Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Първо ако вземеш да прочетеш к'во съм написал ще видиш,че съм казал че дузпите не са били 100 %.И ако говорим за този сезон,най-простият пример е предишният мач с Бари.А ако се върнем назад в предишните сезони има още доста примери!!! Абе ти верно май си мерда, ей?!?! http://www.youtube.com/watch?v=NoORZpNo8fE Спираш на 3,13 и гледаш да защитника бута Милито в гърба! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Сан Никола като цяло е доста негостоприемен стадион, прават много атмосфера тия са диваци... КУР за тия лизгари пеем мощно >
lautahools1988 каза: "Пий и се бий"! ![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Е след тоя мач мисля,че Галиани може просто да се примири максимум с второто място.Колкото и дузпи да му свирят на неговия Милан,колкото и наредени съдии да си слагат в тяхна и срещу наша полза - просто немогат да ни стигнат.Леко ни ограбиха тая вечер,но въпреки Розети,Интер не загуби и си спечели една точка!Другата седмица спокойно си взимаме мача срещу онея пикли и да ги оставим да си правят графици кои мачове да си отлагат и кои да играят!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Абе сега трябва задължително да ги треснем тия вицове от Билан. Ама задължително!!! хахахахахаха е това е сигурно едно от най-точните определения за тея скици - "вицове"! Добър добър!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
Като пораснеш , ставаш член на фен - клуба, даваш пари и се осъзнаваш! не разбирам членството във фен клуба ли те прави Интерист и те открехва? да се бил осъзнаел..ама то маи няма да е зле и теб да ти светне лампичката и да спреш да пишеш глупости на хората ти като някакъв регуриловчик..ти си лягаи,ти си пии хапчетата а ти се поклони на Виера..а ти земи да си даваш сметка каде се намираш г-н Кинтерист ![]() по темата..дали Бари взеха точка или ние е въпрос на гледна точка..Куарешма трябва да си сложи дривери за Серия А вижда се че може само в Португалия.. ![]() но като цяло целия отбор игра много незадоволително..нз на какво се дължи наистина ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Павка, ще ти кажа на какво. На липсата на качествени 17-18 играча. Равностойни и взаимозаменяеми. И на наличието на такива недоразумения като Лусио и Мунтари /двамата поне към днешна дата/ и на Куарешма, за който вече и аз нямам надежди за жалост. ТРАНСФЕРИ И ТО НА УТВЪРДЕНИ ИГРАЧИ, ДА НЕ КАЖА ЗВЕЗДИ И ТО СПЕШНО НИ ТРЯБВАТ!!!
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
нали уж сме голямо име..голям треньор парите не са проблем къде е загадката..що ги няма тия хора
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Момчета тва е нашия ИНТЕР , винаги сме се усирали преди важен мач , ( 1 ви кръг тая година ) и после сме се радвали като малки деца , остава да се надяваме сценария да се повтори , нека оставим анализите на Жозе
![]() -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бате, имаме не титулярна 11-ца, а 10-ка.
Жулио - Майкон, ????????, Самуел, Киву - Санети, Станко, Камбиасо, Снайдер - Милито, Ето-о. Това е състава и квото и да си говорим никак даже не е съизмерим, поне като имена, с Челси, Реал, Барса. Айде да добавим и Сантон и Балотели, ама за мен е несериозно да се разчита на 19-20 годишни и то с поведението на Балотели дупето, да не казвам лайното. Сантон да иде отляво и Киву да е централен. А Марио да замести единия от двамата нападатели. Да си говорим правичката Пандев днес ни измъкна, ама не показа нещо кой знае какво, а и няма откъде да го извади, че да го покаже. Мунтари и Мота са посредствени играчи за малките мачове, а и Мота, освен, че се мота е вечно контузен. Лусио е вече без коментар. Кордоба така или иначе никога не е бил световна класа. Има сърце за трима, но и той вече е на годинки. Матрицата съвсем. Куарешма и Мансни са ясни и те. Арнаутович остана и за мен той е някакъв светъл лъч, ама като надежда за в бъдеще, в никакъв случай не за към днешна дата. Какво остана? Юношите?! Е, аре ся, дет се вика. Досега бяхме много зависими от ибряма, ама сега май от снайпера сме още по-зависими, а той като всяко оландезе е стъклен и аз при всяко негово падане /а си го ритат доста/ изтръпвам. Виж ако босненския беше накаран ако щеш насила да остане и със Снайдер щеше да е съвсем друго нещо, но ... Това е и който и да липсва от тези 10, айде да са 12, отсъствието им се забелязва осезаемо. Последните мачове това си проличава очевадно. Колкото и да се заблуждаваме - това е положението. