Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Честита победа , момчета!
Отдавна не се беше случвало да спечелим мач в елиминационната фаза на турнира , така че се чувствам доста специално. Излязохме с необходимата доза самочувствие , което ни помогна да отбележим така важния ранен гол.След като отбележиш от "съблекалнята" , морала и самочувствието неминуемо се вдига. В защита направо ги смазахме.Лусио беше ГРАНДИОЗЕН ![]() В средата на терена на моменти се губеха играчите ни.Както Гошето каза , след картона Мота беше една идея по-предпазлив , а имайки впредвид традиционно бавната му игра , това можеше да ни създаде доста главоболия.Именно заради това беше заменен от Пандев , който направи най-безличните си минути с нашата фланелка.Вярно е , че Станкович доста се губеше , но сърбина свърши доста черна работа.До скоро беше и контузен , а срещу Самп му се налагаше да тича за двама , така че не мисля , че заслужава каквато и да било критика. В атака Милито за пореден път показа класата си.Имаше едно положение , но го направи МАЙСТОРСКИ.Накрая на мача беше доста поизморен , но дори и в това си състояние вещае опасност за противниковите защитници.Ето'о направи доста нелеп пропуск...да се надяваме , че пази головете си за реванша ![]() Балотели доста ме подразни , когато не "гонеше" противниковите играчи.Ако успее да надвие "мързела и ината си" връщайки се по-често в защита , няма да има равен! Като цяло ми се понрави играта на отбора , има разбира се, още какво да се желае , но вярвам ,че ще вземем своето на реванша! Поредната голяма вечер! FORZA INTER! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Това е от пресконференцията на Жозе: "Не забравяйте че в последните години Интер не успя да спечели домакинствата си срещу Валенсия,Ливърпул и Манчестър.Интер не е печелил първия мач на елиминации от много отдавна а сега победи отбор който нямаше загуба в лигата от 14 мача насам."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Това е от пресконференцията на Жозе: "Не забравяйте че в последните години Интер не успя да спечели домакинствата си срещу Валенсия,Ливърпул и Манчестър.Интер не е печелил първия мач на елиминации от много отдавна а сега победи отбор който нямаше загуба в лигата от 14 мача насам." ГОЛЯМ! GRANDE JOSE ! GRANDE INTER ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Pazza Inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
На реванша- 3-та мин 0-1 Милито. 85 минути бетон. 90 мин. 1-1 Дрогба, за съжаление няма време за нищо повече, Челси продължава да се бори само за титлата в PremiershiT!
Non mollare mai! Pazza Inter! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
На реванша- 3-та мин 0-1 Милито. 85 минути бетон. 90 мин. 1-1 Дрогба, за съжаление няма време за нищо повече, Челси продължава да се бори само за титлата в PremiershiT! Non mollare mai! Pazza Inter! Чул те Господ ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
ЧЕСТИТА ПОБЕДАА МОМЧЕТААААААААААА! Ако искате.. в Лондон да го кажем, че дори мача почва от 0-0.. очаквам ни друга ГОЛЯМА БИТКА. НО ДНЕС Е ВРЕМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ, ДА ПРАЗНУВАМЕ ГОЛЯМА ПОБЕДА! ЧЕСТИТО!
