Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
За мен най-хубавото този сезон е че се намират хора,които да излезнат на сцената в тежките мачове и да направят каквото трябва,когато трябва.И най-важното тези хора са именно най-добрите ни играчи.Няма ги моментите от миналите сезони,когато най-голямата ни звезда трябваше операторът специално да го следи,за да влезне в кадър.Вчера Милито беше над всички,не само с изключително важния гол,но и със себераздаването си по целия терен.Поне три пъти го видях да е нашето наказателно поле,когато Милан атакуваха.Това е лидер!А като прибавим към него и Ето'о и Снайдер,както и другите по-опитни футболисти от миналите години,си мисля че можем да излъжем Челси.А и Анчелоти не е кой знае какъв тактик,така че Моу може и да му врътне някой номер,особено познавайки на изуст всичките му футболисти!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Някои намери ли клипа дето Жозе подканва ПУБЛИКАТА ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Някои намери ли клипа дето Жозе подканва ПУБЛИКАТА ? http://www.youtube.com/watch?v=DU_c3WMCWUc заповядай ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Каква страхотна вечер беше.Страстите поутихнаха но днес цял ден не ми излиза от глават този мач и най-вече едно нещо-какъв велик треньор имаме.Погледнете какво става при другите,дъртата реват от Ферара,миналата година правеха същото и с Раниери.Ромите се скъсаха да псуват Спалети.Мердите последните две години не спряха да хранят Анчелоти и сега разпъват и Леонардо заради липсата му на опит.И на фона на всичко това ние имаме човек който наистина си разбира от работата и неслучайно е най-скъпоплатения треньор в света.С мачове като снощния вдига още цената си.Перфектна постройка на играчите,страхотна дисциплина,правилно подбиране на точните изпълнители за всяка задача,смени като по часовник.Вече му вярвам като каза че дори със 7 души пак нямаше как да загубим.Огромен Интер снощи.С такива мачове се печели уважение.Мердите които гледат реално на нещата също признават превъзходството ни.Днес и един приятел миланист ми каза същото по телефона.Този Интер ни кара да мечтаем,сеньор Моуриньо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
До скоро бях песимист и то сериозен за мачовете с Челси.Но последните ни 3 мача промениха виждането ми.АКО ЗАДЪРЖИМ ТАЗИ ВОЛЯ,БОРБЕНОСТ,АМБИЦИЯ,БОРБА ЗА ВСЯКА ТОПКА,ЖЕЛАНИЕ,СЕБЕРАЗДАВАНЕ И БОРБА ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА ТА И СЛЕД ТОВА.С тази игра можем да бием АБСЮЛЮТНО ВСЕКИ ,въпроса е можем ли да я задържим до чукотка ??
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Интер прасна 2:0 Милан и съдията
![]() ![]() Интер сгъна Милан с 2:0 и дръпна с 9 т. пред градския съперник на върха в Серия А. Нерадзурите можеха да стигнат и до далеч по-изразителна победа, ако не бе престъпното съдийство на Джанлука Роки, който изгони Снайдер и Лусио. Въпреки напъните на рефера, Интер доказа, че е най-класният италиански отбор в момента и даде ясно да се разбере, че няма кой да го спре по пътя към петото поредно скудето. 7Дни Спорт ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
ЕВАЛА БИЧИМ НА ТАЗИ СТАТИЯ !
