IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

13 страници V  « < 10 11 12 13 >  
Closed TopicStart new topic
> Бари - Интер (Серия А), 2:2
vladkata_inter
коментар Jan 17 2010, 15:29
Коментар #221

Lo sai per un gol.....

Група: Members

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Първата дуспа не мисля,че трябваше да се свири.Абсолютно неволна игра с ръка,при това в легнало положение,как да я махне като беше и от близо?!
За 2-рата обаче съм съгласен с рефера,че си я имаше smile.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

Go to the top of the page

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 15:36
Коментар #222

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(vladkata_inter @ Jan 17 2010, 01:29 PM) *
Първата дуспа не мисля,че трябваше да се свири.Абсолютно неволна игра с ръка,при това в легнало положение,как да я махне като беше и от близо?!
За 2-рата обаче съм съгласен с рефера,че си я имаше smile.gif

Е дай да ръкомахат като пеперуди.. и да видим ще ги оцели ли или не.. айде стига.. ръката му е отделена от тялото.. а топката не е толкова силна. Такава дуспа и на нас щяха да свирят, даже са ни свирили. Съдията си беше окей.. проблема беше, че цял мач направихме 2 атаки и имахме един фал на Снайдер. ;>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар Jan 17 2010, 15:49
Коментар #223

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Ricardo @ Jan 17 2010, 03:01 PM) *
Само с това не съм съгласен.Нямаме вече Ибрахимович,който сам да решева тежките мачове.Затова трябва да имаме човек като Уесли в халфовата линия,който да подава на Ето'о и Милито.

Ибрахимович беше футболист, който засенчваше колектива, а този проект в онзи момент не беше удачен за нас . За това го продадохме и взехме Ето'о , който се движи повече и е по-полезен в атака. Не отричам гения на Ибрата , но това е истината. Като казах без плеймейкър можем , имах в предвид , че се издържа без такъв, макар и не за дълго , но без другите е непосилно. Това е все едно да строиш кооперация без общи работници, само с проектанти не става.

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Jan 17 2010, 15:53
Коментар #224

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Отбора в общи линии си е добре ако не беше така нямаше да сме първи нали?Вие го разпродадохте целия.Какво да кажат тези след нас тогава-направо да ги закриват.Просто в момента формата ни е спаднала(както всеки Януари) но това е временно.Как така до преди Нова година всичко беше наред и в калчото биехме с лекота а сега изведнъж се оказа че половината не стават.Гледайте малко по-реално,няма как през целия сезон да мачкаме.Всеки отбор си има възходи и падение.Малко спокойствие и нещата ще си дойдат на мястото.

+Quote Post
Simo_23
коментар Jan 17 2010, 16:03
Коментар #225

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Оле ... оле .....олее .Гуркюх,Хамсик,Снайдер... Направо се учудих как вече не сте сложили Джерард в схемата.Има само един пост,в който може да се търси трансфер(изключвам ляв бек). Един заместник на Снайдер.Това е.Пускаме 2-ма опорни халфа.Там разнообразие колкото искаш,пускаме Снайпера + още един човек.Може да е по-дефанзивен,както се случва в повечето случаи,когато играем с 2-ма нападатели.Но може и да е офанзивен.Ето такъв човек според мен трябва да купим.Защото ще е много по-добре един стабилизиран отбор с двама бетонни дефанзивни халфа,каквито ние без проблем си вадим+двама с по-атакуващо мислене и двама нападатели.Това е оравновесяване в отбора.Не да изсипем 4-ма нападатели и да ги чакаме да направят нещо или пък да пуснем 4 дефанзивни халфа и да се чудем адджеба що нападателите не играят(както срещу Барса).Иска се трезво мислене,а не да ми изгоните половината отбор за Х срещу Бари при положение ,че в групата за мача имахме 5 халфа,един от които беше Себастиан Карлсен.Малко спокойствие.Ако срещу мердите сме с оптимален състав и нещо се обърка,тогава може да се търсят повече проблеми.

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Jan 17 2010, 16:15
Коментар #226

Guests

QUOTE(radiinter @ Jan 17 2010, 03:53 PM) *
Отбора в общи линии си е добре ако не беше така нямаше да сме първи нали?Вие го разпродадохте целия.Какво да кажат тези след нас тогава-направо да ги закриват.

