IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

23 страници V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Челси (Шампионска Лига), 2:1
vladkata_inter
коментар Dec 26 2009, 17:27
Коментар #61

Lo sai per un gol.....

Група: Members

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Има още много време до февруари.Може те да навлязат в по-добра форма,ние в по-слаба и обратното.Може също Дрогба да се контузи на Купата На Африканските Наций(пожелавам му го от сърце biggrin.gif).
Днес Челси бяха слаби,но не се заблуждавайте,че ще са така и срещу нас.За днешния мач им бе контузен най-важния им играч след Дрогба(според мен) - Анелка.

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

Go to the top of the page

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 26 2009, 17:43
Коментар #62

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Ситуацията според мен е следната.. Това в каква форма сме ние сега - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Това в каква форма са те сега - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. В каква форма ще сме ние преди мача.. - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. В каква форма ще са те преди мача.. - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
Тия 180мин няма как да очакваме да са отражение на станалото преди тях през сезона. Това, което мен ме притеснява е, че Челси е в пъти по-напред пред нас във футболно отношение последните години, същото важи и за играчите им. Техния съства си е онзи същия... който отпадна по невероятно драматиче начин от Барса миналата година и загуби финала с дуспи преди 2 години.
Едва ли Челси ще става по-слаб или по-силен до 2 месеца... ние сме тези, който ще трябва да надскочат представянето си в Европа във вече доста внушително число години.
Радващото ще е Анчелоти да си запази поста до мача с нас, пожелавам му го. Според мен той ще е човека, който да спре Челси по пътя към ШЛ, а ние сме перфектния отбор, който да се възползва от дадена ситуация.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 26 2009, 17:57
Коментар #63

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Много е наивно от мачове като днешния да си вадите заключения за Челси.И за пореден път ще кажа че проблема не е в отбора който се изправя срещу нас а в главите на играчите ни.Челси не са извънземни и могат да бъдат победени.За целта обаче нашите трябва да си сменят чиповете в главите и да играят така както не сме ги виждали до сега в Европа.

+Quote Post
shemeta
коментар Dec 26 2009, 18:16
Коментар #64

Интер Маняк

Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Цитат(radiinter @ Dec 26 2009, 05:57 PM) *
Много е наивно от мачове като днешния да си вадите заключения за Челси.И за пореден път ще кажа че проблема не е в отбора който се изправя срещу нас а в главите на играчите ни.Челси не са извънземни и могат да бъдат победени.За целта обаче нашите трябва да си сменят чиповете в главите и да играят така както не сме ги виждали до сега в Европа.

yeah.gif yeah.gif Напълно съм съгласен всичко е до нагласа

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
SHeki
коментар Dec 26 2009, 18:24
Коментар #65

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

ХА ХА ХА ,вие явно не сте гледали мача на Челси и да сте гледали сте гледали друг мач , Челси имаха отправени 30 удара , просто късмета не беше на тяхна страна , Челси е отбор който е победим и не трябва да се плашим от него и да умаловажаваме класата им smile.gif КУР ЗА ЧЕЛСИ !! САМО ИНТЕР ! ОТСТРАНЯВАМЕ ГИ !!!

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Dec 27 2009, 01:30
Коментар #66

Guests

Цитат(radiinter @ Dec 26 2009, 05:57 PM) *

Е това е .. yeah.gif Имаме супер състав,просто сме чук отвсякъде и нз просто освен чипчетата друго нема кое да е!

+Quote Post
diabloodripper
коментар Dec 27 2009, 02:20
Коментар #67

Заинтересован Интерист

Коментари: 169
Регистриран: 26-July 09
Потребител No.: 1,650

Съгласявам се с Фаустико... мисля си, че ако имаме преимущество в нещо то това не е толкова Жозе, колкото Анчелоти szyd-milan.gif szyd-juve.gif

+Quote Post
Ultras
коментар Dec 27 2009, 12:21
Коментар #68

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(Faustico @ Dec 26 2009, 05:43 PM) *
Радващото ще е Анчелоти да си запази поста до мача с нас, пожелавам му го. Според мен той ще е човека, който да спре Челси по пътя към ШЛ, а ние сме перфектния отбор, който да се възползва от дадена ситуация.

