Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Квото било било , равносметката от 1/8 финалните срещи е че пратихме татко Карло и глутницата му да ближат рани в Английското първенство .. и че ги смазахме в техния си дом .. време е да се насочим към жребия утре , и мача в неделя , а за Челси .. нищо лично , като спечелите още някоя титла на Англия , купа , ФА КЪП и незнам си кво още и като станете истински ГРАНД НА ЕВРОПА , а не изкуствено създаден може да заповядате пак , и разберете жалки фенчета на ЧЕЛСИ , ЕДИН ОТБОР Е ГРАНД КОГАТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ КУПИ !! А НЕ С ПАРИ !! САМО ИНТЕР !! ОБИЧАМЕ ТЕ !!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Вчера прочетох някъде че това е първа победа на Интер като гост в елиминационна фаза откакто е създадена ШЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Интер не извика "Гол", а "Земя", защото акостира най-накрая в един континент, който дълго време беше непознат - Европа. Нерадзурите направиха това благодарение на новите придобивки и на новите обичаи.
СНАЙДЕР Преди да асистира на Ето'о, холандецът сервира топката на македонеца Горан Пандев, излязъл сам пред вратаря на Челси. Пасът с пета на Снайдер беше патент само на онези, които носят №10 на гърба. Анчелоти спечели една Шампионска лига благодарение на двама №10 - едната (Пирло) пред защитата, другата (Кака) зад нападателите. Във вторник Анчелоти бе лишен от качествени играчи заради контузии. И неговият отбор беше разбит на парчета от Снайдер, светлия лъч, който липсваше от години на Интер. ДА ВЛАДЕЕШ ТОПКАТА Във футбола смелостта не идва от сърцето, а от краката. Когато владееш топката, това те кара да се чувстваш по-силен. Което липсваше на Интер в последните им европейски двубои. На "Ноу Камп" срещу Барселона в групата Интер беше смачкан от техниката на каталунците. Във вторник нерадзурите, въпреки че имаха задачата да изчакват Челси, владееха топката повече от домакините - имаха по-голям процент притежание на топката - 52% срещу 48%. Една истинска футболна революция, когато топката разиграваха Снайдер, Мота, Пандев... Така италианският футбол заприлича на английските отбори от едно време - с играчи, които тичат. А техниката ние си я имаме. (В текста изразът е cosa nostra.) ЕТО'О Блажен е Ибрахимович, но колко решаващи гола е вкарал във важен мач в Шампионската лига? Нито един. А Ето'о, онзи, който вкарва само във финали и който се забавлява само когато летвата е поставена високо, отбеляза веднага решаващо попадение. Ибра си замина, за да целува чужда емблема. Там, където е убеден, че ще може да се бори за трофея в Шампионската лига. Може би неговото заминаване ще помогне на Интер да се нареди сред главните конкуренти за спечелването на престижната купа. От вторник заклетите интеристи твърдят: голът е запетайката в думата Ето'о. СПОКОЙСТВИЕ Челси, който трябваше да атакува, извърши 22 фаула, а Интер само 12. Никаква следа от онзи психо Интер. Обичайните посетители на "Бар Валенсия" (преди 3 г. във Валенсия местни играчи и футболисти на Интер се гониха и млатиха на терена - бел. ред.) този път отпиха отвара от лайка и управляваха нервите си с хладнокръвието на хирурзи в операционната. СМЕЛОСТ В 70-ата мин Интер атакува с 4-ма души в наказателното поле. Да пазиш преднина като гост с 3 нападатели и един офанзивен халф напред, съвсем не е банално хрумване. Такъв е гениалният курс на Жозе Моуриньо, пристигнал от Португалия, страната на великите мореплаватели. Без смелост не се завоюват нови територии. "Гадзета дело Спорт" Луиджи Гарландо "Република": Интер потопи Челси, вендетата на Моуриньо С гол на камерунския нападател Самуел Ето'о Интер се класира на 1/4-финалите, правейки общия резултат срещу Челси 3:1. Президентът Масимо Морати бе на върха на щастието, като посочи за виновник за успеха треньора Моуриньо. "Ла Стампа": Ето'о вкарва, Интер лети Вълшебна нощ на "Стамфорд Бридж" - Интер победи Челси с 1:0 и е на 1/4-финалите в Шампионската лига, след като три сезона поред отпадаше на 1/8-финалите. Специалния Моуриньо се оказа наистина специален във всяко значение на думата. "Кориере дело Спорт": Триумфът на Интер - Челси победен у дома с 1:0 Интер, какво празненство! След като надви с 1:0 Челси и се класира на 1/4-финалите, Моуриньо заяви, че никога не е празнувал както във вторник вечерта. Гол на Ето'о в 78-ата мин накара 3000 тифози на Интер, дошли от Милано в Лондон, да пеят химните на победата. "Тутоспорт": MeMOURable* Нерадзурите се наложиха над Челси с 1:0 и продължават на 1/4-финалите в Шампионската лига. Интер игра много настървено, а Челси на Анчелоти бе безкрайно нервен в действията си. *Игра на думи с думата на английски за "Запомнящо се" и първите букви от името на Моуриньо "Гадзета дело Спорт": Интерисима: Ето'о - Ох - Ох - Ох Ето'о погреба надеждите на Челси за 1/4-финалите в Шампионската лига - там е съвършеният отбор на Жозе Моуриньо - Интер. Никой от отбора не разочарова и всички играха като едно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 325 Регистриран: 18-February 10 Град: Кюстендил Потребител No.: 2,259 Любим Играч: FC Internazionale players ![]() |