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕВАЛА БИЧИМ НА ТАЗИ СТАТИЯ ! Ето ти още една тогава ![]() За разликата между ферарито и трабанта Интер изработи Милан и се доказа като достойният №1 в Италия. Далеч по-важна обаче бе ролята на Жозе Моуриньо, който откровено надлъга колегата си Леонардо. Въпреки че в различни периоди от мача на терена бяха 11 нерадзури срещу 12 росонери (11 + рефера), после 10 срещу 12, а в края - 9 срещу 12. Специалния изигра отлично картите си и за пореден път показа, че наистина е Специален. В сравнение с него колегата му на пейката на Милан изглеждаше като ученик, който не си знае урока. "Милан не се предаде до края, Леонардо направи всичко, каквото можа, и пусна още нападатели. Аз обаче бях щастлив, че Пипо Индзаги остана на пейката. Той наистина ме притеснява", подхвърли Жозе след мача. Думите му както винаги не са случайни. От една страна, са признание за една легенда (Пипо), а от друга - нескрито задоволство, че колегата му изобщо не се сети как да го затрудни. Въпреки че разполагаше с добри ходове. Нужно бе само едно - треньор на Милан да е някой, който мисли логично. Някой, който още на полувремето щеше да пусне втори централен нападател срещу съперник с 10 души. Някой, който надушва, че Лусио и Самуел съвсем не са страшилища в центъра на защитата, а лесно могат да бъдат принудени да бъркат. Логичното мислене явно още не се удава на доста зеления Лео. Иначе няма логика защо титуляри бяха недоразуменията Абате и Антонини, и пенсионерът Фавали; защо Хунтелаар се появи на терена едва в 80-ата мин, а лисицата Индзаги изобщо не влезе. Всичко обаче си има едно много просто обяснение - липса на класа. Като класа Леонардо е треньор трабантче, картонено возило, което няма как да настигне ферарито Моуриньо! Иво Кръстев |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ето ти още една тогава ![]() За разликата между ферарито и трабанта Интер изработи Милан и се доказа като достойният №1 в Италия. Далеч по-важна обаче бе ролята на Жозе Моуриньо, който откровено надлъга колегата си Леонардо. Въпреки че в различни периоди от мача на терена бяха 11 нерадзури срещу 12 росонери (11 + рефера), после 10 срещу 12, а в края - 9 срещу 12. Специалния изигра отлично картите си и за пореден път показа, че наистина е Специален. В сравнение с него колегата му на пейката на Милан изглеждаше като ученик, който не си знае урока. "Милан не се предаде до края, Леонардо направи всичко, каквото можа, и пусна още нападатели. Аз обаче бях щастлив, че Пипо Индзаги остана на пейката. Той наистина ме притеснява", подхвърли Жозе след мача. Думите му както винаги не са случайни. От една страна, са признание за една легенда (Пипо), а от друга - нескрито задоволство, че колегата му изобщо не се сети как да го затрудни. Въпреки че разполагаше с добри ходове. Нужно бе само едно - треньор на Милан да е някой, който мисли логично. Някой, който още на полувремето щеше да пусне втори централен нападател срещу съперник с 10 души. Някой, който надушва, че Лусио и Самуел съвсем не са страшилища в центъра на защитата, а лесно могат да бъдат принудени да бъркат. Логичното мислене явно още не се удава на доста зеления Лео. Иначе няма логика защо титуляри бяха недоразуменията Абате и Антонини, и пенсионерът Фавали; защо Хунтелаар се появи на терена едва в 80-ата мин, а лисицата Индзаги изобщо не влезе. Всичко обаче си има едно много просто обяснение - липса на класа. Като класа Леонардо е треньор трабантче, картонено возило, което няма как да настигне ферарито Моуриньо! Иво Кръстев Евала hahahahahaha ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Ради,дай някакви линкове за тея статии ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси.Уникални статии ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
МИЛАН САМ ТАЙМС УИН, САМ ТАЙМС ЛЮН, А САМ ТАЙМС СРЕЩА ИНТЕР......
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жозе Моуриньо:
"Вече знам, че има фактори, които не искат да спечелим отново Скудетото. За пореден път съдиите се опитват да ни попречат да победим. Във всеки мач виждам различен критерии в техните отсъджания за нас и против нас. И аз бих се ядосал, ако някой от моите играчи саркастично аплодира някое мое решение, но пък не бих го наказал за това. Реферите трябва да мислят малко по-разумно. Според мен не бе съвпадение, че Роки даде червен картон на Снайдер", заяви Моуриньо. "Доказахме, че само ще се борим докрай ще ни спрат единствено, ако ни оставят с шест човека на терена. Дори и със седем, отново щяхме да победим. В този мач бяхме фантастични в тактическо и във физическо отношение и още от началото бе ясно, че ние сме по-силният отбор на терена. Победата е важна, но оставя