IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

15 страници V  « < 12 13 14 15 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Сампдория (Серия А), 0:0
Simo_23
коментар Feb 21 2010, 21:28
Коментар #261

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

http://www.youtube.com/watch?v=9RoBEqHeU8E...feature=related

Най-великата публика worthy.gif ultra_inter.gif ultra_inter.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Feb 21 2010, 22:52
Коментар #262

Старо Куче Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Това за съдиите няма какво да го коментираме - така са преценили, така са отсъдили... толкова години не им стигат вече на българите да го осъзнаят това smile.gif
Преди няколко месеца, когато загубихме от този тим, казах (а и не само аз...), че хич и не ми пука. Сега го казвам отново, с оправданието, че още сме първи и не загубихме. Станалото - станало wink.gif

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Feb 22 2010, 01:54
Коментар #263

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Цитат(Simo_23 @ Feb 21 2010, 08:54 PM) *
И за да не оставя грешни впечатления у някои,не казвам ,че има някаква световна конспирация срещу нас,но просто ми става гадно разминаването в критериите и гледните точки всеки път нас да прее*ават wink.gif

Къде винаги ни преебават бе човек? Свалете синьо-черните очила и гледайте реално. Това, че даден съдия е сбъркал в 1-2 мача против нас, не ви дава право да говорите за насочено съдийство в ущърб Интер, за ... чакай какво беше - конспирация rofl.gif...

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 22 2010, 02:54
Коментар #264

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

При положение, че Розети тотално се изпонасра и продриска на мача Бари - Интер, някой има ли реално обяснение защо същия този Розети се праща да свири в рамките на по-малко от месец второ ключово гостуване на Интер - В Неапол, в което подмина дузпа за Интер, която беше свирил за Бари??? Явно друг изгоден, който да изпълни поръчката не е имало...

--------------------

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 10:03
Коментар #265

Заинтересован Интерист

Коментари: 249
Регистриран: 4-June 08
Град: Varna
Потребител No.: 544

Цитат
Mou who cried wolf
Inter proved they have the cry-baby mentality, even when the referee gets it right

КЛИНИЧНА СТАТИЯ

избрано от нея... It’s about time Inter learn the rules do actually apply to them.

готино е, ПРИНЦИПУШКИТЕ сигурно получават оргазъм от такива статии cool.gif

--------------------

+Quote Post
Ultras
коментар Feb 22 2010, 10:24
Коментар #266

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Чак сега имах възможност да видя събитията които са станали на мача със Самп и наблягам на два момента.Първия е невероятния червен картон на Самеул.Това е бетер червения на Снайдер,там поне разбрах че е за ръкопляскане,а сега? Бутане? препречване? WTF ?!?! Втория червен на Кордоба немога да коментирам защото не видях двата му жълти.Втория момент е поредния уникален пропуск на Самуел ЕтоО ! За кой ли път поред вече прави такива фрапантни пропуски ! Освен със спринта му с/у Милан и гола с/у Парма с нищо не е показал,че е човека вкарал в два финала на ШЛ.Да започне да оцелва вратата вече,а не само вратаря! В Сряда предпочитам Милито и Пандев да водят нападението.

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 10:31
Коментар #267

Заинтересован Интерист

първият жълт на Кордоба беше след изпълнение на пряксовободен когато изскочи на пътя на топката и блокира удара ... съдията се разсърди 594651_orig.gif

За Ето`о естествено не си прав ... в събота игра в по голямата част от мача като полузащитник и хвърли много сили в дефанзивен план и не се ската и за минута, както това прави Балотели примерно, а кой е Балотели и кой е Ето`о, че първия да се мърдосва на 20 години по терена?! Сами направи пропуск, но след като си компенсирал сума време Мунтари да речем, нормално е в 80-тата да си зверски уморен...
Пандев нападател сред Тери, Карвальо или Иванович, не го виждам много... Пандев е за игра зад нападателите при такива защитници...

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Feb 22 2010, 10:55
Коментар #268

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(Ultras @ Feb 22 2010, 10:24 AM) *
Чак сега имах възможност да видя събитията които са станали на мача със Самп и наблягам на два момента.Първия е невероятния червен картон на Самеул.Това е бетер червения на Снайдер,там поне разбрах че е за ръкопляскане,а сега? Бутане? препречване? WTF ?!?! Втория червен на Кордоба немога да коментирам защото не видях двата му жълти.Втория момент е поредния уникален пропуск на Самуел ЕтоО ! За кой ли път поред вече прави такива фрапантни пропуски ! Освен със спринта му с/у Милан и гола с/у Парма с нищо не е показал,че е човека вкарал в два финала на ШЛ.Да започне да оцелва вратата вече,а не само вратаря! В Сряда предпочитам Милито и Пандев да водят нападението.

