Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
ADRIANO...
CHE COFUSIONE , SARA' PERCHE' TIFIAMO, UN GIOCATORE CHE TIRA BOMBE A MANO, E TUTTI IN PIEDI PER QUESTO BRASILIANO, BATTI LE MANI IN CAMPO C'E' ADRIANO... ...L' IMPERATORE DI MILANO ...SEMPRE E COMUNQUE AL TUO FIANCO... -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Уникален нападател,жалко че се провали. Аз бих го взел на проби или под наем,но Морати да не дава и стотинка за него!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Адриано: Всички футболисти пият, мен обаче ме хващат
13 март 2010 14:47 Нападателят на Фламенго Адриано смята, че всички футболисти пият, но остават трезви, докато на него му личи и вероятно затова попада в центъра на вниманието. „Какъв е проблемът? Почти всеки футболист пие от време на време” - заяви Императора - „Някои пият бира, има и такива, които пият по 10 бири, но остават трезви.” „Не отричам, че съм имал проблеми в миналото, но аз не съм алкохолик. Ако бях, не бих играл футбол.” „Никога не съм използвал наркотици и тестовете, които съм правил, винаги са показвали това”, коментира Адриано. Голмайсторът се надява да попадне в състава на Бразилия за Мондиал 2010, а след Световното първенство в Южна Африка може да се завърне в Европа, както неведнъж е заявявал неговия агент. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Адриано: Всички футболисти пият, мен обаче ме хващат 13 март 2010 14:47 Нападателят на Фламенго Адриано смята, че всички футболисти пият, но остават трезви, докато на него му личи и вероятно затова попада в центъра на вниманието. „Какъв е проблемът? Почти всеки футболист пие от време на време” - заяви Императора - „Някои пият бира, има и такива, които пият по 10 бири, но остават трезви.” „Не отричам, че съм имал проблеми в миналото, но аз не съм алкохолик. Ако бях, не бих играл футбол.” „Никога не съм използвал наркотици и тестовете, които съм правил, винаги са показвали това”, коментира Адриано. Голмайсторът се надява да попадне в състава на Бразилия за Мондиал 2010, а след Световното първенство в Южна Африка може да се завърне в Европа, както неведнъж е заявявал неговия агент. www.gong.bg Уникален ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този наистина ме разсмя
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Има огромна доза истина в думите на Адриано , но това не оправдава НЕсериозното му поведение извън терена , което накара огромна част от феновете да изгубят уважението си към него.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Адриано: Тормозят сина ми за дрога
14 март 2010 няма коментари Около нападателя на Фламенго Адриано непрекъснато е интересно. В последните 10 дни за него се изговори много – че годеницата му Жоана го е набила, че е алкохолик и наркоман, че е дебел и ще спира с футбола. Императора опроверга всички слухове и не пропусна да напомни, че говори едно, а медиите „чуват“ друго. - В последните дни името ви бе замесено в употреба на наркотици. - Никога не съм употребявал дрога, никога не съм опитвал нищо! Но когато се говори за Адриано, винаги се преувеличава. Говори се така, защото живея в гето (фавела), а там такива неща се случват. Но има и добри неща, и добри хора. Не искам да се местя оттам. Минавал съм допинг тестове и никога не са били положителни. Написаното във вестниците притеснява семейството ми. То се притеснява. Синът ми ходи на училище, а там му казват, че баща му се дрогира. Говорят, без да знаят какво става. - Имате ли отново проблеми с алкохола? Президентът на бразилската федерация Рикадро Тейшейра казва, че не е проблем играчите да пият по бира, но не трябва да пият по каса бира. - Кой футболист не пие биричка? Почти всички пият, но само за мен се пише. Имах проблем, когато играех за Сао Пауло (през 2008 г.) и целият свят знаеше за него. Ако пак имах същия проблем сега, нямаше да разговаряме. Тейшейра е казал това, за да успокои, а не да раздухва случая, и думите му са точни. Има хора, които не се напиват и от 10 бири, но има и такива, на които им прилошава от съвсем мъничко. - Но когато се заговори, че сте алкохолик, вицепрезидентът на Фламенго Маркос Брас обяви, че наистина имате проблем. - Брас говори 45 мин с медиите за мен, а журналистите написаха само това накрая. Приемам критики, но когато съм сбъркал. Преди време се пишеше, че съм умрял, а аз бях в къщата на майка ми, в моя квартал. Бях там 3 дни и играех футбол с момчетата. - Приличате на човек, който лесно се разстройва. - Аз се притеснявам за семейството си и за хората, които обичам. Такъв беше случаят с годеницата ми Жоана, но вината не беше нейна. Не съм я удрял, нито тя мен. А се говореше даже, че съм я закопчал с белезници. Тя просто иска да съм добре. Не знаеше, че съотборниците ми идват в гетото всеки четвъртък, заведох ги и останахме около 2 часа. Не се прибрах навреме и тя се появи нервирана и малко ме сбута. Уплашила се, че не съм се върнал навреме, и после се случи това (тя изпочупи 4 коли с камъни). Хубаво е, че стана, но аз си научих урока. Вече ще се прибирам навреме, иначе… - Говори се, че сте разговаряли със селекционера на Бразилия Дунга на лагера за контролата с Ирландия (преди събитията с годеницата му). Как премина той? - Говорихме си за всичко, което става по света. Той пита всеки как е, за да е спокоен. Но ме познава много добре като играч и ми вярва. - Президентът на Фламенго Патрисия Аморим искаше да говори с вас след случката с годеницата ви. - Да, говорих с нея. Беше притеснена, защото всеки ден по вестниците излизат нови неща. Предложи да отида на психолог, не психиатър. Различно е. Беше повече да се разсея. Имах нужда от това, защото по принцип съм тих и затворен. - Наистина ли мислехте да спрете с футбола? - Не. Човек се учи с времето. Не съм мислил отново за отказване. Когато ми се случи (преди около 1 г.), не бях щастлив в Италия и се върнах в Бразилия. - Как се чувствате? - Много спокоен. Това, което се случи, ме направи още по-щастлив. Не мислех, че толкова много хора са на моя страна. Хубаво е, че си отворих очите за мнозина, които не желаят моето пропадане. - Целият свят познава Адриано само на терена. Извън него се знае малко, защото давате рядко интервюта. - Какъв е смисълът да говоря. Казвам едно, а някои от вас (журналистите) чуват друго? Говори се, че съм алкохолик и наркоман… - Колко тежите в момента? - Спекулираше се, че съм 106 кг, но съм 101 кг. Идеалното ми тегло е 99 кг. Не тренирах 4 дни и надебелях. Родриго Беншимол globoesporte.com 7 дни спорт -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Хах, относно това за бирата, не той е най-нещастния, защото понякога аз и без алкохол съм пиян... <3
А колкото до качествата му, които доста от нас забравиха (и на моменти някои даже бяха и леко арогантни), тях само един сляп човек би могъл да ги отрече. Ако можеше да се върне с формата от преди 4-5 години, щях да съм "за", но сега вече е твърде късно. Колкото и да лепиш една счупена ваза, тя просто никога няма да си е същата... А това за журналистите си е много правилно, и мен доста ме дразнят понякога x( |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 03:45 PM |