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Павка, ще ти кажа на какво. На липсата на качествени 17-18 играча. Равностойни и взаимозаменяеми. И на наличието на такива недоразумения като Лусио и Мунтари /двамата поне към днешна дата/ и на Куарешма, за който вече и аз нямам надежди за жалост. ТРАНСФЕРИ И ТО НА УТВЪРДЕНИ ИГРАЧИ, ДА НЕ КАЖА ЗВЕЗДИ И ТО СПЕШНО НИ ТРЯБВАТ!!! нали уж сме голямо име..голям треньор парите не са проблем къде е загадката..що ги няма тия хора ![]() ![]() Гледам че се чудите какво става... ами ако се замислим всички и погледнем последните трансфери, Милито, Мота, Снайдер, Лусио, сега Пандев, може би проблема вече е в парите, щото казвате че не са проблем, е може би са станали, не сме взимали някакви гръмки имена от доста време, даже ми се струва че се търсят варианти да минем евтинко, ето Пандев за без пари например.... Аз иначе друго обяснение нямам, Морати беше казал в едно интервю, че Жозе може да иска тоя и ония, но ще се задоволи с каквото има, щото определено се съмнявам че на Жозе мирогледа е толкова стеснен, взимаме футболисти едва ли не само от серия А... също така е факт че продължаваме да държим Куарешма и Мансини например и още един факт, на път сме да вземем още един крайно незадоволителен играч - Баптища... За мен 100% има нещо и дали са парите или грешки на трансферната ни политика не мога да знам със сигурност! Иначе за мача аз се радвам на едната точка при положение че можеше да си тръгнем с нула, но дузпи си бяха пресилени, престанете да разправяте че са 100%, както можеше да ги свири, така можеше и да не ги свири, вижте репортажите, че Лусио изобщо не беше в наказателното и даже не му докосна краката на палячото... не ми се мисли в мача с мердите какво ще стане, не бих се учудил ако им свирят някоя дузпа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
не разбирам членството във фен клуба ли те прави Интерист и те открехва? да се бил осъзнаел..ама то маи няма да е зле и теб да ти светне лампичката и да спреш да пишеш глупости на хората ти като някакъв регуриловчик..ти си лягаи,ти си пии хапчетата а ти се поклони на Виера..а ти земи да си даваш сметка каде се намираш г-н Кинтерист ![]() Ти адвокат ли си на другите ? Но пак ще ти кажа: Естествено , че те прави интерист ! Сега стоят зад клавиатурата и серат на поразия , едни обикновени задклавиатурчици. Може и без тях , с какво са полезни? На кого? Влизат във форума и дрискат. Вместо да се организират и да отидат до банката , пак врели некипели се плямпат! Прави ли те , не те ли прави? То ти е отвътре , насила не можеш да станеш! Но като станеш член , се присъединяваш към нещо, ставаш част от многото , даваш пари , занимаваш се! Точно " Осъзнаваш се" . Кое не разбра? И къде се намирам г-н X ? Никой не е по-голям от Интер тук , аз съм зад отбора и играчите. Ще подкрепям Виейра колкото си искам, защото сега ни е нужен , а вие искахте да си тръгне! Повтарях аз ли повтарях , че има травми и сезонът е дълъг ама никой не слуша. Мунтари ще го замести ли? Камбиасо как се включи снощи ? Ама за тях лоша дума не чух , все Виейра и Лусио са виновни! Другите да не би да имат имунитет? Усещайте се малко! Такъв играч да изтървем , си е грешка , но ще се оправим , лошото е , че не се осъзнава. А сега за мача: Тази точка е добра с оглед играта на домакина и като цяло представянето му в серията тази година.Един млад и обещаващ отбор. Никога не подценявам съперника , даже като чета понякога прогнозите на повечето тук ( 3:1 , 5:1 . 0:4 , 0:5) и ми става смешно. Това не е електронна игра , да сме наясно. Всеки мач е труден , ние сме Интер , но не печелим на масата , а на терена. Срещу всеки трябва да си концентриран , защото се опарваш фатално. Шампион се става в тези мачове , срещу такива отбори. Виждаме какво става в другите лагери? Имат адски проблеми срещу Бари, Катания и Киево! Ние извличаме точки от тези мачове и това ни трябва. За това сме първи , водим и гледаме напред. Днес Милан играят със Сиена , ще го гледам този мач със КЕФ! Много неща искам да видя. Другата седмица ще сме различни , усещам го. Мота ще играе , колкото и да не им се иска на някой. Това са нашите играчи , за тях пеем . Те носят синьо-черни фланелки , не бели или синьо-червени! Ние викаме за синьо-черното , другото не ни интересува. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Страстите няма да се успокоят във форума и това е разбираемо.Всеки иска Интер да е безпогрешен, но уви слаби мачове правят всички големи отбори.