Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
И в двата случая ми се чини, че ще ни е много полезен! Да идва!
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Dec 13 2006, 07:03 AM) [snapback]6144[/snapback] Бекъм не е типично крило според мен. По-скоро би ни послужил като градивен халф. Т'ва, че играе отдясно, не значи че може да замени пълноценно Фиго ![]() То е ясно че Бекъм неможе даже да се доближи до класата на Фиго ![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Dec 13 2006, 07:03 AM) [snapback]6144[/snapback] Бекъм не е типично крило според мен. По-скоро би ни послужил като градивен халф. Т'ва, че играе отдясно, не значи че може да замени пълноценно Фиго ![]() Да, но ще предоставя идеални топки за високите ни нападатели Ибра, Адриано, Креспо, Круз ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Креспо не е от най-високите всъшност
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Dec 13 2006, 08:09 PM) [snapback]6182[/snapback] Креспо не е от най-високите всъшност ![]() ама играе отлично с глава |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Предраг Миятович: Бекъм ще напусне Реал (Мадрид) през лятото
Лондон. Дейвид Бекъм ще напусне Реал (Мадрид) през лятото, съобщи BBC. Медията се позова на изявление на спортния директор на клуба Предраг Миятович. "Бекъм ще ни напусне. Ние няма да подновим договора му с клуба", заявил Миятович пред Телевизия "Sky Italia". 31-годишният Дейвид Бекъм е свързван в последните няколко дни от различни медии с трансфер в редица клубове от Англия, Италия, Испания, Франция и САЩ. През този сезон той не е титуляр в Реал (Мадрид) след идването на треньора Фабио Капело. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
QUOTE(berti neroblue @ Dec 13 2006, 09:18 AM) [snapback]6145[/snapback] И в двата случая ми се чини, че ще ни е много полезен! Да идва! Да идва! ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Бекъм вече е избрал и ще подпише договор с LA Galaxy. От трансфера си за 5 години щял да получи около 250 млн. евро ???
![]() ![]() ![]() източник: eurosport.com Така се разминахме с него ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(jonnie @ Jan 11 2007, 04:09 PM) [snapback]7239[/snapback] Бекъм вече е избрал и ще подпише договор с LA Galaxy. От трансфера си за 5 години щял да получи около 250 млн. евро ??? ![]() ![]() ![]() източник: eurosport.com Така се разминахме с него ![]() Вече официялно ли е подписал ? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лично той го е казал до колкото знам. И явно е абсолютно сигурно, защото след това се появи информация, че като е разбрал и Фиго се е натиснал за Американската лига.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
И аз разбрах че Бекъм се е разбрал с Л.А.Галакси вече......
Малко кофти,но какво да се прави - дано компенсираме с Баздзали,Диара и може би Касано:-)) |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(adriano1 @ Jan 11 2007, 06:57 PM) [snapback]7261[/snapback] И аз разбрах че Бекъм се е разбрал с Л.А.Галакси вече...... Малко кофти,но какво да се прави - дано компенсираме с Баздзали,Диара и може би Касано:-)) Най-вероятно от тези 3-мата никой няма да дойде...Бардзали е 90% в Юве , Диара е любимец на Капело , а нападатели си имаме , което значи , че и Касано няма да е при нас...Аз се надявам Куарешма да замести Фиго по дясното крило ![]() |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(Scofield @ Jan 11 2007, 04:55 PM) [snapback]7253[/snapback] Вече официялно ли е подписал ? ![]() Бекъм: Подписвам за 5 години с ЛА Галакси през лятото Халфът на Реал (Мадрид) Дейвид Бекъм сложи край на спекулациите относно бъдещето му, заявявайки че ще подпише 5-годишен договор с американския ЛА Галакси през лятото. "Тази седмиця Реал поиска от мен да взема решение относно бъдещето си и да удължа договора си за още два сезона. След като обсъдих ситуацията и възможностите си със семейството и рекламодателите си, реших да се присъединя към ЛА Галакси и да играя в МЛС от август тази година," заяви Бекъм. Бекъм беше свободен да преговаря с всеки клуб извън Испания, но ще остане на "Сантяго Бернабеу" до края на сезона. Любимецът на фенките не беше използван много често от новия си треньор Капело и ще отвори нова глава в живота си през лятото. "Досега играх за двата най-големи клуба в света. Играх на най-високо ниво в продължение на 15 години и сега е време да приема ново предизвикателство," добави Дейвид Бекъм. Договорът на 31-годишният футболист с "Белия балет" изтича през лятото на тази година и той не желае да се примири с ролята си на резерва в испанския гранд. Футболистът може да спечели до четвърт милиард евро от сделката. Източник: Sport1.bg ПП: Аз съм доволен от тая новина ![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
а така
![]() Дано вземем Люнгберг ![]() |
|
|
![]() ![]() |