Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Първата дуспа не мисля,че трябваше да се свири.Абсолютно неволна игра с ръка,при това в легнало положение,как да я махне като беше и от близо?!
За 2-рата обаче съм съгласен с рефера,че си я имаше ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Първата дуспа не мисля,че трябваше да се свири.Абсолютно неволна игра с ръка,при това в легнало положение,как да я махне като беше и от близо?! За 2-рата обаче съм съгласен с рефера,че си я имаше ![]() Е дай да ръкомахат като пеперуди.. и да видим ще ги оцели ли или не.. айде стига.. ръката му е отделена от тялото.. а топката не е толкова силна. Такава дуспа и на нас щяха да свирят, даже са ни свирили. Съдията си беше окей.. проблема беше, че цял мач направихме 2 атаки и имахме един фал на Снайдер. ;> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Само с това не съм съгласен.Нямаме вече Ибрахимович,който сам да решева тежките мачове.Затова трябва да имаме човек като Уесли в халфовата линия,който да подава на Ето'о и Милито. Ибрахимович беше футболист, който засенчваше колектива, а този проект в онзи момент не беше удачен за нас . За това го продадохме и взехме Ето'о , който се движи повече и е по-полезен в атака. Не отричам гения на Ибрата , но това е истината. Като казах без плеймейкър можем , имах в предвид , че се издържа без такъв, макар и не за дълго , но без другите е непосилно. Това е все едно да строиш кооперация без общи работници, само с проектанти не става. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Отбора в общи линии си е добре ако не беше така нямаше да сме първи нали?Вие го разпродадохте целия.Какво да кажат тези след нас тогава-направо да ги закриват.Просто в момента формата ни е спаднала(както всеки Януари) но това е временно.Как така до преди Нова година всичко беше наред и в калчото биехме с лекота а сега изведнъж се оказа че половината не стават.Гледайте малко по-реално,няма как през целия сезон да мачкаме.Всеки отбор си има възходи и падение.Малко спокойствие и нещата ще си дойдат на мястото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Оле ... оле .....олее .Гуркюх,Хамсик,Снайдер... Направо се учудих как вече не сте сложили Джерард в схемата.Има само един пост,в който може да се търси трансфер(изключвам ляв бек). Един заместник на Снайдер.Това е.Пускаме 2-ма опорни халфа.Там разнообразие колкото искаш,пускаме Снайпера + още един човек.Може да е по-дефанзивен,както се случва в повечето случаи,когато играем с 2-ма нападатели.Но може и да е офанзивен.Ето такъв човек според мен трябва да купим.Защото ще е много по-добре един стабилизиран отбор с двама бетонни дефанзивни халфа,каквито ние без проблем си вадим+двама с по-атакуващо мислене и двама нападатели.Това е оравновесяване в отбора.Не да изсипем 4-ма нападатели и да ги чакаме да направят нещо или пък да пуснем 4 дефанзивни халфа и да се чудем адджеба що нападателите не играят(както срещу Барса).Иска се трезво мислене,а не да ми изгоните половината отбор за Х срещу Бари при положение ,че в групата за мача имахме 5 халфа,един от които беше Себастиан Карлсен.Малко спокойствие.Ако срещу мердите сме с оптимален състав и нещо се обърка,тогава може да се търсят повече проблеми.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Оле ... оле .....олее .Гуркюх,Хамсик,Снайдер... Направо се учудих как вече не сте сложили Джерард в схемата.Има само един пост,в който може да се търси трансфер(изключвам ляв бек). Един заместник на Снайдер.Това е.Пускаме 2-ма опорни халфа.Там разнообразие колкото искаш,пускаме Снайпера + още един човек.Може да е по-дефанзивен,както се случва в повечето случаи,когато играем с 2-ма нападатели.Но може и да е офанзивен.Ето такъв човек според мен трябва да купим.Защото ще е много по-добре един стабилизиран отбор с двама бетонни дефанзивни халфа,каквито ние без проблем си вадим+двама с по-атакуващо мислене и двама нападатели.Това е оравновесяване в отбора.Не да изсипем 4-ма нападатели и да ги чакаме да направят нещо или пък да пуснем 4 дефанзивни халфа и да се чудем адджеба що нападателите не играят(както срещу Барса).Иска се трезво мислене,а не да ми изгоните половината отбор за Х срещу Бари при положение ,че в групата за мача имахме 5 халфа,един от които беше Себастиан Карлсен.Малко спокойствие.Ако срещу мердите сме с оптимален състав и нещо се обърка,тогава може да се търсят повече проблеми. Еми и аз това писах , цял ферман сложих на предната страница. То е повече от ясно! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ибрахимович беше футболист, който засенчваше колектива, а този проект в онзи момент не беше удачен за нас . За това го продадохме и взехме Ето'о , който се движи повече и е по-полезен в атака. Не отричам гения на Ибрата , но това е истината. Като казах без плеймейкър можем , имах в предвид , че се издържа без такъв, макар и не за дълго , но без другите е непосилно. Това е все едно да строиш кооперация без общи работници, само с проектанти не става. Това е така,но имало е мачове в които сме играли с 4-ри еднотипни халфа демек с по-дефанзивни качества и отбора тогава няма никаква идея какво да прави в атака.Най-пресния пример е мача с Барса.Затова Снайдер е толкова ценен в момента за нашия отбор с него изглеждаме по съвсем различен начин,но може и по-добре.Мисля,че се нуждаем не от типичен плеймейкър,а от играч тип Пирло,Фабрегас,Шави,който да поеме диригентската палка в средата на терена ама за съжаление тези играчи са рядкост. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
2:2 не е лош резултат, не ги бихме, защото сигурно запазихме няколко удара за Милан
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
А не ви ли се струва, че абсолютно всички наши халфове (без Уесли Снайдер), били те дефанзивни, или не чак толкова, просто твърде бавно мислят и отиграват ситуациите?