Не намирам логика в това след като Анчелоти за 8години спечели толкова пъти ШЛ,колкото ние за цялата си история...

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Dec 27 2009, 13:41
Коментар #69

Guests

QUOTE(Ultras @ Dec 27 2009, 12:21 PM) *
Не намирам логика в това след като Анчелоти за 8години спечели толкова пъти ШЛ,колкото ние за цялата си история...

Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус, чист късмет, втората я спечели Кака, ако не беше той в отбора, Мулан щеше да сънува втора ШЛ, така че далеч съм от мисълта че Анчелоти я е спечелил, по-скоро това просто му се вписа във визитката на треньор като успех, но не го е заслужил...

+Quote Post
Ultras
коментар Dec 27 2009, 13:57
Коментар #70

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(Boy_San77 @ Dec 27 2009, 01:41 PM) *
Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус, чист късмет, втората я спечели Кака, ако не беше той в отбора, Мулан щеше да сънува втора ШЛ, така че далеч съм от мисълта че Анчелоти я е спечелил, по-скоро това просто му се вписа във визитката на треньор като успех, но не го е заслужил...

Ако ако ако..да бяхме го взели навремето ние Кака,но за жалост Леонардо го прилапа при тях.Целия отбор на Милан бе направен от Анчелоти.Гатузо Пирло Неста Дида Кака Шевченко Индзаги...
"Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус" Това изречение малко да ми го разясниш,защото не намирам капка логика или смисъл в него ?!
Не той а отбора му на дузпи ?!?!?! Ми то значи алекс фъргюсън всичките титли за 20години не ги е печелил той ами отбора му и той няма заслугаbiggrin.gif:D или то Моуриньо не спечели ШЛ с Порто,ами отбора и той няма никаква заслуга ! XAXAXAAXAXA Смисъл дай да махмем треньорите на отборите понеже те не нямат заслуга а само отборите им..аз така го разбирам това "Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус"

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 27 2009, 14:13
Коментар #71

След сравнения между Анчелоти и Фъргюсън направо се чудех дали да пиша ама айде... кога за тези последни 10 години Фъргюсън е стоял и е гледал как отбора му Е НА ДЪНОТО и не може да направи нищо? Кога Фърги е бил критикуван от цялата общественост заставала зад Юнайтед? Щом всички фенове на Мухлян бяха недоволните от наставника си дълги години... това не ти ли дава яснота какво е свършил той последно време? Същата работа като Манчини.. доста хора ще видят шампионските му титли, които чакахме толкова дълго.. а ние го скъсвахме от критики и искахме напускането му.
Да направиш добра селекция окей... да спечелиш титла окей.. но да гледаш как отбора ти затъва 3 години.. и да нямаш класата, възможността или както искаш го кажи да направиш нещо по въпроса... това някак си не ми се вписва като ГОЛЯМ НАСТАВНИК.
Най-слабото звено в Челси е Анчелоти.. и силно се надявам да не свърши някаква епическа глупост и да го изгонят преди мачовете с нас.

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
interboy
коментар Dec 27 2009, 15:37
Коментар #72

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

И Манчини и Анчелоти са треньори заслужили отличията извоювани от отборите им. Значи като отбора пропада треньора е виновен, ама като печели титли треньора няма същата заслуга.
Да ви имам и мисленето blink.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Dec 27 2009, 15:47
Коментар #73

Guests

QUOTE(Ultras @ Dec 27 2009, 01:57 PM) *
Ако ако ако..да бяхме го взели навремето ние Кака,но за жалост Леонардо го прилапа при тях.Целия отбор на Милан бе направен от Анчелоти.Гатузо Пирло Неста Дида Кака Шевченко Индзаги...
"Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус" Това изречение малко да ми го разясниш,защото не намирам капка логика или смисъл в него ?!
Не той а отбора му на дузпи ?!?!?! Ми то значи алекс фъргюсън всичките титли за 20години не ги е печелил той ами отбора му и той няма заслугаbiggrin.gif:D или то Моуриньо не спечели ШЛ с Порто,ами отбора и той няма никаква заслуга ! XAXAXAAXAXA Смисъл дай да махмем треньорите на отборите понеже те не нямат заслуга а само отборите им..аз така го разбирам това "Първият път я спечели не той, а отбора му с дузпи срещу Ювентус"