Лусио, Санети, Самуел, Камбиасо, Снайдер, Сезар - ОГРОМНИИИИИИИИИ! ГОЛЕМЦИИИИИИИИИИ! МИЛИТО - НЕКААА ЦЯЛА СЕРИЯ А ЗАВИЖДА, ЗА БИЖУТОООООО КОЕТО ИМАММЕЕЕ! И за да влезна в тона на Гошетпо (The_Game) това не е топ нападател.. ТОВА Е ГАЛАКТИЧЕСКИИИИ НАПАДАТЕЛ! ОБИЧАМЕ ТЕ МАШИНОО!!!!!! Днеска изиграхме тоя мач, за който бленуваме от много години насам. Аз Лусио в такава спорнат форма в какваото е след НГ го вижам за пръв път от 5-6 години. СЪС САМУЕЛ БЯХА НЕВЕРОЯТНИ! Една градивна критика от мен.. Мота в момента няма място в титулярният отбор. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
ЧЕСТИТА ПОБЕДАА МОМЧЕТААААААААААА! Ако искате.. в Лондон да го кажем, че дори мача почва от 0-0.. очаквам ни друга ГОЛЯМА БИТКА. НО ДНЕС Е ВРЕМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ, ДА ПРАЗНУВАМЕ ГОЛЯМА ПОБЕДА! ЧЕСТИТО! Лусио, Санети, Самуел, Камбиасо, Снайдер, Сезар - ОГРОМНИИИИИИИИИ! ГОЛЕМЦИИИИИИИИИИ! МИЛИТО - НЕКААА ЦЯЛА СЕРИЯ А ЗАВИЖДА, ЗА БИЖУТОООООО КОЕТО ИМАММЕЕЕ! И за да влезна в тона на Гошетпо (The_Game) това не е топ нападател.. ТОВА Е ГАЛАКТИЧЕСКИИИИ НАПАДАТЕЛ! ОБИЧАМЕ ТЕ МАШИНОО!!!!!! Днеска изиграхме тоя мач, за който бленуваме от много години насам. Аз Лусио в такава спорнат форма в какваото е след НГ го вижам за пръв път от 5-6 години. СЪС САМУЕЛ БЯХА НЕВЕРОЯТНИ! Една градивна критика от мен.. Мота в момента няма място в титулярният отбор. Същото е и моито мнение БЕЗ МОТА !!!!!!!!!! В РЕВАНША ФОРЗА ИНТЕР ЛЕКА ВЕ4ЕР ПИ4ОВЕ !!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Наистина МИЛИТО е извънземен нападатател !!! УНИКАЛЕН !!! Очаквам гол от него и в Лондон.....
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добър мач от наша страна и първа победа за нас срещу топ отбор от доста време насам.Доволен съм,но нещата са 50-50 ако искаме да се класираме ще трябва да направим перфектен мач на Стамфорд Бридж.
Като цяло обаче Челси доминираше в средата на терена почти през цялото време,но заради страхотната защита постигнахме един добър резултат.Станкович определено се губеше,изглеждаше изморен,явно доста сили беше изхабил в мача със Сампдория и това се отрази днес.Друго разочарование беше Ето'о нищо не направи адски безполезен.Снайдер и Милито бяха отново на много високо ниво.Камбиасо през първото полувреме изглеждаше колеблив,но през второто освен гола се представи на адски високо ниво.Бековете Майкон и Санети направиха добър мач най-вече в защита.Мота направи приличен мач,но този картон го направи адски предпазлив както казаха някои.И ОПРЕДЕЛЕНО ЛУСИО БЕШЕ ИГРАЧА НА МАЧА-ФЕНОМЕНАЛЕН НАПЪЛНО ОБЕЗЛИЧИ ДИВОТО ЖИВОТНО ДРОГБА. На реванша обаче трябва повече да се задържа топката,прекалено лековато е губим! Дано се справим с това огромно предизвикателство ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
ЧЕСТИТА ПОБЕДА ! Ще си позволя, да не бъда съгласен с THE_GAME, който аз лично много го уважавам и му чета коментарите с огромен интерес. Не съм съгласен, че са ни надиграли в центъра, тактиката на Жозе си беше такава, яко контри и добър дефенс. Как ме е яд за този вратарски гол не е истина, в момента можеше да е 2-0, да не казвам и 3-0 с този уникален пропуск на Ето`о. Освен една греда, от фаул и вратарския гол на Сезар, Челси несъздадоха нищо по-опасно. Все пак отиваме в Англия с гол преднина и дай боже там да успеем да отбележим с такава защита аз лично не виждам как ще ни връщат те 3 :> FORZA MAGICO INTER !