Представи си ако бяхме на 3, 4 място какво щеше да се случва, смяна барабар с цялото ръководство biggrin.gif

+Quote Post
kinterista
коментар Jan 17 2010, 16:32
Коментар #227

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(inter_1908 @ Jan 17 2010, 04:03 PM) *
Оле ... оле .....олее .Гуркюх,Хамсик,Снайдер... Направо се учудих как вече не сте сложили Джерард в схемата.Има само един пост,в който може да се търси трансфер(изключвам ляв бек). Един заместник на Снайдер.Това е.Пускаме 2-ма опорни халфа.Там разнообразие колкото искаш,пускаме Снайпера + още един човек.Може да е по-дефанзивен,както се случва в повечето случаи,когато играем с 2-ма нападатели.Но може и да е офанзивен.Ето такъв човек според мен трябва да купим.Защото ще е много по-добре един стабилизиран отбор с двама бетонни дефанзивни халфа,каквито ние без проблем си вадим+двама с по-атакуващо мислене и двама нападатели.Това е оравновесяване в отбора.Не да изсипем 4-ма нападатели и да ги чакаме да направят нещо или пък да пуснем 4 дефанзивни халфа и да се чудем адджеба що нападателите не играят(както срещу Барса).Иска се трезво мислене,а не да ми изгоните половината отбор за Х срещу Бари при положение ,че в групата за мача имахме 5 халфа,един от които беше Себастиан Карлсен.Малко спокойствие.Ако срещу мердите сме с оптимален състав и нещо се обърка,тогава може да се търсят повече проблеми.

Еми и аз това писах , цял ферман сложих на предната страница. То е повече от ясно!

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Jan 17 2010, 16:53
Коментар #228

Guests

Цитат(kinterista @ Jan 17 2010, 03:49 PM) *
Ибрахимович беше футболист, който засенчваше колектива, а този проект в онзи момент не беше удачен за нас . За това го продадохме и взехме Ето'о , който се движи повече и е по-полезен в атака. Не отричам гения на Ибрата , но това е истината. Като казах без плеймейкър можем , имах в предвид , че се издържа без такъв, макар и не за дълго , но без другите е непосилно. Това е все едно да строиш кооперация без общи работници, само с проектанти не става.

Това е така,но имало е мачове в които сме играли с 4-ри еднотипни халфа демек с по-дефанзивни качества и отбора тогава няма никаква идея какво да прави в атака.Най-пресния пример е мача с Барса.Затова Снайдер е толкова ценен в момента за нашия отбор с него изглеждаме по съвсем различен начин,но може и по-добре.Мисля,че се нуждаем не от типичен плеймейкър,а от играч тип Пирло,Фабрегас,Шави,който да поеме диригентската палка в средата на терена ама за съжаление тези играчи са рядкост.

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Jan 17 2010, 17:15
Коментар #229

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

2:2 не е лош резултат, не ги бихме, защото сигурно запазихме няколко удара за Милан wink.gif Съдийството не искам да коментирам, случват се грешки, а и само недъгавите се оплакват вечно от съдията...

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jan 17 2010, 17:17
Коментар #230

`GEO`

Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

А не ви ли се струва, че абсолютно всички наши халфове (без Уесли Снайдер), били те дефанзивни, или не чак толкова, просто твърде бавно мислят и отиграват ситуациите?

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 17:22
Коментар #231

Цитат(THE_GAME @ Jan 17 2010, 03:17 PM) *
А не ви ли се струва, че абсолютно всички наши халфове (без Уесли Снайдер), били те дефанзивни, или не чак толкова, просто твърде бавно мислят и отиграват ситуациите?

Струва ни се. Заради това 2 пъти поред англичаните ни подчиниха в ШЛ. И аз съм го казал за себе си... докато в Интер не се научим да играем една идея по-бързо.. във всяко едно отношение успех в Европа няма да имаме. И според мен такава защита Самуел - Лусио НЕ МОЖЕ да бъде защита от ТОП НИВО. Защото и 2-мата са изключително бавни футболисти. Аз си мисля, че до Самуел трябваше да има един малко по-подвижен и интелигентен защитник от рода на Карвальо.
А в малко по-атакуващ план.. това е ясно. Ние си имаме синдрома на "скучния футбол" така да се каже последните години. Дори с 4-ма атакуващи играчи, като снощи.. пак не показахме красив, бърз и атакуващ футбол, не знам как да си го обесня.