Виждам,че коментирате трансферите ни и по специално някой от тях.Аз мисля, че Морати дава достатъчно средства за трасфери и ако проследите хронологията ще видите, че всяка година попълваме качествено състава естествено с някои изключения които и към дадения момент се мъчим да изчистим.Остойностено отбора ни е доста скъп особенно за италиански тим.А защо не погледните кой ги докара Мунтари,Мансини,Мота,Лусио,Куарешма.Сигурно това е станало без съгласието на Моуриньо?Стигате дотам да коментирате качествата на Милито и Ето'о и продължавате с носталгията си към Ибрахимович. Нямам никакво намерение да бъда носител на абсолютната истина но на всички футболно грамотни хора е ясно, че в отбора ни има аномалии по отношение на дисциплината, формата и техническите качества.Има мотивация да се печели но много често изпадаме в ролята на догонващия отбор.Защо не се запитате поради каква причина често сме изненадани?Отговора на тези въпроси според мен е в липсата на стил който да е доминиращ не само в калчото, но и в Европа.Надеждите ни бяха свързани най-вече с идването на Моуриньо, който въпреки качествата си не успява към момента да комплектова и построи балансиран и боеспособен основен състав и достойни на тях заместници.Блестят единици от световна класа и до тях подтичват пейкаджии който правят по няколко нормални мача на сезон, а през останалото време са контузени и извън кондиция.Млади футболисти не се интегрират, а се дават под наем защото явно целите на Моуриньо са краткосрочни.Прави ми неприятното впечатление, че пада формата на футболисти като Сезар и Камбиасо, а те са утвърдени титуляри.Всеки да си прави извода сам, но определено проблема е във всички звена на отбора и треньорския щаб, а не в ръководството и парите
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пролема с парите е пределно ясен. Той е очеваден. Първо заради световната криза, коята преди всичко засяга именно такива като Морати. Второ данъчната система в Италия е по никакъв начи несъпоставима на испанската например. В Италия играча за да вземе 1 млн, клуба реално трябва да му плати два. В Испания за същия милион на играча се плащат реални 1,3, което прави разлика от порядъка на 700 000 в конкретния пример. Ето защо всички големи звезди вече не са в калчото отдавна, а в Испания. В Англия данъците са по-големи от Испания, но по-малки от Италия, но Великобритания е ясно, че е далеч по икономически развита /богата така да се каже/ държава от Италия.
Проблема с трансферната политика до голяма степен е зависим от парите, разбира се, но и от дибилите, които немогат да извадят нито един качествен играч от Бразилия или Аржентина. Мердите как намират Кака и Пато?!? Кака го взеха за смешните 9 млн. евро. А Пато е гледан и от нашите, ама са му турлии черта. Примери много могат да се дадат. Мунтари, Мансини, Мота, Лусио, Куарешма са докарани от твоя трън в очите - Мауриньо. Едно на ръка е, че аз въобще неразбирам твоята неприязън към него, ама... Мунтари дойде без кой знае какви очаквания и за малко /според мен/ пари. Лусио дойде /пак според мен/ без пари и с ореол, че идва от гранд, капитан на Бразилия, но неможа да пасне по една или друга причина. Даже не е "не можа да пасне", а просто вече е "бивш" футболист. Мансини и Куарешма дойдоха за доста пари. Факт, но така или иначе си идваха като утвърдени играчи, но просто непаснаха. Вината си е в тях, а не в Мауриньо. Мотата е тотален провал - факт, но и за него кой знае какви пари не се даваха. За Ибрахимовеч аз винаги ще съжалявам. Той е една от супер звездите в световния футбол, а без звезди голям отбор не се прави. Няма как. С интегриране на юноши НЕСТАВА. С юноши можеш да креташ в средата на таблицата, не да ставаш шампион, хеле пък европейски. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Тя нашата трансферна политика е збъркана от години,но наистина и кризта удари много лошо,незнам защо несе погледне в Англия в подолните дивизий там лично според мен има много млади и качественни играчи.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Според мен това 4-2-3-1 не пасва на отбора или още не сме се нагодили към тази схема.Голяма дупка остава в средата.Явно тя трябва да се уплътнява от фланговите играчи но вчера Жозе каза че Балотели е бил с нулев принос в защита и може би оттам дойдоха проблемите.