IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

13 страници V  « < 9 10 11 12 13 >  
Closed TopicStart new topic
> Бари - Интер (Серия А), 2:2
KAZAKA
коментар Jan 17 2010, 13:09
Коментар #201

Tu patere legem quam ipse fecisti

Група: Members

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(Ultras @ Jan 17 2010, 01:04 PM) *
Мислех да си запазя този пост след мачовете с Челси,защото изхода от тях ми е ясен на 99%,но като гледам как е тръгнало на анализи и аз ще кажа квото имам.От другия сезон Санети Станкович Мунтари(ако още е при нас) Мота трябва да се превърнат в ТВЪРДИ РЕЗЕРВИ,да влизат при крайна нужда!
Да се намерят и купят 3-4 красни халфове...не разбивачи,а организатори на играта от типа на Пирло.И да се закупят АТАКУВАЩИ халфове.Противeн случай тоя отбор ще продължава да играе защитно и да се мъчи да атакува,когато вече пада 1-2 гола...това беше и при Манчини така и при Моуриньо.Ако играчи като Хамсик или Гуркуф(даже и двамата) не са с нашата фланелка лятото и се продължи с тия Баптисти Куаресми Лусиовци Мунтарите или Мотльовци...най-добре ще е Моуриньо да си ходи,колкото и голям фен да съм му.

пп.Колкото и да ме псуват някой хора сега за думите ми за Санети,аз не съм по-малко негов фен от вас и както като всички(мисля) го смятам за един от най-великите играчи на нашето време,но явно само аз мога да изляза и да го кажа... САНЕТИ трябва да стане резерва другия сезон.

Категорично за това мнение. 99%. Колкото и да е обичан Капитана да се разчита на него и за догодина и направо смешно. Станко един мач играе два го няма никакъв. Само с мердата е винаги на висота, ама май идния мач ще го пропусне. Единствено не съм съгласен с това, че трябва да играем атакуващо. Аз съм си фен на защитната игра, ама не такава като сега, а без потивника да има тези многото положения. Все пак говорим за Интер.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.
Go to the top of the page

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Jan 17 2010, 13:10
Коментар #202

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Абе момчета, големи хора сте уж, пък се карате като малки деца. Чак да му отще на човек да влиза във форума и да пише.

Иначе, за мача нямам кой знае какво да кажа. Винаги почваме трудно след НГ, Бари пък са костелив орех за много отбори и въпреки това резултатът за мен е недопустим. Защитата ни е пълен леш, ляв бек се вижда че ни трябва. В този ред на мисли, дано Коларов дойде по-бързо, вярвам че с него може да си решим проблемите. За Лусио пък просто нямам думи. Много бях ентусиазиран като го взехме, мислех го страхотен защитник, обаче явно или съм сбъркал или просто съм го гледал прекалено малко. С такъв човек в отбрана, всяка съперникова атака е потенциален гол. Дано като дойдат мачовете с челси нещата да стоят по по-различен начин, защото това което виждам в последните срещи никак не е на добре.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Jan 17 2010, 13:14
Коментар #203

Цитат(PER SEMPRE NERAZZURRI @ Jan 17 2010, 01:10 PM) *
Абе момчета, големи хора сте уж, пък се карате като малки деца. Чак да му отще на човек да влиза във форума и да пише.

Иначе, за мача нямам кой знае какво да кажа. Винаги почваме трудно след НГ, Бари пък са костелив орех за много отбори и въпреки това резултатът за мен е недопустим. Защитата ни е пълен леш, ляв бек се вижда че ни трябва. В този ред на мисли, дано Коларов дойде по-бързо, вярвам че с него може да си решим проблемите. За Лусио пък просто нямам думи. Много бях ентусиазиран като го взехме, мислех го страхотен защитник, обаче явно или съм сбъркал или просто съм го гледал прекалено малко. С такъв човек в отбрана, всяка съперникова атака е потенциален гол. Дано като дойдат мачовете с челси нещата да стоят по по-различен начин, защото това което виждам в последните срещи никак не е на добре.

Лусио беше световно ниво последната си година и Байер и първите две в Байерн. От там насетне върви стремглаво надолу. "Бивш" фетболист.

