Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
От правилния отбор съм,но гледам реално на нещата.Големите отбори винаги ги подпират леко,така и с нас и с Милан и с Юве.И тази година ни дадоха не малко дузпи,някои не са били 100 %,така че нека бъдем реалисти.Не е нормално да се сърдим,когато ни свирят обективно.За първата дузпа Самуел спира удър към вратата,нямаше какво да направи,но дузпата си е дузпа.За втората си имапе контакт,така че беше свирена резонно.Най-малкото след това съдията показа същия критерии при нашата дузпа. Ей, така не съм се вбесявал отдавна. Абе, Далма, я ми покажи една спорна дузпа за нас този сузон! Една!?!? За кавъв еднакъв критерий говориш. Дузпата срещу Пандата е за нарушение отзад, а при втората на Бари играча дори и не изпревари Лусио и се свлече! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Според мен от догодина трябва да имаме 4ма твърди резерви който в момента играят най-редовно,но ще запазя имената им до след евентуалното отпадане от Челси.Едното от имената сигурно няма да ви хареса ![]() След евентуалното отпадане на ЧЕЛСИ обаче от НАС , аз ще те чакам тук да даваш обяснения за слабата си душичка изплашена? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Не.Искам да кажа,че нямаше дузпа.Лусио ако въобще е направил контакт,той беше вън от полето 100% .... Виж за това не съм обърнал внимание. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Dalma, , ,,,и, ф,н на милан
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Да,но фаулирания тип беше в наказателното. Като никоя част от тялото на Лусио(изразявам се така щото не ми стана ясно точно как Лусио я направи тая дузпа).. та като никоя част от тялото му не е в наказателното поле,как аджеба става тоя контакт да е вътре ?? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Моите уважения към Ванката , но просто не го бива за ляв защитник. А кой е казал че го бива?Едва ли и той самият си го мисли.В момента обаче ситуацията е такава че трябваше да играе там при положение че в дългата си кариера едва ли го е правил много често.Важното е че даде всичко на което е способен на този пост.Поклон.И точно тази му игра показва колко много се нуждаеме от нов човек в тази зона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Фаустикоооооооо, само четеш и не казваш нищо за Пандев? Що така ве интеристе? Кажи нещо , нали си старо куче интерист? Кажи , грешка ли е още този играч със 60 гола в калчото на 26 години? Ей , ама, ам, ам , ам , ам ще те изям!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
То е ясно , че се нуждаем от още един ляв защитник , но просто няма смисъл повече Жозе да експериментира с централни защитници по левия ни фланг.Днес ми хареса включването на Сантон и очаквам да започне като титуляр в мача с Мердите! А иначе съм с двете ръце за привличането на един сърбин , който би ни оправил проблемите отляво
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Нещо много мерди се навъдиха с аватари и подписи на Интер.Колко са жалки само
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А кой е казал че го бива?Едва ли и той самият си го мисли.В момента обаче ситуацията е такава че трябваше да играе там при положение че в дългата си кариера едва ли го е правил много често.Важното е че даде всичко на което е способен на този пост.Поклон.И точно тази му игра показва колко много се нуждаеме от нов човек в тази зона. 10000% Кордоба си е централен и не му е мястото на бека. Това си е категорична грешка на Мауриньо. Имаш Сантон и го държиш на пейката?!? И не само в тази зона се нуждаем. И от централен имаме огромна нужда и от атакуващ халф и то СПЕШНО! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То е ясно , че се нуждаем от още един ляв защитник , но просто няма смисъл повече Жозе да експериментира с централни защитници по левия ни фланг.Днес ми хареса включването на Сантон и очаквам да започне като титуляр в мача с Мердите! А иначе съм с двете ръце за привличането на един сърбин , който би ни оправил проблемите отляво ![]() Сантон се включи страхотно днес,така че нямаме нужда от никакъв сърбин! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо много мерди се навъдиха с аватари и подписи на Интер.Колко са жалки само ![]() Еми хаквайте ги ве Ради! Какво чакате? Аз не можах да се регистрирам във форума им с реалните си имена , като прочетоха кинтериста и ме баннаха още докато писах паролата , вие тук ги оставяте да тварят влака! Я един бърз бан , то се вижда кой какъв е на вторият ред още. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Жозе не го е страх да пусне Сантон титуляр срещу мердите.Щеше да го пусне и днес,но Сантон не беше готов да изиграе цял мач.С МилЪн е титуляр 100% и ще ги мачкат с Майкон
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо много мерди се навъдиха с аватари и подписи на Интер.Колко са жалки само 7![]() Нека има. Нека гледат как търпим боклука тук ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе сега трябва задължително да ги треснем тия вицове от Билан. Ама задължително!!!
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сантон се включи страхотно днес,така че нямаме нужда от никакъв сърбин! Ех дееба как се дразня.Добре бе приятелю обясни ми само с един Сантон ли ще изкараме сезона.Защото Киву към момента изобщо не ми го брой.Още никой не знае кога и дали ще се върне този сезон на терена.Вие този Сантон го направихте мега футболиста.Да,направи добри мачове и дай сега направо да понесе отбора на гръб.Още много има да учи и постепенно да се налага.Другия абсурд е че не е играл от 2 месеца и половина и някои искат веднага да започне титуляр ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Като искаш толкова Патрик пускай си Ман.Сити и гледай ама май и там е последна резерва ![]() Виера е контузен. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
И не само в тази зона се нуждаем. И от централен имаме огромна нужда и от атакуващ халф и то СПЕШНО! споко бе тия дни идва от Рома пахахахахаха -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:26 AM |