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Карлооооооооо.. ЧЕЛ СИ, ЧЕЛ СИ... и накрая какво разбра?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Карлооооооооо.. ЧЕЛ СИ, ЧЕЛ СИ... и накрая какво разбра? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ХАХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХ ЕВАЛАААА -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
Guest_RIQUELME_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Доволен съм. С това 2:1 само 90 минути преди края на сблъсъка на "Стамфорд Бридж" съм спокоен. И съм по-оптимистично настроен от преди. Дали бях ядосан в края на мача? Да, защото исках да кажа нещо на моите играчи, но не можех. Стадионът бе пълен и бе трудно да се комуникира. За щастие четвъртия съдия разбра и не ме изгони", заяви Моуриньо"Жулио Сезар? Представи се блестящо. Вярно, че можеше да се справи по-добре при гола на Калу, но аз никога не критикувам моите играчи за ситуации от мача". Накрая Моуриньо бе попитан за победата на Милан с 2:1 над Фиорентина, дошла по скандален начин, след като рефера Розети не отсъди дузпа за Виолетовите. Росонерите са на 4 точки зад Интер в класирането. "За първенството и Милан не говоря. Защото веднага ще ме накажат за още 3-4 мача", завърши Моуриньо жозе пак кърти!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() аз съм сигурен че отстраним ли челси сме на финал!!!! и самооооооооооооооооо ИНТЕЕЕРРРРРРРРРРРРРР |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
За пореден път ми се затвърди мнението , че Станкович е далеч по-полезен като черноработник , отколкото като "градивен" халф.Покрива адски много периметър , не се притеснява от единоборствата , притежава необходимата агресия , а на моменти получава "гениални" факсове. Днес тотално обезличи Лампард!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Като цяло резултатът не е лош. При това за мен е постигнат срещу по-силен отбор от двата, които ни отстраниха предните 2 години. Не може обаче за пореден път да не направи впечатление фактът, че Интер много трудно задържа и разиграва топката, когато е пресиран интензивно, а в ШЛ всички играят така - дори и Щутгарт. Казах го и на полувремето - 2-ма от 3-мата, които трябваше да изнесат битката в центъра днес се провалиха. И ако Мота малко изненадващо и за мен самия почна добре и може би в случая само жълтият картон го накара да е по-предпазлив и нерешителен, то Станкович определено се изгуби. Интер на Моуриньо ще имаме според мен тогава, когато пред Камбиасо (отдавна съм казал, че това е дефанзивен халф на ниво не Премиършип топ 4, ами Галактикшип топ 1) имаме двама достатъчно енергични, но и технични и комбинативни халфове (приемаме, че единият догодина може да бъде Марига, търси се другият). Днес това беше проблемът в тоя мач. Лампард, Оби Микел и Балак просто спечелиха средата на терена. Иначе защитата ни изглеждаше впечатляващо, Снайдер и Милито, както казах - също. Айде ще коментирам и Ето'о - добра работа в дефанзивен план. ![]() Гоше, поздравления за умерения и трезвен поглед над срещата и събитията в нея. Тактиката ни мисля, че беше ясна на всички още щом изтеглихме Челси - в средата доколкото можем затваряме пространствата, в защита строго групирана 4ка играе близо до халфовата линия, а напред всеки търси нападателите както намери за добре. С две думи - както започнахме срещу Юнайтед миналата година на Меаца. Анчелоти очакваше такава тактика и му беше ясно, че ще сдадем инициативата, затова нареди една донякъде изненадващо офанзивна 11торка. Сигурно е разчитал, че още няма да сме се отърсили от познатия ни синдром и в началото нашите ще са доста сковани и наплашени. Получи се прекрасно, че им вкарахме след страхотна комбинация и определено ги стъписахме за 10-15 минути. Тук няколко човека се изредиха да плюят Мота, аз също съм му голям критик по принцип , но в началото той беше най-ориентирания ни халф и почти не даваше на Лампард и Балак свобода в центъра. Тиаго излезе със