Очаквам след завръщането на Етоо да сменим схемата но трябва и Станко и Мота да са на линия защото нямаме достатъчно играчи в средата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тя нашата трансферна политика е збъркана от години,но наистина и кризта удари много лошо,незнам защо несе погледне в Англия в подолните дивизий там лично според мен има много млади и качественни играчи. Баце, само не и енглишки помияри при нас. Няма да го понеса и ще се самообеся безкрайно. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Според мен това 4-2-3-1 не пасва на отбора или още не сме се нагодили към тази схема.Голяма дупка остава в средата.Явно тя трябва да се уплътнява от фланговите играчи но вчера Жозе каза че Балотели е бил с нулев принос в защита и може би оттам дойдоха проблемите.Очаквам след завръщането на Етоо да сменим схемата но трябва и Станко и Мота да са на линия защото нямаме достатъчно играчи в средата. Ааа, сега нямаме играчи в средата така ли? Ами имахме , ама го изгонихме! Изядохте му главата на човека , сега го търсим ама е късно ! По-добре да го имаш , контузен , но да го имаш , от колкото да ти трябва и да го нямаш. Той ще се излекува , ама футбола е в него. И ще помага. Макар , че винаги съм казвал , че Интер не робува на имена , и Патрик не е по-голям от Интер , но е факт , че Интер трябваше да остави Виейра в отбора. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
От този мач нищо положително освен едната спечелена точка. Халфовата линия направо си е нямаше, а от там е нормално и да ни разпиляват в защита. Добре, че Жулио направи някое друго спасяване, а онази чернилка се препъна в топката, когато беше сам срещу Сезар. Балотели се осра този мач тотално, обърка 15 топки, а накрая като го смениха започна да прави физионамии на които аз лично се издразних, при положение, че игра слабо! Куарешма....просто ВЪН! Съдията няма да го коментирам, дано с парите получени от Берлускони да се задави.
Жозе пак недоволства от съдийството "Щастлив съм, че отново успяхме да обърнем мач от негативен за нас резултат. Това не е лесно, особено на чужд терен и срещу отбор като Бари, който отмъкна доста точки от конкурентите ни. Още не съм гледал повторения от възловите ситуации, но мисля, че има доста въпросителни около дузпата, отсъдена за игра с ръка на Валтер Самуел. Също така недоумявам защо Паолучи не беше изгонен при нарушението срещу Пандев. Нашият футболист беше сам срещу вратаря и това трябваше да е червен картон", обоснова се Моуриньо. sportal.bg -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Мислех да си запазя този пост след мачовете с Челси,защото изхода от тях ми е ясен на 99%,но като гледам как е тръгнало на анализи и аз ще кажа квото имам.От другия сезон Санети Станкович Мунтари(ако още е при нас) Мота трябва да се превърнат в ТВЪРДИ РЕЗЕРВИ,да влизат при крайна нужда!
Да се намерят и купят 3-4 красни халфове...не разбивачи,а организатори на играта от типа на Пирло.И да се закупят АТАКУВАЩИ халфове.Противeн случай тоя отбор ще продължава да играе защитно и да се мъчи да атакува,когато вече пада 1-2 гола...това беше и при Манчини така и при Моуриньо.Ако играчи като Хамсик или Гуркуф(даже и двамата) не са с нашата фланелка лятото и се продължи с тия Баптисти Куаресми Лусиовци Мунтарите или Мотльовци...най-добре ще е Моуриньо да си ходи,колкото и голям фен да съм му. пп.Колкото и да ме псуват някой хора сега за думите ми за Санети,аз не съм по-малко негов фен от вас и както като всички(мисля) го смятам за един от най-великите играчи на нашето време,но явно само аз мога да изляза и да го кажа... САНЕТИ трябва да стане резерва другия сезон. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ааа, сега нямаме играчи в средата така ли? Ами имахме , ама го изгонихме! Изядохте му главата на човека , сега го търсим ама е късно ! По-добре да го имаш , контузен , но да го имаш , от колкото да ти трябва и да го нямаш. Той ще се излекува , ама футбола е в него. И ще помага. Макар , че винаги съм казвал , че Интер не робува на имена , и Патрик не е по-голям от Интер , но е факт , че Интер трябваше да остави Виейра в отбора. Този Виера го изкара ГОСПОД бе.Как не спря да мрънкаш във всеки коментар Патрик,та Патрик,който преди това направи 2 адски слаби сезона.Проблема не ни е Виера разбери трябват ни играчи от Световна класа в центъра на терена,защото ако погледнем халфовете ни единствено Санети,Снайдер и Камбиасо горе-долу отговарят на това определение.Станкович за ротации става ама Мунтари и Мотльото са под всякаква критика адски посредствени играчи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 07:13 PM |