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
А не ви ли се струва, че абсолютно всички наши халфове (без Уесли Снайдер), били те дефанзивни, или не чак толкова, просто твърде бавно мислят и отиграват ситуациите? Струва ни се. Заради това 2 пъти поред англичаните ни подчиниха в ШЛ. И аз съм го казал за себе си... докато в Интер не се научим да играем една идея по-бързо.. във всяко едно отношение успех в Европа няма да имаме. И според мен такава защита Самуел - Лусио НЕ МОЖЕ да бъде защита от ТОП НИВО. Защото и 2-мата са изключително бавни футболисти. Аз си мисля, че до Самуел трябваше да има един малко по-подвижен и интелигентен защитник от рода на Карвальо. А в малко по-атакуващ план.. това е ясно. Ние си имаме синдрома на "скучния футбол" така да се каже последните години. Дори с 4-ма атакуващи играчи, като снощи.. пак не показахме красив, бърз и атакуващ футбол, не знам как да си го обесня. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Тя нашата трансферна политика е збъркана от години,но наистина и кризта удари много лошо,незнам защо несе погледне в Англия в подолните дивизий там лично според мен има много млади и качественни играчи. АБСУРД!!! Мислех да си запазя този пост след мачовете с Челси,защото изхода от тях ми е ясен на 99%,но като гледам как е тръгнало на анализи и аз ще кажа квото имам.От другия сезон Санети Станкович Мунтари(ако още е при нас) Мота трябва да се превърнат в ТВЪРДИ РЕЗЕРВИ,да влизат при крайна нужда! Да се намерят и купят 3-4 красни халфове...не разбивачи,а организатори на играта от типа на Пирло.И да се закупят АТАКУВАЩИ халфове.Противeн случай тоя отбор ще продължава да играе защитно и да се мъчи да атакува,когато вече пада 1-2 гола...това беше и при Манчини така и при Моуриньо.Ако играчи като Хамсик или Гуркуф(даже и двамата) не са с нашата фланелка лятото и се продължи с тия Баптисти Куаресми Лусиовци Мунтарите или Мотльовци...най-добре ще е Моуриньо да си ходи,колкото и голям фен да съм му. пп.Колкото и да ме псуват някой хора сега за думите ми за Санети,аз не съм по-малко негов фен от вас и както като всички(мисля) го смятам за един от най-великите играчи на нашето време,но явно само аз мога да изляза и да го кажа... САНЕТИ трябва да стане резерва другия сезон. Не съм съгласен с огромна част от този безумен (според мен) коментар на Ицето.Санети да се превърне в твърда резерва? - Да , да...само , че през сезон 2012/2013! Това е най-постоянния ни играч.Играч , който когато е на терена , внася спокойствие на всеки един от съотборниците.Няма да казвам от психическа гледна точка , Санети колко положително влияе на целия отбор, просто защото всеки един от нас би трябвало да знае това.Капитана е човека , който в тежките моменти няма да се панира.Санети е човека , който взима ВЯРНИТЕ РЕШЕНИЯ!Грешките на Санети през сезона се броят на пръстите на едната ръка!Да не говорим , че от чисто футболна гледна точка , Санети е един от най-интелигентните футболисти.Аз лично не съм виждал играч с подобен дрибъл.Отделно имаме огромна нужда от подобен футболист , който да стои пред защитата и зад плеймейкъра!Дори и през ум не ми е минавало ,че от до година Санети (да е жив и здрав) може да го пратим "твърда резерва". За Станкович също не съм съгласен.Според мен прави може би най-добрия си сезон с нашата фланелка.От както Моуриньо му намери мястото (зад Снайдер) се справя перфектно.Пресира цял мач , отнема адски много топки , покрива огромен периметър , на моменти прави превъзходни пасове , а и доста често се озовава сред голмайсторите.Бях го отписал преди 2 сезона , но в новата си позиция е ПЕРФЕКТЕН! Иначе да , Мунтари и Мота се намират в адски кофти форма.Ако продължават и занапред в същия дух , то пейката ще си ги приюти. Аз също съм навитак на Гуркуф и Хамсик.Според мен ще се намери място в отбора за футболисти от подобен калибър.Ако искаме да си създадем стил , то преобразяването трябва да дойде средата на терена! Не съм съгласен с Кинтериста , че играта ни не е зависима толкова много от плеймейкъра , колкото от даден футболист зад него.Уесли Снайдер е живия пример , който оборва твърдението на Кинтериста.Уесли (плеймейкъра) е играча от когото най-много зависим.Самият факт , че когато Снайдер е на терена - нямаме загуба , говори сам по себе си! