Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Голямото чакане е към края си,няколко часа останаха до голямата битка,единственото което ме притеснява е съдията,дано не се окаже фактор за крайния победител.Дано успеем да ги отстраним друго неискам,после да става каквото ще.
![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ясно е че всички ще подкрепяме отбора довечера, но шанса да продължим при това стечение на обстоятелствата не е много голям ![]() Кое стечение на обстоятелствата, че Балотели няма да играе????? Вие съвсем изпляскахте от напражение както се казва, нека да припомня на всички че Балотели в началото на сезона не беше сред титулярите, там бяха Ето и Милито и честно казано независимо от формата на Ето, аз имам повече вяра в него, няма да се учудя ако точно днес изригне, така че не виждам какво ни пречи да продължим ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Кое стечение на обстоятелствата, че Балотели няма да играе????? Вие съвсем изпляскахте от напражение както се казва, нека да припомня на всички че Балотели в началото на сезона не беше сред титулярите, там бяха Ето и Милито и честно казано независимо от формата на Ето, аз имам повече вяра в него, няма да се учудя ако точно днес изригне, така че не виждам какво ни пречи да продължим ![]() ![]() ![]() Подкрепям те на 100%. Има ли значение кой играе? Важното е победата, а не се съмнявайте че всички ще са на МАХ този мач! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Колкото по-малко време остава толкова напрежението се покачва надявам се да покажем същата игра като тази в Милано .Дано момчетата ни изненадат защото последните 2 седмици не сме във форма и това си личи по резултатите ни . Пожелавам успех на момчетата ! FORZA NERAZZURRI
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Може да е всякакъв но Балотели е в по-добра спортна форма от Ето'о и Пандев през изминалия месец и половина, нали така? :> Разбрахме та бе човек! Нз за месец и половина ли, ама ти все едно и също си мелиш за тая спортна форма от 2-3 седмици. Чак ми писна на ***, честно ![]() Кво го мислите Балотели толкова, като не знае как да се държи да не играе и без него ще се справим. FORZA NERAZZURRI ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
´Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Milito and Sneijder will play´
Част от интервюто на Жозе.Поне вече всякакви съмнения около "грипа" на Снайдер отминават! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Въпроса е кой ще е на левия бек и кой ще е до Камбиасо, Снайдер и Станко в центъра. Ако Сантон играе, ще видим Капитана в центъра, но ако той е на фланга, сигурно Мота ще гледаме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Има ли по-голям кеф от тва да гледаш как мерди четат форума на ШАМПИОНА който ще играе в турнирът в който на тях им надуха шушоните доволно
![]() Завиждайте "тайничко" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Успех!!!
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Времетоооо намаляваааааа а Смукачев се счупва да лъска бас**на
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Кое стечение на обстоятелствата, че Балотели няма да играе????? Вие съвсем изпляскахте от напражение както се казва, нека да припомня на всички че Балотели в началото на сезона не беше сред титулярите, там бяха Ето и Милито и честно казано независимо от формата на Ето, аз имам повече вяра в него, няма да се учудя ако точно днес изригне, така че не виждам какво ни пречи да продължим ![]() ![]() ![]() Кой ти говори за Марио, бе батка?Камерунеца е уникален играч, но формата на отбора като цяло не е добра и ако Моуриньо не е сторил необходимото, довечера ще гледаме секс.Не се надъхвайте толкова много защото това е Стамфорд Бридж и Челси, тук ще са необходими 93 мин. концентрация,нещо което категорично не демонстрираме в последния месец и половина.Скандала с Марио е неприятен дотолкова, че липсва алтернатива на нападателите, ако не броим македонеца който също не е във върхова форма.Футбола обаче не е от най-логичните игри и лично аз разчитам само на това че след цяла серия слаби мачове, сега можем да се концентрираме срещу много силен съперник ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Явно този мач ,толкова ми е влязъл в главата,че снощи го сънувах...0:2 за Интер Eто`o и Пандев отбелязаха за победата Дано съня ми се сбъдне ![]() ние от години насам само в сънищата се класираме напред в ШЛ този пост имам усещане,че го чета за 8-9 поредна година ![]() ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Аиии Интер Успех мом4ета дано ПРОДЪЛЖИМ !!!!!! (H)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
ние от години насам само в сънищата се класираме напред в ШЛ този пост имам усещане,че го чета за 8-9 поредна година ![]() ![]() Еми този път вече незнам кое може да ни попречи да продължим напред, след като до сега сме нямали скоро толкова добър състав. Maча е наш! 0:1 или най-лошия случай 1:1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Спекулира се, че Кордоба може да започне като ляв-бек, което лично на мен не ми вдъхва много доверие...
http://translate.google.com/translate?u=ht...p;ie=ISO-8859-1 -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Това не ми вдъхва особено спокойствие !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Ех как се нижат часовете ! Нямам търпение да започне мача.От доста време не съм гледал толкова оптимистично на наш мач в ШЛ.Имаме уникален шанс и не трябва да го изпускаме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
ние от години насам само в сънищата се класираме напред в ШЛ този пост имам усещане,че го чета за 8-9 поредна година ![]() ![]() Нали знаеш какво ще те направя след мача и в двата случая ? Ще сънуваш пиленца и прилепи след мача..................... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Нали знаеш какво ще те направя след мача и в двата случая ? Ще сънуваш пиленца и прилепи след мача..................... ![]() така и не разбрах кво ще стане ако се класираме ? ще живея ли още...ще ме убиеш ли ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:36 AM |