IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

23 страници V  « < 19 20 21 22 23 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Челси (Шампионска Лига), 2:1
SHeki
коментар Feb 25 2010, 01:40
Коментар #401

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Група: Members

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Моуриньо: Доволен съм!

Милан на 4 точки зад нас? Не говоря за първенството, защото пак ще ме накажат, заяви треньорът на нерадзурите след 2:1 над Челси.

Жозе Моуриньо донесе първа победа на Интер във елиминационната фаза на Шампионската лига от 4 години насам. Нерадзурите надвиха 2:1 Челси на "Сан Сиро". Последният им успех на елиминации бе през март 2006 г. срещу Виляреал.

Треньорът на Интер бе доволен след мача от успеха и играта на своите. Той се изправи срещу Челси за първи път след като напусна тима през 2007 г.

"Доволен съм. С това 2:1 само 90 минути преди края на сблъсъка на "Стамфорд Бридж" съм спокоен. И съм по-оптимистично настроен от преди. Дали бях ядосан в края на мача? Да, защото исках да кажа нещо на моите играчи, но не можех. Стадионът бе пълен и бе трудно да се комуникира. За щастие четвъртия съдия разбра и не ме изгони", заяви Моуриньо.

"Жулио Сезар? Представи се блестящо. Вярно, че можеше да се справи по-добре при гола на Калу, но аз никога не критикувам моите играчи за ситуации от мача".

За Специалния това бе 63-и мач в Шампионската лига. Повече от него имат само 8 треньори (Ван Гаал 75, Липи и Бенитес по 76, Капело 78, Хицфелд 95, Анчелоти 96, Венгер 124 и Фъргюсън 160). Следващият мач на Моуриньо в турнира предлага емоционално завръщане на "Стамфорд Бридж". "Знам как да управлявам емоциите си. Ще бъде фантастичен ден", каза португалецът.

"Дали имаше дузпа за Челси? Да, имаше. Аз съм честен и Италия не може да промени това мое качество. Ако това се беше случило в наказателното поле на съперника бих бил доволен, ако съдията отсъди дузпа", заяви още треньорът.

Накрая Моуриньо бе попитан за победата на Милан с 2:1 над Фиорентина, дошла по скандален начин, след като рефера Розети не отсъди дузпа за Виолетовите. Росонерите са на 4 точки зад Интер в класирането.

"За първенството и Милан не говоря. Защото веднага ще ме накажат за още 3-4 мача", завърши Моуриньо.

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"
Go to the top of the page

+Quote Post
INTERFAN
коментар Feb 25 2010, 01:52
Коментар #402

Интер Маняк

Коментари: 1,087
Регистриран: 9-January 08
Град: Дупница
Потребител No.: 455

GRANDE JOSE !!!
AND WHO THE FUCK ARE CHELSEA ??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!!

+Quote Post
Ultras
коментар Feb 25 2010, 02:15
Коментар #403

БОЛЕН

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(kinterista @ Feb 24 2010, 11:48 PM) *
Тъкмо щях да почвам да набивам! Видяхте ли го днес? Изяде Дрогба!
Ultras? Остават още 90 мин. на истината , моли се да ги бием по-леко , че те слагам на гилотината веднага giljotina.gif

аз ще съм най-щастливия човек на света ако отстраним челси,но като гледам играта ни от днеска...чисто и просто не виждам как това ще стане.Неможе 70мин да се защитаваме като домакини.В лондон просто ще ни насерат...поне аз така ги виждам нещата.Мача ще е огледало от днеска...цял мач отзаде,напреде ако стане нещо на контра и толкоз.Така не виждам как ще спечелим ШЛ,.Дано да греша.Едва ли защитата ще изтрае цял мач без грешка.Днеска за пореден път Етоо показа колко голямо разочарование е ...поне в мойте очи ! FORZA INTER !

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Guest_dobri_*
коментар Feb 25 2010, 02:19
Коментар #404

Guests

жалко за италианскиа футбол слд обсъжданят в последните кргове

+Quote Post
radiinter
коментар Feb 25 2010, 02:32
Коментар #405

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Ицо,защитата ни днес беше перфектна,защо да не се справи и в Лондон?А контраатаката ни е едно от най-силните ни оръжия и аз не се притеснявам когато прибягваме до нея.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Feb 25 2010, 03:02
Коментар #406

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Софета, срам за Вас!!! Днес от провинцията имаше повече хора от Вас в Спорт 1 Кафе!!! Стойте си в къщи, че по-удобно!!!!

