Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Отлично си го видя според мен.Друг е въпросът дали го свири ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
-------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Сега на 1/2 финалата с Фиорентина ли играем? Да. Два мача. Другата и по-другата сряда. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Балотели бил кръгла 0 ... ![]() ![]() Ако днеска Балотели ти е харесал как игра, като прибавим и държанието му и всичките му симулации, тогава наистана е ужас. Иначе го поздравявам за гола му в 90-тата минута. ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Пандев се изчерпи физически. То беше очевидно. 10 минути не получи и не отигра нито топка. Логична смяна. Балотели може да беше неефективен, но беше свеж, а и чисто физическото му присъствие никога не е за подценяване. Все пак говорим за хубав църен момък, висок 189см и тежащ 87 кила.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Честита победа и от мен!
Няма такова чувство...просто няма.В рамките на няколко дена да биеш подред двата най-противни италиански отбора.И не само ги бихме , но и им изнесохме една истинска футболна лекция ![]() Сега за мача...логичното се случи.Съвсем заслужено и закономерно спечелихме.Торинци нямаха нито едно сериозно положение (дори гола им не беше такова).Отдавна не съм виждал толкова беззъб Ювентус срещу нас (поздравявам ги за което ![]() ![]() Просто ги смазахме по асболютно всички параграфи.Защитата ни беше перкфектна! Убииците Матераци и Лусио си свършиха перфектно работата(не , че е трудно да опазиш "ходещо дърво" , като Амаури ![]() В средата на терена през първото полувреме не стояхме много добре , но след почивката се видя една пълна промяна в положителен аспект.Играчите ни започнаха да тичат една идея повече.Пресирахме ги по целия терен и съвсем заслужено започнахме да дирижираме играта.А когато отбор от класата на Интер го оставят да поеме инициативата , то съперниците ни почти винаги си патят.Тук трябва да вметна , че за това преобразяване след почивката , основна вина има Жозе Моуриньо.Този СПЕЦИАЛИСТ знае как да извади максимума от всеки един футболист...знае как да го надъха , мотивира и да го "пласира" на точната позиция.За пореден път Жозе доказа на цял свят , че е един велик треньор ![]() Доста ми хареса играта на Пандев.Дано продължава в същия дух! Марио ще ги нагласи ![]() Не е като да не ви казах ![]() FORZA INTER! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Я ми го преведете това:
CHI NON SALTA BIANCONERO E E... -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ако днеска Балотели ти е харесал как игра, като прибавим и държанието му и всичките му симулации, тогава наистана е ужас. Иначе го поздравявам за гола му в 90-тата минута. ![]() Хареса ми и още как !! Ама виж той Жозе си е виновен, щото трябваше него да изкара не Пандата, току-виж бяхме продължили... ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Гледах вчера Балотели... обаче и друг път ми прави впечатление. В това момче като че ли няма радост от играта, няма страст. Като отбележи гол, все едно ходи на погребение. Без значение от стойността на попадението, от съперника срещу който е вкарано. Айде, снощи има два варианта- не е доволен от себе си, един вид самокритика ... или пък придава фасони, че не го оценяват достатъчно и играе резерва на Пандев /срещу Милан/. Обаче и друг път ходи като дрогиран, отсъстващ от терена. Преди дни Жозе каза, че Балотели се е представил под всякаква критика в дефанзивен план. Извинявам се, обаче Милито на 30 години, тича и пресира 2 пъти повече от десет години по младия си колега. Да не говорим с каква страст играе аржентинеца... Ако не му се играе или се чувства недооценен, прав му път на Балотели. По добре един по неталантлив играч на негово място, но вършещ повече работа на терена. Има такива...
