка, че речник не ми стига да я опиша. Затова ни трябваше левия бек, с центъра с Санети-камбиасо е "малко" по-спокойно.
Не мога да си обесня защо извадиха марига, след като беше един от най-добрите през първото полувреме, понякога и Жозе показва лично отношение с Мунтари и Станкович или това са тактики, които аз като любител не разбирам smile.gif
Феновете на Марко да не ми се сърдят, но той не е за титуляр в Интер. Пълен асинхрон между него и Лусио, третия гол беше просто черешката. И до днес отправя пасове по 40-50 метра напред, ама го няма Бобо да се бори за тях. Стила ни се промени, няма да е зле и той да спре с тях.
Майкон за пореден път показа лакомията си. Толкова алчен футболист сред нападателите ни няма бе! поне днес целеше вратата, ако скоро и вкара.....Друго е нещото, което дразни, след като загуби една топка след средата на терена спря, наведе се и нз си кво там говореше, а в същото време не един, а 2ма играчи на катания си играеха с покриващия го Марига, а Майкон не идваше и не идваше. Който е гледал внимателно ще се сети за какво говоря, та мисълта ми тук е че оня майкон с 2та бели дроба днес си цени въздуха и тичането малко повевче, все пак нали стана звиздъ smile.gif
При гола ето'о подаде много правилно, но нека не се заблуждаваме. Ако беше в форма и уверен в възможностите си Милито щеше да си чака на задна греда за пас. просто и той самия в момента е леко обезверен и явно предпочете някой друг да убере овациите или негативизма в ситуацията. И все пак постъпи правилно smile.gif
И да kinterist ИНТЕР е ОТБОР, но отбор съставен от играчи и ако ние не коментираме представянето им(в разбира се по-обран и не толкова цветущ език), какво да правим. Всеки може да възхвалява, но когато е заслужено, в случая не е s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
shemeta
коментар Mar 13 2010, 11:52
Коментар #154

Интер Маняк

Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Аз коментар за целия мач не мога да дам защото не съм го гледал а само репортажи , но видях че и при двата гола от игра Лусио беше до човека който вкара

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Mar 13 2010, 12:05
Коментар #155

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Може и снощи да сме паднали,но съм убеден че срещу Челси ще бъдем много по-борбени и с повече желание за победа.И миналата година паднахме 1:3 от Аталанта с абсолютно същата игра като тази вчера,но станахме шампиони.
В ИТАЛИЯ В МОМЕНТА НЯМА КОЙ ДА СПРЕ ИНТЕР !

А и както каза един велик футболист : съмтаймс уин,съмтаймс люс........
ultra_inter.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
diabloodripper
коментар Mar 13 2010, 12:06
Коментар #156

Заинтересован Интерист

Коментари: 169
Регистриран: 26-July 09
Потребител No.: 1,650

За тази загуба е виновен само единствено Жозе, защото пусна един некадърник, който се мисли за голяма работа...как можеш толкова високо да си вдигнеш ръката... направо ми мязаше на нарочно.. .гледам повторенията и пак не зацепвам...

+Quote Post
vencislav zaneti
коментар Mar 13 2010, 12:07
Коментар #157

Интер Маняк

Коментари: 923
Регистриран: 12-November 08
Град: ruse, sofiq
Потребител No.: 676
Любим Играч: Az

Ако спечелим титлата в Италия тази година за мен ще е по-значима и от ШЛ, там все пак се играе 1 на 1 въпреки че е срещу най-силните. В италия тази година с това съдийство ще е подвиг.

--------------------
leonardo pezzo di merda

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 12:11
Коментар #158

Цитат(interboy @ Mar 13 2010, 11:46 AM) *
И да kinterist ИНТЕР е ОТБОР, но отбор съставен от играчи и ако ние не коментираме представянето им(в разбира се по-обран и не толкова цветущ език), какво да правим. Всеки може да възхвалява, но когато е заслужено, в случая не е s_inter.gif

Никога не съм казвал да се спира коментирането на играчите , напротив! След слаб мач ще си носят критиките , не съм бил против това. Против съм използването на епитети като ( некадърник , дърво , нащастник , маймуна , средняк и прочие) . Нека не забравяме на кой отбор сме фенове , какъв бюджет имаме , и каква история също? Това са нашите играчи , нека не ги третираме като мерди , нали / Съгасен ли си с мен?

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Mar 13 2010, 12:15
Коментар #159

Цитат(diabloodripper @ Mar 13 2010, 12:06 PM) *
За тази загуба е виновен само единствено Жозе, защото пусна един некадърник, който се мисли за голяма работа...как можеш толкова високо да си вдигнеш ръката... направо ми мязаше на нарочно.. .гледам повторенията и пак не зацепвам...

Аз за какво говоря с Interboy , няма и секунда и изцепката идва! Ти явно си по - голям играч и професионалист от Мунтари , ако е така защо не се пробваш? След като го направиш обаче , искам да станеш шампион (няколко пъти), после национал , да играеш по два мача на седмица на такова ниво , да нямаш личен живот , да тренираш три-разово всеки ден , по осем часа , да печелиш по 2 млн. евро чисто на сезон и след това да излезе някой сополнко и да те нарече некадърник , муахахахахахаххааа , как ти се струва?

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 13 2010, 12:16
Коментар #160

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(diabloodripper @ Mar 13 2010, 12:06 PM) *
как можеш толкова високо да си вдигнеш ръката... направо ми мязаше на нарочно.. .гледам повторенията и пак не зацепвам...

Само преди два мача абсолютно същата дузпа направи и другата ни "звезда" Балотели.

+Quote Post

10 страници V  « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 05:24 AM
Buy sports equipment online