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Faustico
коментар Feb 25 2010, 03:02
Коментар #407

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Ultras @ Feb 25 2010, 12:15 AM) *
аз ще съм най-щастливия човек на света ако отстраним челси,но като гледам играта ни от днеска...чисто и просто не виждам как това ще стане.Неможе 70мин да се защитаваме като домакини.В лондон просто ще ни насерат...поне аз така ги виждам нещата.Мача ще е огледало от днеска...цял мач отзаде,напреде ако стане нещо на контра и толкоз.Така не виждам как ще спечелим ШЛ,.Дано да греша.Едва ли защитата ще изтрае цял мач без грешка.Днеска за пореден път Етоо показа колко голямо разочарование е ...поне в мойте очи ! FORZA INTER !

Онази помия, която ми я наричаш най-добър отбор на Европа за миналата година 93мин бяха ЗАВРЯНИ в наказателното си поле, бяха ТОТАЛНО МАЧКАНИ от Челси.. и пак успяха да се класират. Сега, че имаше невиждан късмет и съдииски рамене няма да споменавам, предполагам се сети накъде бия.
И разбира се да подчертая.. ние в Лондон толкова ЖАЛКО като Барса няма да изглеждаме. :>
На фона на на играта днес.. всичко е 50 на 50.
ТРябва да си луд, че да тръгнеш да се надиграваш с халфовете на Челси, дори Меси, Иниеста и Шави бяха наплашени от тази идея. :>
Играхме точно това, което ви казах, че трябва да играем днес. Ходете се надявайте на ГРАНДОМАНЩИНИ и игра тип "Реал Мадрид". Така няма да ни бъде...
Ще излъжем Челси и на "Стамфорд Бридж", вярвам го. Дали ще ги надиграем? Не вярвам да успеем. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Feb 25 2010, 09:58
Коментар #408

Guests

Честита победа ..първите 10 мин така искам да сме всеки мач,да има смислени атаки ,а не мишленца!Тоя мач ми оправя сезоня след като бихме Мердите и сега тия говеда!

+Quote Post
Xs7yLe
коментар Feb 25 2010, 10:04
Коментар #409

Интер Маняк

Коментари: 1,084
Регистриран: 4-August 07
Потребител No.: 390
Любим Играч: Raul

Честита победа на всички! Наистина съм много щастлив от развоя на срещатата , защото бихме може би най-силния отбор в Европа , а и в света в момента .С малко късмет ще сме на четвъртфинали , а отстраним ли Чесли момчетата ще си повярват и с ме с една идея по близо до така бленуваната ШЛ.

+Quote Post
ale inter
коментар Feb 25 2010, 10:38
Коментар #410

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(hool-curvool @ Dec 21 2009, 11:48 PM) *
Отстранявате ги... >

Искам да знам КЕЖУАЛА позна ли cheers1.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
kinterista
коментар Feb 25 2010, 10:39
Коментар #411

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Честито форумци! Голям мач , голяма победа! Това ще придаде повече спокойствие в отбора , с оглед неприятностите които ни заляха през седмицата! С риск да стана банален , ще наблегна на Лусио! КАКВА КЛАСА А?
И какво казва Жозе за грешката на Сезар : Вярно, е че можеше да се справи по-добре при гола на Калу, но аз никога не критикувам моите играчи за ситуации от мача".
Всички които играят при нас са такива , не е само Лусио! Всички са големи играчи , една или две грешки не могат да променят това , не го ли разбрахте? Някой пак нападнаха и Мота , но аз се надсмивам вече над това. Мога да си заложа топките , че най-точният подавач в отбора беше той . 80 % точни пасове ! Отличен балансьор , който внася спокойствие при изнасянето. Аз това искам да виждам от него и го виждам , някои незнам какво гледат? Сигурно чакат да я вземе от нашата половина , да излъже целият отбор на Челси , да финтира и вратаря и да я вкара. Това не е футбол , още повече на такова ниво!
На колегата Ultras , снощи му казах нещо , той все още вярва в крайната победа на Челси , ама пак ще му повторя:
Ultras , моли се да ги отстраним леко , без много бой , защото знаеш какво следва hammer.gif ?

--------------------

+Quote Post
mihael16
коментар Feb 25 2010, 11:02
Коментар #412

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

отличен мач.измъкнахме максимума.другия мач играем за х и сме готожви

+Quote Post
shemeta
коментар Feb 25 2010, 12:27
Коментар #413

Интер Маняк

Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Цитат(tutto_inter @ Feb 25 2010, 09:58 AM) *
Честита победа ..първите 10 мин така искам да сме всеки мач,да има смислени атаки ,а не мишленца!Тоя мач ми оправя сезоня след като бихме Мердите и сега тия говеда!

yeah.gif yeah.gif yeah.gif

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
stefan
коментар Feb 25 2010, 12:37
Коментар #414

Редовен Интерист

Коментари: 382
Регистриран: 23-February 09
Град: SLIVEN
Потребител No.: 982

искам да обърна внимание на ситуацията в 45та мин. в такова положение се дава или дузпа или жълт картон за симулация(какъвто имаше по рано за милито).а на мангала щеше да му е втори ! просто критерия пак не беше еднакъв...