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Scofield
коментар Jan 17 2010, 17:59
Коментар #232

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Цитат(ale inter @ Jan 17 2010, 12:04 PM) *
Тя нашата трансферна политика е збъркана от години,но наистина и кризта удари много лошо,незнам защо несе погледне в Англия в подолните дивизий там лично според мен има много млади и качественни играчи.

АБСУРД!!!

Цитат(Ultras @ Jan 17 2010, 01:04 PM) *
Мислех да си запазя този пост след мачовете с Челси,защото изхода от тях ми е ясен на 99%,но като гледам как е тръгнало на анализи и аз ще кажа квото имам.От другия сезон Санети Станкович Мунтари(ако още е при нас) Мота трябва да се превърнат в ТВЪРДИ РЕЗЕРВИ,да влизат при крайна нужда!
Да се намерят и купят 3-4 красни халфове...не разбивачи,а организатори на играта от типа на Пирло.И да се закупят АТАКУВАЩИ халфове.Противeн случай тоя отбор ще продължава да играе защитно и да се мъчи да атакува,когато вече пада 1-2 гола...това беше и при Манчини така и при Моуриньо.Ако играчи като Хамсик или Гуркуф(даже и двамата) не са с нашата фланелка лятото и се продължи с тия Баптисти Куаресми Лусиовци Мунтарите или Мотльовци...най-добре ще е Моуриньо да си ходи,колкото и голям фен да съм му.

пп.Колкото и да ме псуват някой хора сега за думите ми за Санети,аз не съм по-малко негов фен от вас и както като всички(мисля) го смятам за един от най-великите играчи на нашето време,но явно само аз мога да изляза и да го кажа... САНЕТИ трябва да стане резерва другия сезон.

Не съм съгласен с огромна част от този безумен (според мен) коментар на Ицето.Санети да се превърне в твърда резерва? - Да , да...само , че през сезон 2012/2013! Това е най-постоянния ни играч.Играч , който когато е на терена , внася спокойствие на всеки един от съотборниците.Няма да казвам от психическа гледна точка , Санети колко положително влияе на целия отбор, просто защото всеки един от нас би трябвало да знае това.Капитана е човека , който в тежките моменти няма да се панира.Санети е човека , който взима ВЯРНИТЕ РЕШЕНИЯ!Грешките на Санети през сезона се броят на пръстите на едната ръка!Да не говорим , че от чисто футболна гледна точка , Санети е един от най-интелигентните футболисти.Аз лично не съм виждал играч с подобен дрибъл.Отделно имаме огромна нужда от подобен футболист , който да стои пред защитата и зад плеймейкъра!Дори и през ум не ми е минавало ,че от до година Санети (да е жив и здрав) може да го пратим "твърда резерва".
За Станкович също не съм съгласен.Според мен прави може би най-добрия си сезон с нашата фланелка.От както Моуриньо му намери мястото (зад Снайдер) се справя перфектно.Пресира цял мач , отнема адски много топки , покрива огромен периметър , на моменти прави превъзходни пасове , а и доста често се озовава сред голмайсторите.Бях го отписал преди 2 сезона , но в новата си позиция е ПЕРФЕКТЕН!
Иначе да , Мунтари и Мота се намират в адски кофти форма.Ако продължават и занапред в същия дух , то пейката ще си ги приюти.
Аз също съм навитак на Гуркуф и Хамсик.Според мен ще се намери място в отбора за футболисти от подобен калибър.Ако искаме да си създадем стил , то преобразяването трябва да дойде средата на терена!

Не съм съгласен с Кинтериста , че играта ни не е зависима толкова много от плеймейкъра , колкото от даден футболист зад него.Уесли Снайдер е живия пример , който оборва твърдението на Кинтериста.Уесли (плеймейкъра) е играча от когото най-много зависим.Самият факт , че когато Снайдер е на терена - нямаме загуба , говори сам по себе си!