Ще ти го разясня бе, нямаш проблеми... С какво е спечил той по-точно, с това че с всичките му стратегии Милан направиха скучни 90 мин. с Юве, в които не падна гол и се стигна до дузпи, след което който успял да си вкара дузптата, успял, който успял да опази, успял, къде виждаш ти заслугата на Анчелоти????? Нямам намерение да коментирам как стигнаха до финала, за мен това е късмет, за теб явно е класата на Анчелоти и Милан biggrin.gif Моуриньо какво го замесваш, той в Порто имал ли е Кака, Неста и Пирло, имал е някакви си играчи и с отличните си качества и способности е докарал отбора до финал и го е спечелил, разбра ли сега каква е разликата, с класни играчи всеки може, а и трябва да си много заблуден ако си мислиш че точно Анчелоти е направил целия отбор в Милан, като че ли Берлускони няма последната дума, или ще кажеш че татко Карло отговаря лично за трансферите???? Абе изобщо не знам какво обсъждаме тоя проклетник и мердите, ти явно бая им се възхищаваш, а??? И как ти хрумна да сравняваш Анчелоти с Фъргюсън не знам, разлика от тук до небето между двамата, ама няма какво да спорим бе, щом си убеден че Карло е велик треньор, твоя си работа...

+Quote Post
InterMF
коментар Dec 27 2009, 17:18
Коментар #74

Интерист
**

Коментари: 112
Регистриран: 31-August 09
Потребител No.: 1,779

Защо говорите такива глупости ,бе колега ... Ако говорим за успехите в ШЛ - еми Съръ да не би да нямаше уникален късмет и в 2та си финала ,99та Байерн просто газеше манафите цял мач,след което записа една от най-трагичните загуби в историята си , а 2008 Челси удари 2 греди ,задържаше повече топката и едно подхлъзване на Тери спечели титлата за МЮ...Просто полудявам като го хвалите това пиянде,защото доста може да се спори по медийното му издигане във футболно величие ... Стига вече ,за мен лично Жозе е един нахалник ,който по случайност се е озовал на треньорската скамейка и впоследствие спечели немалко отличия и явно това му се отдава ,но това далеч не го прави най-добрият(в момента),но кой ме пита ..Рафа Бенитес-човека е уникален тактик и перфектния треньор в Европа(за мен това би бил прекрасен вариант за нас за постигане на европейските успехи ,които чакаме толкова дълго..),но има доста слаби страни-не може да работи с малко пари , слаб е на трансферния пазар и е много инатлив,Пелегрини си е за средняшките отбори,Ферара не става ,Леонардо също,Гуардиола е калитко ,Венгер има доста недостатъци и сякаш не може да сглоби "гранд",Ван Гаал е нахален дръвник и т.н и т.н. .....Не виждам смисъл да се предизвикват такива глупави спорове ,също както и за формата ..Мачовете в ЕПЛ са непридвидими ,всеки може да бие всеки , а Челси просто нямаше ден и точно те за момента са много по напред във футболно отношение,както и психика на играчите и успехи ,ние сме по-скоро в позиицията на аутсайдери ,а играчите и Мауриньо за длъжни да опровергаят мен и всички песимисти(реалисти) !

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 27 2009, 17:40
Коментар #75