За найсти път - червените картони са заслужени за мен. Незаслужено е поведението на боклука в останалите ситуации /най-вече това, че не изгони Пацини при ситуацията с Лусио/. Що се касае за Сами съм почти на същото мнение. Единственото му предимство пред Пандата е неговия опит, но на всеки би трябвало да му е ясно, че Ето-о върви назад. Днес се появяват някакви слухове, че Манчини го иска в Сити - да го взема, според мен, ако си плати добре де.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Feb 22 2010, 11:02
Коментар #269

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Цитат(Ultras @ Feb 22 2010, 10:24 AM) *

Червения картон на Самуел,до колкото видях е за удар с лакът в лицето smile.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Feb 22 2010, 12:13
Коментар #270

Интер Маняк

Коментари: 1,038
Регистриран: 16-March 09
Град: Благоевград
Потребител No.: 1,116
Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo

Абе тоя как така с лекота си изгони нашите защитници, по същия начин трябваше да изгони нападателите на Самп. Тва с Пацини си беше очеизбождащо, а онова келешче Поци бе също за гонене. Не 1-2 нарушения направи,разправяше се постоянно и изнервяше всичко. Червения картон на Самуел е смешен - тичат и двамата,задачата на защитника бе такава: да не допусне преслвдващия го съперник да достигне до топката. И двамата се блъскаха. Абсурд! Изгонването на Кордоба само нарочен съдия може да го направи, при положение,че 7 минути преди това си изгонил един играч,отделно си дал жълт картон 2 минути по-рано на същия "провинен". Поне нарушението да бе в близост до наказателното поле на Интер,че да приемем по милост,че може да се отсъди жълт картон. Да не говорим за сумати неадекватни отсъждания в продължението на мача до края. Относно Ето'о, човека е свикнал на друг футбол, има желание поне,раздава се.(Ибрахимович го гони суша от доста време насам в Барса,така че..). Тоя пропуск може да го направи всеки - вярно е,че като голям и изявен голмайстор бе задължен да отбележи при онази ситуация, но Ето'о ли ще го правим крив,че не спечелихме мача? Мен лично ме е яд и много се ядосвам,защото 6 точки отидоха ей така,докато разни безхаберни отбори-"преследвачи" си добутаха няколко точки в тяхна полза, а нас си ни срязаха доста добре бих казал. В интерес на истината обаче, Интер показва всичко на терена и се вижда,че другите изнемогват,че ги тегне як комплекс,злоба и завист от факта,че те немогат! Лошото в тоя момент е,че бая сериозни мачове имаме още. След Челси гостуваме на Удинезе, които са супер неприятен за нас съперник. Но доколкото разбрах,те са уволнили треньора си,така че очаквам тоя път по-лек мач. След това сме домакини на Дженоа ако не се лъжа - там победа също си е задължителна. И през тея 2 предстоящи кръга очаквам остатъка да полапа малко, и така.. smile.gif allright.gif allright.gif

--------------------

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 12:16
Коментар #271

Заинтересован Интерист

червения картон беше директен, въпреки че Самуел имаше жълт... не видях лакътя да е умишлен, по скоро имаше размахване на ръце при пазене на позиция и борба тяло в тяло... ма щом съдията е видял такава грубиянщина безподобна и вандалска, нека сме ПРИНЦИПУШКИ и отсъдим, че е заслужен ДИРЕКТЕН червен... всичко дето ни свирят съдиите е ПРАВИЛНО и ЗАСЛУЖЕНО... ако се объркат, то е НЕВОЛНО въпреки неволната СЕРИЯ в последните месеци... мерси за вниманието, ПРИНЦИПУШКИТЕ ме светнаха за РЕАЛНОСТТА!

--------------------

+Quote Post
C-Murder
коментар Feb 22 2010, 12:44
Коментар #272

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Цитат(J.M. @ Feb 22 2010, 12:16 PM) *
червения картон беше директен, въпреки че Самуел имаше жълт... не видях лакътя да е умишлен, по скоро имаше размахване на ръце при пазене на позиция и борба тяло в тяло... ма щом съдията е видял такава грубиянщина безподобна и вандалска, нека сме ПРИНЦИПУШКИ и отсъдим, че е заслужен ДИРЕКТЕН червен... всичко дето ни свирят съдиите е ПРАВИЛНО и ЗАСЛУЖЕНО... ако се объркат, то е НЕВОЛНО въпреки неволната СЕРИЯ в последните месеци... мерси за вниманието, ПРИНЦИПУШКИТЕ ме светнаха за РЕАЛНОСТТА!