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Feb 25 2010, 12:58
Коментар #415

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Честита победа !!! 106782_orig.gif
Целия отбор се стараеше и даде всичко от себе си,но съм длъжен да отлича 1 играч -> ЛУСИО - Защитникът,който отчая Дидие Дрогба,не му даваше да диша и толкова лесно го подминаваше със самочуствие.Лусио понякога прави грешки,за които и аз съм го обвинявал,но сега показа колко голям играч е всъщност.Самуел също игра доста добре,имаше една ситуация,в която само със заставане предотврати опасно нахлуване на Дрогба.Сезар също се справи що годе добре,макар и да има малка вина за гола на калу.Майкон не правеше така характерните си пробиви,но за сметка на това бе стомана в защитата ни.Санети за кой ли мач демонстрира как трябва да се играе....нямам какво да кажа за него.
Камбиасо се справи великолепно! Разби толкова много атаки на Челси,което ни помогна да правим контри,а също така и вкара много красив гол,благодарение на който имаме огромни шансове да отстраним лидера в смятаното (не от мен) за най-силно първенство в света - Англия.Всъщност от този сблъсък ще си проличи кое първенство е по-добро Серия А или Премиършип,защото играят водачите им съответно Интер и Челси.
Мота също направи един от малкото си качествени мачове с не чак толкова мудни действия,което доказва как всички са излезнали на терена да дадат всичко,което могат само и само да спечелим.
Станкович дълго време лекуваше контузия,но пак показа че е неуморим и покрива целия терен.Не видяхме в този мач удара му,но пък доста помагаше на Кучо в по-дефанзивните действия.
На Снайдер това не му беше най-силният му мач в атакуващ план,но в защитен се справяше доста добре и отне не малко топки,жалко че нямаше възможност да покаже пряк-свободния си.
Ето'о наистина се намира в ужасна форма.Показа желание за игра,но не успя да реализира положение,което ако беше в Испания щеше да го вкара,но уви......
Милито за пореден път показа защо е номер 1 в Италия,ако не и в света в момента.Да вкараш 1 положение от максимум 2 възможни при това не 100%-тови трябва да говори само за класата ти.
Балотели влезна с огромно желание и хъс да покаже на Жозе,че има място в титулярния състав и че иска да се забавлява на терена.Според мен това трябва да е партньора на Милито в центъра на нападението ни.На няколко пъти мушна топката между краката на мулти-милионната селекция на Абрамович,което ми напълни душата.Гранде Марио!!!
За Мунтари нямам мнение,тъй като игра прекалено малко,а Пандев бе абсолютно незабележим,което ме изненада,тъй като мислих,че и той ще иска да показва че заслужава титулярно място до Милито.

FORZA INTER !!! 106782_orig.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Guest_Wesley_*
коментар Feb 25 2010, 13:41
Коментар #416

Guests

Цитат(Ultras @ Feb 25 2010, 02:15 AM) *

Ето'о е разочарование точно,колкото Ибра в ШЛ,когато игра при нас.За мен италианското първенство е най-трудно откъм приспособяване на играчите към него.Друга причина поради,която не играе добре е,че все още не може да намери мястото си в Интер.Не може да намери мястото където ще е най-полезен на отбора,защото в големи пероди от мачовете ни е изолиран.Жалко,че не можем да се възползваме от целия потенциал на един от най-добрите нападатели в света.

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 25 2010, 13:42
Коментар #417

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Жозе: Стамфорд Бридж ми носи късмет
Треньорът на Интер ще излезе със самочувствието на победител в реванша с Челси

Жозе Моуриньо остана доволен от домакинското 2:1 срещу Челси вчера, в първи осминафинален двубой от Шампионската лига.

Треньорът на Интер признава, че реваншът на "Стамфорд Бридж" ще бъде доста емоционален за него и ще се наложи да вложи доста усилия, за да се контролира.

"Ще отидем там с обоснованата амбиция да продължим. Най-важно в момента е, че имаме преимущество в резултата", сподели след мача вчера португалеца.

"Определено не е резултат, който е предрешил сблъсъка, не е 3:0 или 4:0, но на този етап от Шампионската лига, нито един отбор няма такъв аванс."

"Ще трябва обаче да контролирам емоциите си, така както го сторих днес. В минутите преди мача всички знаем, че това не е обикновен мач, но щом излезем на терена, всички искаме едно и също - победа."

"Сега ще се върна в различна съблекалня и ще стоя на различна скамейка. Но знам, че обикновено Моуриньо е късметлия на "Стамфорд Бридж", коментира още с усмивка Жозе.

"Не очаквам нищо друго, освен хората на стадиона да ме посрещнат с радост, защото сме работили заедно много добре", заяви още специалистът.

