Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Не се излагай да пишеш такива неща пич....... ЗА ПОРЪЧКОВИ СЪДИЙСТВА И ТАКА НАТАТЪК. Ама да се говори тука вече 1 седмица за КОНСПИРАЦИИ и т.н. ... е направо СМЕХОТВОНО. ![]() Така говориш все едно ти си единствения човек, който не е чувал за Калчополи. Добре, че не съм от вчера в форума иначе това бих си помислил. Да ти кажа за теб това е смехотворно, обаче за мен е ПЛАШЕЩО, защото ако си мислиш че с тези наказания които минаха покрай процеса италианския футбол е чист.... Там където е текло пак ще тече! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Така говориш все едно ти си единствения човек, който не е чувал за Калчополи. Добре, че не съм от вчера в форума иначе това бих си помислил. Да ти кажа за теб това е смехотворно, обаче за мен е ПЛАШЕЩО, защото ако си мислиш че с тези наказания които минаха покрай процеса италианския футбол е чист.... Там където е текло пак ще тече! То да ти кажа.. то си тече горе долу навсякъде по света. Ама тук изглежда, че в нашия форум тече само когато на нас не ни изнася. Например ще попитам теб.. не си длъжен да ми отговаряш разбира се. Последните две-три години повечето грешки на съдиите не бяха ли в наша полза? Общественото мнение не беше ли, че нас ни бутат по някакъв начин? Защото аз за послдните 2-3 години съм виждал повече СЪДИИСКИ ГРЕШКИ в наша ползва отколкото в наша вреда, разбира се и от вторите е имало. Но пак наблягам на това.. ЗА МЕН ТОВА СА СЪДИИСКИ ГРЕШКИ, а не задкулисни игри. Много е лесно сега да говрим за съдията и конспирациите когато последните 4-5 мача имаше някои съмнителни отсъждания... но от такива и ние сме се облагодетелствали последните една-две години.. и не мисля, че в този форум има някой, който би го отрекъл това. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
То да ти кажа.. то си тече горе долу навсякъде по света. Ама тук изглежда, че в нашия форум тече само когато на нас не ни изнася. Например ще попитам теб.. не си длъжен да ми отговаряш разбира се. Последните две-три години повечето грешки на съдиите не бяха ли в наша полза? Общественото мнение не беше ли, че нас ни бутат по някакъв начин? Защото аз за послдните 2-3 години съм виждал повече СЪДИИСКИ ГРЕШКИ в наша ползва отколкото в наша вреда, разбира се и от вторите е имало. Но пак наблягам на това.. ЗА МЕН ТОВА СА СЪДИИСКИ ГРЕШКИ, а не задкулисни игри. Много е лесно сега да говрим за съдията и конспирациите когато последните 4-5 мача имаше някои съмнителни отсъждания... но от такива и ние сме се облагодетелствали последните една-две години.. и не мисля, че в този форум има някой, който би го отрекъл това. :> Прав си, че е имало доста отсъждания и в наша полза, но дразнещото и притеснителното в момента е, че не се свири по един и същи начин за нас, милан и ювентус. И по-лошото е, че това започва да се превръща в системно и тенденционално, дано не съм прав ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Сигурно и Морати чете форума ни:Inter President Massimo Moratti believes someone is perhaps trying to stop his side from winning a fifth straight Scudetto.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Сигурно и Морати чете форума ни:Inter President Massimo Moratti believes someone is perhaps trying to stop his side from winning a fifth straight Scudetto. хаха е не е далече от истината ![]() Но не мисля,че има как да стане това. Миланезе припарят ли до 2-ро място много ще треперят,аз очаквам след като нашамарим и Столичани в Рим, да ни дойде следващия "втори" и да ни гони ![]() Целия остатък от шампионата са лейки и то не защото е слаб шампионата,а защото ние сме МАШИНА. А на мен ми е много кеф така, но е тъпо,когато с не-футболни прийоми се опитват да ни притесняват. ГАЗИМ ЧЕЛСИ,после секс над Удинезе - тва е! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
За найсти път - червените картони са заслужени за мен. Незаслужено е поведението на боклука в останалите ситуации /най-вече това, че не изгони Пацини при ситуацията с Лусио/. Що се касае за Сами съм почти на същото мнение. Единственото му предимство пред Пандата е неговия опит, но на всеки би трябвало да му е ясно, че Ето-о върви назад. Днес се появяват някакви слухове, че Манчини го иска в Сити - да го взема, според мен, ако си плати добре де. ОООООоооооооооо навит съм на тази опция,да дават 60 милки минимум и да взимаме Давид Вия -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_dobri_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
наказали са ни половината одбор
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
наказали са ни половината одбор Моуриньо отнася 3 мача! ДОКОГА С ТАЗИ НАГЛОСТ НА ИТАЛИАНСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ??? МАФИЯ!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Сигурно и Морати чете форума ни:Inter President Massimo Moratti believes someone is perhaps trying to stop his side from winning a fifth straight Scudetto. Сега ще го накажат да не присъства на мачовете ни + 100 000 евро глоба ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
слабо играхме пич ... верно си е ... с 9 души как па не ги обърнахме с класически резултат дееба... направо си е излагация... а бе, пич ... КАЛЧОПОЛИ процеса какво е?!?!?! МММ? За какво някакви хора бяха наказани, клубове играха в по долна дивизия и прочие? Осъдени са по смехотворни твърдения за конспирация, четени от съдии по форумите? Кой е смешния и каква е действителността? Щом един път е станало, защо да не може да се повтори... иначе, верно е, че сме слабички ... ако не може да обърнем на своя терен некви си от Сампдория с 9, за къде сме тръгнали ...?! Къде отиваш може би?! За горния, дето не ме знаел на колко години съм, очевидно съм по възрастен от него... аз поне съм учен на граматика и правопис във време в което имаше училище, а не днешните катакомби с празни класни стаи... и на съм ФАЛирал никого... Абе ти май много с рогата напред си го подкарал, а ? Питам те дали за първи път ли виждаш картон като на Самуел, а ти ми дрънкаш за граматика, след като постовете ти не познават главни букви и пунктуационни знаци. Не знам по твое време на какво са ви учили, но изглежда не си присъствал често в часовете по български език и литература. Още чакам да ми отговориш на въпроса.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
А не, не виждам за пръв път такъв картон- и в интерес на истината, когато съдия покаже директен червен в такава ситуация, обикновенно бърка... за домашно, може да видиш подобна ситуация с Кристиано Ронадло от преди седмица две, когато разби носа на противник с лакът- е там си беше умишлено и преднамерено, нищо общо със нашия случай. А и да те светна, че процентно съдиите това не го свирят червен... и има нюанси, които ти не умееш да четеш. Една ситуация може да има безброй тълкувания с оглед поведението на играчите в същата тази ситуация. Първосигналното- ЗА ЧЕРВЕН Е води до грешки като съботната.
Иначе, мога да пиша с многоточия колкото си искам ... това не означава, че не знам как почва едно изречение, как свършва, къде се слага запетая, въпросителна или две точки. Докато другата теза е много под въпрос ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:17 PM |