Не знам на колко си и от колко време гледаш футбол, но за първи път ли виждаш подобен червен картон? За мен удара с лакът изобщо не е спорен, но за останалите, изключвайки първия на Кордоба, понесохме максимално тежкото тълкование на правилата - фал - картон biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Feb 22 2010, 14:00
Коментар #273

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Добре ДЕ тука тези, които НЕ СА С ОЧИЛАТА защо никой не каже какви бяха тези някакви си 50 000 бели кърпички на Меаца ? KAZAKA вика, че хората били настинали, ама 50 000 изведнъж настиват ли ?

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 22 2010, 14:02
Коментар #274

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(niki.st @ Feb 22 2010, 12:54 AM) *
При положение, че Розети тотално се изпонасра и продриска на мача Бари - Интер, някой има ли реално обяснение защо същия този Розети се праща да свири в рамките на по-малко от месец второ ключово гостуване на Интер - В Неапол, в което подмина дузпа за Интер, която беше свирил за Бари??? Явно друг изгоден, който да изпълни поръчката не е имало...

Същия този Розети преди година помниш ли какъв гол пусна на Адриано? В какъв мач? Не се излагай да пишеш такива неща пич....... ЗА ПОРЪЧКОВИ СЪДИЙСТВА И ТАКА НАТАТЪК. Вземете се стегнете малко в тези теми.. вместо да се излагаме в този форум като КИФЛАДЖИИ .. или повярвайте в качествата на отбора.. или си кажете, че сме играли слабо. Ама да се говори тука вече 1 седмица за КОНСПИРАЦИИ и т.н. ... е направо СМЕХОТВОНО. biggrin.gif Дано не ни четат много хора..... :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 14:13
Коментар #275

Заинтересован Интерист

слабо играхме пич ... верно си е ... с 9 души как па не ги обърнахме с класически резултат дееба... направо си е излагация...
а бе, пич ... КАЛЧОПОЛИ процеса какво е?!?!?! МММ? За какво някакви хора бяха наказани, клубове играха в по долна дивизия и прочие? Осъдени са по смехотворни твърдения за конспирация, четени от съдии по форумите? Кой е смешния и каква е действителността? Щом един път е станало, защо да не може да се повтори...

иначе, верно е, че сме слабички ... ако не може да обърнем на своя терен некви си от Сампдория с 9, за къде сме тръгнали ...?! Къде отиваш може би?!

За горния, дето не ме знаел на колко години съм, очевидно съм по възрастен от него... аз поне съм учен на граматика и правопис във време в което имаше училище, а не днешните катакомби с празни класни стаи... и на съм ФАЛирал никого...

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 22 2010, 14:18
Коментар #276

Цитат(J.M. @ Feb 22 2010, 12:13 PM) *
слабо играхме пич ... верно си е ... с 9 души как па не ги обърнахме с класически резултат дееба... направо си е излагация...
а бе, пич ... КАЛЧОПОЛИ процеса какво е?!?!?! МММ? За какво някакви хора бяха наказани, клубове играха в по долна дивизия и прочие? Осъдени са по смехотворни твърдения за конспирация, четени от съдии по форумите? Кой е смешния и каква е действителността? Щом един път е станало, защо да не може да се повтори...

иначе, верно е, че сме слабички ... ако не може да обърнем на своя терен некви си от Сампдория с 9, за къде сме тръгнали ...?! Къде отиваш може би?!

За горния, дето не ме знаел на колко години съм, очевидно съм по възрастен от него... аз поне съм учен на граматика и правопис във време в което имаше училище, а не днешните катакомби с празни класни стаи... и на съм ФАЛирал никого...