Реваншът в Лондон е на 16 март.

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"

+Quote Post
InterMF
коментар Feb 25 2010, 13:50
Коментар #418

Интерист
**

Коментари: 112
Регистриран: 31-August 09
Град: София
Потребител No.: 1,779

Честито интеристи ,но не бързайте да се радвате ,нищо не е решено ,особено като се има впредвид като цяло слабата ни игра,от която съм разочарован.Резултатът не беше плод на някакво тактическо предимство ,колкото просто чист късмет , в Англия ще е ад обаче ,и затова не трябва да мислим ,че имаме предимство,напротив.Добър Сезар ,спаси каквото можа ,за гола - разконцентрираност ,това е,страхотен Милити ,въпреки че се изгубваше в доста периоди от мача,стабилен Камбиасо ,както и чиста класа от страна на Лусио ,сравнително посредствен ,поне в атака,Снайдер ,както и трагичен Ето'о ,това са играчите ,които направиха впечатление ,по един или друг начин ...Реванша има 2 изхода според мен - 1:1 или 2:0 за Челси ,всеки случай не се надявам на по идейна и въобще по-сериозна игра за отбор шампион Италия и претендент за ШЛ ,обаче ..

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Feb 25 2010, 13:53
Коментар #419

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Честита победа момчета yeah.gif
Изиграхме един тактически зрял мач и макар да оставяхме иниациатива в ръцете на английско говорящите африканци,французи и т.н. успяхме да победим един от най-добрите отбори в света.Според мен Анчелоти и компания подходиха с твърде високо самочуствие и забравиха че насреща им е доминанта в калчото който е ръководен от един голям тактик и хитрец който умело успя да ги надхитри.Нашите момчета се справиха отлично с игровите указания като ясно видя какво ни очаква след две седмици в Лондон.Аз лично мисля че трябва сериозно да се обърне внимание на Майкон в защитен план както и категорично да се извади за мача бездушното същество Мота и инертния Станкович.Сърбина очевидно не е в добра форма което е естественото му поведение в половината сезон, но все пак се опитваше да подпомага блестящия Камбиасо докато Мота продължава да ме учудва с мудната и несъзидателна игра която демонстрира.Включването на Марио обърка тотално Анчелоти, а той за пореден път показа че няма тайни във футбола за него и може да изпълнява перфектно таткическите указания на Моуриньо.Милито показа че е клиничен случай и накара всички да забравят Ибра и Адриано само за няколко месеца.Камерунската перла се труди много, но нещо късмета не е с него последния месец.Това обаче не трябва да ни притеснява при неговата класа.Чака ни тежък мач в Лондон, от който съм сигурен че ще излезем краен победител forza.gif

--------------------

+Quote Post
SHeki
коментар Feb 25 2010, 14:04
Коментар #420

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Медиите в Италия критични към победата на Интер

Италиански спортни медии днес нарушават правилото "победителите не ги съдят". Оценките за двубоя от Шампионската лига Интер-Челси (2:1) не са само възторжени.

Пристрастните са на мнение, че "черно-сините" са изиграли танго (намек за головете на аржентинците Милито и Камбиасо) и могат да постигнат равенство в Лондон, за да продължат в турнира. Жозе Моуриньо е обявен за "велик", защото е променил манталитета на Интер, който досега играеше без самочувствие в Шампионската лига. Изтъква се, че той е отишъл на огромен риск, като в 57-та минута замени полузащитника Тиаго Мота с нападателя Марио Балотели, но това се оказал и най-печелившият му тактически ход, с който е показал на света, че не се страхува от нищо.

Обективните наблюдатели явно са гледали, както се казва в професионалните среди, друг мач. Според тях след ранния гол Интер е бил ентусиазиран само за броени минути, след което изцяло е отстъпил инициативата на Челси. Дузпата, неотсъдена в полза на гостите в края на първото полувреме, е окачествена като "свещена" (някои настояват и за втора дузпа за нарушението срещу Джон Тери в наказателното поле), както и двата червени картона, които испанският съдия пропусна да покаже на Тиаго Мота и на Валтер Самуел. Саркастично се отбелязва, че Моуриньо е използвал 13 чужденци и само един италианец - Марио Балотели, който влезе през второто полувреме.

Вниманието бързо се измести от европейския турнир към шампионата на калчото. Причината е доиграването на отложените мачове, при което Милан се наложи като гост на Фиорентина след скандално съдийство на международния рефер Роберто Розети, който ще представлява италианските арбитри на световните финали в Южна Африка. Така "росонерите" се изкачиха на второ място и са само на 4 точки от историческия си съперник в Милано.

пс .. За медийте в ИТАЛИЯ мисля само това 138148_orig.gif

--------------------

+Quote Post

23 страници V  « < 19 20 21 22 23 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 09:58 PM
Buy sports equipment online