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Jan 17 2010, 18:13
Коментар #233

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(ale inter @ Jan 17 2010, 12:01 AM) *
Прав си и то много,но виж как стоят нещата,на Мердите свирят 3 дузпи и бият,против нас 2 дузпи и една за нас и без задължителен червен,и това ако нее мафия аз трамвай ставам cheers1.gif
П.П.Утре на 1000000000000% съм сигорен че ще има за Милан дуспа.

Искам да знам познах лииии?МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯ 138148_orig.gif ЗА МУЛАН

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 18:21
Коментар #234

Цитат(Scofield @ Jan 17 2010, 03:59 PM) *
Санети да се превърне в твърда резерва? - Да , да...само , че през сезон 2012/2013! Това е най-постоянния ни играч.Играч , който когато е на терена , внася спокойствие на всеки един от съотборниците.Няма да казвам от психическа гледна точка , Санети колко положително влияе на целия отбор, просто защото всеки един от нас би трябвало да знае това.Капитана е човека , който в тежките моменти няма да се панира.Санети е човека , който взима ВЯРНИТЕ РЕШЕНИЯ!Грешките на Санети през сезона се броят на пръстите на едната ръка!Да не говорим , че от чисто футболна гледна точка , Санети е един от най-интелигентните футболисти.Аз лично не съм виждал играч с подобен дрибъл.Отделно имаме огромна нужда от подобен футболист , който да стои пред защитата и зад плеймейкъра!Дори и през ум не ми е минавало ,че от до година Санети (да е жив и здрав) може да го пратим "твърда резерва".
За Станкович също не съм съгласен.Според мен прави може би най-добрия си сезон с нашата фланелка.От както Моуриньо му намери мястото (зад Снайдер) се справя перфектно.Пресира цял мач , отнема адски много топки , покрива огромен периметър , на моменти прави превъзходни пасове , а и доста често се озовава сред голмайсторите.Бях го отписал преди 2 сезона , но в новата си позиция е ПЕРФЕКТЕН!

За Санети съм напълно съгласен, според мен дори един Станкович изглежда по-уморен и готов за пенсиониране от Санети. На този етап Капитана е адски нужен и то като ТВЪРД ТИТУЛЯР. За Станкович не съм много съгласен ако гледаме в перспектива.. в момента с формата на Мунтари и Мота е много нужен, но като цяло лятото ако се взима халф то оптималния вариант би било - новият играч, Санети, Снайдер и Камбиасо. Лично според мен въпреки добрия сезон на Станкович спрямо миналите два, от време на време се усеща умора в играта му и някаква дразнеща демобилизираност, поне аз така го видях в някои мачове. Трудно ми е да си представя, че Станкович ще изкара един ДОБЪР МАКСИМУМ от себе си за напред във времето... но в момента имаме да мислим за Мухлян, Парма.. Наполи.. Челси и т.н. ... а не за Хамсик и Гурку, Мурку и разни герои на "Дисни".

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
mihael16
коментар Jan 17 2010, 18:59
Коментар #235

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

изиграхме добър мач просто ни липсваше късмет,а и бари играха мн добре.нека не правим трагедии.сега гледаме купата с черно-белите и след това с милан

+Quote Post
Campione!
коментар Jan 17 2010, 19:01
Коментар #236

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

Удряйте и ключа на тая тема,че взеха много да философстват laugh.gif

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 19:01
Коментар #237

Мача с Джефе е на 27 или 28, не помня точно.

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
xlapety
коментар Jan 17 2010, 19:02
Коментар #238

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Малии къде зяпат шефовете на цеца софия тука има много разбира4и biggrin.gif Само Интер Копелета Мачкаме в Неделя !!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
xlapety
коментар Jan 17 2010, 19:07
Коментар #239

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Цитат(inter_1908 @ Jan 17 2010, 04:03 PM) *

Много Правилно !!!!!

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Jan 17 2010, 23:54
Коментар #240

Guests

Цитат(xlapety @ Jan 17 2010, 07:02 PM) *
Малии къде зяпат шефовете на цеца софия тука

Аре само да не намесваш цеца,пеца ,гледай си телешкия отбор и така!

За мача не гледах незнам кво да кажем!

+Quote Post

13 страници V  « < 10 11 12 13 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 04:41 PM
Buy sports equipment online