--------------------

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Campione!
коментар Jan 17 2010, 13:17
Коментар #204

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

QUOTE(Ultras @ Jan 17 2010, 01:04 PM) *
Мислех да си запазя този пост след мачовете с Челси,защото изхода от тях ми е ясен на 99%,но като гледам как е тръгнало на анализи и аз ще кажа квото имам.От другия сезон Санети Станкович Мунтари(ако още е при нас) Мота трябва да се превърнат в ТВЪРДИ РЕЗЕРВИ,да влизат при крайна нужда!
Да се намерят и купят 3-4 красни халфове...не разбивачи,а организатори на играта от типа на Пирло.И да се закупят АТАКУВАЩИ халфове.Противeн случай тоя отбор ще продължава да играе защитно и да се мъчи да атакува,когато вече пада 1-2 гола...това беше и при Манчини така и при Моуриньо.Ако играчи като Хамсик или Гуркуф(даже и двамата) не са с нашата фланелка лятото и се продължи с тия Баптисти Куаресми Лусиовци Мунтарите или Мотльовци...най-добре ще е Моуриньо да си ходи,колкото и голям фен да съм му.

пп.Колкото и да ме псуват някой хора сега за думите ми за Санети,аз не съм по-малко негов фен от вас и както като всички(мисля) го смятам за един от най-великите играчи на нашето време,но явно само аз мога да изляза и да го кажа... САНЕТИ трябва да стане резерва другия сезон.

Напълно съм съгласен с Ицо.
Вече коя поредна година играем по един и същ начин.Докато Интер не вземе играчи от типа на Уесли да МИСЛЯТ атакуващо положението няма да е розово,защото играчи от рода на Мота и Мунтари им дай само да режат крака и да провалят отбора с тъпи червени картони.

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Jan 17 2010, 13:20
Коментар #205

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Проблем на Интер е това и че играчите не се движат достатъчно. Незнам, липса на физическа сила ли е, но никой освен Снайдер не търси топката, когато атакуваме. Атаките ни се развиват така - Самуел -> Лусио -> Майкон -> Лусио и дълга топка напред, защото просто никой играч от халфовете не иска топката.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jan 17 2010, 13:25
Коментар #206

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Абе донякъде съм съгласен с Ultras, ама един отбор не може да има само акакуващи халфове. Лично според мен Моуриньо се опитва да направи същия отбор, както предишния му. И в момента се вижда, че Челси са сила само с един атакуващ халф - Лампард, за нас тази роля е играе Снайдер, ама нещо не се получава да го е*а както при тях. Трябват нови играчи, но в никакъв случай не можем да играем в халф. линия с Хамсик, Снайдер и Гуркоф, защото в такъв случай, защитата ще е правят тра ла ла.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 13:35
Коментар #207

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(kinterista @ Jan 16 2010, 09:44 PM) *
Фаустико , хареса ли ти македонеца , или си спал второто полувреме?

Хареса ми, най-важното е да изиграеш ключовите моменти правилно когато се наложи. За жалост Жозе така и така не даде такъв шанс на Суасо какъвто даде на Пандев.. а именно да изиграе 2 поредни мача титуляр.. както и да е минало свършено, дано Пандев набере и футболна форма защото си личи, че не е играл скоро.
Като цяло няма какво да коментирам играта.. всички бяха под нивото си. Снайдер обърка прекалено много топки, може би мача му с най-много браг, за жалост нямаше и шанс да вкара поредния си хубав фал. Балотели и Пандев игрово не я свършиха никаква цял мач, бяхме ОТЧАЙВАЮО СКУЧНИ, и има защо да се притесняваме... защото Снайдер, Милито и Балотели бяха на тереба.. и в известна степен бяха безсилни.
Играта в дефанзивен план също няма да я коментирам... да се надяваме Камбиасо и Сантон да са готови за мердите.
Няма как да отчета факта, че ако можех самия аз бих зашил няколко шамара на Мунтари за да се осъзнае.. този играч в толкова слаб период не съм го виждал в Удине и Помпи.. направо не знам какви ги върши на терена, дано вземе да се стегне, че миналата година показа, че има качества и би бил нужен.. дори в най-важните мачове.
За жалост трябва да се върна няколко години назад.. за да си спомня период от цял месец, в който е имало отбор в по-добра форма от нашата.. в момента мердите са в доста по-оптимална футболна форма... и най-вероятно днес ще бият, а ние не трябваше да допускаме още скасяване на дистанцията, сега победата в дербито става на 100% задължителна.

