Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Дано се оправи..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Да , ама Барса не ги бихме 1вия мач и не си вярвахме , докато сега е малко по-различно.Аз си оставам оптимист и ще вярвам в отбора до последния съдийски сигнал.
|
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано това със Снайдер е просто трик,иначе не ми се мисли :X
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
"Магията Снайдер" се развали, така че поне няма той да ни е надеждата вече
![]() Шегата настрана, дано да се оправи ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Дано това със Снайдер е просто трик,иначе не ми се мисли :X Apart from Wesley Sneijder, who rested as a precaution after picking up a slight cold, all the players took part in the training session. Oт официалния сайт! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
Ще се оправи !!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Това със Снайдер е пълен кьор фишек.Даже и да е болен ще го дигнат за един ден
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Няколко прахчета Тера Флу , малко чайчета и е готов
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Rousse_F.C. Internazionale_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
dano da gi otstranime , forza my inter milano
Пиши на кирилица! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Със Снайдер, без него, с половин отбор, криво ляво, с грозна игра, с чупене на крака, няма значение, аз предчувствам победата, и също така си мисля че голът за нас ще падне от неочакван играч
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Със Снайдер, без него, с половин отбор, криво ляво, с грозна игра, с чупене на крака, няма значение, аз предчувствам победата, и също така си мисля че голът за нас ще падне от неочакван играч ![]() ![]() И аз имам вътрешното усещане,че ще ги елиминираме...дано се окажем прави след края на двубоя ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Морати бил толкова ядосан от мача със сицилианците, че отказал да пътува до Лондон.Това дано да не е вярно защото в този момент момчетата имат нужда от подкрепа, но от друга страна нека не се звездеят толкова много а да вземат да си оправдаят заплатите.Челси също са отбор със солидни инвестиции и няма да искат да отпаднат в тази фаза на турнира.Дано им натрием носовете на Шмелси
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Босът на Интер Масимо Морати заяви преди реванша с Челси, че неговият тим има леко предимство заради победа с 2:1 от срещата в Милано.
Петролният магнат също така увери, че отношенията между него и треньора Жозе Моуриньо са отлични и няма никакво намерение да сменя португалеца. „Победихме ги в първия мач и това може да ни даде психологическо предимство. Освен това фактът, че равен също ще ни класира, това също може да бъде предимство”, заяви босът на нерадзурите. „Най-важното нещо за мен е, че Моуриньо се завръща на пейката. Играчите имат повече увереност, когато той е близо до тях, тъй като той има удивителни ръководни умения.” „Относно неговото бъдеще, бих могъл да кажа, че той има договор, но вместо това ще заявявам, че с него имаме отлични взаимоотношения и критиките няма да ги подкопаят, няма да го прогонят от Интер”, категоричен е Морати. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Малуда: Не ни е страх от Моуриньо
15 март 2010 | 16:24 Халфът на Челси Флоран Малуда, заяви че никой в отбора не се притеснява от наставника на Интер Жозе Моуриньо преди 1/8 финала реванш в Шампионската лига между двата отбора в утре вечер. Французинът бе една от последните покупки на Специалния докато бе начело на лондончани, преди да бъде уволнен през 2007 година. Той заяви, че играчите не мислят за миналото и ще направят всичко по силите си да отстранят "нерадзурите". "Не мислим за историята, а се стараем да пишем история. Нещата, които са станали в миналото не са важни в момента. Сега просто трябва да победим и да се класираме напред. Това е важно и за нас и за феновете ни. Не ни интересува Моуриньо. Ние сме играчи на Челси и затова целта ни е да победим Интер. След като Моуриньо е треньор на Интер, ние искаме да го победим и него. Това ще е специален мач, но не мисля, че някой от играчите на Челси ще се повлияе от присъствието на португалеца", заяви Малуда. Интер спечели първия двубой с 2:1. Сега дори успех с 1:0 ще е достатъчен на Челси за да продължи напред. Малуда е на мнение, че отборът трябва да подходи с търпение в реванша. "Не съм убеден, че трябва да търсим ранен гол. Отбелязахме попадение в първия мач и това ни дава спокойствие. Мисля, че по-правилно е да играем търпеливо и да не се хвърляме сляпо в атака. Ако действаме умно, вярвам, че ще успеем да се разпишем, а нищо чудно и повече от веднъж. Първият мач играх като ляв бек, но този път това не вярвам да се наложи. Очакваме Интер да играе по-различно от мача в Милано, но сме готови и вярваме, че ще продължим", заяви Малуда. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Балотели аут и за мача с Челси
