Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Мача започва.Пожелавам на мердата да завършат мача с девет души, да паднат с пет гола и да им свирят така както на нас ![]() Безценно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Виждате как Роналдиньо откровенно се гаври с Рафаел,Скоулс и останалите ,които се опитват да му отнемат.Сетете се как Майкон го изгони за 30 мин от десния фланг и пак критикувайте нашето момче
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
COME ON Bristish xo xo xo....
Man.United cold club and England numberrrrrrrr one 1-1 PAUL SCHOLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Манчестър Юнайтед със яка фирма за тоя мач e тва е големия отбор дойде вкара си гола със едно положение и тва е сега ако иска и 2-1 да свърши мача във Англия нямам как просто да ги изпуснат. -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ами Милан мачкат Юнайтед, това не е отбора с който играхме ние. Честно казано не се изненадвам от играта на Милан в Шл.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Оххххххххххх Котеееееееее СЕКССССССС анален секс ... РУУНИИИ..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Ами Милан мачкат Юнайтед, това не е отбора с който играхме ние. Честно казано не се изненадвам от играта на Милан в Шл. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ами Милан мачкат Юнайтед, това не е отбора с който играхме ние. Отбора е напълно същият, но има 2 големи разлики. 1. Неста не игра срещу Интер, това ни помогна да им се гаврим със защитата 2. Юнайтед започна с нагласата, че ще играе срещу силен отбор, а това въобще не беше така. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Честито на всички фенове на Мухлян
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Почти сигурно продължаване на Юнайтед. Милан в големи части от мач имаше превъзходство, но не успяха да реализират положенията си. МЮ с ебахти късмета в някои ситуации, как ги мразя не е истина...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Това тази вечер на Юнайтед нямаше нищо общо с късмета, а с тоталната им футболна доминация над Мухлян. Двата отбора ги делят футболни светове и реалности в момента. И ако жалките мерди не го разбраха на 24 януари.. то тази вечер би трябвало да са го разбирали.
Хубаво, че Юнайтед играеше ходом мача.. особено в края, че иначе резултата щеше да бъде смехотворен. И ако случайно Леонардо и другите глупаци в Мухлян са си загубил изаписките от 24-ти... то днес дано ги пазят от Рууни и Флетчър, че им изнесоха доста стойностна лекция двамата. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Тези отбори просто немога да ги гледам гледах реал толкова много ги мразя.... ина4е радвам се 4е паднаха мухлян
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 157 Регистриран: 2-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 2,068 Любим Играч: Dejan Stankovic,Goran Pandev ![]() |
незнам на кой да благодаря.На пъево място за добрата игра - приспахте ме.след това искам да благодаря ма манафчесрър-мерси момчета,с тия 22.5 ще почерпа някой ден (както се пее в 1 песен на д2)и последно,но не на последно място на Мулан-МЕРСИ МОМЧЕТА,ЗА НИК Х*Й НЕСТАВАТЕ !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
На мен пък ми е все тая за мачовете на милан и кого побеждават, въпроса е само това да не сме ние и да са зад нас... другото не ме интересува
![]() Иначе би ми се искало да продължат НАЙ-ВЕЧЕ ЦСКА моска, Байерн Мюнхен, Щутгарт, Реал мадрид, Олимпиакос, Интер и Челси... т.е. ние да отстраним Челси, но после да дисквилифицират Порто или Арсенал примерно, защото те са ми безразлични и така Челси да отиде на тяхно място ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
GOD FUCK THE QUEEN!!!! FUCK MAN UNITED, FUCK CHELSEA, FUCK REAL, FUCK BARCELONA!!!!
Не знам кво се кефите толкоз, шибаната мерда че се насраха в гащите насред Сан Сиро, ОК, ама какво Манчестър, ала бала, Руни, да си ебат майката цялата мръсна английска сган и испанска и прочие, омръзна ми да им гледам физиономиите всеки осминафинал, четвъртфинал и полуфинал!!!!! Крайно време е да отпадат всичките, Ливърпул и Юбе бяха първите, сега да ги последват Челси, Арсенал, Реал и Барса, че даже и Юнайтед, предпочитам да утрепем мердата на полуфинал, супер сладко ще е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
На мен пък ми е все тая за мачовете на милан и кого побеждават, въпроса е само това да не сме ние и да са зад нас... другото не ме интересува ![]() Иначе би ми се искало да продължат НАЙ-ВЕЧЕ ЦСКА моска, Байерн Мюнхен, Щутгарт, Реал мадрид, Олимпиакос, Интер и Челси... т.е. ние да отстраним Челси, но после да дисквилифицират Порто или Арсенал примерно, защото те са ми безразлични и така Челси да отиде на тяхно място ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Иначе би ми се искало да продължат НАЙ-ВЕЧЕ Интер и Челси... т.е. ние да отстраним Челси, но после да дисквилифицират Порто или Арсенал примерно, защото те са ми безразлични и така Челси да отиде на тяхно място Какви са тия твой схеми и врътки дето си ги мислиш? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Истината е че мердата нямат никакъв потенциал да вървят напред в турнира.С какво? С рибата Дида на които можеш да му вкараш и плажна топка във вратата,с манекена Неста и недоразумението Амброзини?Мердиньо се опита да направи нещо но играта му определено върви надолу откакто е в Мулан,Зийдорф макар че е суперкласен играч е вече е твърде стар за плеймейкър, а Пирло прекалено бавен и муден за да държи диригентската палка.В нападението едни Пато който от следващата година със сигурност ще предпочете да играе някъде другаде и туй то.Само със съдийска подкрепа не става защото Европа не иска да гледа нагласени работи, а инвестиции в играчи и треньори. Отново само ще сменим надписа -2010 zero tituli
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
GOD FUCK THE QUEEN!!!! FUCK MAN UNITED, FUCK CHELSEA, FUCK REAL, FUCK BARCELONA!!!! Не знам кво се кефите толкоз, шибаната мерда че се насраха в гащите насред Сан Сиро, ОК, ама какво Манчестър, ала бала, Руни, да си ебат майката цялата мръсна английска сган и испанска и прочие, омръзна ми да им гледам физиономиите всеки осминафинал, четвъртфинал и полуфинал!!!!! Крайно време е да отпадат всичките, Ливърпул и Юбе бяха първите, сега да ги последват Челси, Арсенал, Реал и Барса, че даже и Юнайтед, предпочитам да утрепем мердата на полуфинал, супер сладко ще е ![]() Ако искаме да отпадат тези отбори.. викам ние да свършим мръсната и неприятна работа. ![]() Иначе.. омразата ти към английските отбори е видна... но като цяло са с класи над всички други първенства. Юнайтед и Евертън вчера си взеха лесно "трудните мачове". Днес предполагам, че и Арсенал ще си свърши работата още в първият мач, въпреки че Порто има повече съпротивителни сили от Спортинг и Мухлян, доста по-качествен отбор са. Мен малко ме е яд, че Юнайтед се лигавеха прекалено много снощи.. спокойно можеха да отперат мердите с 4-5 гола, да се нядяваме на "Олд Трафорд" да ги унижат. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:58 PM |