Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Бате, инфаркт ще получа бе, ей. Все едно края на 90те се връща бе. Бахти дузпите бе ей. Аз сериозно ти казвам, че неможеш да намериш такава дузпа свирена в последните 2 години. А червения картон, кой то е по всички правила?!? Земи тоя жълт, а Вие си трайте?!?! Прав си и то много,но виж как стоят нещата,на Мердите свирят 3 дузпи и бият,против нас 2 дузпи и една за нас и без задължителен червен,и това ако нее мафия аз трамвай ставам ![]() П.П.Утре на 1000000000000% съм сигорен че ще има за Милан дуспа. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Златна точка , Розети беше извадил сабята , но ние сме Интер! Дух и воля докрай! Първата дузпа ще я свирна срещу 40 000 евро в брой! Самуел скача за шпагат и в легнало положение при удар от 2 метра топката среща ръката! Това е корумпирана дузпа!
На дечковците ще им кажа: Лусио игра за топката , положението е 50/50. Розети я даде. Това е! Иначе 100% червен картон за положението на Горан! Фаула е отзад , Панделата е сам срещу Жилет! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
К'во ви е виновен Лусио,като трябваше да покрива огромната дупка м/у защита и халфова линия през цялото време.Явно Майкон трябваше да влиза навътре,за да ги запълва,но при липсата на игра в отбрана на Балотели това беше рисково решение.Иначе за дузпата обърка Лусио,но другото му решение беше да остави и да види какво ще направи сам футболист в наказетлното,а и влизането му не беше толкова грубо и лишено от логика.И най-важното почти всички атаки идваха от крилата и не си мислете че когато Алварес и Коман са в наказателното поле сами,грешката е в центъра на защитата.А за съдията,свири перфектно мача,с една сбъркана засада само.Не може всеки път верисии да получаваме.Пък и Розети никога не е обичал особено отбора ни! Ти си гледал друг мач и друг Лусио. Може би този от преди 3-4 години поне. Аз Лусио го следя от 7-8 години и ми е пределно ясен. ТОЙ Е БИВШ ФУТБОЛИСТ. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Искаме Патрик! Дайте ни Патрик!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фаустико , кажи хареса ли ти Пандев? Пандев - Рандев все същото! Да не би фамилията да те дразни? Моята е Рандев , ти не ме харесваш ама аз съм пред тебе! Така и с Пандев , ти не го харесваш ама той вкарва и прави дузпи!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Не може всеки път верисии да получаваме. Ти от кой отбор си бе ?!?!?! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Искаме Патрик! Дайте ни Патрик! ![]() Ти го искаш ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Абе пичове какви 100% дузпи бе. Свалете репортаж та гледайте. При първата дори няма удар във вратата. Центриране е. От 1 метър разстояние. Каква дузпа бе?!? При втората Лусио е до играча на Бари и протяга крак напред, без да го закача /то няма как като са един до друг/?!? Друг е въпроса как позволява да го литнат така, ама за некадърността му вече се изказах.