Цитат(InterMF @ Dec 27 2009, 03:18 PM) *
Защо говорите такива глупости ,бе колега ... Ако говорим за успехите в ШЛ - еми Съръ да не би да нямаше уникален късмет и в 2та си финала ,99та Байерн просто газеше манафите цял мач,след което записа една от най-трагичните загуби в историята си , а 2008 Челси удари 2 греди ,задържаше повече топката и едно подхлъзване на Тери спечели титлата за МЮ...Просто полудявам като го хвалите това пиянде,защото доста може да се спори по медийното му издигане във футболно величие ... Стига вече ,за мен лично Жозе е един нахалник ,който по случайност се е озовал на треньорската скамейка и впоследствие спечели немалко отличия и явно това му се отдава ,но това далеч не го прави най-добрият(в момента),но кой ме пита ..Рафа Бенитес-човека е уникален тактик и перфектния треньор в Европа(за мен това би бил прекрасен вариант за нас за постигане на европейските успехи ,които чакаме толкова дълго..),но има доста слаби страни-не може да работи с малко пари , слаб е на трансферния пазар и е много инатлив,Пелегрини си е за средняшките отбори,Ферара не става ,Леонардо също,Гуардиола е калитко ,Венгер има доста недостатъци и сякаш не може да сглоби "гранд",Ван Гаал е нахален дръвник и т.н и т.н. .....Не виждам смисъл да се предизвикват такива глупави спорове ,също както и за формата ..Мачовете в ЕПЛ са непридвидими ,всеки може да бие всеки , а Челси просто нямаше ден и точно те за момента са много по напред във футболно отношение,както и психика на играчите и успехи ,ние сме по-скоро в позиицията на аутсайдери ,а играчите и Мауриньо за длъжни да опровергаят мен и всички песимисти(реалисти) !

Според мен ти изписа големи глупости.. Фъргюсън не го знам какъв алкохолик е ... но ПОДДЪРЖА топ ниво.. това, което беше непосилно за Анчелоти. Да припомням ли какви фигури бяха Бекъм, Нистелрой и Роналдо? И какво ставаше след тяхната продажа? Това, което Мухлян не успя след като бе напуснат от Кака, то дори кораба вече беше почнал да потъва. Не може над 10 години да поддържаш невероятно ниво в Юнайтед и да се говори за късмет. Добре знаем, че на Острова доскоро мениджърите решаваха почти всички въпрос в клуба, и дори след новата вълна на управление в немалко клубове.. то в Юнайтед тази политика си стои. Ти да си чувал някога някой да се меси в работите на Фъргюсън?
Относно Бенитес "уникалния" съжалявам, братле.. но това предизвиква ОГРОМНА доза смях у мен. Този човек миналата година с УНИКАЛНАТА СИ ГЛУПОСТ и СТРАХЛИВОСТ изгуби титлата в Англия. Пак този човек вече 100 мача в Англия НЕ РАЗБРА, че това е ПЪРВЕНСТВО! ... а не елиманационна фаза.. да ми играе с по 10 защитника. За уникалните простотии на Бенитес мога да пиша цял ден.. според мен Гуардиола ще бъде по-качествен треньор от него, Венгер и Жозе са на светлини години пред Бенитес. Не знам откъде изкара тази дума "уникален" честно.. на фона на това, че Ливърпул вече над 100 мача под негово ръководство ПОНСЯТ ЖЕСТОК БОЙ в Англия/

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Dec 27 2009, 17:56
Коментар #76

Guests

QUOTE(Faustico @ Dec 27 2009, 05:40 PM) *
Относно Бенитес "уникалния" съжалявам, братле.. но това предизвиква ОГРОМНА доза смях у мен. Този човек миналата година с УНИКАЛНАТА СИ ГЛУПОСТ и СТРАХЛИВОСТ изгуби титлата в Англия. Пак този човек вече 100 мача в Англия НЕ РАЗБРА, че това е ПЪРВЕНСТВО! ... а не елиманационна фаза.. да ми играе с по 10 защитника. За уникалните простотии на Бенитес мога да пиша цял ден.. според мен Гуардиола ще бъде по-качествен треньор от него, Венгер и Жозе са на светлини години пред Бенитес. Не знам откъде изкара тази дума "уникален" честно.. на фона на това, че Ливърпул вече над 100 мача под негово ръководство ПОНСЯТ ЖЕСТОК БОЙ в Англия/

Това ми хареса Faustico, тука сме абсолютно на едно мнение, Бенитес уникален, това го има само в сънищата на феновете на Ливърпул и ако някога дойде в Интер, няма да съумея да го преживея...