иначе за мача... рутинно ... през първото играчите ни мислеха, че Юве с оглед на формата си, сами ще се бият. После настъпихме педалите и си взехме мача... Ще ми се обаче, във всеки мач, да започват така, както играха срещу Милан първите 25 минути, до изгонването на Снайдер... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Я ми го преведете това: CHI NON SALTA BIANCONERO E E... Който не скача е ювентиец Същото е с "Chi non salta rossonero e e" - Който не скача е миланист. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хареса ми и още как !! Ама виж той Жозе си е виновен, щото трябваше него да изкара не Пандата, току-виж бяхме продължили... ![]() Е и кво щеше да стане като го изкара???? Голяма работа, щеше някой друг да е на неговото място и да вкара гола, айде сега паметник да му издигнем че накрая на мача нацели празната врата от 1 метър... А през останалото време, взима топката, финтче, два и почва като някой актьор да пада на земята търсейки нарушение, 10 пъти поне го направи този номер, е като не му се получава да подаде бе майка му стара, не се ли сеща??! Трябва да си слепец, за да не виждаш, че страстта с която играе хич я няма... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Силно се надявам този гол да върне настроението на Балотели за игра, поседлнтие му 2 месеца са отвратителни със сравнение началото на сезона. След отличния мач с Рубин.. играта му никаква я няма, сякаш е попаднал в някаква ужасна дупка, а това си личи дори от поведението му на терена. Дано гола срещу мердите свали малко психологическото бреме и отново да видим познатия ни Балотели отначалото на сезона, който дори като влиза в резерва, влиза и размазва противника, а отбора ни изглежда два пъти по-агресивен.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Който си го може си го може
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Радващото е че за толкова малко време се разправихме с Милан и Юве. Браво на Балотели!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Не знам дали забелязахте , но на последък Майкон проявява голям егоизъм в противниковото наказателно поле.Срещу Милан имаше възможност да подаде на Марио за 3:0.Не го направи и Дида спаси удара му.Снощи от идентична позиция вместо да подаде на Марио , я ритна над вратата на Буфон.Сега чета публикации , че ще взимаме Саня.Дано Майкон не проявява този егоизъм с цел да се покаже на Ман.Сити или друг гранд , който усилено го иска.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Гледах вчера Балотели... обаче и друг път ми прави впечатление. В това момче като че ли няма радост от играта, няма страст. Като отбележи гол, все едно ходи на погребение. Без значение от стойността на попадението, от съперника срещу който е вкарано. Айде, снощи има два варианта- не е доволен от себе си, един вид самокритика ... или пък придава фасони, че не го оценяват достатъчно и играе резерва на Пандев /срещу Милан/. Обаче и друг път ходи като дрогиран, отсъстващ от терена. Преди дни Жозе каза, че Балотели се е представил под всякаква критика в дефанзивен план. Извинявам се, обаче Милито на 30 години, тича и пресира 2 пъти повече от десет години по младия си колега. Да не говорим с каква страст играе аржентинеца... Ако не му се играе или се чувства недооценен, прав му път на Балотели. По добре един по неталантлив играч на негово място, но вършещ повече работа на терена. Има такива... Евала ![]() Браво на Сантон, показа игра, показа хъс...това се иска от младите - желание и ентусиазъм за игра ![]() Относно Майкон, не ми се ще да го кажа, ама Майкон не е това което беше миналия сезон от гледна точка на игра и форма ![]() И е алчен ФАКТ, който дразни+ тва 90% от ударите му са доста зле ![]() Дано намери себе си ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Съгласен съм за Майкон, но според мен той е по-добрил играта си в защита. Ние сме свикнали да пробива и да бележи, но да не забравяме, че той е защитник, а не крило. Относно Балотели, радвам се, че има хора на моето мнение, дано да намери себе си и да започне да играе, както го познаваме всички ние, а не да лежи по терените и да симулира. На мен лично най ми кипна снощи, когато при 0-1 за Юве, той започна да се търкаля по земята и да се прави на ударен от Киелини, че трябваше да влиза мед. екип и т.н. само загуба на време.
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Не скачайте така на Майкон .. Факта,че се е излакомил 2 пъти не го прави по-слаб ... Пък най-малко иска да покаже ,че трябва да го продадем! Срещу Милан за 35 мин изгони Диньо от лявото крило..това го забрявате.Майкон е на много високо ниво и аз лично съм доволен от него
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не знам дали забелязахте , но на последък Майкон проявява голям егоизъм в противниковото наказателно поле.Срещу Милан имаше възможност да подаде на Марио за 3:0.Не го направи и Дида спаси удара му.Снощи от идентична позиция вместо да подаде на Марио , я ритна над вратата на Буфон.Сега чета публикации , че ще взимаме Саня.Дано Майкон не проявява този егоизъм с цел да се покаже на Ман.Сити или друг гранд , който усилено го иска. По-скоро Майкон схвана в каква звезда се е превърнал, а парите няма как да не му завъртят главата. Това не е онзи Майкон, който помним от преди две години, който имаше нужда да се доказва и го караше скромно. Вече е с доста по-голяма самочувстие, проявата на егоизъм не е единствена, на няколко пъти си позволява малко "по-бляскаво" приъствие на терена, с жестове към сидии, към публика и така нататък. На този етап съм далеч от мисълта, че се харесва на някой.... просто по-скоро е БРАЗИЛЕЦ! Бразилец, който се превърна в звезда в "Калчото". Трябва да забравим за скромното момче дошло от Монако. Сега друг е проблема, че Майкон му спада малко игровата форма, но лично мен това не ме притеснява. БЪДЕЩЕТО НА ИНТЕР ГО ВИЖДАМ С МАЙКОН И САНТОН! Не ми трябва Санчовци, Коларвци, Евота-мевротата на Юнайтед и т.н. ... длъжни сме да задържим двата си прекрасни бека. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 09:15 PM |