пичове, честита ви победа, пиша чак сега , защото на 17 (20 минути след края на мача) имах РД и така.... вчера си ударих на купон и чак сега влизам във форума. Честита да НИ е победата на всички и да им е гадно на шибаните хейтъри! ФОРЦА ГРАНДЕ ИНТЕРРРР (какъв подарък за РД-то ми направиха само, а ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Чета заглавията на италианските медии и се хиля... убеден съм, че още първия мач имаха готови статии за погром. Бяха неприятно изненадани и почнаха да кривят уста за подмината дузпа... представяте ли се, до къде паднаха някои заради омразата си?! Убеден съм, че тези заглавия са излезли под окървавени клавиатури... от яд. И че от сега мислят как да си го върнат. Е, за целта, ще трябва ние да им помогнем, надявам се да не става...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Момчета извенете за глупавия въпрос .... но с/у Барса може ли да се паднем на 1/4 финалите при положение , че сме играли в една група ???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Момчета извенете за глупавия въпрос .... но с/у Барса може ли да се паднем на 1/4 финалите при положение , че сме играли в една група ??? Да. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чета заглавията на италианските медии и се хиля... убеден съм, че още първия мач имаха готови статии за погром. Бяха неприятно изненадани и почнаха да кривят уста за подмината дузпа... представяте ли се, до къде паднаха някои заради омразата си?! Убеден съм, че тези заглавия са излезли под окървавени клавиатури... от яд. И че от сега мислят как да си го върнат. Е, за целта, ще трябва ние да им помогнем, надявам се да не става... ![]() Да,сега ни хвалят отвсякаде но със сигурност пазят злобните си статии и само чакат да отпаднеме за да се нахвърлят на отбора и най-вече на Жозе разбира се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Ми като нямат срам, нека плюят. Аз като гледам, тази година има само унизени италиански отбори... ей на, преди 10 минути Юве бяха попилени от един английски средняк. П О П И Л Е Н И ! Рома отпадна от гърци?! Милан отидоха на Олд Трафорд и им го набучиха яко... паднаха и в Милано. Фио и те отпаднаха /айде, тях ги порязаха, ама съдията им върна жеста във Флоренция/ ... и какво излиза, Гадняра Жозе продължава, като така смачка фаворита Челси, че никой не посмя да отрече превъзходството на синьо черните. Б Е З А П Е Л А Ц И О Н Н О ! ! ! Обаче когато трябва да се плюе всеки некадърник скача на Моуриньо. Дето вика Жозето, кой е тоя, аз не го познавам, ръфат ме, за да станат известни. Знам за Монако в Тибет, принца на Монако, Гран при на Монако. Този Монако не го познавам... всеки треньор обяснява, че всъщност португалеца бил устат и че само говорил, с неговите футболисти ехееее... вместо да седнат да си водят бележки и да се учат, храчат... но е по лесно
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
някой дали ще може ли да изнамери "езика" на Тиаго Мота...знам,че сте хакерчета
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Успяхме да отстраним един от най-добрите отбори в Европа. Тази година сме способни да покорим Европа, изкарахме късмет и при жребия дано срещу ЦСКА да нямаме проблеми и всичко да се реши още в Милано. Голям мач изиграхме в Англия, браво на Жозе, браво и на играчите, които взеха участие в този мач, всички бяха на ниво.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
ЗЛАТЕН СИ !!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
FORZA INTER
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Днеска един фен на Челси ,ме видя и вика ЕВАЛЛА БАТКА УТРЕПАХТЕ НИ,заслужено победихте и аз естественно му казах,че отсега нататък се почва яко бой в ШЛ.Та тоя съшия фен ми каза че Романчо Абрамович е казал:Всички старци вън,заплатите наполовина,без никакви премий до края на сезона,и ще има яко сеч ако не станат Шампиони на Англия тази година.Правете си сметка за какво става на въпрос и къде ще е татко Карлито през лятото Хахахаха май на БОРСАТА
![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 12:51 PM |