странен вкус в устата ми. Самият мач бе странен. Може би аз съм чужденец и още не разбирам добре италианския футбол, но това си е ваш проблем, а не мой. Добре е, че все пак завършихме мача поне с 9 човека. Не бих казал, че спечелихме лесно. Милан направи всичко по силите си и също се бори до последно. Все пак мисля, че победихме заслужено и Леонардо също би го признал", добави още португалецът. Моуриньо призна, че е имал и малко късмет в този мач, особено с решението си да остави Горан Пандев да изпълни прекия свободен удар за 2:0, преди да го замени две минути по-късно. Той също така каза, че отборът цяла седмица се е готвел за игра без Снайдер и това също е дало положителен резултат. "Винаги е по-добре да бъдеш късметлия, отколкото да имаш талант. Този път аз бях късметлията. Някакъв глас вглавата ми каза да оставя Пандев още няколко секунди на терена и това се оказа правилно. Знаех, че отборът е добре подготвен да се защитава дори и със 7 човека на терена. През седмицата подготвяхме тактиката си без Снайдер, като на него бях дал само една задача и тя бе да пази Андреа Пирло. След изгонването му, всички продължиха да действат според своите задачи и не се наложи драстична промяна. Много съм доволен от Съли Мунтари и Тиаго Мота,те направиха и невъзможното до участват в мача и публиката не беше справедлива към Мота. Давид Сантон също бе много стабилен в отбрана, въпреки че, след като останахме с по-малко хора, той нямаше много възможности да се включва по крилото. Милан даде всичко от себе си. Единствено съм учуден, че Пипо Индзаги остана на пейката, но това бе добре за нас, защото той доста ме притеснява", завърши Моуриньо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
За разликата между ферарито и трабанта
Интер изработи Милан и се доказа като достойният №1 в Италия. Далеч по-важна обаче бе ролята на Жозе Моуриньо, който откровено надлъга колегата си Леонардо. Въпреки че в различни периоди от мача на терена бяха 11 нерадзури срещу 12 росонери (11 + рефера), после 10 срещу 12, а в края - 9 срещу 12. Специалния изигра отлично картите си и за пореден път показа, че наистина е Специален. В сравнение с него колегата му на пейката на Милан изглеждаше като ученик, който не си знае урока. "Милан не се предаде до края, Леонардо направи всичко, каквото можа, и пусна още нападатели. Аз обаче бях щастлив, че Пипо Индзаги остана на пейката. Той наистина ме притеснява", подхвърли Жозе след мача. Думите му както винаги не са случайни. От една страна, са признание за една легенда (Пипо), а от друга - нескрито задоволство, че колегата му изобщо не се сети как да го затрудни. Въпреки че разполагаше с добри ходове. Нужно бе само едно - треньор на Милан да е някой, който мисли логично. Някой, който още на полувремето щеше да пусне втори централен нападател срещу съперник с 10 души. Някой, който надушва, че Лусио и Самуел съвсем не са страшилища в центъра на защитата, а лесно могат да бъдат принудени да бъркат. Логичното мислене явно още не се удава на доста зеления Лео. Иначе няма логика защо титуляри бяха недоразуменията Абате и Антонини, и пенсионерът Фавали; защо Хунтелаар се появи на терена едва в 80-ата мин, а лисицата Индзаги изобщо не влезе. Всичко обаче си има едно много просто обяснение - липса на класа. Като класа Леонардо е треньор трабантче, картонено возило, което няма как да настигне ферарито Моуриньо 7 дни спорт -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
До скоро бях песимист и то сериозен за мачовете с Челси.Но последните ни 3 мача промениха виждането ми.АКО ЗАДЪРЖИМ ТАЗИ ВОЛЯ,БОРБЕНОСТ,АМБИЦИЯ,БОРБА ЗА ВСЯКА ТОПКА,ЖЕЛАНИЕ,СЕБЕРАЗДАВАНЕ И БОРБА ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА ТА И СЛЕД ТОВА.С тази игра можем да бием АБСЮЛЮТНО ВСЕКИ ,въпроса е можем ли да я задържим до чукотка ?? Колега това за което говориш "да задържим" или го имаш като отбор, или не! ![]() То не е нещо временно, което ние трябва да задържим до определена дата. Това е шампионския манталитет на гранда и непримиримостта на изграждащите го професионалисти ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Мерси , Брат |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Публиката защо е освирквала Мота ? Според мен се включи много добре.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
като гледам клипа ми се насалзяват очите тия фенове колко мъка са изпитали от тези КОРУМПИРАНИ ОТБОРИ Дузпата срещу Роналдо дето не свириха направо се побърквам но всичко се връща и снощи с 9 ги пребиваме ВЕЛИК ИНТЕР ОБИЧАМ ТЕ !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Казак, от мен по-тъпо копеле няма когато иде реч за ИНТЕР
![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 03:09 AM |