Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ВЕЛИКИ СМЕ !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Честито момчета, голям мач, голяма победа за нас. След като отстранихме Челси, вярвам че можем да отстраним всеки.
FORZA NERAZZURRI !! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Честито и от мен! FORZA INTER PER SEMPRE!
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Снимки от срещата в София в темата за фен-клуба!
FORZAAAAAA!!! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
еййй спал съм като къпано бебе..голяма вечер..все едно играхме финал! Сега мога спокоен да си отида на лекциии FORZA INTER
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Хавиер Санети: Тази победа е знакова
![]() Капитанът на Интер Хавиер Санети заяви след успеха с 1:0 в реванша срещу Челси, че тази победа е знак за това колко силен всъщност е неговият тим. "Нерадзурите" победиха лондончани и в двата мача и с общ резултат 3:1 се класираха на 1/4 финал. "Тази победа е от специално значение за всеки от нас. Интер изигра страхотен мач и показа силен характер, какъвто е нужен срещу голям отбор като Челси. Надявам се това да бъде знак за истинските ни възможности. Да победиш Челси цели два пъти не е никак лесно. Начинът, по който играхме тази вечер бе най-правилният срещу подобен съперник. Присъствието на Жозе Моуриньо също бе много важно, защото той ни вдъхваше увереност със своя опит и великолепни тактически идеи. Днес доказахме, че можем да изминем пътя до финала", заяви Санети. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Уесли Снайдер: Ако играем така ще вземем купата
Халфът на Интер Уесли Снайдер бе един от най-добрите играчи на терена при успеха с 1:0 над Челси в реванша от 1/8 финала в Шампионската лига. Холандецът раздаваше невероятни пасове на своите съотборници и асистира за единственото попадение в мача дело на Самуел Ето`о. Той заяви, че ако "нерадзурите" играят така във всеки мач, те със сигурност ще спечлят титлата в турнира. "Това бе много важен резултат. Челси е един от най-добрите отбори в света и да го победиш е голяма крачка. Това е важен успех за цяла Италия, но все още не сме на финала. Ако продължим да играем така обаче със сигурност ще стигнем до там и ще спечелим. Челси се бори много здраво, особено през първата част, но като цяло те не ни притесниха особено. Знаехме, че трябва да създаваме положения и накрая успяхме да реализираме. Смятам дори, че трябваше да вкараме повече. В първия мач победихме с малко късмет, но днес успехът ни е напълно заслужен", заяви Снайдер. ЗЛАТНОТО МОМЧЕ НА МИЛАНО !!! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Анчелоти: Интер може да спечели лигата
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че Интер е напълно способен да спечели Шампионската лига, след като именно италианският шампион отстрани „сините” от надпреварата. „Днес не контролирахме мача в нито един момент. Това ни попречи да създадем удобни положения за гол. Мачът бе спечелен не толкова с класа, а с преса по целия терен и раздаване на техните футболисти. Не беше лесно да се справим с толкова много нападатели”, заяви Анчелоти след загубата с 0:1. „Определено Интер има всичко необходимо, за да извърви целия път в турнира. Тази вечер се представиха далеч по-добре, ако сравняваме двубоя с първия мач. Знаехме какво трябва да направим днес, но не успяхме. Абрамович, не е искал Шампионската лига на всяка цена, не. Със сигурност обаче отпадането е голямо разочарование за мен, него феновете и абсолютно всички”, не скри разочарованието си Анчелоти. Специалистът допълни, че се надява поне в Италия Интер да претърпи провал и титлата да отиде в бившия му клуб Милан. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Морати: Моуриньо бе звездата на вечерта