Стига автокритика когато е нито нужна, нито заслужена! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Искаме Патрик! Дайте ни Патрик! ![]() В грешка си пич КИНТЕРИСТИТЕ искат Виера ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Абе пичове какви 100% дузпи бе. Свалете репортаж та гледайте. При първата дори няма удар във вратата. Цунтриране е. От 1 метър разстояние. Каква дузпа бе?!? При втората Лусио е до играча на Бари и протяга крак напред, без да го закача /то няма как като са един до друг/?!? Друг е въпроса как позволява да го литнат така, ама за некадърността му вече се изказах. Стига автокритика когато е нито нужна, нито заслужена! Да не говорим,че при дузпата на нашия герой Лусио,той дори не беше в наказателното поле ,но както и да е ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В грешка си пич КИНТЕРИСТИТЕ искат Виера ![]() Няма кинтеристи , кинтериста е един! Представи ли си го днес а? В средата ? Мунтари на пейката , Виейра ВЕЛИКАН! Помита ги в центъра, с два фаула отчайва Коман , няма пасове за Бари! Руши и подава с тези пергели. Оххххх , къде е футбола, ВЪРНЕТЕ ПАТРИК! Върнете световният , клубен и европейски шампион в отбора , на псевдо-разбирачите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
Ти от кой отбор си бе ?!?!?! ![]() От правилния отбор съм,но гледам реално на нещата.Големите отбори винаги ги подпират леко,така и с нас и с Милан и с Юве.И тази година ни дадоха не малко дузпи,някои не са били 100 %,така че нека бъдем реалисти.Не е нормално да се сърдим,когато ни свирят обективно.За първата дузпа Самуел спира удър към вратата,нямаше какво да направи,но дузпата си е дузпа.За втората си имапе контакт,така че беше свирена резонно.Най-малкото след това съдията показа същия критерии при нашата дузпа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не говорим,че при дузпата на нашия герой Лусио,той дори не беше в наказателното поле ,но както и да е ![]() Нещо не ти разбирам кво искаш да кажеш. Сарказъм ли е тва, кво ли? -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо не ти разбирам кво искаш да кажеш. Сарказъм ли е тва, кво ли? Не.Искам да кажа,че нямаше дузпа.Лусио ако въобще е направил контакт,той беше вън от полето 100% .... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Абе пичове какви 100% дузпи бе. Свалете репортаж та гледайте. При първата дори няма удар във вратата. Центриране е. От 1 метър разстояние. Каква дузпа бе?!? При втората Лусио е до играча на Бари и протяга крак напред, без да го закача /то няма как като са един до друг/?!? Свалете синьо-черните очила и гледайте РЕАЛНО на нещата. Първата дузпа беше 100%. Какво като е центриране?! Ти видя ли къде е ръката на Самуел?! Кристално ясна дузпа си беше това. Втората беше малко по-спорна да - Лусио се опита да направи отчаян шпагат отзаде, но му чукна като че ли краката... -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
От началото на годината показваме незадоволителни игри и благодарение само и единствено на шампионския дух и манталитет , който имат момчетата ни , успяваме да си "спасим кожата".
Недопустимо е за Интер да прави вече втори пореден мач подобни грешки в защита.Днес Лусио не знаеше къде се намира.Вярно е , че на моменти трябваше да покрива дупките оставени от Майкон и от халфовете ни , но това не го оправдава.Останалите ни защитници също играха много под нивото си.Моите уважения към Ванката , но просто не го бива за ляв защитник.Тук е момента да кажа , че съм доволен от включването на Сантон...май се вижда светлина в края на тунела! В средата на терена също не седяхме много добре.Мунтари направи един от най-слабите си мачове в много неподходящ момент.Момент в който имаме нужда от играчи на неговия пост.Да се нядяваме , че следващата седмица Станкович ще е на лице , а Камбиасо ще е напипал ритъма си , защото Мунтари и Мота се намират в ужасяваща форма.Като цяло зееше една дупка в средата на терена , която Моуриньо трябва правилно да запълни в мача с Мердите! Играч на мача ГОРАН ПАНДЕВ! Беше на точното място в точните моменти!Очаквах много повече от Милито и Балотели , но вярвам , че си пазят головете за мача с Курвите ![]() Остават още 2 седмици до края на трансферния пазар...искрено се надявам до тогава Куарешма да си е намерил друг отбор! Просто не става за Интер! FORZA INTER! п.с Единственото от което съм недоволен от съдията е ,че не изгони футболиста на Бари , фаулирал Пандев за дузпата! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
Я сега ни разясни за какви вересии говориш.Искам факти.И какво е това ВСЕКИ ПЪТ. На бързо това което се сещам е играта на Куарешма с ръка в последната минута срещу Киево и тази на Майкон срещу Лацио.Ако се замисля сигурно още ще излезнат.Не казвам че са сигурни дузпи,но има основание да бъдат дадени.Така че нека бъдем обективни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Според мен от догодина трябва да имаме 4ма твърди резерви който в момента играят най-редовно,но ще запазя имената им до след евентуалното отпадане от Челси.Едното от имената сигурно няма да ви хареса
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 10:06 PM |