IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Фиорентина (Купа на Италия), 1:0
Scofield
коментар Feb 4 2010, 10:33
Коментар #81

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Моуриньо пак скастри Супер Марио

Марио Балотели подаде за победния гол на Диего Милито в снощния полуфинален мач срещу Фиорентина за Купата на Италия, но това не го спаси от гнева на Жозе Моуриньо. Насатвникът на Интер остана недоволен от играта на младока в защита, като двамата дори се скараха край тъчлинията, а малко по-късно Балотели беше сменен. на излизане от терена нападателят хвърли ръкавиците си и се прибра директно в тунела, вместо да седне на скамейката.

"В моята тактика футболистите първо трябва да си вършат задълженията в защита и чак след това да мислят за собствените си проблеми. Не ме интересува дали Балотели се е контузил, или пък си е загубил контактните лещи", коментира Моуриньо след мача.

"Резултатът е по-добър от играта ни, особено през второто полувреме. Очаквах повече от моя отбор. Имаме предимство, но ни чака много тежък реванш", добави португалецът.

www.sportal.bg

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
Xs7yLe
коментар Feb 4 2010, 10:57
Коментар #82

Интер Маняк

Коментари: 1,084
Регистриран: 4-August 07
Град: Варна
Потребител No.: 390
Любим Играч: Raul

Цитат(Matrix @ Feb 4 2010, 12:00 AM) *
Как не те е срам да говориш така за футболиста дал най-много на Интер заедно с Капитана през последното десетилетие?!? Не по 1-2,ако иска по 100-200 на мач да прави,пак нямаме право да го упрекваме.Чудесата,които ги вършеше навремето,за да ни задържи в 4ката,аз поне не съм виждал от друг вратар в света.Нз за вас...

Честита победа иначе,заслужихме си я.Направи ми добро впечатление,че Фио не спечели нито 1 въздушен двубой в атака.Единствено по крилата имаха някои проблясъци,но това е защото и Матрикс и Лусио се увличат в атака доста често smile.gif

Напълно подкрепям ! Иначе пестелива победа , ама друго не се е и очаквало с оглед на тежката програма.

+Quote Post
Mimiun
коментар Feb 4 2010, 11:07
Коментар #83

Редовен Интерист

Коментари: 267
Регистриран: 22-May 07
Град: В.Т.
Потребител No.: 338
Любим Играч: A.Rekoba

Апсолютно съм съгласен за Толдо, че е славен вратар но говорим за него в минало време. Ако съдим на коментарите на Жозе-то той гради отбора от защитата напред. Разколебан страж който не пази добре "гърба" не е много ефективна опция за целия отбор. Гадно е ама да пази в тях вече.

+Quote Post
Xs7yLe
коментар Feb 4 2010, 11:11
Коментар #84

Интер Маняк

Коментари: 1,084
Регистриран: 4-August 07
Потребител No.: 390
Любим Играч: Raul

Аз и не твърдя ,че е по-добър избор на вратата от Жулио, но просто да му се покаже дължимото уважение.

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Feb 4 2010, 12:35
Коментар #85

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Xs7yLe @ Feb 4 2010, 11:11 AM) *
Аз и не твърдя ,че е по-добър избор на вратата от Жулио, но просто да му се покаже дължимото уважение.

Не става въпрос за неуважение.Толдо е един от най-големите вратари през последните двадесет години в Европа и ако това леке Буфон не беше така толериран сигурен съм,че Толдо щеше да има и доста повече мачове в скуадрата.На тази възраст за втори вратар е добър, но му липсва концентрация и в двата мача допускаше грешки, което доведе и до нелеп гол.Добрия вратар е половин отбор гласи една футболно поговорка.Липсата на игрова практика очевидно му се отразява, което означава че трябва да разчита само на опита си, което не е достатъчно на този етап.Всеки който е на терена трябва да дава максимума от себе си-това е философията на Моуриньо.Това е форум,тук всеки изразява мислите си свободно и ги споделя с другите и поради тази причина не винаги гледните ни точки съвпадат. allright.gif

--------------------

+Quote Post
niki.st
коментар Feb 4 2010, 12:44
Коментар #86

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Цитат(KAZAKA @ Feb 4 2010, 12:05 AM) *
ПС
8 души се събрахме. Много добре като за този мач.

7 май бяхме

Всичко ще се решава на реванша, има много време. Добре е, че Фиорентина не вкара гол на чужд терен.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Feb 4 2010, 13:31
Коментар #87

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Честита победа! Някои искат всеки мач да мачкаме и да бием с красива игра, но все пак отбора има приоритети и купата на италия е на малко по-заден пла. При положение, че водихме в резултат нормално беше да играем по този начин. Все пак не е много лесно да затвориш и контролираш мача, това го могат само големите smile.gif
Похвала заслужават всички, само не мога да разбера до кога Балотели ще продължава с неговите си номера, не му ли писна незнам smile.gif
Нападателите като Милито са рядкост!!!
И аз исках Марига да поиграе, но съгласете се че няма как да искаме като дойде и веднага да е титуляр, при положение че на пейката са Мунтари и Мота. Все пак Жозе сам каза, че момчето има огромен потенциал, но му трябва доста работа. Аз вярвам, че за в бъдеще той може да се превърне в неизменен титуляр, замо малко време трябва да му даден s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Feb 4 2010, 18:13
Коментар #88

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Честита победа, момчета! Аз съм доволен от играта. Според мен Балотели се представи на ниво, но не му прави чест да недоволство. Не му ли стига това че последните мачове е титуляр?! Очаквам труден реванш, но си мисля че ще се класираме на финала!

+Quote Post

5 страници V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 12th July 2025 - 08:23 PM
Buy sports equipment online