![]() Президентът на Интер Масимо Морати засипа с похвали треньора Жозе Моуриньо след успеха с 1:0 над Челси на "Стамфорд Бридж", който класира "нерадзурите" на 1/4 финал в Шампионската лига за пръв път от 2006 година насам. Според боса португалеца е бил звездата на вечерта с отличните си решения преди и по време на мача. "Моуриньо бе героят на мача. Той имаше куража да вземе някои тежки решения в последните дни и днес по време на мача. За пореден път обаче той избра най-добрия стартов състав и успя да победи. Всички играха страхотно, но искам специално да поздравя защитата. Това бе страхотен успех и да се надяваме да е само началото. Доказахме, че имаме отбор с класа и характер, който може да стигне далеч", заяви Морати. Президентът коментира и въпроса относво изваждането на Марио Балотели от състава на Интер, като сподели, че решението на Моуриньо е било правилното в случая. "Моуриньо взе правилното решение, което означава, че някой друг е направил нещо грешно. Признавам, че Балотели има невероятен талант, но искам той да покаже, че е също толкова добър професионалист. Тогава треньорът със сигурност ще го върне в състава", добави Морати. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето`о: Интер може да побеждава навсякъде
Нападателят на Интер Самуел Ето`о бе героят за своя тим в 1/8 финала реванш срещу Челси на "Стамфорд Бридж". Камерунецът вкара единствения гол в мача и така класира тима си на 1/4 финал за пръв път от 4 години насам. Според него отборът е доказал, че може да побеждава навсякъде и не се притеснява от никой. "Не мисля, че един играч може сам да реши един мач. Интер е отбор от шампиони и когато играем по този начин можем да победим на всеки стадион. Треньорът още преди два дни ми каза, че този път ще играя по фланга и това бе саможертва от моя страна в името на отбора. Щастлив съм от представянето си. Искам да благодаря на Уесли Снайдер за великолепния пас за гола. Той два пъти ми подаде невероятни топки. Първият път не взех правилното рашение, но вторият път не сгреших", заяви Ето`о. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
Нека поне след тази среща не се коментира персонално играта на някой от нашите. Всички снощи видяхме какво е себераздаване и мъжество от всички свързани по някакъв начин с отбора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Ultras! Ти ако си Ultras , аз съм бъчва с прясно мляко на слънце! Какво стана ве зелка? Нали беше сигурен , че ще ни бият , май ги бихме и в двата мача? Сега осъзна ли се къде си ти , къде съм аз ? Така съм от 20 години , вярвам до края в отбора , няма значение с кой ираем ? Важен е Интер , за него викаме! Ти не си от нас , ти си на другият полюс! Сега навеждаш глава и мълвиш ........................виновен съм , че не вярвах в теб шампионе! Не вярвах в преминаването през челси камоли в победа в двата мача и още немога да го повярвам,такова ми беше мнението и не ме е срам да си го призная.Не мисля трябва да давам каквито и да било извинения пред теб или който и да било.Аз съм най-щастливия човек на света,повече от теб,защото разликата е че аз мога да мисля с главата си а ти не ![]() ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ! На 1/4 чакаме ЦСКА Москва ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тери бесен след отпадането от Интер, блъсна фен с колата си
Капитанът на Челси Джон Тери бе изключително афектиран след отпадането на лондончани от Шампионската лига. Тери бе много ядосан от съдийските отсъждания и разочарован от отпадането на „сините” и след края на мача на излизане от стадиона не пожела да се снима с феновете на Челси. Капитанът на Челси дори прегази свой фен на излизане от стадиона с автомобила си. Инцидентът е станал около един час след края на двубоя. Тери е шофирал колата си, а до него е стояла съпругата му Тони. Около колата на звездата на Челси са се били насъбрали доста фенове, които са го молили да се снима с тях, но Тери видимо ядосан е натиснал газта и е блъснал един от запалянковците. Според очевидци фенът, който е бил блъснат е с болки в коляното, но няма опасност за живота. Тери изобщо не е изчакал да види какво е състоянието на човека и си е тръгнал от „Стамфорд Бридж”. След Тери е излизал автобусът на Интер, който обаче е бил забавен с няколко минути заради инцидента, който се е случил. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали бехме джентълмени Англичаните .. ама като съдим къв козар им е треньор не ме очудват подовни селски прояви !!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето'о: Голът във вратата на Челси свали товар от раменете ми
