Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
БРАВО ИНТЕР
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Няма да ни оставят да станем шампиони, да знаете. Другата седмица в Удине гледай кво става. Честно казано започвам да го вярвам това, няма да ни оставят, ще стопят аванса с някви дузпи и прочие... Иначе евала на отбора, 1 точка на фона на безобразието на терена си е повече от добре!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Единствената статистика ,която е по-внушителна от получените червени от нас, е тази за дадени в полза на Милан и тяхните дузпи
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
За пореден път Интер ме накара да съм ГОРД.Друг отбор щеше да се срине при тази ситуация но не и нашия.Отново огромен дух и воля.Жозе не случайно още след мача с мердите каза че няма да ни позволят да станем шампиони.Дори това да се случи се горoея с това което показва отбора.FORZA INTER.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Талявенто, с нокти гробове на децата си да копае!
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Отична тока предвид обстоятелствата. Отичен и за Камбиасо и Лусио. Според мен съдията свири всичко както трябва, аз слабо отсъждане тоя мач не видях. Самуел и Кордоба трябва сериозно да се замислят за направеното, и по-скоро ... като цяло отбора ни за ДИСЦИПЛИНАТА. Всеки един съдия на света щеше да ги изгони и 2-мата. Тази тема не я дъвчим от вчера или днес.. утре ще пиша подробно, че трябва да излизам.
Момчета не си трошете главите с глупости....... съдията днес сякаш нямаше слабо отсъждане, особено при 3-те червени картона. Няма никакви куропции.. Дядо Коледа не съсществува.. Снежанка не е курва... а ние пак ще сме шампиони с +10. Трудното мина - Наполи и Дориа. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Тоя сложи Йовербо в малкия си джоб !!!!!!!!!!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Талявенто, с нокти гробове на децата си да копае! Винаги цепиш брат ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Абе аз от началото на полусезона говоря че ме е страх и че съм параноик,но за съжаление се вижда като че ли съм прав
![]() И именно заради това че има сериозна съдийска тесла срещу нас във всеки един мач,адски се нервя не всеки пропуск на нашите от чисти положение,както направихме и този мач,за ПОРЕДЕН път. Някои хора много набързо писаха тук че сме станали шампиони,но ми се струва че битката едва сега започва. Никак няма да ни е леко,трябва сега Морати да скочи много яко на съдиите и да тропне на масата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Този мач е олицитворението на Калчото и мафията която го управлява.Дерат и омаломощават единствения достоен отбор който може да защитава италианския футбол в ШЛ.Сампдория са едно среднокласно отборче което не можа с девет души да ни направи един сериозен пробив и не виждам защо въобще имат амбиции за европейските турнири.Мачът не тръгна добре за нас, но няма отбор който заслужава до 20 мин. да е с девет души така че коментарите от рода на "заслужавахме си го" си ги запазете за друг път.Попетвам, че титлата няма да ни се изплъзне,просто ще ни е по трудно от миналата година
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Браво на момчетата! Много сили хвърлиха днес, раздадоха се безрезервно и само малшанса ни раздели от трите точки. Съдията(педер-ст) ни отряза главата, но Жозе намери и за него лек, точката си е точка. Сега гледаме към шмелси и така
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Лошото е че изразходвахме много сили днес а това не беше в плановете ни преди Чукотка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гадна Майна ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 339 Регистриран: 22-January 09 Град: Пловдив Потребител No.: 827 ![]() |
няма да се предаваме ,вижда се че играят напук на всичко
-------------------- 10-те божи заповеди на истинските интеристи.......
# 1.Няма друг бог освен Хавиер Санети!!! # 2.Гордей се със Джачинто Факети!!! # 3.Миланистите трябва да бъдат унищожени!!! # 4. Сан Сиро е твоята църква!!! # 5. Феновете на Интер са твои братя !!! # 6. Не пожелавай друга фланелка освен тази.!!! # 7. Не произнасяй името на Моуриньо напразно!!! # 8. Преброй си пръстите,след като си се ръкувал с фен на Ювентус!!!. # 9. Дезинфекцирай ръцете си, след като си се ръкувал с фен на Милан!!! # 10. Единственият принц на Милано е Милито!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
садията - образец за подражание ( model professional ) даже нз но ако кинтериста като вещо лице се изкаже бихме могли да му основем школа да ръководи и напътства младите таланти на италианското съдийсто..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
ЧЕСТИТА ПОБЕДА БРАТЯЯЯ,ЕТО ЗАЩО СЪМ ОТ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ,ЛУД,НЕВЕРОЯТЕН ОТБОР ИНТЕР.Тази точка за мен е даже повече от победа,а тоя съдия Телиавенто ли е къв е КУР ДА ГО СКЪСА
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гадна Майна ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 339 Регистриран: 22-January 09 Град: Пловдив Потребител No.: 827 ![]() |
Лошото е че изразходвахме много сили днес а това не беше в плановете ни преди Чукотка. Няма да се плашиш за чукотка ебем ги ![]() -------------------- 10-те божи заповеди на истинските интеристи.......
