Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Имаме точно 3 кадърни халфа за това дерби ... Направо нямам думи.Дано Жозето блафира
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
ти нещо против станко ли имаш.Веднъж да се контузи и айде да го плюем.Този сезон колко пъти ни е спасявал гъза а? а миналия?.на всеки се случва да се контузи,да верно е че вече е на възраст ама по тая логика и на занети ще плащаме. Хайде да не ми приравняваш сърбина със Занети,че разликата е съществена ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ето'о се е заел да класирва камерунците.
Дано Станкович или Мутнари да са на линия.. че със Снайдер и Пандев в халфовата линия.. видяхме на какво приличаше защитата ни последните мачове. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Успех!!!
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Не звучат добре всички тия новини за контузии. Колкото и да обезценяваме отбора на Милан, най-силното им звено е именно халфовата линия и ако ние не сме с най-доброто в тая зона, ще берем ядове...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Най-много ме притеснява, че предвид много контузии Моуриньо може да заложи на 4-2-3-1, а с тази схема издишаме в средата на терена и Милан може да ни разсипят. Дано да се върнем на старото 4-4-2 с ромба в средата...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Най-много ме притеснява, че предвид много контузии Моуриньо може да заложи на 4-2-3-1, а с тази схема издишаме в средата на терена и Милан може да ни разсипят. Дано да се върнем на старото 4-4-2 с ромба в средата... Аз се притеснявам ,че няма кой да го запълни тоя ромб ... Камбиасо,Санети,Снайдер и ... ?? Куаресма или Мансини не мисля,че са в необходимата форма , за да играят в този мач.Да се пусне Крин или някой друг от младите също не ми се струва разумно.А пък май май се оказва ,че всичко друго е изпотерапано .... И на мен не ми се иска ,ама по всичко изглежда,че ще гледаме 4-2-3-1 и ще се надяваме да имаме успеваемост в атака... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Нeста може да пропусне мача, което все пак е един наш плюс. А и ако Пато не играе, те също няма да са в оптимален вариант. Каладзе ли ще е алтернативата на Неста ? Дано да е той, този човек е като нашият Ривас или по-зле Бурдисо
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Неме е*е за тяхния състав честно казано,ако иска и Леонарда да влиза все си е тая.да гледаме да сглобим нашия състав,дано Жозе да блафира за контузените и да ги видим преди мача като излязат на терена как ще са оцъклени от изненада Мулан
![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Аз се притеснявам ,че няма кой да го запълни тоя ромб ... Камбиасо,Санети,Снайдер и ... ?? Куаресма или Мансини не мисля,че са в необходимата форма , за да играят в този мач.Да се пусне Крин или някой друг от младите също не ми се струва разумно.А пък май май се оказва ,че всичко друго е изпотерапано .... И на мен не ми се иска ,ама по всичко изглежда,че ще гледаме 4-2-3-1 и ще се надяваме да имаме успеваемост в атака... ![]() Аз съм почти убеден, че някой измежду Мунтари, Мота и Станкович ще цъфне титуляр в неделя. Станко и с гипсиран крак ще играе срещу Милан. ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Аз съм почти убеден, че някой измежду Мунтари, Мота и Станкович ще цъфне титуляр в неделя. Станко и с гипсиран крак ще играе срещу Милан. ![]() Същото прави и вторият отбор на Милано. Голямo върнете с този Неста. Само, че на Милито му e все тая кой ще го пази. Относно тези 3-мата най-много искам да видя Станкович на терена. Мота играе на ходом, а Мунтари е потенциален червен картон. ![]() В дадената ситуация мисля, че ще излезнем с такъв състав: - Сезар - ----------Майкон ---- Лусио------- Самуел-------Сантон --------------Станкович------Камбиасо---- Санети ---------------------Снайдер------------------- ---------------Пандев ---------Милито------------------- -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Мунтари прави силни мачове срещу билан...единственият ни халф, който тича неспирно.. отнема топки, гони до последно... Може би Занети на левия бек трябва да играе...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Мердата също има проблеми в състава което до известна степен балансира положението, но и в оптимален вариант пак сме ги изнасилвали
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Санети: Това е най-важното дерби в последните години
