Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Балотели така или иначе нямаше да е титуляр. Милито, Ето'О и Пандев ще се справят!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Балотели така или иначе нямаше да е титуляр. Милито, Ето'О и Пандев ще се справят! Това е нормално.Но Балотели е перфектен като резерва,дори и мача да се развива в правилната посока,както видяхме в Милано! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Това е нормално.Но Балотели е перфектен като резерва,дори и мача да се развива в правилната посока,както видяхме в Милано! Добре беше да го имаме в Лондон.Сега ако стане лошо трябва да разчитаме на македонката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Добре беше да го имаме в Лондон.Сега ако стане лошо трябва да разчитаме на македонката ![]() Ииии... Куарешма ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Жозе: Нямам какво да доказвам на Челси
15 март 2010 23:17 Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо обяви, че няма какво да се доказва пред бившия си клуб Челси, в деня преди сблъсъка между двата тима в реванш от Шампионската лига. Италианският тим има преднина от 2:1 преди двубоя на „Стамфорд бридж”, а Моуриньо е уверен, че ще продължи на четвъртфинал. „Гледната точка на Челси отдавна не ме касае,” заяви босът на „нерадзурите”. „Моята цел е да се класираме напред и ако утре стигнем на четвъртфиналите, това ще е важното за Интер, особено за отбор, който толкова години не е печелил Шампионската лига.” Специалният ще стъпи на „Стамфорд бридж” като треньор за първи път, откакто напусна клуба преди три години и половина, и е на мнение, че вече няма какво да доказва. „Нямам какво да доказвам нито пред клуба, нито пред играчите на Челси, или феновете на тима, или ръководството,” отсече Моуриньо. „Единственото, което мога да направя е да подготвя отбора си за мача, да му предам всичката си класа, всичката си мотивация, и да дам всичко от себе си,” доста разпалено каза още португалецът. Според Моуриньо проблемите на Челси с вратарския пост, където Петър Чех е контузен, а както и вторият избор Енрике Иларио, и най-вероятно титуляр ще е неопитният Рос Търнбул, не са толкова важни. „Чех е един от най-добрите вратари в света, затова е жалко за Челси, че не може да играе. Но не е за първи път, когато на един отбор се налага да използва и третия си вратар. Аз честно казано, не познавам добре Търнбул,” завърши Жозе Моуриньо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
стигате се коси за тоя мангал вече. имам чувството,че всички неприятности напоследък,са свързани с него. ебах го у келеша вчерашен,само стойки чупи и недоволства. това е лошо за атмосферата вътре. може да е за добро без него.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Аз понеже не съм алчен , ще си пожелая едно 3-2 за Челси
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_mekoma_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
страхотен резултат дано да е такъв. 1 гол на Sneijder от пряк свободен и 1 на Milito и гата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Какво толкова се палите на тема "Балотели"? Марио на няколко пъти през сеозна е бил човека, който с появата си е раздвижвал Интер и е докарвал нещата до добър завършек. Липсата му е НОВИНА и ще се ПОЧУВСТВА. Може да е всякакъв но Балотели е в по-добра спортна форма от Ето'о и Пандев през изминалия месец и половина, нали така? :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Лондон е домът на Моуриньо
Специален е неговото прилагателно име. След това всичко стана специално - той за Челси и Лондон, както и Лондон за него. Така ще е и днес, когато се завръща на "Стамфорд Бридж". Да играе в Лондон, за Жозе Моуриньо ще е все едно да се прибере у дома без ключове. Познава перфектно всичко, но навсякъде трябва да го придружават и вратите ги отваря друг. Собствена къща След като живя един месец в "Челси Вилидж Хотел" на "Ийтън Терас" №10, в квартала Белгравия между Хайд Парк и Бъкингамския дворец, Моуриньо се премести в собствен дом. В края на лятото на 2004 г. един фен на Челси реши да му продаде апартамента си. Така той се настани в квартала Челси Харбър, на 10 минути пеша от "Стамфорд Бридж". В офиса Вторият дом на Моуриньо в Лондон беше неговият офис. Имаше два - един на "Стамфорд Бридж", който харесваше най-много. Обичаше да диша въздуха около "Крейвън Котидж", стадиона на Фулъм, който е близо до този на Челси. Другият му офис беше в Кобъм, в центъра за подготовка на сините. Моят приятел Брайън Адамс След като се премести в Челси Харбър, той можеше да ходи пеша до "Стамфорд Бридж". Да се прибира пеш след мач се превърна в приятен навик за него. Често го придружаваха фенове на сините. С един специален привърженик на Челси - певеца Брайън Адамс, стана добър приятел. При един от разговорите им канадският музикант каза: "Знаеш ли, че съм голям фен на Интер?". Онази рибена супа На две крачки от любимия му магазин в Лондон - "Хародс", е ресторант "Сан Лоренцо". За Моуриньо да харчиш много означава да се храниш добре. Две са любимите му заведения - "Ла Фамилия" и именно "Сан Лоренцо". Тосканската кухня, която Лоренцо и Мара Берни предлагат, е имала видни почитатели като принцеса Даяна. С годините заведението стана любимо място и на много футболисти. И до днес в менюто има спагети ала Виали (бивш играч на Челси). Селекционерът на Англия Фабио Капело също минава често. Когато Моу сядаше, той нареждаше: "Както обикновено". Тогава му сервираха рибена супа или спагети с омар. Точно в "Сан Лоренцо" отпразнува двете титли на Англия. Седмица преди да бъде уволнен, се събра тук на вечеря с целия си щаб. Рекламният клип Жозе рядко се отдалечаваше от Лондон. Когато му се пътуваше, поемаше към Ипсуич, на два часа път с кола. Като голям любител на тениса най-приятният ден за него беше един следобед на "Уимбълдън". Близо до кортовете на "Ол Инглънд Клуб" засне рекламния клип на "Америкън Експрес", в който заяви: "Аз винаги съм стъпка пред останалите". Андреа Елефанте, "Гадзета дело Спорт" -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Матераци разкри защо Моуриньо
