Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
По принцип си прав, спорът им е излишен, обаче има и друго нещо, че като отвориш темата за жребия, може да се хванеш за главата как масата са се предали още като разбраха че ще играем срещу Челси, едно е да си резервиран, друго е 100% да си мислиш че ще отпаднем... и това пак идва от там, че се продължава с твърденията за това, как английското първенство е много по-добро от нашето, е да ама не, нещата започват да си идват на мястото, тази година 2 отбора, догодина 1 ![]() Аз не си спомням какво съм писал в темата за жребия или дали въобще съм писал, но си спомням че Казака ми се обади докато пътувах с колата някъде в командировка и ми каза че следващите са Челси.Да ти кажа че ми е станало приятно ще те излъжа, но нали беше в Италия,усети атмосферата и фанатизма-как си представяш да вярваш че Интер не може? Тези които сме с повечко "стаж" като фенове на клуба имаме малко комплекс на темата отпадане и загуби, защото процеса на изграждане на отбора и ръководството трая доста по-дълго от очакванията ни.Споменавал съм куриоза че при първото си посещение на Меаца докато си отворя пуканките видях три гола във врата ни и в този момент бях решил че сме завинаги обречени и че повече няма да стъпя там ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Голями са.....Наистинааа ГОЛЯМИИИИ !!!
Жозе е голям...играчите са великани! Мота може и да съм го плюл,но доказа,че във важните мачове мотивацията и съсредоточеноста му са на топ ниво.Жалко че няма да играе в следващия ни мач в турнира. Лусио и Самуел обраха всичко,което можеше.Жалко само че Лусио ще пропусне следващия ни мач. Милито се бореше за всяка топка напред и пресираше непрекъснато защитата на Челси. Ето'о също хвърли ужасно много усилия и накрая сътбата му се отблагодари с чудесния пас на Снайдер,който Сами успя да реализира въпреки напрежението. Играч на мача : УЕСЛИ СНАЙДЕР !!!! ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Челси ще почака още за титлата европейски гранд
Знаете ли какво е необходимо на един клуб, за да може да се титулува „европейски гранд“? Когато става дума за континентални, а не национални измерения, компонентите са три. Да си печелил поне веднъж трофея в най-престижния турнир на Стария континент и редовно да отстояваш класата си в него. Да си ставал много пъти шампион на своята страна. Да имаш огромна подкрепа сред феновете, както у дома, така и по света. С двете титли на Англия, спечелени по времето на Моуриньо, Челси има във витрината си три национални трофея. Това повиши значително реномето на клуба в световен мащаб и сега много фенове се олицетворяват и подкрепят именно лондонския клуб. Три титли не са достатъчно, но все пак имаше предпоставки Челси да се превърне в нов европейски колос. Необходимо бе да спечели Шампионската лига. Малко не му достигна на финала в Москва срещу Манчестър Юнайтед, но сега мнозина виждаха именно „сините“ от Лондон с трофея в края на сезона. Уви! Интер на „техния“ Моуриньо мина през „Стамфорд Бридж“ и изнесе нагледен урок на бившия си тим как се печели в Европа. А Роман Абрамович и компания ще трябва още доста да се потрудят и да почакат за признанието „европейски гранд“. А то е като титлата „сър“ - трябва да си много заслужил, за да я получиш. Челси още не е дорасъл. gong.bg |
|
|
Guest_Станкович_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Невероятен мач на Интер! Уесли беше магьосник на терена! Жозе е невероятно добър треньор и силно се надявам победната ни серия да продължи!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Пресата в Англия: Поклон пред Специалния!