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Прав си и то много,но виж как стоят нещата,на Мердите свирят 3 дузпи и бият,против нас 2 дузпи и една за нас и без задължителен червен,и това ако нее мафия аз трамвай ставам ![]() П.П.Утре на 1000000000000% съм сигорен че ще има за Милан дуспа. Искам да знам познах лииии?МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯ ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Санети да се превърне в твърда резерва? - Да , да...само , че през сезон 2012/2013! Това е най-постоянния ни играч.Играч , който когато е на терена , внася спокойствие на всеки един от съотборниците.Няма да казвам от психическа гледна точка , Санети колко положително влияе на целия отбор, просто защото всеки един от нас би трябвало да знае това.Капитана е човека , който в тежките моменти няма да се панира.Санети е човека , който взима ВЯРНИТЕ РЕШЕНИЯ!Грешките на Санети през сезона се броят на пръстите на едната ръка!Да не говорим , че от чисто футболна гледна точка , Санети е един от най-интелигентните футболисти.Аз лично не съм виждал играч с подобен дрибъл.Отделно имаме огромна нужда от подобен футболист , който да стои пред защитата и зад плеймейкъра!Дори и през ум не ми е минавало ,че от до година Санети (да е жив и здрав) може да го пратим "твърда резерва". За Станкович също не съм съгласен.Според мен прави може би най-добрия си сезон с нашата фланелка.От както Моуриньо му намери мястото (зад Снайдер) се справя перфектно.Пресира цял мач , отнема адски много топки , покрива огромен периметър , на моменти прави превъзходни пасове , а и доста често се озовава сред голмайсторите.Бях го отписал преди 2 сезона , но в новата си позиция е ПЕРФЕКТЕН! За Санети съм напълно съгласен, според мен дори един Станкович изглежда по-уморен и готов за пенсиониране от Санети. На този етап Капитана е адски нужен и то като ТВЪРД ТИТУЛЯР. За Станкович не съм много съгласен ако гледаме в перспектива.. в момента с формата на Мунтари и Мота е много нужен, но като цяло лятото ако се взима халф то оптималния вариант би било - новият играч, Санети, Снайдер и Камбиасо. Лично според мен въпреки добрия сезон на Станкович спрямо миналите два, от време на време се усеща умора в играта му и някаква дразнеща демобилизираност, поне аз така го видях в някои мачове. Трудно ми е да си представя, че Станкович ще изкара един ДОБЪР МАКСИМУМ от себе си за напред във времето... но в момента имаме да мислим за Мухлян, Парма.. Наполи.. Челси и т.н. ... а не за Хамсик и Гурку, Мурку и разни герои на "Дисни". -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
изиграхме добър мач просто ни липсваше късмет,а и бари играха мн добре.нека не правим трагедии.сега гледаме купата с черно-белите и след това с милан
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Удряйте и ключа на тая тема,че взеха много да философстват
![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мача с Джефе е на 27 или 28, не помня точно.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Малии къде зяпат шефовете на цеца софия тука има много разбира4и
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Оле ... оле .....олее .Гуркюх,Хамсик,Снайдер... Направо се учудих как вече не сте сложили Джерард в схемата.Има само един пост,в който може да се търси трансфер(изключвам ляв бек). Един заместник на Снайдер.Това е.Пускаме 2-ма опорни халфа.Там разнообразие колкото искаш,пускаме Снайпера + още един човек.Може да е по-дефанзивен,както се случва в повечето случаи,когато играем с 2-ма нападатели.Но може и да е офанзивен.Ето такъв човек според мен трябва да купим.Защото ще е много по-добре един стабилизиран отбор с двама бетонни дефанзивни халфа,каквито ние без проблем си вадим+двама с по-атакуващо мислене и двама нападатели.Това е оравновесяване в отбора.Не да изсипем 4-ма нападатели и да ги чакаме да направят нещо или пък да пуснем 4 дефанзивни халфа и да се чудем адджеба що нападателите не играят(както срещу Барса).Иска се трезво мислене,а не да ми изгоните половината отбор за Х срещу Бари при положение ,че в групата за мача имахме 5 халфа,един от които беше Себастиан Карлсен.Малко спокойствие.Ако срещу мердите сме с оптимален състав и нещо се обърка,тогава може да се търсят повече проблеми. Много Правилно !!!!! |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:41 PM |