Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
ОООООООО ЩЕ ИМА ПРЯК СВОБОДЕН И МОЖЕ БИ ГОЛ?!?!?! БОГ ТЕ ЧУЛ !!!!!!!!!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_andriqn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ПАНДЕВ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
![]() |
|
|
Guest_andriqn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
БОГ МЕ ЧУУУУ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА НЯМА ТАКЪВ ОТБОР В СВЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ОБИЧАМ ТЕ ЛУД ЛУД ЛУД ИНТЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
голлллллллллллллллллллл КОПЕЛЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
КАК ГО ПОЖАЛИ ФАВАЛИ
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Имам много време до края нашите трябва да се държат
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
ГОЛ
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Не знам само като се върне Ето'о как ще се разбират Пандев или той да е титуляр
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
3ка ЗАСЛУЖАВАТ ТИЯ БОКЛУЦИ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СТАВА СТРАШНО ПИЧОВЕ
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
КАКЪВ ДУХ КАКВО НЕЩО ВЪЛШЕБНИКА ИНТЕР ПАК СЕ ПОКАЗА
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смятай биланска глава дървена не можа да се разбие
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Супер Марио е на ход
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
Guest_andriqn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ХОХО БАЛОТЕЛИ ВЛИЗА В ИГРА
![]() |
|
|
Guest_andriqn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А ЗАНЕТИ КАК МЕ РАДВА СУПЕР ИГРА ПРАВИ МНОГО СЕ ОТДАВА НА ОТБОРА БРАВО БРАВО !!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
МЕАЦА ПОДЛУДЯ !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
И САМО ИНТЕР АЛЕЕЕЕЕ И САМО ИНТЕР АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И САМО ИНТЕР ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ А ЛЯЛЯЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯЯ ЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_andriqn_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ЛЕЛЕЛЕ !?!?!?!??!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЖУЛИОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
ОООООООООООООООООООО -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 10:34 PM |