Нападателят на Интер Самуел Ето'о заяви, че Челси са били изненадани от ясно изразената нападателна схема на "нерадзурите". "Навярно Анчелоти бе изненадан от схемата с трима нападатели, с която излязохме. Може би той очакваше да останем верни на старата си схема, но желанието на Моуриньо бе друго. Както винаги, решението му не бе грешно и ние отбелязахме победното попадение", каза камерунският национал. Той стана автор на единственото попадение в двубоя, донесло успеха, който зарадва Моуриньо на "Стамфорд Бридж". "С отбелязването на този гол свалих товар от раменете си, който нося още от времето на турнира за Купата на африканските нации", каза героят за Интер от осминафинала-реванш от Шампионската лига. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Морати: Имаме сили за трофеите в Италия и в Шампионската лига
Президентът на Интер Масимо Морати е изпълнен с оптимизъм за развръзката на сезона след победата на "нерадзурите" над Челси в Шампионската лига. Президентът на италианския шампион е убеден, че момчетата ма португалеца Моуриньо имат силите да завоюват трофеите и в Шампионската лига и в първенството на Италия. "Целият отбор се справи великолепно", каза първия човек на "Сан Сиро". "Сега ни предстои борба на два фронта. Кое е с приоритет? И двете. Смятам, че този отбор има достатъчно сили за триумф и в Шампионската лига и в Серия "А", каза Морати. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Не вярвах в преминаването през челси камоли в победа в двата мача и още немога да го повярвам,такова ми беше мнението и не ме е срам да си го призная.Не мисля трябва да давам каквито и да било извинения пред теб или който и да било.Аз съм най-щастливия човек на света,повече от теб,защото разликата е че аз мога да мисля с главата си а ти не ![]() ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ! На 1/4 чакаме ЦСКА Москва ![]() Аз също ти казах вчера, че съм много резервиран за мача, но какво от това?Всички се радвахме, говоря за нашата група от Варна.Това което ти казах за Ето'о се оказа вярно, но то също е плод на предчуствие, а не на гадателство.Спора ви честно казано е напълно излишен и лишен от смисъл особенно в контекста на вчерашната победа.Сега се радвайте защото такива моменти са рядки ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз също ти казах вчера, че съм много резервиран за мача, но какво от това?Всички се радвахме, говоря за нашата група от Варна.Това което ти казах за Ето'о се оказа вярно, но то също е плод на предчуствие, а не на гадателство.Спора ви честно казано е напълно излишен и лишен от смисъл особенно в контекста на вчерашната победа.Сега се радвайте защото такива моменти са рядки ![]() По принцип си прав, спорът им е излишен, обаче има и друго нещо, че като отвориш темата за жребия, може да се хванеш за главата как масата са се предали още като разбраха че ще играем срещу Челси, едно е да си резервиран, друго е 100% да си мислиш че ще отпаднем... и това пак идва от там, че се продължава с твърденията за това, как английското първенство е много по-добро от нашето, е да ама не, нещата започват да си идват на мястото, тази година 2 отбора, догодина 1 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Аз също ти казах вчера, че съм много резервиран за мача, но какво от това?Всички се радвахме, говоря за нашата група от Варна.Това което ти казах за Ето'о се оказа вярно, но то също е плод на предчуствие, а не на гадателство.Спора ви честно казано е напълно излишен и лишен от смисъл особенно в контекста на вчерашната победа.Сега се радвайте защото такива моменти са рядки ![]() Да не забравиш да качиш снимките от телефона си ![]() И някой ако ми намери как Тиаго Мота се плези на феновете зад вратата ще съм му много благодарен -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 09:47 PM |