Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
На мене ми писна от такива мазни педераси , фенчетата на Челска започват да приличат на фенчетата на ония червено-черните гейове , ми тази година затоворихме устите на червено-черните минети , очаквайте утре да бъдат затворени и техните ! САМО ИНТЕР !!!!!
-------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Ето нещо забавно от пресконференцията на Жозе:
A French journalist asked Mourinho if he will watch Bordeaux play tonight after the press rumours that their coach Laurent Blanc is tipped as a likely replacement on the Inter bench. "If Blanc is the next coach of Inter it's he who should watch Inter, not me Bordeaux," said Mourinho laughing. "I will watch Benfica-Hertha Berlin tonight - this is the match for me, and I don't want to be coach of Benfica or Hertha." :> Иначе е излишно да си го говорим и днеска.. както чисто игрово трябва да надскочим себе си и да покаже най-доброто на което сме способни, така и трябва да се опазим от картони. В момента защитата ни не е в пълен състав, а например Кордоба, който е ротационен вариант номер 1 винаги хич не се намира в добра форма. ДНЕСКА УМНА ИГРА! И ги бием 1-0. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Аз не знам защо искам да видя Мунтари като бек
![]() Сезар Майкон-Самуел-Лусио-Мунтари Санети-Камбиасо-Стакович Снайдер Милито-Ето'о Някак си не ми се иска да губим Хави в центъра,защото когато той играе там нещата са доста по-различни. -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Аз не знам защо искам да видя Мунтари като бек ![]() Полудял ли си? ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Полудял ли си? ![]() Ми не знам....болен съм и може да е от това ![]() Мунтари е бърз и може да играе с левия крак,също така е един от отбора,който според мен може да спре Дрогба и Анелка,а не искам да губиме душата си в центъра на терена-Il Capitano ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Ми не знам....болен съм и може да е от това ![]() Мунтари е бърз и може да играе с левия крак,също така е един от отбора,който според мен може да спре Дрогба и Анелка,а не искам да губиме душата си в центъра на терена-Il Capitano ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Нямам търпение вече почвам да пия /... немогаааааааааа ФОРЗА ИНТЕР ТРЕВА И ИНТЕР ДО СМЪРТ :ДДДДДДД
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
ОЛЕЕЕЕЕЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИНТЕР ИНТЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
![]() Това само в краен случай бате ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Лусио:Разучили сме Челси много добре
Защитникът на Интер Лусио смята, че нерадзурите са разузнали достатъчно добре Челси преди първия осминафинал от Шампионската лига и от тази гледна точка няма от какво да се прите „Разучихме Челси много добре и разбира се, ние знаем, че те имат чудесни футболисти, но и ние имаме фантастични играчи”, каза кариоката преди двубоя в Милано тази вечер „Когато излизаме на терена, винаги мисли, че всички излизаме за победа. Това ни дава мотивация. Всеки мач е важен, особено в Шампионската лига. „Челси е голям отбор и ние можем да почувстваме емоцията от това да играеш такъв важен мач за всички тук. Разбира се, че искаме да продължим.” „Имаме да изиграем два важни двубоя и съм сигурен, че нашите мотивация и оптимизъм могат да бъдат решителни фактори”, каза още Лусио преди очаквания с огромен интерес между бившия и настоящия отбор на Жозе Моуриньо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Хм...тази вечер ще ебнем Челси. Ах как се вълнувам, дори и чорап ще си навия по здраво дупето им да разбия. FORZA INTER
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много легионери се навъдиха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
НАПРЕД ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
За мен това е мача на сезона и момчетата трябва да излезнат крайно надъхани за победата ;> Искам да видя атакуващ и агресивен Интер, а не Интер от предишните 2 години.ФОРЗА ИНТЕР!
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер над всичко и над всички !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Момчета не остана време ... атмосферата е на MAXXXX .Довечера преса от първите минути 1 гол и тактика тактика тактика
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Сигурен съм, че тая година ще се представиме много по-успешно на 1/8-финалите, а и изобщо в ШЛ. Предчувствам нещо от рода на 2:0
![]() FORZA INTER !!!!!!!! -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
Guest_Popski_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Победа 2:0 предполагам че ще ги сгазим без проблем.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 06:38 AM |