# 1.Няма друг бог освен Хавиер Санети!!! # 2.Гордей се със Джачинто Факети!!! # 3.Миланистите трябва да бъдат унищожени!!! # 4. Сан Сиро е твоята църква!!! # 5. Феновете на Интер са твои братя !!! # 6. Не пожелавай друга фланелка освен тази.!!! # 7. Не произнасяй името на Моуриньо напразно!!! # 8. Преброй си пръстите,след като си се ръкувал с фен на Ювентус!!!. # 9. Дезинфекцирай ръцете си, след като си се ръкувал с фен на Милан!!! # 10. Единственият принц на Милано е Милито!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
За пореден път Интер ме накара да съм ГОРД.Друг отбор щеше да се срине при тази ситуация но не и нашия.Отново огромен дух и воля.Жозе не случайно още след мача с мердите каза че няма да ни позволят да станем шампиони.Дори това да се случи се горoея с това което показва отбора.FORZA INTER. Аз се надявам този дух и воля да го покажем и срещу Челси в ШЛ. Няма от какво да се притесняваме за този мач . Личи си ,че имаме добри футболисти,най-добрия треньор в света само можем да се надяваме всички момчета да покажат истинските си качества в този мач. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Започвам вече да се притеснявам! Не от 3-те поредни мача без успех на Интер , ами от судииските тесли , които ни удрят.Не е нормално да биваме унижавани по такъв начин от някакви льольовци облечени в гейско лилаво! Имаме един перфектен отбор , който стана ДОМИНАНТ в Италия.Това не се харесва на голяма част от хората на апенините , но още от сега мога да им кажа , че каквото и да правят , не могат да спрат машината ИНТЕР!
Евала на момчетата за духа , който изкараха.Адски много старание хвърлиха всички (изключвам Мота ![]() Вдигаме гордо главите и гледаме към следващия си противник! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Абе аз от началото на полусезона говоря че ме е страх и че съм параноик,но за съжаление се вижда като че ли съм прав ![]() И именно заради това че има сериозна съдийска тесла срещу нас във всеки един мач,адски се нервя не всеки пропуск на нашите от чисти положение,както направихме и този мач,за ПОРЕДЕН път. Някои хора много набързо писаха тук че сме станали шампиони,но ми се струва че битката едва сега започва. Никак няма да ни е леко,трябва сега Морати да скочи много яко на съдиите и да тропне на масата. Не по масата, бате, а по главата на Талявенто и/или Розети и то в буквалния смисъл. Свършиха се главорезите в Италия ли? Пребиват един за назидание, трошат му краката и зъбите и готово. Въобще не се шегувам! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Фаустико, в първата ситуация при Кордоба НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ЖЪЛТ КАРТОН (с това не отричам, че постъпи изключително глупаво при втория). Ситуацията на Самуел... първо има съмнение за ръка преди това, второ тоя се просна все едно са му вкарали юмрук в слепоочито, трето...виждал съм множество такива ситуации, в които дори фаул не се свири...
Тенденцията се видя и в още няколко отсъждания (отсъдено погрешно засада на Милито, и най-красноречива беше ситуацията края на първото полувреме когато ни забави тъча с 10 секунди... за тези 10 секунди изтекоха и 2-те минути и ВЕДНАГА СВИРИ КРАЯ... да не би Интер да вземе да вкара)... ДНЕС НЯМАШЕ СЛАБ ИГРАЧ... МАЙКОН, КАМБИАСО, КАПИТАНА, МИЛИТО, ЕТОО (въпреки пропуска... не спря да тича цял мач, да тормози, да пресира), СТАНКО, СНАЙДЕР...ЛУСИО ЗАБОГА |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 11:48 AM |