самочувствие и нещата му се получаваха до нелепия ранен жълт картон, който го принуди да бъде предпазлив и с времето коефициента му на действие намаляваше. На мен лично ми хареса представянето му, на Касабов също, но смяната му наистина беше задължителна, за да останем с пълен комплект футболисти. Неприятно впечетление ми направи голямата дупка, която се отваряше точно в центъра пред дъгата на наказателното ни поле. Там беше великолепния Камбиасо, но на него му се налагаше често да помага на Станкович и Майкон, който изпитваха трудности да затварят фланга си от много активните Малуда и Калу. Това позволи на халфовете им да разцъкват в много неприятна близост фронтално пред наказателелното ни поле и необезпокоявани да опитват удари. На левия бек Капитана отново беше безпощаден и обезличи Анелка, а Снайдер (когато пресираше в нашата половина) и Мота нямаха особени трудности срещу Иванович и Балак, въпреки, че на 2 пъти сърбина беше изпускан. Като цяло действията ни в защита бяха отлично организирани, централната ни двойка бранители изнесе лекция в опазването на Дрогба чисто и елегантно. На Симуланта дори не му се даваха поводи да се пльосне на тревата 'агонизирайки' в опит да спечели нарушение и извади картон на защитник. Образцово поеедение на целия ни отбор, в следствие на което никой няма да пропусне реванша заради наказание. Пожелавам си същото да важи занапред и при представянето ни в Серия А. Жулио също изигра брилянтен мач днес и ни извади в много ситуации, а при гола не бих го съдил. Калу стреля през куп от играчи, топката се тупна коварно, а и беше отлично насочена в ъгъла. Виждали сме да спасява подобни удари с лекота, но понякога острани е трудно да се прецени всъщност колко е бил опасен удара. Майкон в дефанзивен план ми хареса, но в атака си позволявам да съм критичен. В няколко доста изгодни позиции бразилеца просто избира най-странното и погрешно действие, повлечен от огромната си увереност и импулсивност. Допреди няколко месеца разчиташе повече на комбинации, центриранията му бяха перфектни, а ударите далеч по-премерени. Влияем се изключително много от неговата игра и дано по-скоро навлезе във форма, защото предстоят решителните битки и на двата фронта. Съдейки по показаното досега от Ето'о имам чувството, че все още не може да си намери точната позиция на терена и как да бъде максимално полезен на отбора. По-трудно влиза в комбинации за разлика от останалите ни нападатели, често е изолиран, а левашката му проява от днес просто я оставям без коментар. Камерунеца трябва да заслужи титулярното си място, защото на терена името не играе, а Марио и Пандев напират за мястото му. За Милито поклон до земята, думите са излишни - нападателя с най-клиничен завършващ удар в света за мен. Толкова за днешния мач, вече си представям битката в Лондон. Надявам се бетона, който ще забърка Жозе да издържи, защото там владението им ще е катастрофално в наш ущърб. Няма как да компенсираме ръстовата разлика в средата на терена, благодарение на която печелят почти всяка първа топка и в последствие разгръщат атаката. Видяхме, че въпреки нашата победа днес, двата отбора са много равностойни и дано късмета бъде на наша страна. Връщам се години назад, когато изковахме 1:1 на Местая с гол на Бобо от единственото ни положение, а великия Толдоне извади над 20 точни удара на Валенсия и ги отчая. Мечтая си за подобна развръзка и резултат, мисля, че достатъчно страдахме. ИНТЕР ЗАСЛУЖАВА КЛАСИРАНЕ НАПРЕД!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да споменем факта, че 4-мата ни защитник висяха с картони? Аз преди мача тайничко се надявах максимум един да изгори за реванша.. НАПРАВО СЪМ ШАШНАТТТТТТ от направеното. Това изглеждаше като нов Интер. Поумнял ИНТЕР! 90мин го карахме без балтии и откачени фалове.. нещо което ни е запазена марка. Според мен шамара от случилото се с Дориа, по каква причина го талкуваме различно.. все пак си оказа влияние. И поправихме тази наша ДЪЛГОГОДИШНАААААААА слабост.