+Quote Post
InterMF
коментар Dec 27 2009, 20:32
Коментар #77

Интерист
**

Коментари: 112
Регистриран: 31-August 09
Потребител No.: 1,779

Ами аз говоря относно ШЛ ...... Не знам кой друг треньор би ни донесъл успех в Европа ,освен Бенитес ,който ако разполага с пари може да направи страхотен отбор ,но Ливърпул е в криза ,най-вече финансова и просто няма как да се работи на спокойствие ,още повече + тия собствениците им ... Миналата година подпирането на МЮ и некъсмета по-скоро ги спряха ,разбира се и испанеца показа страхливост ,но мамка му какви 10 защитника те гонят? Миналата годината мърсисайдци мачкаха и отново късмета им попречи да се изправят срещу Барселона(може би единствения отбор ,който можеше да спре испанците и то не само с защитна игра),станаха отборът със най-силна атака ако не се лъжа...Да ,Бенитес има вина ,но поне не се изказвай неподготвен.Относно Фърги-татенцето - просто сравних успехите им в Европа/начините ,по които са ги постигнали ,нищо повече ,а ти пак започна да си съчиняваш глупости ... Относно Фърги специално-еми след Нистелроой нямат типичичен тежък и класен голмайстор и в момента ,така и не намери заместник на Роналдо и се вижда ,че вече издишат ,а съръ изкуфява ли изкуфява и определено нямат розово бъдеще ,всичките тези хвалби и легенди за него са едни митове ,едни измукани медиини истории и доста може да се поспори около тях ,но не от хора ,които вярват на всичко ,което четат и чуват (както и като цяло около неговата иначе на пръв поглед уникална треньорска кариера ,но както и да е ..едва ли някога някой ще има шанса да се задържи начело на отбор като МЮ толкова дълго за да постигне 1вия си голям успех ,още повече в друга лига ,но по добре да не започваме още един спор ..)така както и превърнаха ЕПЛ в най-великата лига (а истинската вечна класа винаги ще е Сериа А)....Така де ,аз просто се включих в един безсмислен спор ,но ще го оставя на вас ,разбирачите и специалистите ...Аз не мисля ,че е тук мястото за тези спорове и просто искам да коментирам конкретната тема smile.gif

+Quote Post
ale inter
коментар Dec 27 2009, 22:19
Коментар #78

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Абе тия Челси ще му ядът яко главата,щот му е жилав врата.С две думи ще ги отстраним sadomaso.gif cheers1.gif boysan.gif forza.gif s_inter.gif 106782_orig.gif 107952_orig.gif 498602_orig.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Dec 27 2009, 22:58
Коментар #79

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Абе, с какво толкова Челси са по-способни от нас!?!?! И те ще играят с 11 човека (с по два крака), не се знае общо кои ще са по-високи и по-ниски, а ако говорим за способностите, те не се виждат с просто око, така че нищо не се знае wink.gif)) Ще ги смачкаме!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Dec 28 2009, 09:37
Коментар #80

`GEO`

Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

Няма смисъл да се отричат постиженията на тоя или оня треньор. Ако трябва да кажа лично мнение - за мене САФ е средна ръка треньор, но отличен мениджър. Анчелоти може да зацикли доволно с Милан в последните години, но за престоя си начело на отбора спечели 1 титла, 1 купа и 2 пъти ШЛ. Дай, Боже, всекиму такава посредственост. В добавка Милан на Карлето 2 пъти отстранява Юнайтед на САФ в последните 5 години за ШЛ. Как ще си обясняваме ние тия резултати - дали с Кака, дали с батко, или пък с глобалното затопляне и намирането на вода на Марс - няма значение, те са факт и това е, което ще запомни историята. Връщайки се на нашия сблъсък с Челси - то вярвам, че Моуриньо знае как да отстрани Челси. Ама той знаеше как да отстрани и Юнайтед, знаеше и как да бие Барса. Не влагам ирония - наистина мисля, че знае какво трябва да се направи, ама когато половината ти отбор живее с бремето на неуспехите в пустата Лига и грам не си вярва, е трудно, колкото и добър тактик и мотиватор да си...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post

23 страници V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 01:58 AM
Buy sports equipment online