Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Моуриньо пак скастри Супер Марио
Марио Балотели подаде за победния гол на Диего Милито в снощния полуфинален мач срещу Фиорентина за Купата на Италия, но това не го спаси от гнева на Жозе Моуриньо. Насатвникът на Интер остана недоволен от играта на младока в защита, като двамата дори се скараха край тъчлинията, а малко по-късно Балотели беше сменен. на излизане от терена нападателят хвърли ръкавиците си и се прибра директно в тунела, вместо да седне на скамейката. "В моята тактика футболистите първо трябва да си вършат задълженията в защита и чак след това да мислят за собствените си проблеми. Не ме интересува дали Балотели се е контузил, или пък си е загубил контактните лещи", коментира Моуриньо след мача. "Резултатът е по-добър от играта ни, особено през второто полувреме. Очаквах повече от моя отбор. Имаме предимство, но ни чака много тежък реванш", добави португалецът. www.sportal.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Как не те е срам да говориш така за футболиста дал най-много на Интер заедно с Капитана през последното десетилетие?!? Не по 1-2,ако иска по 100-200 на мач да прави,пак нямаме право да го упрекваме.Чудесата,които ги вършеше навремето,за да ни задържи в 4ката,аз поне не съм виждал от друг вратар в света.Нз за вас... Честита победа иначе,заслужихме си я.Направи ми добро впечатление,че Фио не спечели нито 1 въздушен двубой в атака.Единствено по крилата имаха някои проблясъци,но това е защото и Матрикс и Лусио се увличат в атака доста често ![]() Напълно подкрепям ! Иначе пестелива победа , ама друго не се е и очаквало с оглед на тежката програма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
Апсолютно съм съгласен за Толдо, че е славен вратар но говорим за него в минало време. Ако съдим на коментарите на Жозе-то той гради отбора от защитата напред. Разколебан страж който не пази добре "гърба" не е много ефективна опция за целия отбор. Гадно е ама да пази в тях вече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Аз и не твърдя ,че е по-добър избор на вратата от Жулио, но просто да му се покаже дължимото уважение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Аз и не твърдя ,че е по-добър избор на вратата от Жулио, но просто да му се покаже дължимото уважение. Не става въпрос за неуважение.Толдо е един от най-големите вратари през последните двадесет години в Европа и ако това леке Буфон не беше така толериран сигурен съм,че Толдо щеше да има и доста повече мачове в скуадрата.На тази възраст за втори вратар е добър, но му липсва концентрация и в двата мача допускаше грешки, което доведе и до нелеп гол.Добрия вратар е половин отбор гласи една футболно поговорка.Липсата на игрова практика очевидно му се отразява, което означава че трябва да разчита само на опита си, което не е достатъчно на този етап.Всеки който е на терена трябва да дава максимума от себе си-това е философията на Моуриньо.Това е форум,тук всеки изразява мислите си свободно и ги споделя с другите и поради тази причина не винаги гледните ни точки съвпадат. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
ПС 8 души се събрахме. Много добре като за този мач. 7 май бяхме Всичко ще се решава на реванша, има много време. Добре е, че Фиорентина не вкара гол на чужд терен. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Честита победа! Някои искат всеки мач да мачкаме и да бием с красива игра, но все пак отбора има приоритети и купата на италия е на малко по-заден пла. При положение, че водихме в резултат нормално беше да играем по този начин. Все пак не е много лесно да затвориш и контролираш мача, това го могат само големите
![]() Похвала заслужават всички, само не мога да разбера до кога Балотели ще продължава с неговите си номера, не му ли писна незнам ![]() Нападателите като Милито са рядкост!!! И аз исках Марига да поиграе, но съгласете се че няма как да искаме като дойде и веднага да е титуляр, при положение че на пейката са Мунтари и Мота. Все пак Жозе сам каза, че момчето има огромен потенциал, но му трябва доста работа. Аз вярвам, че за в бъдеще той може да се превърне в неизменен титуляр, замо малко време трябва да му даден ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Честита победа, момчета! Аз съм доволен от играта. Според мен Балотели се представи на ниво, но не му прави чест да недоволство. Не му ли стига това че последните мачове е титуляр?! Очаквам труден реванш, но си мисля че ще се класираме на финала!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:23 PM |