Евала за умната игра! Това е голямият отбор! С 4-ма висящи защитника.. бихме.. и ги запазихме и 4-мата. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Лампард: Бяхме по-добри от Интер
Франк Лампард не се притеснява от загубата с 1:2 от Интер и е на мнение, че неговият Челси ще успее да победи на собствен терен и да се класира за 1/4-финалите в Шампионската лига. Халфът обясни, че е разочарован от решението на рефера Мануел Мехуто Гонсалес да не отсъди дузпа за нарушение срещу Саломон Калу в края на първото полувреме. "Нищо не е загубено. Резултатът не е толкова лош. Все пак вкарахме гол на чужд терен, което е много важно и ни дава шансове. Сега имаме още един мач в Лондон, в който трябва да наваксаме загубеното. Като цяло с оглед на играта, владеенето на топката, и ударите към вратата, ние бяхме по-добри днес. Интер не ни изненада. Очаквахме, че те ще разчитат на здрава защита и ще чакат нашите грешки на контраатака. Лошото е, че допуснахме ранен гол. Все пак успяхме да изравним, но след това отново бързо допуснахме попадение", каза английският национал. - Не видях добре положението с Калу в наказателното поле в края на първото полувреме. Той твърди, че е бил спънат, което означава дузпа и червен картон. Това щеше да промени тотално мача. Все пак трябва да приемем това, а може би в реванша нещата ще се обърнат в наша полза. Наясно сме, че на нашия стадион се нуждаем от победа, за да имаме шансове да продължим", допълни лидерът на лондончани. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Анчелоти: Неприятен резултат на фона на играта
Старши треньорът на Челси Карло Анчелоти заяви, че липсата на късмет е основната причина отборът му да отстъпи на Интер в първия 1/8-финал на Шампионската лига, игран на "Джузепе Меаца". "Сините от Лондон" изпуснаха доста положения, но защитата им не беше на ниво и "нерадзурите" си осигуриха минимален аванс преди реванша в Англия, който се очертава да е също толкова вълнуващ. "Играхме добре, доминирахме. За съжаление резултатът не е особено приятен, но трябва да го приемем. В крайна сметка положението не е и толкова лошо, защото успяхме да вкараме гол на чужд терен, което винаги е важно във фазата на елиминациите на Шампионската лига. Допуснахме ранен гол, но реагирахме много добре в ситуацията. Смятам, че имахме превъзходство и с малко повече шанс можеше да стигнем до доста по-изгоден резултат. Сега сме наясно, че трябва да спечелим реванша, за да имаме възможност да продължим напред. С оглед на показаното днес мисля, че шансовете ни не са никак лоши", сподели Анчелоти. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
В центъра ще ни надиграят в Англия, когато този мангал Есиен се завърне. Мота до жълтия картон ги разпиля, но начина по който си изкара картон беше доста глупав, добре, че не му нацели главата на Балак, че можеше да го вкара в хирургиите, при положение, че ситуацията е в центъра и съответно да си изкара червен. Целия отбор беше на ниво, освен Сезар, който може би от катастрофата се е разконцентрирал. Дано да има ден на реванша.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милито: Сега ще сме по-спокойни в Лондон
Камбиасо допълни, че иска победа и на "Стамфорд Бридж". ![]() Двама аржентинци бяха герои за Интер в мача с Челси. Диего Милито и Естебан Камбиасо вкараха головете за победата 2:1 в първи осминафинал от Шампионската лига. Интернационале напълно оправда името си като пусна 11 чужденци в титулярния състав. Двама от тях се погрижиха, нерадзурите да нанесат първа загуба на Челси в турнира от година и половина насам. Диего Милито вкара втория си гол в Шампионската лига. Той има 5 мача в турнира, а преди това се разписа и за победата с 2:1 над Динамо Киев. Принца вече има 17 гола този сезон - 14 в Серия А и един за Купата на Италия. "Доволни сме, защото когато бележим така добре голове е хубаво за целия отбор. Мачът не беше лесен. През второто полувреме дори стана още по-тежък. Но си тръгваме с една хубава победа. Беше много важно да победим. Защото сега ще сме по-спокойни на реванша. Доволни сме, че надвихме един много силен отбор. И вече сме по-спокойни", заяви Милито. Другият голмайстор Естебан Камбиасо вкара четвъртото си попадение в Шампионската лига, в мач № 55. Последните му голове бяха на 7 ноември 2007 г., когато вкара 2 пъти срещу ЦСКА Москва. "Доволни сме, защото искахме да спечелим този мач. Излязохме за победа и я постигнахме. Много пъти съперника можеше да вкара гол, но ние се справихме и вкарахме две попадения, които ни позволиха да вземем аванс. Сега отиваме в Лондон, за да победим и там. Ще бъде спектакъл, сигурен съм", заяви Камбиасо. -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 01:46 PM |