Калчополи беше процес от 5-6 години.. а не от 3 мача, в които не успяхме да бием. :>
Защо преди година не ви знаеха така устите за Розети? Когато бихме с гол с ръка? И за да не се правят на хитри някой хора.. това го казвам защото изпадаме в смехотворна ситуация тука. Преди ова есента Мухлян ни биха с гол от засада, така че си заслужиха ръката на Адриано. Но тогава се подигравахме на мердите, и възхвалявахме отбора си и постъпкат на Адриано, нали? Сега Розети ни поряза в една ситуация срещу Наполи.. И ВИЕ ГО ОБЪРНАХТЕ НА КОНСПИРАЦИИ, ПСУВНИ и т.н. biggrin.gif Говорим за 3 мача... не за период от 3 години.
Айде да не споменавам колко път сме били облагодетелствани и ние от некъдърни съдии последните 3 години... че ще вземе да ми излете с "хейт" и т.н. :>
Това поведение тип "настъпани госпожички" не е присъщо за фенове на шампионки отбор.. ако вие бяхте толкова сигурни в класата на тима ни. и това че няма кой да ни пипне в Италия нямаше да пишете толкова глупости на поразия. Но явно, че заради 3 хикса.. нещо изгубихте вяра в отбора и почнахте да търсите другаде причините. Нищо че на всеки беше ясно какви мачове ни чакат срещу Наполи и Сампдория.. и че това са евентуални загуби на точки.

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 14:30
Коментар #277

Заинтересован Интерист

сигурен съм, че ако не бяхме били милан с 10 души, пак щеше да ръсиш колко слаби сме били ...
така е баце, прав си- слаби сме, другите са силни и напълно закономерно е да ни бият от тук до края на шампионата... Морати да уволнява Моуриньо, играчите да си опичат главите и да не гледаме гредите в чуждите очи, а сламките в нашите... Над нещата сме, гледаме себе си... ако ни порежат пет, шест, двайсе пъти, то е случайност, а не тенденция. Губим защото не можем, а не заради субективни фактори които гравитират в болните ни мозъци. КАЛЧОПОЛИ е било за 5 години и да не си мислим, че новота КАЛЧОПОЛИ не стартира от тази година... защо? Защото така... със здраве, повече не ми се коментира.

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Feb 22 2010, 14:33
Коментар #278

Guests

Цитат(Faustico @ Feb 22 2010, 02:18 PM) *
Калчополи беше процес от 5-6 години.. а не от 3 мача, в които не успяхме да бием. :>
Защо преди година не ви знаеха така устите за Розети? Когато бихме с гол с ръка? И за да не се правят на хитри някой хора.. това го казвам защото изпадаме в смехотворна ситуация тука. Преди ова есента Мухлян ни биха с гол от засада, така че си заслужиха ръката на Адриано. Но тогава се подигравахме на мердите, и възхвалявахме отбора си и постъпкат на Адриано, нали? Сега Розети ни поряза в една ситуация срещу Наполи.. И ВИЕ ГО ОБЪРНАХТЕ НА КОНСПИРАЦИИ, ПСУВНИ и т.н. biggrin.gif Говорим за 3 мача... не за период от 3 години.
Айде да не споменавам колко път сме били облагодетелствани и ние от некъдърни съдии последните 3 години... че ще вземе да ми излете с "хейт" и т.н. :>
Това поведение тип "настъпани госпожички" не е присъщо за фенове на шампионки отбор.. ако вие бяхте толкова сигурни в класата на тима ни. и това че няма кой да ни пипне в Италия нямаше да пишете толкова глупости на поразия. Но явно, че заради 3 хикса.. нещо изгубихте вяра в отбора и почнахте да търсите другаде причините. Нищо че на всеки беше ясно какви мачове ни чакат срещу Наполи и Сампдория.. и че това са евентуални загуби на точки.

Абе конспирация е силно казано, ок, ама изчакай да видим дали ще са само 3, или ще продължи статистиката, миналата година си е за миналата година, според мен най-добре да коментираме в края на сезона...

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 22 2010, 14:34
Коментар #279

Пич, сериозно си в грешка. Ти си този, който изкарва тука Интер слаб и не вярва в отбора и класа му.. не аз. smile.gif
И да .. МНОГО СМЕ ГОЛЕМИ когато не ни отсъдят дуспа и ни изгонят 2-ма играчи (ОМФГГГГГГ! НЕЧУВАНО В СВЕТОВНИЯТ ФУТБОЛ!) .. а когато на нас ни пуснат нелепи голове съдиите.. цитираме тука феновете на Мухлян и Рома.. и им се подиграваме.
Сега за 4 мача.. някои хора в тоя форум изпаднаха в същата ситуация. :>

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
J.M.
коментар Feb 22 2010, 14:40
Коментар #280

Заинтересован Интерист

е, ако тръгна да обяснявам иронията, няма да е ирония ... сори

--------------------

+Quote Post

15 страници V  « < 12 13 14 15 >
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 11:47 AM
Buy sports equipment online