Учуден съм защо Липи не дойде на Пинетиня да види Балотели и Сантон, обяви капитана на Интер. В неделя Хавиер Санети ще изведе своя Интер в може би най-важния мач този сезон в Серия А. Шампионите се сблъскват с градския съперник Милан. Росонерите са на 6 точки от Интер и имат мач по-малко. За аржентинеца това е най-важното дерби на Милано в последните години. "Отдавна не имало дерби с такъв голям заряд. Това е най-важният сблъсък между нас и Милан в последните 4-5 години. Ние обаче ще победим в неделя. И се надявам да спечелим и скудетото и Шампионската лига", заяви Санети пред "Гадзета дело спорт". "Кое дерби е било най-напрегнато? Помня полуфинала на Шампионската лига през 2003. Тогава напрежението стигна до уникални граници. Краката ми трепереха преди мача. Не съм съгласен с твърдението, че Милан играе по-добре от нас в момента. Просто сме два отбора с различни характеристики. Много различни. И ние изиграхме отлични мачове досега", добави аржентинеца. Онзи ден селекционера на Италия Марчело Липи посети лагера на Милан. Той обаче отказа да отиде на базата на Интер Пинетиня, защото при нерадзурите не играят много италианци. "Учуден съм от решението на Липи. В Интер имаме двама бъдещи шампиони като Балотели и Сантон. А и Матераци, който бе героя на Италия в Германия. Жалко, че Липи говори така. Защото той беше наш треньор. Би трябвало да не приказва така", заяви Санети. Ветеранът се надява да получи повиквателна от един друг селекционер - Диего Марадона. "Искам да играя на световното. Под ръководството на Марадона играх във всички мачове, освен последните 2 квалификации. Скоро той ще дойде в Европа, за да говори с някои от играчите. С него се разбираме добре". Съвсем наскоро Дженаро Гатузо от Милан сравни Санети с Паоло Малдини. "За мен това е голяма чест. С Паоло сме се сблъсквали много пъти, а и сме организирали много благотворителни неща. Той си остава пример за всички". http://inter.gol.bg/2010/01/22/saneti-tova...te-godini.70602 -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Неме е*е за тяхния състав честно казано,ако иска и Леонарда да влиза все си е тая.да гледаме да сглобим нашия състав,дано Жозе да блафира за контузените и да ги видим преди мача като излязат на терена как ще са оцъклени от изненада Мулан ![]() ![]() Не подценявай фактора "Неста". Без него Мухлян е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.. ако най-добрият им футболист е извън отбора направо можем да ги счупим и пак да им наблъскаме 4-5 парцала. И аз си мисля, че Мунтари или Станкович ще се появят титуляри. Радващото е, че Мунтари е получил контузия на тренировка май.. а не пред камери, така че да се надяваме това да е някакъв блъф, каквито ги обича Жозе преди дербита. Още по-добре би било да имаме и Станкович.. в момента Мунтари е ужасно разколебан.. и трудно ще си върне формата точно в най-важното дерби от сезона. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не подценявай фактора "Неста". Без него Мухлян е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.. ако най-добрият им футболист е извън отбора направо можем да ги счупим и пак да им наблъскаме 4-5 парцала. И аз си мисля, че Мунтари или Станкович ще се появят титуляри. Радващото е, че Мунтари е получил контузия на тренировка май.. а не пред камери, така че да се надяваме това да е някакъв блъф, каквито ги обича Жозе преди дербита. Още по-добре би било да имаме и Станкович.. в момента Мунтари е ужасно разколебан.. и трудно ще си върне формата точно в най-важното дерби от сезона. За Неста не е сигурно още ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Мунтари прави силни мачове срещу билан...единственият ни халф, който тича неспирно.. отнема топки, гони до последно... Може би Занети на левия бек трябва да играе... ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 157 Регистриран: 2-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 2,068 Любим Играч: Dejan Stankovic,Goran Pandev ![]() |
Добри новини за Моуриньо: Мунтари и Тиаго Мота подновиха тренировки
![]() Наставникът на Интер Жозе Моуриньо получи положителни новини два дни преди дербито с Милан. След като цяла седмица трима от основните му халфове Деян Станкович, Тиаго Мота и Сълей Мунтари се възстановяваха от травми, последните двама проведоха тренировка със своите съотборници тази сутрин. Ганаецът и бразилецът взеха участие в упражнението с топка, но въпреки това все още не е на 100% сигурно участието им в мача с "росонерите". Все пак цари оптимизъм в щаба на Специалния. Най-сериозен проблем на този етап изглежда състоянието на Станкович, който продължава да не тренира. Сърбинът прави всичко възможно, за да се възстанови за дербито на "Сан Сиро", подлагайки се по няколко часа дневно на физиотерапия. Както е известно, бившият играч на Цървена звезда и Лацио е вкарал цели шест гола на "червено-черните" откакто играе на Апенините, като четири от тях са с екипа на шампионите. Три от тези голове бяха при победи на "нерадзурите" - октомври 2006 година Милан - Интер 3:4, февруари 2009 година Интер - Милан 2:1 и август 2009 при разгрома с 4:0. Първото му попадение бе за моментното 0:2 за Интер през февруари 2004 година, когато след почивката Милан стигна до изключителен обрат и победа с 3:2. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Това е добра новина ,но като знаем тяхната форма от последните месеци ми става зле чак
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:15 PM |