Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
МАТРИКСА - MAN OF THE MATCH !!!!!!!!! Даже изневери на себе си и не направи нито едно грубо влизане.Свириха му първото един фаул,ама си беше чисто,просто тъпата путка Диего падна !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Балотели бил кръгла 0 ...
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Просто ми се струва, че имаме определена нагласа към някои хора и винаги те са ни криви, каквото и да правят другите. За някои е Лусио, за друг Балотели, за трети - Мунтари. За мен такъв е Мота - днес пак ми строши нервите много-много пъти, ама пък същото направи и един Майкон, който ни е всеобщ любимец. "Дъртата мръсница" не е критерий на тоя етап - просто един посредствен отбор с много добър вратар. Ама именно този отбор ни затрудни много днес, щото бяхме излезли малко надменно сякаш. 2-рото полувреме беше съвсем различно, Интер заигра със съвсем различен интензитет и логичното се случи. Както повечето от вас, аз също ще отлича Матераци - може да е ексцентрик и каквото си искате, ама това е изключителен професионалист. Влиза в т.нар. "дерби на Италия" без никаква игрова практика и прави противника да си говори сам, а това не е и прецедент - всички помним играта му на "Меаца" срещу същия съперник през миналия сезон.
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Честито на всички! За пореден път показахме кой е номер едно
![]() Понякога в футбола най-плютите първото полувреме се оказват решаващия фактор за крайният изход ![]() Балотели ви скъса нервите? Е не му ли свикнахте вече ![]() п.п. Искам да отбележа, че нито един не се изказа негативно за Толдо, евала ![]() А, ако беше Лусио ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Започвам да се изнервям! Какво имате против държанието на Балотели? Това е част от играта. Какво ако е умишлено? Ако иска да го прави? Ако Жозе иска от него това? В крайна сметка кое е по-важното? Победата нали? Постигнахме я. Няма виновни , има победители! Тази вечер , всички бяха такива , ние също.
Свалям шапка на Мота , егати играча. Вие слепи ли сте? Само следете интервюто на Жозе , каква оценка ще му даде? Гледайте и се замислете! Какъв играч имаме? Голът на Балотели стана от неговият удар , какъв шут само ? Лусио също вкара, каква вечер за мен? Играчите които са най-трудно разбрани от децата , допринасят за победата! Какво ми трябва повече , лягам си щастлив! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
По-нататък ще си напиша мнението за мача.. иска ми се 2 думи по повод Балотели. Според мен Балотели не се зарадва толкова на гола защото осъзнава в каква форма е, лично аз си мисля, че по-скоро някак си извинително вкара гола. Да не си припомняме колко отвратително игра в Торино преди 2 месеца. Все пак най-важното е да си на точното място когато трябва. Балотели и Пандев сами отпред не бяха чак толкова игрово ефективни. Сега, че срещу тях има защиата "световни шампиони" е ясно. Балотели чисто игрово.. според мен беше слаб, НО НАПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВАШЕ КОГАТО ТРЯБВАШЕ. Браво за това.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
С оглед на осакатения ни състав и проблемите с треньорския пост, мисля че се представихме сравнително добре.Честита победа.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Винаги е сладко когато биеш дъртата
![]() Иначе мача като цяло беше слаб и муден без кой знае колко положения и пред 2-те врати.Юве нямаше как да вкара гол ,но все пак Толдоне реши да направи мача драматичен. Снайдер отново много помогна да обърнем мача с изпълнението си от фаул.Матрицата беше истински великан.СМАЗА ГИ!Балотели много ме изнерви , но накрая пак им го даде анално на затворниците.Мота първото полувреме беше трагичен,второто обаче се стегна и помогна доста на отбора да обърне развоя на мача. Като цяло съм доволен мача и най-вече от победата ! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Както повечето от вас, аз също ще отлича Матераци - може да е ексцентрик и каквото си искате, ама това е изключителен професионалист. Влиза в т.нар. "дерби на Италия" без никаква игрова практика и прави противника да си говори сам, а това не е и прецедент - всички помним играта му на "Меаца" срещу същия съперник през миналия сезон. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
п.п. Искам да отбележа, че нито един не се изказа негативно за Толдо, евала ![]() А, ако беше Лусио ![]() ![]() Толдо, Санети и Кордоба са хората дали най-много на Интер. Нека Толдо почерпи съотборниците си, че му спасиха кожата. СУПЕР СТАНА! Много хубаво, че този мач няма да бъде запомнен с лошата му намеса.. на всички ни е ясно, че това може да е последното "Дерби ла Италия" на великият Толдо. А той какви мачове е имал срещу "Госпожата". :Х :Х :Х -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Просто ми се струва, че имаме определена нагласа към някои хора и винаги те са ни криви, каквото и да правят другите. За някои е Лусио, за друг Балотели, за трети - Мунтари. За мен такъв е Мота - днес пак ми строши нервите много-много пъти, ама пък същото направи и един Майкон, който ни е всеобщ любимец. Това е истината, защото "грешника" днес не бе никой от тях, но някои пак го "поеха" доволно. Футбола е игра на грешки момчета ![]() п.п. За Матераци истината днес е наполовина, защото наистина беше машина и игра на 6 от всякъде, но малко хора се замислят че те днес нямаха много работа защото дъртата колко ли положения създаде. Нямаше го това напрежение и бързина на големия мач, да го видим как е, надявам се така добър като днес ![]() Просто бъдете обективни ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
За Толдоне е грехота да кажем лоша дума въпреки фрапантната грешка.Човека не е играл от сума време и се губи игрова практика.Всеки може да допусне такава грешка.
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе Толдо нарочно го направи, това беше колегиалност, нещо като подарък за РД на Буфон, само че да не бъде нахален той, едно полувреме радост му стига
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Една победа без кой знае колко напъване от наша страна.Толдо сякаш нарочно пусна тоя гол да даде няква интрига в тоя мач.Сигурен съм че Моуриньо му е дал тези указания
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
С оглед на осакатения ни състав и проблемите с треньорския пост, мисля че се представихме сравнително добре.Честита победа. В ИНТЕРес на истината се представихте в пъти по-добре от правителствените ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
"Магически Интер обърна Юве и го изхвърли от Купата на Италия"
Как да не го обичаш спортал.бг този път ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
То погледа на Мауриньо към съдията си говори достатъчно- боклук
-------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Сега на 1/2 финалата с Фиорентина ли играем?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 02:00 AM |