бтл.. аз ще добавя.. КАКВО ПРАВИ БУРДИСО В РОМА??????? Сега имахме нужда от ротации ама... НЕ! Защото Бурдисо беше трагичен в мача с Анортозис...... заради един скапан мач го разкарахме, а един друг централен бранител върши същити дивотии с тази разлика, че е 2 пъти по-ефективен в това отношение.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Jan 17 2010, 13:39
Коментар #208

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Ultras @ Jan 17 2010, 01:04 PM) *

Точно

--------------------

+Quote Post
Ultras
коментар Jan 17 2010, 13:49
Коментар #209

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(SvetJlio @ Jan 17 2010, 01:25 PM) *
Абе донякъде съм съгласен с Ultras, ама един отбор не може да има само акакуващи халфове. Лично според мен Моуриньо се опитва да направи същия отбор, както предишния му. И в момента се вижда, че Челси са сила само с един атакуващ халф - Лампард, за нас тази роля е играе Снайдер, ама нещо не се получава да го е*а както при тях. Трябват нови играчи, но в никакъв случай не можем да играем в халф. линия с Хамсик, Снайдер и Гуркоф, защото в такъв случай, защитата ще е правят тра ла ла.

нямам предвид да се натрупат и да играят заедно винаги,но примерно Милито или Етоо в атака и зад тях Снайдер и Гуркуф като двама атакуващи халфа и в центъра на терена Камбиасо Хамсик и още един разиграващ централен халф сорта на Пирло както казах по-рано.Не някой който само да руши и да се защитава.Не е задължително да са точно тия играчи,просто ги дадох като пример и мой личен избор. wink.gif

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 13:53
Коментар #210

Викаш да почнем да играем красив футбол, какъвто се опитваше да налага Спалети в Рома и да си седим на 2-3 място в Италия? Или както Дзакерони.. и прочутата му атака с 3-ма играча.. когато си седяхме на 3-4 място. :>
Ти изкупи половин Европа... и то играчи за по над 20млн.. то ако ставаше така. :>

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
inter_fen
коментар Jan 17 2010, 14:06
Коментар #211

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Не ни трябват кой знае какви промени.Имаме играчи,просто трябва да почнат да играят.Един ляв бек + един заместник на Снайдер.Това е.

п.с Кинтеристе,че Виейра ти е любимец недей да отричаш.Погледни си коментарите.Аз никога не бих си позволил да кажа такива думи за играч,дори да е толкова велик.Има само един за който мога да кажа такива думи - Бобо Виери,но причината е ясна.

+Quote Post
radiinter
коментар Jan 17 2010, 14:21
Коментар #212

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Ама колко е лесно на думи а?Взимаме този и онзи и ония двамата и разкарваме другите и почваме да играеме атакуващо laugh.gif .Все едно слушам дечурлигата на площадката пред блока.Как може Жозе и Морати да са такива тъпаци и да не се сещат за такива очевадни неща biggrin.gif .В Италия атакуващия футбол не е печеливш.Някои хора все едно за сефте тази година гледат калчото.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Jan 17 2010, 14:25
Коментар #213

Цитат(radiinter @ Jan 17 2010, 02:21 PM) *
Ама колко е лесно на думи а?Взимаме този и онзи и ония двамата и разкарваме другите и почваме да играеме атакуващо laugh.gif .Все едно слушам дечурлигата на площадката пред блока.Как може Жозе и Морати да са такива тъпаци и да не се сещат за такива очевадни неща biggrin.gif .В Италия атакуващия футбол не е печеливш.Някои хора все едно за сефте тази година гледат калчото.

КАТЕНАЧО FOREWER и 1-0!!!