15 март 2010 | 15:54 Нападателят на Интер Марио Балотели почти сигурно ще пропусне 1/8 финала реванш с Челси в Шампионската лига. 19-годишният талант пропусна и двубоя с Катаня (1:3) в Серия А заради проблем в дясното коляно. Тази сутрин той напусна преждевременно тренировката на тима. Това почти сигурно означава, че младокът няма да пътува за Лондон за утрешната среща. Все още новината не е потвърдена официално от Интер, но отборът трябва да отпътува довечера в 5 часа и тогава ще стане напълно ясно дали Балотели ще бъде в състава. Според някои слухове Балотели е в конфликт с наставника Жозе Моуриньо и това също може да бъде причина за оставянето му извън отбора. Двамата имаха пререкания през седмицата, след като от семейството на играчя заявиха, че Моуриньо го е пуснал в двубоя с Дженоа, въпреки че футболистът му е казал, че има висока температура. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Млад дебютант ще пази за Челси срещу Интер
12 март 2010 | 20:57 Вратарската криза в Челси се задълбочи още повече, след като и резервният страж в селекцията на Карло Анчелоти - Енрике Иларио, получи контузия в адукторите и ще пропусне предстоящите двубои на "сините" от Лондон срещу Уест Хам в Премиър лийг и Интер в Шампионската лига. Както е известно, титулярният вратар на лондончани Петер Чех се контузи по време на първата среща между неговия тим и Интер на "Сан Сиро", която италианците спечелиха с 2:1. Това означава, че младият английски страж Рос Търнбул остава единственият възможен вариант за Анчелоти в предстоящите съдбовни срещи. 25-годишният юноша на Мидълзбро бе привлечен на "Стамфорд Бридж" през лятото със свободен трансфер и все още чака своя дебют с екипа на "сините". Наскоро той бе нападнат от местната преса заради слаби изяви с екипа на резервите на Челси в срещата с Астън Вила, която дублиращият състав на "сините" загуби с 0:4. Сега той ще получи възможност да опровергае критиците си на най-високо ниво в предстоящите двубои срещу Уест Хам и Интер. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Анчелоти: Няма да има нищо специално в завръщането на Моуриньо
15 март 2010 | 16:19 Мениджърът на Челси Карло Анчелоти не споделя мнението, че завръщането на наставника на Интер Жозе Моуриньо на "Стамфорд Бридж" ще окаже някакво "специално" влияние върху крайния изход на сблъсъка между двата тима от ШЛ. Както е известно, първият мач от осминафинала между Интер и Челси завърши с победа на "нерадзурите" с 2:1, а реванша на "Стамфорд Бридж" е утре, като с особен интерес се очаква завръщането на Специалния, какъвто е прякора на Жозе Моуриньо, в дома на Челси. "Моуриньо ще се завърне на "Стамфорд Бридж". За него това ще бъде специална вечер. Мисля, че феновете също ще му организират подобаващо посрещане - нещо, което той заслужава. Двубоят обаче е нещо съвсем различно. Играчите няма да са повлияни от това - всички ще са фокусирани върху играта", смята Анчелоти. "Кариерата на Моуриньо до този момент бе фантастична. Жозе има страхотен опит. Той спечели Шампионската лига, както и няколко титли в различни страни, така че не виждам голяма разлика между него и мен. Различен ще стилът на игра на двата отбора, увереността и личностите, които ще са на терена", продължи италианският специалист. Бившият наставник на Милан не пропусна да изкаже своето съжаление за контузията на Дейвид Бекъм, който вчера скъса сухожилие по време на мача на "росонерите" с Киево (1:0) - контузия, която ще го извади от участие на финалите на Мондиала. "Съжалявам много за Бекъм, тъй като знаех, че той искаше да играе на Световното първенство. Миналата година той дойде в Милан именно, за да постигне тази цел - да покаже, че има качества за националния отбор. Надявам се, че ще се възстанови бързо и ще може да играе отново. Твърде рано е да кажем, че кариерата му вече е приключила, въпреки че контузията е тежка". www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Странно защо в сайта ни още я няма групата за мача при положение че в момента би трябвало вече да летят към Лондон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Аз пък санувах 4е ги бием 6 на 0 баси /////
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 11:04 AM |