Защитникът на Интер Марко Матераци разкри защо наставникът на италианския шампион Жозе Моуриньо е оставил извън групата за реванша с Челси младия нападател Марио Балотели. По всичко изглежда, че футболистът е възстановен от травмата си, заради която пропусна срещата с Катаня в петък, но не е попаднал в разширения състав за двубоя с лондончани поради тактическо решение на Моуриньо. Поне такава е версията на Матераци. Отсъствието на Марио Балотели от списъка на Моуриньо предизвика голям отзвук в медиите, като се появиха спекулации, че младокът се е скарал с португалския специалист. "Марио не бе в състава за мача с Катаня, тъй като имаше проблеми с коляното, но решението да не бъде включен в групата за мача с Челси е тактическо", сподели пред "Кориере дело Спорт" ветеранът. "Няма да коментирам повече отсъствието на Балотели, защото е по-важно да говорим за тези, които са повикани. Балотели няма да играе, няма да бъде на пейката, така че защо трябва да говоря за него?", добави Матераци. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моуриньо: Ще е специално за Интер да стигне до четвъртфинал
Балотели не е тук, защото аз реших така. не говоря за тези, които не са в отбора, заяви треньорът на Интер. Жозе Моуриньо се завърна в своя дом. Вчера треньорът на Интер отново бе на "Стамфорд Бридж" - стадиона, където прекара 3 незабравими години. Специалния даде пресконференция преди сблъсъка тази вечер. "За мен ще е голяма емоция този мач. На този стадион се чувствам отлично. Но моите чувства и уважение ще бъдат сменени с професионализъм в рамките на 90 минути. Преди мача познавам и обичам всички тук. След мача - също. Но по време на тези 90 минути, не познавам никого", заяви Моуриньо. "Играчите решават мача на терена. Не треньорите. Ние можем само малко да помогнем това да се случи. И аз ще дам тази малка помощ", добави Моуриньо. На "Стамфорд Бридж" Моуриньо записа една единствена загуба като мениджър на Челси. Това беше срещу Барселона в Шампионската лига. Сега ще опита да запази тази серия. "Всички в Интер искаме да отидем на четвъртфинала. За клуб като нашия това ще е специално. Защото Интер не е печелил купата много, много години. От доста време не е минавал дори на четвъртфиналите. Затова искаме да го направим сега. Челси - Интер е един малък финал", добави Моуриньо. Треньорът коментира и липсата на Марио Балотели в състава на Интер. Младокът бе оставен извън групата, въпреки че не е контузен. "Това е мое решение. Няма какво да го коментирам. Не искам да говоря за играчи, които не са в групата. В нея не са също Кърхин, Киву или Арнаутич. Но не ме питате за тях. Милан? Не искам да говоря за първенството, защото ще ме накажат за повече от 3 мача", завърши Специалния. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Точно преди този мач не трябваше португалеца да се кара с Балотели и дано да не съжалява
![]() -------------------- |
|
|
Guest_mekoma_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Какво толкова се палите на тема "Балотели"? Марио на няколко пъти през сеозна е бил човека, който с появата си е раздвижвал Интер и е докарвал нещата до добър завършек. Липсата му е НОВИНА и ще се ПОЧУВСТВА. Може да е всякакъв но Балотели е в по-добра спортна форма от Ето'о и Пандев през изминалия месец и половина, нали така? :> съгласен съм но не ми харесва защото при всеки допир с противнока и тои на земята голям минус поне от моя гледна точка. за Ето`o със сигорност е в по добра форма но за Пандев може да се поспори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
стигате се коси за тоя мангал вече. имам чувството,че всички неприятности напоследък,са свързани с него. ебах го у келеша вчерашен,само стойки чупи и недоволства. това е лошо за атмосферата вътре. може да е за добро без него. Манагали черни има в Сливен колега ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
FORZA MAGICA INTER!!! Розети няма да свири! Бий шмелси, бий енглишката пасмина, бий, бий, бий!!!
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
FORZA MAGICA INTER!!! Розети няма да свири! Бий шмелси, бий енглишката пасмина, бий, бий, бий!!! ГОЛЯМ СИ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Явно този мач ,толкова ми е влязъл в главата,че снощи го сънувах...0:2 за Интер Eто`o и Пандев отбелязаха за победата
Дано съня ми се сбъдне ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз не съм съгласен с това Балотели да остане извън групата, но щом Жозе така е решил.. доверявам му се, че това ще е правилното решение и няма да ни коства класирането. Все пак Жозе е голям треньор защото знае как да взима правилните решения в над 80% от случаите. Миналата година пусна Виера на "Олд Трафорд", което беше шок.. и това му изяде главата и ни провали мача. Дано сегашната случка не е подобна. Защото ще има момента в мача, в който ще ни е нужно освежаване в атака. Едва ли ще вземем и във втория мач преднина. Успех на Пандев и Ето'о в начинанието.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ясно е че всички ще подкрепяме отбора довечера, но шанса да продължим при това стечение на обстоятелствата не е много голям
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 11:30 PM |