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Jan 17 2010, 14:31
Коментар #214

Guests

QUOTE(Faustico @ Jan 17 2010, 01:53 PM) *
Викаш да почнем да играем красив футбол, какъвто се опитваше да налага Спалети в Рома и да си седим на 2-3 място в Италия? Или както Дзакерони.. и прочутата му атака с 3-ма играча.. когато си седяхме на 3-4 място. :>
Ти изкупи половин Европа... и то играчи за по над 20млн.. то ако ставаше така. :>

QUOTE(radiinter @ Jan 17 2010, 02:21 PM) *

Именно, по думите на останалите трябва да разкараме поне 10 играча и да купим нови 10, е как ще стане тая??? Мунтари е в слаба форма, ама вие пък го направихте на пух и прах, не е средняк, той е класен играч и трябва да си върне познатата форма, може да руши играта на съперника и съм убеден че срещу Челси ще ни е адски нужен.... Санети не мисля че трябва да е резерва от следващия сезон, много добре си се справя в центъра, може да изкара поне още един сезон, просто когато другите са трагични, той няма какво да направи, когато цялостната форма на отбора спада, неговата също спада... В Италия никога не е бил на почит атакуващият футбол, така че си го избийте от главата това понятие!

+Quote Post
kinterista
коментар Jan 17 2010, 14:44
Коментар #215

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Ultras @ Jan 17 2010, 01:49 PM) *
нямам предвид да се натрупат и да играят заедно винаги,но примерно Милито или Етоо в атака и зад тях Снайдер и Гуркуф като двама атакуващи халфа и в центъра на терена Камбиасо Хамсик и още един разиграващ централен халф сорта на Пирло както казах по-рано.Не някой който само да руши и да се защитава.Не е задължително да са точно тия играчи,просто ги дадох като пример и мой личен избор. wink.gif

Отчайващо е положението при вас момчета. Наистина! В този форум има хора и мой набор , даже и 1 по-голям , айде малките ги оставям , ама изказвания като: Зад Милито , Снайдер и Гуркуф , подпомагани от Хамсик и Камбиасо? Ето това вече ме разсмя. hammer.gif Големи фантазьори има обаче. Какво ви става ве? Няма такава офанзивна схема дори и в приятелски мач на ветераните ве. Луди ли сте , какви са тези бебешки мечти? С такава схема , ако вземем равен на Киево ще е успех, че ние ще сме разбити още първите 30 мин. Въобще има ли човек тука , който поне малко да се е занимавал с футбол, да играеш с трима офанзивни халфа и двама нападатели + два халф-бека , какво става тука ве? 7 човека атакуват? Като прибавим и Лусио с няколко рейда и става чудо! Брей , то голяма работа, а кой ще защитава? Оставаме на Сезар да спасява , Камбиасо трябва да е с 8 крака , а централните защитнци с по - 10 ръце и 2-3 глави. Аман ти и плеймейкърите. Трябват трошачи тука пичове , да разбиват атаки, да пресичат пасове, да пресират , да ритат , да вадят картони , да покриват , да компенсират, да внасят баланс, да успокояват играта ! Явно електроните игри взимат връх. Прав е Бербатов като го каза , а аз си мислех , че заблуждава хората . Тя електронната игра се принася и в живота явно. Да , ама НЕ!
Основната идея на който и да е професионален треньор когато построява схемата преди мач е стабилната защита , подпомагана от задължително двама ОПОРНИ ХАЛФА , поне едно крило + атакуващ халф(плеймейкър) зад нападателите, които могат да бъдат както двама , така и един, в зависимост от предстоящият мач. Няма и никога не е имало трима , четирима или повече атакуващи играча в една халфова линия. Историята не познава такава теория, ако има е ясно още преди мача , че загубата ще дойде бързо. Футбола се гради и започва от защитата , това не е махленски мач в който всички са в атака. Тук играеш с грамотен отбор, тактически правилно построен , и при такава офанзивна схема , контраатаките ще валят като дъжд , при липсата на дефанзивните халфове , които трябва да предотвратяват такива. Ще бъде много голяма смешка отбор с такава схема. Добре , че малко си имам представа , че гледам доста хора се връзват на глупостите на Ultras! Да играеш без двама опорни халфа е самоубийство. Дупката пред централните бранители става толкова голяма , че може да сложиш 10 палатки там. От тук като говорим за дефанзивни халфове , те са такива , но това не означава , че цялата им игра е изгадена върху дефенза. Те могат и да организират атаки , да отскачат добре и да изнасят играта , но остават фаворити при преса и периметър на действие. Мога да кажа, че на един отбор 2 плеймейкъра не му трябват , той има нужда от 4-5 равностойни опорни халфа. Без плеймейкър можем , без другите НЕ! Целта на всеки отбор преди мач е да неутрализира противника. Жозе е треньора , който може да варира в различни схеми по-няколко пъти на мач, в зависимост от резултата . Но както и да погледнем , той винаги залага на двама опорни халфа. Така беше и в Порто , където "Ромбът", който използваше беше следният - опорни халфове Кощиня и Маниш, Алейничев по-крилото , а Деко с пълна свобода зад нападателите. В Челси Клод Макелеле и Есиен опорни , Лампард (плеймейкър) + крило Деймиън Дъф или Робен. При нас продължава със (Санети, Камбиасо, Мунтари(Мота) и Станкович). Той керевана си върви , остават фактите. Любимата схема на Жозе е 4-3-3 , но в нея няма как да играе с трима плеймейкъра eusa_naughty.gif , а когато ги имаш те немогат да играят едновременно. Някой трябва да е на пейката , в случаят 2-ма. За това оставете фантазийте настрани , реалността е друга. Продължаваме да търсим халф и ляв халф-бек , това е положението. Трябва ни един като Есиен , като Инлер , да поема повече работа в средата , да помага на защитата , всеки мач е различен , трябват бачкатори и биткаджий . Там е успеха. Един Снайдер ни стига , само да е здрав , ако се контузи пускаме Станко там , поне сърце има. Както казах, без плеймейкър можем. Те хората знаят кого да вземат , ние ще се съобразяваме с това , не сме специалисти.

