Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
ХАХАХАХАХХАХА неееее нееееее ![]() ![]() ![]() ![]() Как са го уцелили (rofl) (bow) Не е толква трудно.Мача е след 1 час все пак и няма да се променят много температурите дотогава. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Не е толква трудно.Мача е след 1 час все пак и няма да се променят много температурите дотогава. Не не аз на друго се смея,че ако биеме разликата между нас и юбе става 9 точни и градуса в Торино пада на -9 ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Не не аз на друго се смея,че ако биеме разликата между нас и юбе става 9 точни и градуса в Торино пада на -9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ние да биеме пък точките да ни ги смятат другите защото имат да ни гонят
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По непотвърдена информация(Евроспорт) :
Goalkeeper Júlio César 5.5 - Defenders Maicon 6.7 - Lúcio 6.7 - I. Córdoba 6.7 - C. Chivu 6.7 - Midfielders J. Zanetti 6.7 - E. Cambiasso 6.7 - D. Stankovic 7.5 - Strikers S. Eto'o 6.7 - M. Balotelli 6.7 - D. Milito 6.7 - -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
МАЧКАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Само на мен ли не ми отваря мачовете в бета 2 пореден кръг?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
На мен ми ги отваря но пък официалния ни сайт нещо цикли.Иначе състава няма да е този от Евроспорт.Санети ще играе на мястото на Киву.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
12.Cezar ; 13.Maicon ; 6.Lucio ; 2.Cordoba ; 4.Zanetti ; 11Muntari ;19.Cambiasso ; 8.Motta ; 5.Stankovic : 9.Eto'o ; 22.Milito
Sportal.bg |
|
|
Guest_militto_22_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
дайте линк , че да гледаме мача бе !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ми ги отваря но пък официалния ни сайт нещо цикли.Иначе състава няма да е този от Евроспорт.Санети ще играе на мястото на Киву. И мене ми беше така с официалния до преди малко.Ся ми го отвори ,ама всичко е разположено едно под друго по много странен начин ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
В bet365.com ще ни дават ако несе отложи мача но не вярвам. http://www.atdhe.net/11190/watch-inter-milan-vs-lazio http://www.futbol-tv.com/schedule.php Очаквам победа но както каза и Ради доста е студено,няма да има красива игра но дано се опазим от тежки контузий ![]() П.П.Милито 22 много обичам да ми говорят на Бе,честно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
в bet365 ще ни дават
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Нали знаете че в bet365 го отваря преди мача,как да го отвори по рано.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_militto_22_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Mersi brat . Inache v otbora ochakvam veche i Baloteli da e puskan po - chestichko kato titulqr v otbora ni , zad dvamata fenomeni (Eto`o i Militto) . A Mourinho moje i da prodalji da probva shemata ot macha s Rubin , a imenno s trima v ataka ... Forza Inter Milano 1908 |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Lineups:
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 11 Muntari; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o. Subs: 1 Toldo, 14 Vieira, 15 Krhin, 18 Suazo, 23 Materazzi, 29 Donati, 45 Balotelli. Lazio: 86 Muslera; 13 Siviglia, 28 Stendardo, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 33 Baronio, 11 Kolarov, 81 Del Nero; 23 Meghni, 5 Mauri; 9 Rocchi. Subs: 88 Berni, 3 Scaloni, 4 Firmani, 18 Makinwa, 25 Cribari, 74 Cruz, 87 Diakitй. Явно Жозе е харесал новата роля на Мунтари ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ООООО КРЪСТОНОСЦИТЕ !!!! УСПЕХ МОМЧЕТА !!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Нали знаете че в bet365 го отваря преди мача,как да го отвори по рано. ![]() ![]() ![]() Абе нищо не ми отваря бе човек ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що сме с този екип,някой знае ли?
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Кристална картина: http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b264a3bc4aeb
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 03:49 PM |