Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Моуриньо: И със седем души щяхме да ги бием! - XAXAAAAAAAAAAAAAAAXAHXAHXHAXAXA
7 срещу 14 а ? xaxaxaxa -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Нямам думи! Ще се наспя и тогава ще коментирам! Уникално-жестоко съдийство,Милан е помия,на която ние се изплюхме по най-долния начин! Въпреки техните камъни!!!
ОБИЧАМ ТЕ,ИНТЕР!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Много тъжна новина трябваше да прератят мача а не да се играе докрая ![]() Ти си мерда! Личиш си от 100 км. Издаваш се , мердо! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ти си мерда! Личиш си от 100 км. Издаваш се , мердо! И аз си помислих същото ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Neradzzuro88_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вижте им форума на гадните мерди бахти боклуците
![]() Боли ги яд ги е много ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Просто не мога да си го обесня, как след тези аванти днес една мерда да се чувства ограбена. Простотията наистина няма край
![]() Поехте македонската наденица до дъноооо, мерди! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Бийте му бана, че ся три недели ще се оправдава, но... втиде коня, у ряката
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Матераци пак е бил във вихъра
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Хахаха Съдията какво ли не направи само и само да помогне на мердите...но великия дух и класата си казаха думата...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Моуриньо ВЕЛИКАН ГОЛЯМ ТАКТИК ИЗЯДЕГО НА ЛЕОНАРДО Просто нямам думи........... лягам 4е ще се побъркам САМО ИНТЕР !!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ами изобщо не съм съгласен. Даже май 1-во в рамото и оттам в ръката. Такива дузпи се водят по преценка на съдията и в едно 90% от случаите не се свирят вече. А и нали ако я свирне, мачът няма да свърши! Той е нагъл и очевидно пристрастен поради една или друга причина, ама рискува положението да стане бедствено, ако продължи с прекалено явното подпиране на правителествения отбор. Напълно съм съгласен! Топката беше на нивтоо на гърдите... т.е. на няколко сантиметра от ръката.. ТАКИВА ДУСПИ В 90% НЕ СЕ СВИРЯТ! Долните КУРВОЛЯЦИ от Мухлян да ми циврят като женчовци. Фаустико , гола на Пандев е специално за теб ! Ти не вярваше в него , а той се разбива да вкарва и асистенций да прави! И при гола си правехме шега с Ultras, бях казал преди фала, че няма кой да вкара гол от нашите от фал. Пандев се засили към топакта.. и Ицо каза, че ако Пандев вкара ще ми вкара 1 тупаник в главата за приказките ми.. казах му.. ОКЕЙ! Нека вкара Пандев.. съгласен съм веднага. ![]() В този ред на мисли.. надявам се страхотното КПД на Пандев да продължава с екипа ни. За мача.. какво да кажа.. ЧЕСТИТО МОМЧЕТА! ТОВА Е ИСТИНКА ПОБЕДА, ТОВА Е ИСТИНСКА НАСЛАДА! ЦЕЛИЯТ ОТБОР Е ЗА АПЛОДИСМЕНТИ! ВСИЧКИТЕ 10 ИГРАЧА БЯХАН А ТОП НИВО! Не знам.. защо сте отправяли критики към Мутнари.. ТОЙ Е ЖИВОТНО! Уникален иргач! И този мач доказа високата си класа... след картона не нарпави нито един фал, а за секунда не спря да пресира. Едно ГОЛЯМО месри на Сезар, четворката защитници, КАМБИАСО И САНЕТИ, които СА ИСТИНСКИ ПРИМЕР КАКВО ЗНАЧИ ВЪТРЕШЕН ХАЛФ, и бяха на ГАЛАКТИЧЕСКО НИВО ТАЗИ ВЕЧЕР, за борбените Пандев и Мутнари, и УНИКАЛНИЯТ РЕАЛИЗАТОР - МИЛИТО! Нека цяла "Серия А" завижда на отбора ни, и по специално онези ДОЛНИ НЕВЕСТУЛКИ МУХЛЯН! ЧЕСТИТО МОМЧЕТА! -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Като се върне Ето`о кой ще сяда на пейката ?
