Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_mezzo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте на всички фенове на Интер, аз съм фен на Арсенал, но тази вечер подкрепях нерадзурите и се накефих на максимално ,че отстранихте ЧУКОТСКИЯ отбор толкова са ми противни, че няма накъде.Моуриньо си остава един от най-най- големите да не кажа голяма дума най-големия тактик излючително правилно изигран мач ако не бяха пропуските даже отиваха на 2-3 УСПЕХ НАПРЕД !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
КООООПЕЕЛЕЕЕЕЕЕ!! УРАААААААА! НИКОЙ ДА НЕ Е КАЗАЛ ПВОЕЧЕ ЛОША ДУМА ЗА БАТЕ САМИ! БРАВО НА ВСИЧКИ! В БЯЛО ДНЕС!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Смелият Моуриньо пак покори Стамфорд Бридж, но с Интер
ГОНГ.БГ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ония двамцата отзад (Лусио и Самуел) направо ми напълниха душата. Ами Принца, как се бореше за всяка топка!!! Ами Майкон как правеше на нищо Челси. Ами Снайдер как даваше пасовете, ами Камбиасо, ами Капитана, ами Сами, ами Пандев, ами Жулио какво да кажем, освен едно браво на ВСИЧКИ! Празнувайте,пийте. Не само победихmе Челси, ами ги разбихме!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
Стига задявки няма майко, няма татко. Тука всичко е ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ Милано!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Здравейте на всички фенове на Интер, аз съм фен на Арсенал, но тази вечер подкрепях нерадзурите и се накефих на максимално ,че отстранихте ЧУКОТСКИЯ отбор толкова са ми противни, че няма накъде.Моуриньо си остава един от най-най- големите да не кажа голяма дума най-големия тактик излючително правилно изигран мач ако не бяха пропуските даже отиваха на 2-3 УСПЕХ НАПРЕД ! ![]() Това е !!! Успех и на вас ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Благодаря на Реал Мадрид за - Уесли Снайдер (както винаги съм го правил)..... Страхотен мач на моя любимец САМУЕЛ ЕТОО! Може да хвалите Милито ... Тази вечер съм изключително щастлив !!! И пийнал де, че на това напрежение кой незнам кой ще издържи!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
НЕМА СЕ СПИ ЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХА
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Велик мач , аз съм горд и щастлив , че този ден дойде! Чаках и мечтаех да се случи ,нещастно отпаднахме от Юнайтед , второто полувреме беше същото миналата година , играхме на една врата! Тази година ни се върна. Обичам отбора и ще го обичам , дори и да бяхме загубили! Рано или късно , мечтите ти се сбъдват , ако вярваш в тях! Човек е голям колкото са големи мечтите му! Нямам думи да опиша щастието сега , то е безкрайно. Поздравявам отбора , защото имахме отбор тази вечер. Колектив , тим и група от професионалисти готови да умрат на терена. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА , ПОДАРИХТЕ МИ ВЕЛИКА ВЕЧЕР!
П.С. Специални благодарности към Мота и Снайдер, особено първият , много критикуван и неразбран , но европейски шампион , за това Жозе го пусна. Да използва самочувствието и опита му в този турнир ! На Ето'о , големия -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Тери разбра какво е чувството да чукат жена му!
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МЕ НАПРАВИХТЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
WHO THE FUCK ARE CHELSEA ? ! ? ! ? ! ? !
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Забравих поздрави на приятелите ми от този форум с които трябваше да ходим на мач. Аз си изпълних мечтата да отида на мач на ИНТЕР извинявам се на фенклуба с който неможах да отида!!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Велик мач , аз съм горд и щастлив , че този ден дойде! Чаках и мечтаех да се случи ,нещастно отпаднахме от Юнайтед , второто полувреме беше същото миналата година , играхме на една врата! Тази година ни се върна. Обичам отбора и ще го обичам , дори и да бяхме загубили! Рано или късно , мечтите ти се сбъдват , ако вярваш в тях! Човек е голям колкото са големи мечтите му! Нямам думи да опиша щастието сега , то е безкрайно. Поздравявам отбора , защото имахме отбор тази вечер. Колектив , тим и група от професионалисти готови да умрат на терена. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА , ПОДАРИХТЕ МИ ВЕЛИКА ВЕЧЕР!
П.С. Специални благодарности към Мота и Снайдер, особено първият , много критикуван и неразбран , но европейски шампион , за това Жозе го пусна. Да използва самочувствието и опита му в този турнир ! На Ето'о , големият си е голям , за това чака своя миг , да реши всичко само с един удар ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
помните ли кат ви казах,че един ми даде 2.5 коеф. за интер срещу 2 за челси за отстраняване и вързахме 300 мои срещу 450 негови? е, същия бастун,поиска да удвоим залога след първия мач, което приех,разбира се !!! утре ще го посетя,като изтрезнея...... еи това е удар-хем ИНТЕР продължава,хем ще падне някой лев
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
ГРАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
а сега да заповядат московци. така ми се иска де................
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
НЕЗНАМ КВО СТАВАААААААА ТАКА ДОБРЕ ЛИ Е !! САМО ИНТЕР МОМЧЕТА И НАЗДРАВЕ !!!!! ТАТКО КАРЛО , ОТИВАЙ В МЕСАРНИЦАТА БЕ ПСИХОПАТ , НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ С ФУТБОЛ НЯМА ДА УСПЕЕШ !
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ония двамцата отзад (Лусио и Самуел) направо ми напълниха душата. Ами Принца, как се бореше за всяка топка!!! Ами Майкон как правеше на нищо Челси. Ами Снайдер как даваше пасовете, ами Камбиасо, ами Капитана, ами Сами, ами Пандев, ами Жулио какво да кажем, освен едно браво на ВСИЧКИ! Празнувайте,пийте. Не само победихmе Челси, ами ги разбихме!!!! Ей най-накрая и ти едно хубаво мнение да пуснеш... ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Велик мач , аз съм горд и щастлив , че този ден дойде! Чаках и мечтаех да се случи ,нещастно отпаднахме от Юнайтед , второто полувреме беше същото миналата година , играхме на една врата! Тази година ни се върна. Обичам отбора и ще го обичам , дори и да бяхме загубили! Рано или късно , мечтите ти се сбъдват , ако вярваш в тях! Човек е голям колкото са големи мечтите му! Нямам думи да опиша щастието сега , то е безкрайно. Поздравявам отбора , защото имахме отбор тази вечер. Колектив , тим и група от професионалисти готови да умрат на терена. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА , ПОДАРИХТЕ МИ ВЕЛИКА ВЕЧЕР! П.С. Специални благодарности към Мота и Снайдер, особено първият , много критикуван и неразбран , но европейски шампион , за това Жозе го пусна. Да използва самочувствието и опита му в този турнир ! На Ето'о , големия Честито,Брат,ти беше от малкото който вярвах ме в успеха още след жребия.Честито и на всички останали... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:58 AM |