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Jan 17 2010, 15:01
Коментар #216

Guests

Цитат(kinterista @ Jan 17 2010, 02:44 PM) *
без плеймейкър можем. Те хората знаят кого да вземат , ние ще се съобразяваме с това , не сме специалисти.

Само с това не съм съгласен.Нямаме вече Ибрахимович,който сам да решева тежките мачове.Затова трябва да имаме човек като Уесли в халфовата линия,който да подава на Ето'о и Милито.

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 15:07
Коментар #217

Цитат(Boy_San77 @ Jan 17 2010, 12:31 PM) *
Именно, по думите на останалите трябва да разкараме поне 10 играча и да купим нови 10, е как ще стане тая??? Мунтари е в слаба форма, ама вие пък го направихте на пух и прах, не е средняк, той е класен играч и трябва да си върне познатата форма, може да руши играта на съперника и съм убеден че срещу Челси ще ни е адски нужен....

Много точно, брат. Аз съм изключително разочарован от формата на Мунтари, която вече продължава 2 месеца, но това е изключително ценен и класен играч. Камбиасо го нямаше последния месец.. а няма да споменаваме какъв футболист е той и колко е важен. Имаме и диамантите Балотели и Сантон.. МНОГООО Е РАНООО да се коли и беси ... много. В отбора има страшно много потенциал.. и вместо да купуваме на килограм, или да се хвърляме на недоказани "френски перли" дай да вземем да изкараме максимума на това, с което разполагаме в отбора. Нещата пак ще тръгнат.. само Камбиасо и Сантон да се разиграят.. Станкович и Мунтари да се завърнат в добра форма и Ето'о за ШЛ.. и отбора пак ще мачка, още другата седмица ги почваме всичките. :>

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
KAZAKA
коментар Jan 17 2010, 15:13
Коментар #218

Розети бил шеф на болница, мамицата му. Всички болести да обере дано!!!

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Jan 17 2010, 15:18
Коментар #219

Какво му беше на съдията? Нещо за дуспите ли? На мен ми се видяха 100%.

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
KAZAKA
коментар Jan 17 2010, 15:20
Коментар #220

Е, аре, моля ти се. 100% нямаше дузпи

--------------------

+Quote Post

13 страници V  « < 9 10 11 12 13 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 04:37 PM
Buy sports equipment online