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Като се върне Ето`о кой ще сяда на пейката ? ![]() Дай, Боже, всекиму такива проблеми! ![]() Мачът е от ония, над които няма какво да се разсъждава, а просто трябва да се празнуват! Много неприятно впечатление обаче направи съдията наистина. Почти никога не оправдавам отбора с него, но тая вечер беше просто безобразно нагло свиренето на човека в електриково зелено. Ако ще даваме картони за реплики - да даваме картони за реплики. Не може да изгониш Снайдер за подобно нещо, после цял мач Бориело да ти се зъби като магаре, а ти накрая да го щипнеш по бузките едва ли не за успокоение! Много грозно е да се бута напред по изкуствен начин един отбор, който футболно е несъстоятелен. Това сме го виждали и преди с един друг отбор. Един отбор, чиито бивши ръководители под една или друга форма вече имат кофти свидетелства за съдимост, а пък въпросното тимче снощи записа някъде 175-ата си поредна загуба! ![]() Иначе относно Интер - преди 16 години в САЩ Борето Касабов каза на един друг велик мач:"Ето до какво води силата на духа и мъжеството!" Сила, която Милан просто няма! ![]() П.С. - Жозе Моуриньо, ти си гений! -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Момчета,голяма емоция еииииииииииииииииииииии
усещате ли еуфорията? ГОЛЯМ ИНТЕР,ГОЛЯМ МАЧ,ГОЛЯМ ТРЕНЬОР,ГОЛЯМА ПУБЛИКА,ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Старши треньорът на Интер – Жозе Моуриньо коментира победата над градския съперник Милан с 2:0 в дерби срещата на 19-ия кръг от италианската Серия „А", пише в. „Кориере дело спорт". Италианските шампиони се наложиха с 2:0 над втория в подреждането, но завършиха срещата с 9 човека на терена.
„Единственият начин да загубим срещата, бе да останем с шестима футболисти на терена", заяви в типичния си стил португалецът. „Вече разбрах, че няма да ни позволят да спечелим отново титлата. Реферите в Серия „А" имат двоен стандарт. Ние доказахме, че можем да печелим и в намален състав. Още от началото си личеше, че сме по-добри. Надиграхме Милан тактически, физически и психически. Мисля, че техният треньор ще признае нашето преимущество по всички точки на терна." Аз наскоро казах нещо по въпроса и това започва да си личи все по-отчетливо Ясно е че никой няма да ни остави 10 години поред да сме шампиони.Губи се интригата а това означава че се губят и пари.Очаквам ако и тази година сме първи през следващия сезон "мерките" срещу Интер да бъдат взети още в самото начало.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дай, Боже, всекиму такива проблеми! ![]() Мачът е от ония, над които няма какво да се разсъждава, а просто трябва да се празнуват! Много неприятно впечатление обаче направи съдията наистина. Почти никога не оправдавам отбора с него, но тая вечер беше просто безобразно нагло свиренето на човека в електриково зелено. Ако ще даваме картони за реплики - да даваме картони за реплики. Не може да изгониш Снайдер за подобно нещо, после цял мач Бориело да ти се зъби като магаре, а ти накрая да го щипнеш по бузките едва ли не за успокоение! Много грозно е да се бута напред по изкуствен начин един отбор, който футболно е несъстоятелен. Това сме го виждали и преди с един друг отбор. Един отбор, чиито бивши ръководители под една или друга форма вече имат кофти свидетелства за съдимост, а пък въпросното тимче снощи записа някъде 175-ата си поредна загуба! ![]() Иначе относно Интер - преди 16 години в САЩ Борето Касабов каза на един друг велик мач:"Ето до какво води силата на духа и мъжеството!" Сила, която Милан просто няма! ![]() П.С. - Жозе Моуриньо, ти си гений! Съдията днеска в прав текст заяви: Вие трябва да загубите. Само да добавя към написаното за Бориело: Фавали за 2-ри жълт, не му беше даден, Роналдиньо също го беше подгонил и му викаше като магаре срещу него при положение, че има вече 1 жълт. Този двоен стандарт на свирене се надявам да не ни изиграе накрая. Всеки мач от тук дo края трябва да е финал за нас в Серия А, защото ще има още и за напред дузпи и червени картони. ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 06:47 PM |