Интер победи Челси на „Стамфорд Бридж” и лондончани отпаднаха от Шампионската лига. Мечтата на Роман Абрамович отново рухна. Този път едва на 1/8-финалите. Пресата в Англия се обединява около мнението, че треньорът на Интер Жозе Моуриньо е главният виновник за триумфа на „нерадзурите”. Италианците победиха с 1:0 след гол на Самуел Ето'о, а Челси завърши мача в намален състав след червен картон на Дидие Дрогба. „Специалния – Челси 1:0. Отмъщението на Жозе, срамът на Дрогба. „Сините” аут о Европа”, е озаглавена статията за мача на „Дейли Мейл”. „Жозе Моуриньо се завърна на „Стамфорд Бридж” и триумфира. Този път обаче Специалния направи това с италианския Интер. Преди 2,5 години Роман Абрамович уволни португалеца и вчера осъзна, че сериозно е сгрешил. Интер победи Челси два пъти и тимът се класира за 1/4-финалите в Шампионската лига. „Сините” пък са аут от евротурнирите”. „Перфектното отмъщение на Специалния. Защо го уволни, Роман?”. Това пита от страниците си таблоидът „Сън”. Журналистите от изданието смятат, че Челси е играл изключително слабо и заслужено е отпаднал от надпреварата. Те се обръщат към собственика на лондончани Роман Абрамович и го питат „защо е уволнил Моуриньо преди две години и половина?”. От тогава във витрината на Челси е влязла само Купата на Англия. Ето и още няколко заглавия на водещи английски издания: „Челси се провали, Дрогба също”, пише „Индипендънт” за мача. „Поклон пред Специалния”, е гръмкото заглавие на „Мирър”. „Отмъщението на Жозе. Специалния заби ножа си в Челси”, четем от страниците на „Гардиън”. novsport.com -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Да не забравиш да качиш снимките от телефона си ![]() И някой ако ми намери как Тиаго Мота се плези на феновете зад вратата ще съм му много благодарен Пускам ги, но са с лошо качество ![]() ![]() Ето ги Faustico, Ultras и Nerazzurro ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Варна, другия път си носете фотоапарат!
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз съм го решил...... Щутгарт!!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Аз съм го решил...... Щутгарт!!!!! ![]() ![]() ![]() В краен случай може да се примирим и с Бордо/Олимпиакос ![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кой е 2рия лизнат от ляво на дясно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
1:38 Bye bye Carleto ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Цяла вечер не съм спал! Емоциите бяха невероятни. Отново честита победа!
П.С Дадохме две жертви - Лусио и Мота. Жалко, но имаме достатъчно класни играчи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не че нещо ама.......
![]() ![]() След гола на Ето'о, на Дрогба му се е ходило по голяма нужда и за това искал ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Снимката на дрогба е от мача с Барса не е от вчера
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
А Дрогба вчера игра ли ?
![]() НЕЩО НАИСТИНА КРАСИВО ! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е от форума на дъртата:
"ЦСКА (Москва) отстрани Севиля. Ей това не го очаквах, ма хич. Изненадата на годината. За другия мач какво да кажа - хубаво е, че англичани си тръгват, но не е хубаво, че интер продължават. Дано поне това се отрази на играта им в Серия А. " "Хахахах и двата мача ги играх 2 ки и бях сигурен, че интер ще тресне Челси и това само заради присъствието на Моуриньо в служебните. " а това е от форума на мердата: ШЛ става все по-интересна тази година - само два английски отбора, а Интер просто хвърли бомбата снощи. Няма как да не бъдат похвалени - наистина постигнаха много. Колкото и странно да е, Интер вече е фаворит за титлата. От това можем да се възползваме и ние, тъй като вероятно ще насочат усилията си към ШЛ, от което могат да направят някой друг гаф в Серия "А". За ранглистата на УЕФА пък няма как да не споменем. Надявам се стигнат поне един полуфинал, както и че ще се възползваме от факта. Forza Italia! Това говедото си е говедо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
ИНТЕР ИНТЕЕЕЕЕЕР ГРАНДЕЕЕЕЕЕЕЕ ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕР, ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ГРАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Лелееееееееееееееееееее уникално не мога простоооо това ще ме държи дълго време още !!! ВЕЛИКАНИ СА ВСИЧКИ !!! ЖОЗЕ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 11:22 AM |